پرش به محتوای اصلی

فاجعه در گوگل پلی؛ نسخه جعلی مرورگر کروم ۱۰۰ هزار بار دانلود شد

مطالعه ۱ دقیقه
لوگو گوگل کروم

یک نسخه‌ی جعلی از مرورگر کروم با بیش از ۱۰۰ هزار دانلود و تبلیغات پولی در صدر نتایج فروشگاه گوگل پلی شناسایی شد.

یک برنامه‌ی تقلبی که خود را به‌عنوان مرورگر گوگل کروم جا زده بود، توانست از سد بررسی‌های امنیتی گوگل پلی عبور کند و بیش از ۱۰۰ هزار بار دانلود شود. سازنده‌ی این نرم‌افزار حتی با پرداخت هزینه‌ی تبلیغات، جایگاه نخست جست‌وجوی عبارت کروم را تصاحب کرده بود و بالاتر از نسخه‌ی اصلی قرار داشت.

توسعه‌دهنده‌ای با نام Hizbartech ابتدا این نرم‌افزار را در تاریخ ۲۲ آگوست (۳۱ مرداد) تحت عنوان یک بازی با نام Ball Bounce منتشر کرد. سازنده سپس در تاریخ ۳۰ سپتامبر (۸ مهر) نام و آیکون برنامه را به مرورگر محبوب گوگل تغییر داد تا کاربران را فریب دهد.

Reddit

بررسی‌ها نشان می‌دهد ماهیت واقعی این بدافزار نه یک بازی بود و نه یک مرورگر، بلکه یک برنامه‌ی پیام‌رسان ساده با پاسخ‌های از پیش‌تعیین‌شده به شمار می‌رفت.

گوگل اکنون نرم‌افزار مذکور را از فروشگاه حذف کرده؛ اما پذیرش تبلیغات رسمی برای چنین عنوانی انتقادات زیادی را متوجه سازوکارهای نظارتی این شرکت ساخته است.

به محتوای این مطلب چه امتیازی میدی؟

نظر شما برامون مهمه و به بهتر شدن کیفیت مطالب کمک می‌کنه.

۱ - بسیار بد۱۰ - بسیار خوب

نظرات

از دیگر اعضاء خانواده قلم