چین سازمان‌های دولتی خود را از استفاده از فناوری‌های آمریکایی منع کرد

سه‌شنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۰
مطالعه 2 دقیقه
چین به‌ازای تحریم‌های تجاری هواوی، مؤسسه‌ها و سازمان‌های دولتی خود را از استفاده از فناوری‌های آمریکایی ممنوع کرد.
تبلیغات

براساس گزارش روزنامه‌ی فایننشیال تایمز، پکن به همه‌ی مؤسسه‌های دولتی و نهادهای عمومی دستور داده است تجهیزات کامپیوتری خارجی خود را کنار بگذارند. براساس این گزارش، چین از هم‌اکنون تا سال ۲۰۲۲ برنامه‌هایی برای انتقال سخت‌افزاری و نرم‌افزاری خود به محصولات داخلی در نظر گرفته است؛ درنتیجه قرار است تمامی محصولاتی آمریکایی درزمینه‌ی فناوری را به‌نفع محصولات داخلی کنار بگذارد و دراین‌زمینه سرمایه‌گذاری کند.

این اولین‌باری نیست که چین به‌طور علنی فناوری آمریکایی را به‌عنوان عنصر نامطلوب در دولت خود اعلام می‌کند؛ اما احتمالا این‌بار تأکید بیشتری دارد و جدی‌تر این هدف را دنبال خواهد کرد. البته کشورهای دیگر مانند روسیه نیز تمام تلاش خود را برای سوق‌دادن شهروندان به فناوری‌های داخلی خود می‌کنند.

با قانون امنیت اینترنتی چین، این کشور از سال ۲۰۱۷ به‌دنبال راه‌هایی برای کنترل بهتر اینترنت و حفظ داده‌های خود در مرزهای داخلی بود. یکی از ویژگی‌های مهم این قانون، اطمینان از امنیت و کنترل‌پذیربودن تمامی فناوری‌ها، به‌ویژه در موارد نگران‌کننده است.

چین - اپل

دراین‌میان، برخی از شرکت‌های آمریکایی نیز با مشکلاتی مواجه خواهند شد که می‌توان به مایکروسافت، اپل، دل و HP اشاره کرد. البته مایکروسافت همچنان رابطه‌ی حساسی با کشور چین دارد. پرسشی که مطرح می‌شود، این است: وقتی همه‌ی قطعات از کشورهای دیگر ارائه می‌شوند، محصولات داخلی مذکور چگونه تولید خواهند شد؟ برای مثال، در لپ‌تاپی از لنوو که محصولی چینی است، از تراشه‌های اینتل از ایالات متحده و هارددیسک‌های سامسونگ از کره‌‌جنوبی استفاده می‌شود. چین چگونه می‌تواند خود را از تمامی شرکت‌های جهان بی‌نیاز کند و محصولاتی کاملا داخلی ارائه دهد؟

داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات