با فناوری مدرن هواپیماهای ATR آشنا شوید
این کمپانی در سال ۱۹۸۱ به واسطه همکاری دو غول هوایی ایرباس و Leonardo تاسیس شد. ATR تا به حال بیش از ۱۵۰۰ هواپیما فروخته است و بیش از ۲۰۰ اپراتور در بیش از ۱۰۰ کشور دنیا دارد. هر ۸ ثانیه یک بار، یک فروند ATR در جایی از دنیا فرود میآید.
۲۰۰ شرکت هواپیمایی در سراسر دنیا از این نوع هواپیما استفاده میکنند و برخی از ایرلاینهای ایرانی مانند ایران ایر و کیش ایر، از این نوع هواپیما سفارش دادهاند. همین چند روز پیش بود که قرارداد نهایی این شرکت برای تحویل ۲۰ فروند هواپیما با ایران امضا شد که البته 4 فروند از آنها رنگ آمیزی شده، تستهای کامل را گذرانده و آماده تحویل هستد. در ادامه با فناوری هواپیماهای ATR همراه باشید.
هواپیمای ATR 72
هواپیمای ATR 72-600 یکی از بهترین سطوح استاندارد راحتی مسافران را در رده هواپیماهای منطقهای دارد و همین موضوع باعث شده است تا در بسیاری از پروازهای منطقهای در اروپا، مردم ترجیح می دهند در هنگام خرید بلیط هواپیما و چارتر با این نوع پرندهها مسافرت کنند. سفرمی از جمله سامانههای آنلاین برای تهیه بلیط هواپیما و چارتر است که این امکان را به شما میدهد در کمترین زمان ممکن هر نوع بلیطی را از هر شرکتی خریداری نمایید.
ATR 72 یک دو موتوره Turboprop میان برد منطقهایست و با ظرفیت کمتر از ۹۰ نفر، در ادوار اخیر از جمله محبوب ترین هواپیماها در کلاس توربوتراپ ها بوده است. هواپیماهای ATR میتوانند در محیطهای متنوعی از جمله میادین هوایی کوچک، باندهای فرود نامناسب و مناطق کوهستانی به خوبی پرواز کنند.
سه فروند هواپیمای جدید ATR ایران ایر
هواپیمای ATR72 قادر است تا حداکثر ۷۴ پسنجر را در چیدمان صندلی تک کلاس (اکونومی) جابهجا کند. این هواپیما مدل تکامل یافته از ATR-42است. به نحوی که این تکامل را میتوان در تعداد صندلیهای افزایش یافته، افزایش فاصله دو سر بالهای هواپیما، بدنهی کشیدهتر هواپیما به مقدار چهار و نیم متر، به کارگیری موتورهای قویتر با مصرف سوخت پایین تر و در نهایت مصرف سوخت بهتر ببینیم.
سری 210/212 از ATR
مدلهای متنوعی از ATR تولید شده است که یکی از محبوبترین این مدل ها سری 210/212 است، با در کارگوی به مراتب بزرگتر و Engineهای Pratt and Whitney (PW127) و نیز سری 500 که دارای موتورهای توسعه یافته از Pratt and Whitney F127 & M127 است که شامل ملخهای۶ پر و ساز و کارهایی مدرن تر برای سهولت کار پایلوت است.
سری 600 ATR
سری جدید (۶۰۰) هواپیماهای ATR، حدود ۱۰ سال پیش خط تولید خود را استارت زد که به روزترین فناوریها در آن رویت میشود. تغییرات اساسی که در این مدل شاهد بودیم یکی در مصرف سوخت بهتر و همچنین در مورد هزینه های نگهداری از این هواپیما بوده که به نسبت مدل قبلی آن، پیشرفت های محسوسی داشته باشد. این مورد باعث شده تا این هواپیما به مراتب از نظر اقتصادی به صرفهتر شود و ایرلاینها تمایل بیشتری برای به کارگیری این مدل هواپیما را داشته باشند.
موتور این هواپیما از نوع Pratt and Whitney مدل 127M است، عرشه پروازی آن دارای Glass Cockpit بوده و ۵ عدد LCD دارد.
موتور هواپیمای ATR
درباره موتورهای Pratt and Whitney
یکی از تصورات اشتباهی که بین عموم مردم در مورد هواپیماها رایج است، این است که هواپیماهای با موتور ملخی، امنیت یا کیفیت پایینتری دارند. در صورتی که این تصور کاملا اشتباه است.
موتور هواپیماهای ATR توسط یک غول کانادایی به نام Pratt and Whitney تولید شده که یکی از معروفترین، خوشنامترین، اقتصادیترین، ایمنترین و مدرنترین موتورهای هواپیما بوده که به خصوص در مدل PW127M آن، فناوری و طراحی را به حد اعلی رسانده است.
منبع: http://zcode.ir
پایان رپورتاژ آگهی/.
این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی دارد و زومیت هیچ مسئولیتی در رابطه با آن نمیپذیرد.