بررسی لپ تاپ
بررسی لپ تاپ شامل بررسی لپ تاپ های ایسوس، لنوو، اچ پی، مک بوک
بررسی لپ تاپ Ideapad 320 لنوو
۲۲:۰۰ ۱۳۹۶/۱۱/۱۴ | 23 دیدگاه
| بررسی لپ تاپ شامل بررسی لپ تاپ های ایسوس، لنوو، اچ پی، مک بوک
لپتاپ Modern 14 A10M از شرکت MSI را باید اولترابوکی خواند که با تکیه بر طراحی زیبا و برچسب قیمت ۹۰۰ دلاری، گزینهای مناسب در کلاس لپتاپهای میانرده است.
ایسر هلیوس 300، لپتاپ گیمینگ تایوانیها از سری Predator، سختافزار توانمندی را درون بدنهای جمعوجور دراختیار علاقهمندان بازی میگذارد.
سرفیس بوک ۳، کامپیوتر هیبریدی منحصربهفرد مایکروسافت قدرتمندتر از گذشته است؛ اما پساز سه نسل تکرار، طراحی آن بوی کهنگی میدهد.
لپتاپ می نوتبوک پرو ۱۵٫۶ اینچ Enhanced Edition شیائومی با بدنهی فلزی و حسوحال پریمیومش با بهترینهای بازار اولترابوک رقابت میکند.
ایسر نیترو 7 لپتاپ گیمینگ جمعوجور با کیفیت ساخت بسیار خوب و مشخصات فنی چشمگیر است که تجربهی کلی لذتبخشی را بهارمغان میآورد.
میتبوک D15، اولترابوک مقرونبهصرفهی هواوی با پردازندهی نسل دهم، طراحی مدرن و پردازندهی گرافیکی مجزای MX250 وارد بازار ایران شد.
جدیدترین نسل ریزر بلید استلث بهلطف پردازندهی نسلدهمی Core i7 اینتل و پردازندهی گرافیکی 1650 انویدیا، یکی از اولترابوکهای قدرتمند ۱۳ اینچی دنیا بهحساب میآید.
میتبوک ایکس پرو ۲۰۱۹ هواوی، نه یک محصول کاملا جدید، بلکه لپتاپی با قطعات سال ۲۰۱۹ در کالبدی آشنا است.
سرفیس پرو ۷ با وجود تکرار طراحی، تغییرات سختافزاری چشمگیری را تجربه میکند و اکنون پورت چندمنظورهی USB-C را نیز دراختیار کاربران قرار میدهد.
سرفیس لپتاپ ۲ بهلطف پردازندهی نسل هشتمی و چهارهستهای اینتل، اکنون اولترابوک توانمندی بهحساب میآید؛ اما هنوزهم از پورت سودمند USB-C بیبهره است.
نسل جدید سرفیس پرو صرفنظر از ارتقای سختافزار به نسل هشتم اینتل و گزینهی رنگ مشکی مات، تفاوت دیگری با گذشته ندارد.
پردازندهی نسل هشتمی و چهار هستهای اینتل، نسل جدید مکبوک پرو ۱۳ را به قدرتمندترین لپتاپ ۱۳ اینچی تاریخ اپل بدل کرده است.
بررسی میتبوک ایکس پرو، اولترابوک زیبا و کمنقص هواوی که از بسیاری لحاظ، محصولات باسابقهی دنیای لپتاپها را به چالش میکشد.
ایسوس FX503VD یکی از گزینههای جذاب برای آن دسته از کاربرانی است که بهدنبال لپتاپی توانمند با قیمت رقابتی هستند.
الجی گرم، لپتاپی فوق سبک با نمایشگر بدون حاشیه و بدنهی باریک است که میتواند انتخابی مناسب برای طیف گستردهای از کاربران با کاربریهای روزمره باشد.
در بررسی آیدیاپد ۳۲۰ در زومیت، قابلیتهای جدیدترین لپتاپ ۱۵ اینچی این سری را با پردازندهی نسل هشتم اینتل و کارت گرافیک مستقل معرفی میکنیم و میسنجیم.
لپتاپ گیمینگ ایسوس FX553VD، محصولی زیبا، مجهز به پردازندهی نسل هفتم اینتل و پردازندهی گرافیکی GTX 1050 انویدیا است که توانایی زیادی در اجرای بازیهای روز دارد.
لپتاپ فوق باریک ریزر بلید استلث (Blade Stealth) با پردازندهی نسل هفتمی اینتل و طراحی چشمنواز خود، گزینهی وسوسهکنندهای برای علاقهمندان این برند محسوب میشود.
در بررسی بلید ۲۰۱۷ در زومیت، قابلیتهای جدیدترین لپتاپ مخصوص بازی باریک و سبک ۱۴ اینچی شرکت ریزر را مورد آزمون قرار میدهیم.
مدل ۲۰۱۷ مکبوک پرو ۱۳ اینچی، در حقیقت نسخهای ارتقاءیافته از لپتاپ فوقالعاده زیبای سال ۲۰۱۶ است که در آن پردازندههای اسکایلیک جای خود را به پردازندههای نسل هفتمی کبی لیک دادهاند.