تماشا کنید: گشت‌زنی ربات‌های چهارپا برای تأمین امنیت جام جهانی!

یک‌شنبه 31 خرداد 1405 - 15:02
مطالعه 1 دقیقه
سگ رباتیک در مقابل نیروهای گارد امنیتی مکزیک
ربات‌های چهارپای ساخت شرکت بوستون داینامیکس برای کمک به امنیت در برخی ورزشگاه‌های جام جهانی ۲۰۲۶ مستقر شدند.
تبلیغات

چندین ربات حاصل همکاری هیوندای و بوستون داینامیکس در مرکز بین‌المللی دالاس و ورزشگاه‌های نیویورک و نیوجرسی فعالیت می‌کنند. این ربات‌ها بخشی از برنامه‌ی گسترده‌ی گروه هیوندای به‌عنوان شریک رسمی فیفا هستند.

وظیفه‌ی ربات‌ها، گشت‌زنی در مناطق تعیین‌شده، بازرسی محیطی و کمک به تیم‌های امنیتی برای بررسی بسته‌های مشکوک یا مواد خطرناک است. هیوندای می‌گوید بیش از ۱٬۵۰۰ وسیله‌ی نقلیه و ربات را در شهرهای میزبان در ایالات متحده، کانادا و مکزیک به‌کار گرفته است.

پخش از رسانه

برخلاف شایعات، مقامات رسمی و سازنده‌ی این ربات‌ها هرگونه قابلیت تشخیص چهره را رد کرده‌اند. سخنگوی بوستون داینامیکس می‌گوید: «ربات‌ها قابلیت تشخیص چهره ندارند.»

ربات‌ها به دوربین‌هایی مجهز هستند که تصاویر را به مراکز فرماندهی ارسال می‌کنند. هدف از این استقرار، ارزیابی عملکرد سیستم‌های خودمختار در محیط‌های شلوغ و غیرقابل‌پیش‌بینی مانند ورزشگاه‌ها است که با محیط‌های صنعتی تفاوت دارند.

مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ از ۲۱ خرداد تا ۲۸ تیر برگزار می‌شود. عملکرد این ربات‌ها در جریان رویدادهای ورزشی، معیاری برای استفاده از فناوری‌های مشابه در گردهمایی‌های عمومی آینده خواهد بود.

نظرات