پرش به محتوای اصلی

نشت ۱۲ ترابایت داده از سرورهای قدیمی ولو؛ آیا ردپایی از Half-Life 3 پیدا می‌شود؟

مطالعه ۱ دقیقه
دکتر گوردون فریمن در پوستر بازی Half-Life

بایگانی عظیمی با حجم ۱۲ ترابایت از سرورهای قدیمی استیم در اینترنت افشا شد و هواداران را به وجد آورد.

بایگانی ۱۲ ترابایتی از سرورهای محتوای قدیمی Steam2 متعلق به شرکت ولو در اینترنت افشا شد. علاقه‌مندان به بازی‌های ویدیویی اکنون در حال بررسی و کاوش دقیق در میان هزاران پرونده‌ی تاریخی این مجموعه هستند.

داده‌های منتشرشده شامل حجم زیادی از محتوای نسخه‌ی بتای بازی Portal 2 بین سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۱ میلادی می‌شود. دارایی‌های اولیه، نسخه‌های آزمایشی بازی و محتوای مربوط به نسخه‌ی لغوشده‌ی F-Stop در میان این فایل‌ها دیده می‌شوند.

احتمال حضور پروژه‌های دیگر ولو در این بایگانی عظیم، هیجان هواداران را دوچندان کرده. گیمرها امیدوارند با تحلیل دقیق این اسناد به نمونه‌های اولیه‌ی بازی‌های منتشرنشده یا فایل‌های مربوط به Half-Life 3 دست پیدا کنند.

به محتوای این مطلب چه امتیازی میدی؟

نظر شما برامون مهمه و به بهتر شدن کیفیت مطالب کمک می‌کنه.

۱ - بسیار بد۱۰ - بسیار خوب

نظرات

از دیگر اعضاء خانواده قلم