بهترین گوشی های موبایل بازار ایران [تیر ۱۴۰۴]
با توجه به افزایش بیسابقه و افسارگسیختهی قیمت گوشی در چند سال گذشته در بازار ایران، این دستگاه مهم که بخش بزرگی از زندگی ما محسوب میشود، به کالایی لوکس تبدیل شده است؛ پس هنگام خرید گوشی جدید، باید بیش از گذشته وسواس به خرج بدهیم و مدلی را انتخاب کنیم که بیشترین امکانات و بهترین تجربه را با قیمت مدنظر ارائه میدهد.
بهطور کلی برای خرید گوشی هوشمند، گذشته از کیفیت ساخت و طراحی ظاهری که در حس و تجربهی استفاده از گوشی و مقاومت آن در برابر ضربات و فشار نقش مهمی دارد، باید به موارد زیر توجه داشت:
- ابعاد و وزن: اندازهی یک گوشی نقش مهمی در راحتی شما در استفاده از آن دارد. معمولاً خوشدستترین گوشیها قطر نمایشگر بین ۶٫۲ تا ۶٫۵ اینچ دارند، اما با توجه به اینکه استقبال بیشتری از گوشیهای با صفحهنمایش بزرگتر میشود، بازار در اختیار مدلهای غولپیکر قرار دارد. وزن یک گوشی نیز به اندازه آن، جنس بدنه و توزیع جرم بستگی دارد ولی بهطور کلی گوشیهای با وزن بین ۱۴۰ تا ۱۸۰ گرم برای افرادی ایدئال خواهد بود که بهدنبال گزینههای سبک هستد.
- صفحهنمایش: صفحهنمایش مهمترین بخشی است که مستقیماً با تجربهی استفاده از گوشی و تعامل بصری کاربر ارتباط دارد و باید بهگونهای باشد که در استفادههای طولانیمدت باعث خستگی چشم نشود. گوشیهای با پنل IPS و وضوح Full-HD مناسب هستند اما دستگاههایی با پنل OLED و نرخ نوسازی ۹۰ یا ۱۲۰ هرتز با استانداردهای HDR10 و Dolby Vision بهترین تجربهی بصری را رقم میزنند.
- پردازنده: اگرچه تعداد بیشماری از پردازندههای مختلف در گوشیهای هوشمند وجود دارد، باید بهسراغ مدلی بروید که پردازنده آن جهت انجام امور روزمره و خصوصاً چندوظیفگی، پاسخگو باشد. معمولاً سری Helio G9X و Dimensity از پردازندههای مدیاتک و سری Snapdragon 6 / 7 از پردازندههای کوالکام مناسب هستند.
- ارتباطات بیسیم: با آنکه تقریباً تمامی گوشیهای هوشمند بازار از فناوری 4G پشتیبانی میکنند اما در مواردی توجه به باندهای فرکانسی پشتیبانیشده اهمیت دارد. برخی از گوشیها فاقد امکان تجمیع فرکانس بوده و در نتیجه نمیتوانند از +4G یا 4.5G استفاده کنند. همچنین در مورد گوشیهایی که از 5G زیر ۶ گیگاهرتز بهره میبرند، تنها در گوشیهای آیفون و شیائومی امکان استفاده از این فناوری وجود دارد و تا پایان سال دردسترس گوشیهای سامسونگ نیز قرار خواهد گرفت.
- رم و فضای ذخیرهسازی: استاندارد رم و فضای ذخیرهسازی نیز بهاندازهی توانایی پردازنده اهمیت دارد و اگر گوشی از حافظههای قدیمی استفاده کند بهعلت کمبودن سرعت خواندن و نوشتن، احتمال کندشدن گوشی یا تأخیر در پاسخگویی وجود خواهد داشت. بهتر است بهسراغ مدلهایی با فضای ذخیرهسازی UFS 2.1 و بالاتر یا NVMe بروید.
- دوربین: بسیاری از سازندگان با استفاده از ماژولهای دوربین متعدد، به خصوص در مدلهای اقتصادی، و استفاده از سنسورهای با وضوحهای چند ده مگاپیکسلی سعی در برتر نشان دادن گوشی خود دارند؛ اما کیفیت تصاویر به عواملی چون ابعاد و کیفیت سنسور، لنز و حتی نوع پردازنده دارد. امروزه شاهد استفاده از انواع ماژولهای کمکیفیت و ناکارآمد عموماً دو مگاپیکسلی ماکرو و تشخیص عمق هستیم، بنابراین بهتر است توجه شما بیشتر به مشخصات دوربین اصلی (واید) گوشی و داشتن مواردی چون لرزشگیر اپتیکال معطوف شود.
- باتری: امروزه اکثر گوشیهای هوشمند از باتریهای پرظرفیت بهره میبرند. اما گوشیهای با ظرفیت ۵۰۰۰ میلیآمپرساعت و بالاتر عمر باتری بهتری (معمولاً یک روز و بیشتر) دارند. ضمناً از جهت شارژ، گوشیهایی با پشتیبانی از توان شارژ ۲۰ وات به بالا مناسب هستند اما اگر میخواهید گوشیتان در زمانهای سریعتر و زیر یک ساعت شارژ شود، بهسراغ دستگاههایی با توان شارژ بالای ۳۳ وات بروید. وجود آداپتور در جعبه نیز موضوع دیگری است که حین خرید به گوشی باید مدنظر داشته باشید.
- اسپیکر و جک هدفون: گوشیهای اقتصادی از اسپیکر مونو و کمحجم بهره میبرند اما اگر موضوع صدا و کیفیت آن برایتان اهمیت دارد، بهسراغ گوشیهایی با اسپیکر استریو بروید. ضمناً حذف جک هدفون باوجود آنکه به امری عادی در گوشیها تبدیل شده اما همچنان از نکات حائر اهمیتی است که حین خرید گوشی باید به آن توجه داشت، بهخصوص که سازندگان در گوشیهای اقتصادی نیز چنین رویکردی را درپیش گرفتهاند.
- سیستمعامل: فارغاز تفاوت اندروید و iOS، نسخه سیستمعامل هم از نظر امنیت هم از نظر بهروز بودن و داشتن آخرین امکانات نرمافزاری اهمیت دارد. درحال حاضر گوشیهای اندرویدی مجهز به اندروید ۱۵ و اپل مجهز به iOS 18 بهروزترین نسخهی سیستمعامل را دارند؛ اما اگر در شرایطی بهخاطر موارد دیگر مجبور به انتخاب گوشی قدیمیتر یا با نسخه اندروید پایینتر شدید، بهتر است بهسراغ هیچ گوشی با نسخه اندروید قدیمیتر از ۱۲ نروید چراکه دیگر به روزرسانی دریافت نمیکنند.
- قابلیتها و امکانات: وجود حسگر اثرانگشت، اینفرارد جهت کنترل دستگاههای مختلف از راهدور، پشتیبانی از شارژ بیسیم و بیسیم معکوس، درگاه کارت حافظه، استاندارد مقاومت در برابر آب IP67/IP68 و یا سایر موارد دیگر از جمله امکاناتی هستند که برای هرگوشی ارزش افزوده ایجاد میکنند و توجه به آنها در حین خرید ممکن است برای بسیاری از کاربران اهمیت داشته باشد.
در مقالهی پیش رو، میخواهیم بهترین گوشیهای هوشمند را در بازههای قیمتی مختلف معرفی کنیم تا بتوانید براساس بودجهی مدنظرتان، بهترین گوشی ممکن را بخرید؛ از بهترین گوشیهای ۵ میلیون تومانی (گوشیهای اقتصادی) تا بهترین گوشیهای بالای ۸۰ میلیون تومان (گوشیهای پرچمدار).
توجه کنید همهی قیمتهای نوشتهشده براساس کمترین قیمت بازار برای مدل رجیسترشده است. افزونبراین با توجه به تغییر زیاد قیمت در ایران، این مقاله هر ماه و طبق قیمت روز گوشی در بازار کشور، بهروز میشود.
بهترین گوشی تا ۵ میلیون تومان
متاسفانه بهعلت افزایش نرخ ارز، گوشی هوشمند کارآمدی که بتوان با بودجه زیر ۵ میلیون تومان خریداری کرد وجود ندارد. در این بازه قیمتی تعداد محدودی از گوشیهای هوشمند قدیمی یا از برندهای متفرقه دردسترس هستند ولی خرید آنها را بهشما توصیه نکرده و پیشنهاد میکنیم با افزایش بودجه سراغ گزینههای بهتر بروید.
بهترین گوشی تا ۱۰ میلیون تومان
گلکسی A05s بهعنوان یکی از مقرونبهصرفهترین گوشیهای سامسونگ با تراشهی نسبتاً قدیمی Snapdragon 680 4G روانهی بازار شده است؛ بااینحال، بهبود عملکرد این تراشه در مقایسه با تراشهی Exynos 850 نسل قبل را میتوان به فال نیک گرفت. سختافزار گوشی در کاربری روزمره همراه خوبی برای کاربر خواهد بود؛ اما انتظارش را داشته باشید که هنگام اجرای بازی با کندی مواجه شوید.
افزونبراین، وضوح صفحه به Full HD ارتقاء یافته و نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی را ارائه میدهد. ظرفیت باتری این گوشی ۵,۰۰۰ میلیآمپر ساعت است که از شارژ سریع ۲۵ واتی پشتیبانی میکند. البته برای اولینبار در این سری، دیگر از آداپتور شارژ در جعبه خبری نیست و شارژر ۲۵ وات آن جداگانه باید خریداری شود.
گلکسی A06 بهعنوان جدیدترین گوشی سامسونگ در سال ۲۰۲۴، پیشرفتهای بسیار ناچیزی در مقایسه با نسل قبل بهخود دیده است و امکاناتی که ارائه میدهد بهقدری نیست که بتوان آن را اقتصادی ارزشمندی بهحساب آورد؛ بهعنوان نمونه، از نمایشگر LCD با نرخ نوسازی ۶۰ هرتز استفاده میکند که شدت روشنایی آن تنها در محیطهای بسته مناسب بهنظر میرسد، اما همچنان با وزن ۱۸۹ گرم، گوشی تقریبا خوشدستی بهحساب میآید.
گلکسی A06 تراشهی Helio G85 را در دل دارد که برای انجام کارهای روزمره هم چندان کافی نیست و حتی گاهی در پردازشهای معمول نیز با کندی روبهرو میشود. از نظر شارژدهی نیز عملکرد متوسطی را بهنمایش میگذارد و باتری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی آن معمولاً بیش از ۱۲ ساعت دوام نمیآورد.
- عرضه با رابطکاربری One UI 6.1 بر پایهی اندروید ۱۴
- طراحی بهروز و مطابق با استانداردهای جدید سامسونگ
- پیشرفت محدود در مقایسه با نسل قبل
- وجود رقبایی با امکانات بهتر
- شارژدهی متوسط باتری
ردمی 14C در دستهی اقتصادیترین محصولات گروه شیائومی قرار میگیرد و برخلاف بسیاری از گوشیهای همرده خودش که کیفیت ساخت ابتدایی و نازلتر نسبتبه گوشیهای بالارده دارند، در دو نسخه با بدنهی شیشهای و چرم مصنوعی تولید میشود تا نظر افرادی که متریال و کیفیت ساخت گوشی نیز بهاندازهی کارایی و عملکرد آن اهمیت دارد را به خود جلب کرده و حس یک محصول ارزانقیمت را به مخاطبان خود القا نکند.
افزونبراین، طراحی پشت گوشی اصلا به گوشیهای پایینرده شباهتی نداشته و با فریم تخت پلاستیکی خود بهسبک سری ردمی نوت ظاهر میشود؛ البته تا زمانی که با جلوی گوشی روبرو نشویم چراکه همچنان با یکی از ارزانترین محصولات بازار روبرو هستیم. پنل روبرو به نمایشگری بسیار بزرگ بهابعاد ۶٫۸۸ اینچ با حاشیههای قطور و وضوح HD اما با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز اختصاص دارد.
بهترین گوشی تا ۱۵ میلیون تومان
گلکسی A16 4G از نظر طراحی تفاوت زیادی با نسل گذشتهاش ندارد و همان طراحی آشنای گوشیهای سامسونگ را دنبال میکند؛ تنها تفاوت محسوس آن به افزایش ابعاد نمایشگر، ابعاد کلی گوشی و دریافت گواهی IP54 مربوط میشود که مقاومتی حداقلی را در برابر پاشش آب و نفوذ گردوغبار فراهم میآورد.
نمایشگر ۶٫۷ اینچی گلکسی A16 از نرخ نوسازی ۹۰ هرتز و وضوح Full HD پشتیبانی میکند و از نظر روشنایی و دقت رنگ نیز در سطح مطلوبی قرار میگیرد. اقتصادی سامسونگ از نظر نسخهی پیشفرض نصبشدهی اندروید نیز تفاوتی با گذشته ندارد و اندروید ۱۴ را اجرا میکند؛ با این تفاوت که ۶ سال بهروزرسانی سیستمعامل را ارائه میدهد.
تغییرات نسخه 4G ردمی نوت ۱۴ شیائومی در مقایسه با ردمی نوت ۱۳ شامل برخی موارد روبهجلو و گاها ناخوشایند میشود. اول از همه که این گوشی نیز بهجمع کثیری از گوشیهای مجهز به تراشه Helio G99 که شیائومی بهطور اختصاصی با پسوند Ultra در انتهای نامش یاد میکند، پیوسته است. این اتفاقی مثبت تلقی شده و عملکرد گوشی را بهخصوص در بازیها تا نزدیک به ۶۰ درصد بهبود میدهد.
اما از طرفی دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی جای خود را بهدوربین تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی داده است. طراحی این گوشی بازهم دستخوش تغییر شده و دوباره مجموعهی دوربینها روی یک برآمدگی کلی سوار و حاشیههای اطراف نمایشگر دوباره قطور شدهاند، البته محافظت از نمایشگر از گوریلا گلس ۳ به ۵ ارتقا یافته است. خود نمایشگر تغییری نکرده و همان پنل ۶٫۶۷ اینچی OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و وضوح FHD در این گوشی بهکار رفته است.
موتو G35 گوشی اقتصادی موتورولا با مشخصات نسبتا خوب و راضی کننده است که تلاش دارد تا با سبکی و کیفیت مطلوب متریال، حسوحال یک محصول پریمیوم را بهکاربر القاء کند. این گوشی از تراشهی Unisoc T760 قدرت میگیرد که تا ۲۰ درصد در بخش CPU و تا ۳۰ درصد میتواند از تراشهی Helio G99 سریعتر بوده و از رقبای همقیمت خودش قویتر ظاهر شود. G35 با ابعاد نمایشگر ۶٫۷۲ اینچی دستگاه بزرگی بهحساب میآید اما با وزن ۱۸۸ یا ۱۹۱ گرمی تصور سنگین بودن گوشی را از ذهن بیرون میکند.
تفاوت وزن بهاستفاده از دو مدل قاب پلاستیکی و چرم مصنوعی با رنگبندیهای جذاب برمیگردد. نسخهی چرمی در رنگهای سبز و قرمز و نسخهی پلاستیکی در رنگ مشکی عرضه میشود. جنس فریم نیز از پلاستیک است. نمایشگر این گوشی مانند بسیاری از گوشیها با وضوح Full-HD و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز است اما از نوع OLED نیست و موتورولا از پنل IPS استفاده کرده که ادعا میکند روشناییاش به ۱۰۰۰ نیت میرسد. این مقدار عدد بزرگی نیست اما برای چنین پنلی قابل قبول است.
بهترین گوشی تا ۲۰ میلیون تومان
گلکسی A26 با قاب شیشهای گوریلا گلس ویکتوس پلاس و گواهی IP67 حالا گوشی اقتصادی ارزشمندتری شده است و بهنوعی میتوان آنرا ارزانترین گوشی سامسونگ با این گواهی و مقاوم در برابر آب تا عمق یک متری بهمدت ۳۰ دقیقه بهحساب آورد. بهنسبت نسل قبل نیز این گوشی خوشساختتر شده و حس باکیفیتتری بهکاربر منتقل میکند. کاهش ضخامت دستگاه را نیز میتوان یکی از تغییرات مثبت در جهت بهترشدن تجربهی در دستگرفتن گوشی تلقی کرد.
اندازه دستگاه نیز از ۶٫۵ به ۶٫۷ اینچ رسیده که خوشبختانه وزن گوشی از این افزایش اندازه تقریبا محفوظ مانده و تغییر محسوسی نداشته است. تراشهی گوشی نیز به Exynos 1380 یعنی همان تراشهی بهکار رفته در گلکسی A54 ارتقا پیدا کرده که طبق بررسی گلکسی A26 میتواند خاطر شما را از بابت اجرای بسیار روان برنامهها، چندوظیفگی و حتی اجرای بازیهای پرطرفدار آسوده کند. در مقابل این تغییرات مثبت، پسرفتها و نقاط ضعفی بهچشم میخورند؛ برای مثال اسپیکر استریو حذف شده و نمایشگر هم بهخاطر بیشینه روشنایی محدود برای کارکردن در محیط بیرون و زیر نور شدید شاید بهاندازهی رقبا خوانا نباشد.
- بهبود کیفیت ساخت و استفاده از شیشه +Gorilla Glass Victus در قاب پشت
- عملکرد رضایتبخش در استفاده روزمره
- عملکرد بسیار خوب دوربین واید و اولتراواید
- ۶ سال آپدیت سیستمعامل
- گواهی IP67 برای مقاومت در برابر آب
- حذفشدن اسپیکر استریو
- روشنایی پایین نمایشگر
- حذف جک هدفون
سیاماف برندی نوپا در عرصهی تولید لوازم جانبی و گوشیهای هوشمند است که در سال ۲۰۲۳ تاسیس شد. این برند که زیرمجموعهی شرکت ناتینگ محسوب میشود نخستین گوشی هوشمندش یعنی CMF Phone 1 را چندی پیش روانه بازار کرد. تفاوت اصلی این مدل با گوشیهای ناتینگ، قیمت بهصرفهتر و طراحی انعطافپذیر است. یعنی امکان شخصیسازی بدنه با استفادهاز جایگاهها و پیجهایی که تعبیهشده، برای کاربر فراهم شده است.
بهاین معنیکه کاربر میتواند قاب این گوشی را تعویض کند یا قطعاتی مانند پایه نگهدارنده بهآن متصل کند. خود گوشی از نظر سختافزاری مشخصات خوبی را با توجهبه جهش قیمت ارز و گرانشدن بسیاری از گوشیهای اقتصادی ارائه میدهد و سرانجام ارزش خرید پیدا کرده است. این گوشی از تراشه Dimensity 7300 قدرت میگیرد که عملکرد پردازشی و گرافیکی سریعتری از Exynos 1380 بهکاررفته در گلکسی A35 بهنمایش میگذارد.
- نمایشگر OLED درخشان و پروضوح
- دوربین ساده اما کارراهانداز
- طراحی زیبا و منحصربهفرد
- نرمافزار مینیمال و روان
- شارژدهی طولانی
- پشتیبانی نرمافزاری ۲ساله
- تراشهی ضعیفتر از رقبا
- کیفیت ساخت پایین
شیائومی ردمی نوت ۱۴ پرو مدل 4G با ضخامت ۸٫۲ میلیمتر و وزن ۱۸۰ گرمی، گوشی ظریف و سبکی بهشمار میرود. فریم و بدنهی گوشی از پلاستیک ساخته شده و با داشتن گواهی IP64 و شیشهی گوریلا گلس ویکتوس ۲ برای محافظت از نمایشگر، گام کوچکی در بهبود کیفیت ساخت برداشته است.
صفحهنمایش ۶٫۶۷ اینچی OLED این گوشی با رزولوشن FHD، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و امکان نمایش یک میلیارد رنگ، حالا لبههای خمیده پیدا کرده است تا گوشی جلوهی مدرنتری داشته و حاشیههای اطراف نیز کمتر دیده شوند. حداکثر روشنایی نمایشگر به ۱۸۰۰ نیت میرسد که برای یک گوشی میانرده کاملا کافی است و استفاده در محیطهای پرنور را آسان میکند.
بهترین گوشی تا ۲۵ میلیون تومان
گلکسی A36 در بخش طراحی تغییرات کوچک اما قابلتوجهی را تجربه میکند که یکی از آنها به کاهش وزن برمیگردد. با وجود شیشهای بودن پنل پشتی، وزن گوشی حدود ۱۴ گرم کمتر شده که این موضوع به کاهش ۱٫۲ میلیمتری ضخامت آن بازمیگردد. کپسولیشدن ماژول دوربین نیز تغییر مثبت دیگر میانردهی سامسونگ است که ظاهر پشت گوشی را از یکنواختی خارج میکند.
در بخش جلوی گوشی شاهد نمایشگری ۶٫۷ اینچی از نوع OLED هستیم که نسبت به نسل گذشته بخش بیشتری از نمایشگر را بهخود اختصاص داده است. نمایشگر گلکسی A36 از نظر میزان روشنایی پیشرفت اندکی نسبت به قبل داشته است؛ اما رنگهای دقیقتری را نسبت به بسیاری از رقبایش بهنمایش میگذارد.
- بدنهی خوشساخت و باکیفیت
- ۶ سال آپدیت سیستمعامل
- نمایشگر روشن و دقیق
- تراشهی بسیار ضعیفتر از رقبای همقیمت
- پیشرفت حداقلی دوربین نسبت به گذشته
- بدون پیشرفت عملکردی محسوس
- برچسب قیمتی نامعقول
پوکو X7 دقیقا همان ردمی نوت ۱۴ پرو نسخهی 5G است، با این تفاوت که از دوربین ۵۰ مگاپیکسلی بهجای ۲۰۰ مگاپیکسلی استفاده میکند که این امر را میتوان بهپای پوکو بودن و دوربینمحور نبودن این سری نوشت. در تمامی مشخصات ظاهری و فنی این دو محصول یکی هستند و درحالحاضر اختلاف قیمتی ۵ میلیون تومانی دارند؛ از جمله اینکه این گوشی گواهی IP68 برای مقاومت در برابر آب تا عمق ۱٫۵ متری و محافظت نمایشگر با Gorilla Glass Victus 2 را دارد.
این گوشی از معدود محصولات سری پوکو مجهز به نمایشگر با لبههای خمیده بهحساب میآید. نمایشگری ۱۲ بیتی که با وضوح 1.5K، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و روشنایی ۲۰۰۰ نیتی طبق بررسیهای زومیت، تجربهی بصری را یک پله نسبتبه گوشیهای مشابه دیگر ارتقا داده است. اگرچه ممکن است دردسرهای نصب محافظ صفحه برای چنین نمایشگری را بهدنبال داشته باشد. قلب تپنده این گوشی را Dimensity 7300 تشکیل میدهد که طبق تجریبات ما، پاسخگویی خوبی در اجرای روان رابط کاربری و اپلیکیشنها از خود نشان میدهد اما شاید چندان برای اجرای بازیهای سنگین مناسب نباشد.
بهترین گوشی تا ۳۰ میلیون تومان
پوکو X7 پرو، با ارتقا بهپردازندهی Dimensity 8400-Ultra آمده است تا دوباره به هر گوشی میانرده و حتی قاتل پرچمدار پاسخی کوبنده دهد. اگرچه پیشرفتهای نسل قبل یعنی پوکو X6 پرو بهاندازهای بود که این گوشی را بهکابوس بسیاری از رقبا تبدیل کرده بود؛ اما حالا افزونبر تراشهای قدرتمندتر، به گواهی IP68 برای مقاومت در برابر آب تا عمق ۱٫۵ متری و باتری پرظرفیتتر ۶۰۰۰ میلیآمپرساعتی از نوع سیلیکون-کربن که جدیدترین فناوری باتری بهحساب میآید، مجهز شده است تا هر گوشی دیگری فکر رقابت با X7 پرو را از سر خود بیرون کند.
تراشهی این گوشی برای اجرای بازیهای سنگین باز هم بهینه شده است و اکنون میتواند وضوح بازیها را آپاسکیل کند تا تجربهی گیمپلی باکیفیتتری را ارائه دهد، ضمن اینکه عملکرد گیمینگ این گوشی همچنان مثل قبل پایدار و روان است. نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی OLED این گوشی همان پنل ۱۲ بیتی با وضوح 1.5K دارد که روشنایی آن طبق اندازهگیری زومیت به ۲۸۵۰ نیت رسیده و دقت نمایش رنگها هم بهتر شده است. خود نمایشگر حالا با گوریلا گلس ویکتوس 7i محافظت میشود که تا دوبرابر مقاومتر است و افزونبراینکه حساسیت و نرخ پاسخگویی لمسی آن هنگام بازی بیشتر شده است، با دست خیس میتوان با گوشی کار کرد.
- تراشه قدرتمند و پایدار
- عملکرد قابل تحسین در بازیها
- صفحهنمایش درخشان با حساسیت و پاسخگویی بالا
- گواهی IP68 برای مقاومت در برابر آب
- باتری سیلیکون-کربن ۶۰۰۰ میلیآمپری با طول عمر بالاتر
- دوربین اولتراواید و سلفی ناکارآمد و دقیقنبودن رنگ عکسها
- بددست شدن گوشی نسبتبه نسل قبل
شیائومی 13T با پیشرفتهای نسلی قابل توجهی راهی بازار شد. گوشی ارزشمند شیائومی، هماکنون از استاندارد IP67 برای مقاومت در برابر آب بهره میبرد و پکیج دوربین پنل پشتی آن شامل یک دوربین واید (سنسور 1/1.28 اینچی ۵۰ مگاپیکسلی و دیافراگم f/1.9)، یک دوربین تلهفوتو (سنسور 1/2 اینچی ۵۰ مگاپیکسلی و دیافراگم f/1.9) و یک دوربین اولترا واید (سنسور 1/3.06 اینچی ۱۲ مگاپیکسلی و دیافراگم f/2.2) میشود. لنز هفت سطحی دوربین اصلی به لرزشگیر اپتیکال مجهز شده است و سنسور آن از فیلتر رنگی Quad-Bayer برای ثبت عکسها استفاده میکند و عکسها را در حالت پیشفرض با رزولوشن ۱۲٫۵ مگاپیکسل بهثبت میرساند.
دوربین تلهفوتو هم زوم اپتیکال ۲ برابری را در اختیار قرار میدهد و بهطور مشابه با دوربین اصلی عکسها را بهصورت پیشفرض با وضوح ۱۲٫۵ مگاپیکسل بهثبت میرساند. با هر سه دوربین شیائومی 13T میتوان فیلمهایی با نرخ ۳۰ فریمبرثانیه و وضوح 4K گرفت. در مقابل دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی قادر است با وضوح Full HD و نرخ ۳۰ فریمبرثانیه به ضبط فیلم بپردازد. در این گوشی فیلمبرداری HDR پشتیبانی میشود و با تنظیم رنگ و کنتراست جزییات بیشتری در بخشهای تاریک و روشن ویدیو بهتر دیده شود. همچنین هنگام فیلمبرداری لرزشهای تصویر بهصورت نرمافزاری اصلاح میشوند تا ویدیو روانتر و بدون لرزش های اضافی باشد. این ویژگی در تمام رزولوشنها و نرخهای فریم فعال است.
- نمایشگر OLED چشمنواز ۱۴۴ هرتزی و ۱۲بیتی
- بدنهی خوشساخت با گواهی IP68
- عملکرد مطلوب دوربینها
- وجود دوربین تلهفوتو
- وجود رقبایی با تراشهی قویتر
- عملکرد نهچندان جالب دوربین سلفی
بیشتر تغییرات گلکسی A56؛ محبوبترین میانرده بازار در طراحی این گوشی نمود پیدا کردهاند. این گوشی حالا بسیار سبکتر (حتی سبکتر از A54) و البته نازکتر از نسل قبل شده است و ترکیب آن با فریم آلومینیومی و بدنهی شیشهای از گوریلا گلس ویکتوس پلاس حسوحال پریمیومتری بهکاربر منتقل میکند. یکی دیگر از تغییراتیکه در ظاهر این گوشی بهچشم میخورد، بههم پیوستن ماژولهای دوربین و شکلدادن یک ماژول کپسولیشکل واحد است که البته بیرونزدگی زیادی هم از بدنه دارد.
تغییرات باطنی این محصول از پیشرفتهای اندک و ناچیز این گوشی خبر میدهند؛ برای مثال تراشهی Exynos 1580 نسبتبه قبل بهبود چشمگیری را تجربه نمیکند، البته GPU پیشرفتهای خوبی داشته اما بهاندازهای نیست که بتوانیم A56 را رقیب گوشیهای بسیار قدرتمندتر و گیمینگمحوری چون پوکو X7 پرو بدانیم. با اینحال براساس بررسی گلکسی A56 این گوشی در استفادههای بیدرنگ و بدون وقفه، جابجایی سریع بین برنامهها و اجرای بازیهای پرطرفدار با تنظیمات گرافیکی متوسط پاسخگویی و پایداری خوبی دارد.
- نمایشگر OLED با رنگهای دقیق
- عرضه با اندروید ۱۵ و One UI 7
- بدنه باکیفیت و خوشدست
- ۶ سال پشتیبانی نرمافزاری
- قیمت نامعقول بهنسبت میزان ارتقا
- پیشرفت ناچیز عملکرد دوربین
- تراشهی ضعیفتر از رقبا
- فقدان دوربین تلهفوتو
بهترین گوشی تا ۴۰ میلیون تومان
پوکو F6 پرو، بهترین و قدرتمندترین عضو از محصولات پوکو در سال ۲۰۲۴ شناخته میشود و اصلا جای تعجب ندارد که تقریبا آنرا یکگوشی پرچمدار بهحساب آوریم. پرچمداری اقتصادی که از بدنهی شیشهای-آلومینومی استفاده میکند و قدرتش را تراشهی Snapdragon 8 Gen 2 میگیرد تا دیگر حرف و حدیثی برای اجرای سنگینترین بازیها باقی نماند. البته مواردی چون دوربین معمولی، فقدان گواهی IP68 و شارژ بیسیم باعث میشود که نسبتبه گوشیهای پرچمدار با کاستیهایی دست و پنجه نرم کند.
درهر صورت پوکو F6 پرو برای خورههای بازی، یکی از ارزانترین و بهصرفهترین محصولات با تراشهی پرچمدار بهحساب میآید و نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی OLED با وضوح 1440p و روشنایی خیرهکنندهی ۴۰۰۰ نیت، تکمیلکنندهی یکی از بهترین تجربههای کاربری خواهد بود. این گوشی آداپتور ۱۲۰ واتی نیز در جعبهی خود دارد که میتواند در ۲۰ دقیقه گوشی را کامل شارژ کند.
جدیدترین نسخهی فنادیشن سری S سامسونگ یعنی گلکسی S24 FE با تمرکز روی قابلیتهای هوش مصنوعی و همچنین دریافت هفت سال بهروزرسانی سیستمعامل معرفی شده تا کاربران بتوانند با قیمتی کمتر این ویژگیها را تجربه کنند. امکانات هوش مصنوعی تنها شامل Galaxy AI نمیشود، بلکه بهلطف تراشه چهار نانومتری Exynos 2400e نسخهی آفلاین هوش مصنوعی گوگل یعنی Gemini Nano نیز دردسترس قرار داشته و میتواند برخی مدلهای زبانی و بصری مبتنیبر دستگاه را بینیاز از اینترنت پردازش کند.
براساس بررسی گلکسی S24 FE تفاوت تراشه Exynos 2400e با نسخهی استاندارد تنها در کاستهشدن ۱۰۰ مگاهرتزی فرکانس هستهی قدرتمند است تا گوشی عملکرد پایدارتری داشته و بهخاطر باتری ۴۷۰۰ میلیآمپرساعتی و صفحهنمایش بزرگتر، مصرف کمتری داشته باشد. بنابراین خریداران این گوشی همچنان از مزایای این تراشه مانند ProVisual Engine که بهبود کیفیت عکاسی بهخصوص در شب را بهارمغان میآورد، بهرهمند خواهند شد.
- دسترسی کامل به Galaxy AI و بیشتر قابلیتهای پرچمداران
- تراشه بسیار قدرتمندتر از نسل قبل
- صفحهنمایش روشنتر و دقیقتر
- ۷ سال بهروزرسانی اندروید
- عمر باتری طولانیتر
- داغی و افت عملکرد تراشه
- پیشرفت نه چندان زیاد در عملکرد دوربین
- طراحی ضعیفتر از رقبا و وزن نسبتا زیاد
- رم ۸گیگابایتی ناکافی برای پرچمدار اندرویدی
بهترین گوشی تا ۵۰ میلیون تومان
طراحی کلی شیائومی 14T نسبت به نسل قبلی مدرنتر شده چراکه اکنون از بدنه شیشهای مات و فریمی تخت استفاده میکند و حاشیههای نمایشگر نیز باریکتر شده است. البته فریم گوشی همچنان پلاستیکی است. صفحهنمایش گوشی درست مانند نسخهی پرو این سری از پنل ۶٫۶۷ اینچیِ OLED، وضوح ۲۷۱۲ در ۱۲۲۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز و بیشینه روشنایی فوقالعادهی ۴۰۰۰ نیتی بهره میبرد.
شیائومی 14T از پردازندهی MediaTek Dimensity 8300 Ultra قدرت میگیرد، درست همان تراشهای که در گوشی پرفروش پوکو X6 Pro نیز مشاهده کرده بودیم. تراشهی یادشده عملکرد خوبی در اجرای بازیهای سنگین با نرخ فریم مناسب و برنامههای مختلف دارد. مدلهای شیائومی 14T موجود در بازار ایران از ۱۲ رم و ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت فضای ذخیرهسازی استفاده میکنند که اکنون به استاندارد UFS 4.0 ارتقا یافته است.
- صفحهنمایش با کیفیت و درخشان
- تراشه پایدار و قابل اطمینان با عملکرد مطلوب
- عملکرد قابل تحسین در عکاسی (دوربینهای پشت)
- قابلیتهای جدید و کاربردی رابط کاربری HyperOS
- فریم پلاستیکی
- عملکرد نهچندان خوب دوربین سلفی
- شارژدهی متوسط
وانپلاس Nord 4 با تراشه فوقالعاده قدرتمند Snapdragon 7+ Gen 3 و مشخصات سختافزاری بالاردهاش تقریبا چیزی از یک گوشی پرچمدار کم ندارد چراکه این تراشه فاصلهی بسیار کمی با تراشهی پرچمدار Snapdragon 8 Gen 2 هم از نظر پردازشی و هم گرافیک دارد. علاوهبر آن، نمایشگر بزرگ ۶٫۷۴ اینچی ۱۲۰ هرتزی OLED با وضوح ۱۲۴۰ در ۲۷۷۲ پیکسل حاشیههای کم، طراحی عامهپسند و کیفیت ساخت بالا، به ارزش خرید این گوشی افزودهاند.
این گوشی که در حقیقت نسخهی گلوبال وان پلاس Ace 3V اما با طراحی متفاوت و باکیفیتتری بهحساب میآید، در سمت چپ گوشی یک دکمهی سهمرحلهای دارد که برای تنظیم حالت سهگانه صدای زنگ و اعلان درنظر گرفته شدهاند و قابل شخصیسازی هستند. فضای ذخیرهسازی گوشی از نوع UFS 4.0 است و یک باتری حجیم ۵,۵۰۰ میلیآمپرساعتی که قابلیت شارژشدن با آداپتور ۱۰۰ واتی در عرض ۲۶ دقیقه را دارد، انرژی موردنیاز گوشی را تامین میکند.
بهترین گوشی تا ۶۰ میلیون تومان
شیائومی 14T پرو برخلاف برادر کوچکترش امسال پیشرفتهای چشمگیری داشته است. گوشی شیائومی اکنون یکی از ارزشمندترین شبهپرچمدارهای بازار بهحساب میآید که دستکمی از گوشیهای پرچمدار ندارد. شاسی و فریم گوشی از پلاستیک به آلومینیوم گرید ۶ ارتقا پیدا کرده که افزونبر لوکسبودن دوام و مقاومت این گوشی را افزایش داده است. حاشیههای اطراف نمایشگر نیز بسیار باریکتر شدهاند.
نمایشگر OLED گوشی با رزولوشن ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسل و نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز، ۶۸ میلیارد رنگرا بهتصویر میکشد و روشناییاش بهبیشاز ۴۰۰۰ نیت میرسد. همچنین تراشهی پرچمدار Dimensity 9300 پلاس قدرت فوقالعادهی خود را در این گوشی از نظر روانبودن، پایداری و نیز تجربهی گیمینگ عالی بهنمایش میگذارد. از دیگر تغییرات شیائومی 14T پرو میتوان به پشتیبانی از شارژ بیسیم ۵۰ واتی اشاره کرد که یکی از کمبودهای بزرگ این سری را برطرف میکند. در کنار شارژ بیسیم میتوان از آداپتور ۱۲۰ واتی برای شارژ باتری ۵,۰۰۰ میلیآمپرساعتی آن استفاده کرد که خوشبختانه در بازار ایران داخل جعبه ارائه میشود.
- فریم آلومینیومی و کیفیت ساخت عالی
- تراشه بسیار قدرتمند و پایدار
- پشتیبانیاز شارژ سیمی و بیسیم پرسرعت
- صفحهنمایش با کیفیت و درخشان
- عملکرد قابل تحسین در عکاسی (دوربینهای پشت)
- قابلیتهای جدید در رابط کاربری HyperOS
- گرمشدن بدنهی گوشی در استفادهی طولانی مدت
- استاندارد قدیمی پورت USB
- عملکرد نهچندان خوب دوربین سلفی
بهترین گوشی تا ۸۰ میلیون تومان
گوشی وان پلاس ۱۲ با ترکیب شیشه و فلز و حاشیههای بسیار باریک نمایشگر، از طراحی پریمیوم و مینیمالیستی بهره میبرد که به گوشی ظاهری جذاب و کاربرپسند میدهد. صفحهنمایش OLED گوشی وان پلاس دارای وضوح QHD و نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتز است و میتواند یک میلیارد رنگ را نمایش دهد.
وان پلاس از تراشه پرچمدار اسنپدراگون ۸ نسل ۳ در پرچمدار خود استفاده کرده است که عملکرد آن را پیشتر در سایر مدلهای پرچمدار بازار نیز دیدهایم. تراشه یادشده در عین مصرف پایین، قدرت بسیار زیادی در اجرای برنامهها و بازیهای مختلف دارد و تقریبا هرچیزی را به بهترین نحو اجرا میکند. گوشی وان پلاس با رم ۱۲ یا ۱۶ گیگابایتی و گزینههای ذخیرهسازی ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایتی در بازار ایران وجود دارد.
وان پلاس 13R با بدنهی شیشهای و فریم آلومینومی و مشخصات فنی بسیار جذاب یک گوشی شبهپرچمدار بهحساب میآید. این گوشی از پنل پیشرفتهی LTPO 4.1 مشابه چیزی که در وانپلاس ۱۳ وجود دارد، استفاده میکند؛ یعنی نرخ نوسازی را با حساسیت بسیار بالا از ۱ تا ۱۲۰ هرتز تغییر داده و رنگها را بسیار دقیق نشان میدهد. روشنایی خیرهکننده نیز یکی دیگر از نقاط قوت آن بهشمار میرود.
این گوشی از تراشه پرچمدار Snapdragon 8 Gen 3 استفاده میکند که توسط یک باتری ۶۰۰۰ میلیآمپرساعتی با پشتیبانیاز شارژ سریع ۸۰ وات تغذیه میشود. اگر از دوربین اولتراواید چشمپوشی کنیم، باقی دوربینها در جایگاه خوبی از نظر مشخصات فنی قرار میگیرند، چراکه از حسگرهای ۵۰ مگاپیکسلی برای عکسهای واید و تلهفوتو ۲ برابری استفاده میکنند.
بهترین گوشی بالای ۸۰ میلیون تومان
وان پلاس ۱۳ یکی دیگر از پرچمداران قدرتگرفته از تراشه Snapdragon 8 Elite است. ترکیب فریم آلومینیومی نازکتر از پرچمداران دیگر با بدنهی شیشهای مات و انحنای دورتادور نمایشگر این گوشی جدا از پریمیومبودن حس متفاوت و خوشایندتری را بهکاربر انتقال میدهد. البته وان پلاس مدلی با بدنهی چرم مصنوعی را نیز تولید میکند. این گوشی گواهی IP69 را نیز اخذ کرده که بالاترین گواهی از نظر مقاومت در برابر عوامل خارجی محسوب شده و از قرص و محکم بودن بدنه بهراحتی میتوان به این موضوع پی برد.
نمایشگر ۶٫۸۲ اینچی QHD این گوشی با فناوری LTPO 4.1 اکنون نرخ نوسازی را با حساسیت و سرعت بیشتری بهصورت تطبیقی از یک تا ۱۲۰ هرتز تغییر میدهد و با لایهی سرامیکی بهجای گوریلا گلس محافظت میشود. این گوشی بهلطف باتری ۶۰۰۰ میلیآمپرساعتی لیتیوم-سیلیکونی و مصرف بهینهی تراشه میتواند تا بیشاز ۳۰ درصد نسبتبه گوشیهای همرده خود شارژ نگه دارد.
- باتری ۶۰۰۰ میلیآمپرساعتی با شارژدهی عالی
- آداپتور ۱۰۰واتی با سرعت شارژ بسیار بالا
- عملکرد پایدار و فوقالعاده سریع
- تجربه عکاسی مطلوب
- گواهی IP69 و IP68
- فیلمبرداری ضعیفتر از رقبا
- روشنایی نمایشگر، پایینتر از رقبا
- پشتیبانی نرمافزاری کوتاهتر از رقبا
سامسونگ در گلکسی S24 اولترا با حفظ زبانطراحی نسل پیشین، سرانجام استفاده از نمایشگر با لبه خمیده را کنار گذاشته و هماکنون پنل جلو کاملا مسطح شده است. فریم آلومینیومی جای خود را به فریم بادوامتر تیتانیومی مات داده و گوشی جلوهی مدرنتری بهخود گرفته است. یک تغییر مهم دیگر این گوشی استفاده از محافظ Gorilla Glass Armor است که با جذب ۷۵ درصدی بازتاب نور، خوانایی صفحه زیر نور شدید را بهاندازه قابل توجهی افزایش داده است.
با وجود سختافزار قدرتمند و ویژگیهای شگفتآوری چون هفتسال بهروزرسانی سیستمعامل، میتوان لقب «کاملترین پرچمدار سال اندروید» را به این گوشی اعطاء کرد. از جمله نقاط قوت این گوشی میتوان به عملکرد خیرهکنندهی پردازنده Snapdragon 8 Gen 3 بهخصوص در بازیهای سنگین اشاره کرد که حتی از آیفون ۱۵ پرو مکس نیز پیشی میگیرد. برای آشنایی بیشتر با پرچمدار کرهایها بررسی گلکسی S24 اولترا را از دست ندهید.
- قابلیتهای AI کاربردی و یکپارچه با نرمافزار گوشی
- خوانایی بسیار خوب نمایشگر با کاهش بازتاب نور محیطی
- امکان جابهجایی میان دوربینها در فیلمبرداری 4K60
- نمایشگر تخت با حاشیههای باریک و یکدست
- فریم تیتانیومی و بدنهی بسیار خوشساخت
- هفت سال پشتیبانی نرمافزاری
- افزایش سرعت عکاسی
- شارژدهی بسیار خوب
- بهبود ناچیز عملکرد دوربین نسبت به S23 اولترا
- آیندهی مبهم بیکسبی با آمدنِ Galaxy AI
شیائومی ۱۵ اولترا پرچمدار دوربینمحور چینیها بهحساب میآید که هدفش جابجایی مرزهای عکاسی با گوشیهای هوشمند است. به همین جهت ارگونومی این گوشی برای جایگیری ماژول غولپیکر دوربین تحت تاثیر قرار گرفته و با پیرویاز طراحی شبیهبه فرمفکتور دوربینهای عکاسی سعی دارد تا تاکید بیشتری روی وجه عکاسی و فیلمبرداری این گوشی داشته باشد و حتی بههمین منظور کیتها و مانتهای بخصوصی را برای قرار گرفتن روی بدنه و لنز دوربین طراحی کرده است.
درون این ماژول غولپیکر که بیرونزدگی زیادی هم از بدنه دارد، چهار دوربین متشکلاز اولتراواید، واید، تلهفوتوی سهبرابری و تلهفوتوی ۴٫۳ برابری قرار گرفتهاند. سه دوربین اول از حسگرهای ۵۰ مگاپیکسلی و دوربین تلهفوتوی ثانویه از حسگر بزرگ ۲۰۰ مگاپیکسلی استفاده میکند که میتواند تصاویری بسیار پرجزئیات و باکیفیت از مناظر و سوژههای دور ثبت کند. حسگر دوربین اصلی نیز با اندازه معادل فرمت استاندارد یک اینچی، یکی از بزرگترین حسگرهای استفاده شده در دوربین گوشیهای هوشمند است. روی تمامی اینحسگرها، لنزهای ساختهشده بهدست لایکا سوار شدهاند.
- فیلمبرداری باکیفیت و ضبط ویدیوهای دالبیویژن با تمام دوربینها
- عملکرد بسیار خوب دوربینها در زمینهی جزئیات، کنتراست و HDR
- سختافزار
- اسپیکرهای استریو با صدای شفاف و رسا
- نمایشگر HDR سریع و بسیار پرنور
- شارژدهی بسیار خوب
- پشتیبانی نرمافزاری ۴ساله مقابل ۶-۷سالهی رقبا
- داغشدن دستگاه در استفادههای سنگین
- عملکرد ناامیدکنندهی دوربینها در شب
- طراحی سنگین و بددست
- قیمت نجومی
پیکسل ۹ پرو ایکس ال گوگل از نمایشگر ۶٫۸ اینچی ِ OLED که گوگل نام تجاری Super Actua را روی آن گذاشته است بهره میبرد. این نمایشگر با وضوح ۲۹۹۲ در ۱۳۴۴ پیکسل و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، یکی از بهترین صفحهنمایشها میان پرچمداران اندرویدی محسوب میشود. پرچمدار گوگل از استاندارد HDR10 پلاس پشتیبانی میکند و بهگفتهی گوگل میتواند تا ۳۰۰۰ نیت روشنایی تولید کند.
پیکسل ۹ پرو ایکس ال به جدیدترین تراشهی اختصاصی گوگل یعنی Tensor G4 مجهز است. این تراشه با همکاری DeepMind طراحی شده و برای انجام وظایف پیچیدهی مرتبط با هوش مصنوعی بهینهسازی شده است. تراشهی تنشور G4 با همراهی ۱۶ گیگابایت رم، امکان انجام فعالیتهای سنگین مانند باز کردن سریعتر برنامهها و پردازش مستقیم دادههای هوش مصنوعی را بدون نیاز به اتصال به سرورهای ابری فراهم میکند. گوشی گوگل در ظرفیتهای ۱۲۸ گیگابایت تا ۱ ترابایت در فروشگاهها موجود است.
- طراحی شکیل و کیفیت ساخت پریمیوم
- تجربهی عکاسی فوقالعاده در روز و شب
- قابلیت هوش مصنوعی Add Me
- بهبود پایداری تراشه نسبتبه قبل
- صفحهنمایش بزرگ و بسیار پرنور
- پشتیبانی نرمافزاری هفتساله
- قیمت نجومی در ایران
- فیلمبرداری ضعیفتر از رقبا
- تراشهی بسیار ضعیفتر از رقبا
- کاربردی نبودن برخی از قابلیتهای AI
- نبود امکان عکاسی پرتره با دوربین تلهفوتو
آیفون ۱۶، ویژگیهای جذاب اکوسیستم اپل را در کالبدی زیبا و کاربرپسند ارائه میدهد و نسبت به نسلهای قبلی از طراحی متفاوتتری استفاده میکند. گوشی خوشدست و جمعوجور اپل با نمایشگر ۶٫۱ اینچی OLED و رزولوشن ۱۱۷۹ در ۲۵۵۶ پیکسل، تصاویری باکیفیت به نمایش میگذارد و بیشینه روشنایی ۲۰۰۰ نیتی آن برای کار کردن با گوشی زیر نور مستقیم خورشید کاملا کافی است. البته نرخ نوسازی ۶۰ هرتزی این مدل، بههیچوجه برای یک گوشی پرچمدار و پریمیوم قابل توجیه نیست. آیفون ۱۶ نیز مانند نسلهای قبلی خود گوشی سبکی محسوب میشود و با وزن ۱۷۰ گرم، در طولانیمدت دست را خسته نمیکند.
تراشهی ۳ نانومتری و قدرتمند A18، قدرت پردازشی فوقالعادهای فراهم میکند که در کنار ۸ گیگابایت رم، تجربهی کاربری روانی ارائه میدهد. تراشهی اپل در اجرای سنگینترین بازیها و برنامهها و دستورات مرتبط با هوش مصنوعی عملکردی سریع و فوقالعاده دارد. آیفون ۱۶ با کانفیگهای مختلف شامل ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت فضای ذخیرهسازی وارد بازار میشود.
- دکمهی اکشن و دوربین نزدیک به مدل پرو
- تراشهی فوقالعاده سریع و پایدار
- شارژدهی بسیار خوب
- رنگبندی جذاب
- عکاسی ماکرو
- نمایشگر ۶۰ هرتز
- قیمت نجومی در ایران
- عرضه بدون اپل اینتلیجنس
بهترین گوشی بازار موبایل ایران
گلکسی S25 اولترا پرچمدار جدید سامسونگ، از تراشهی ۸ هستهای Snapdragon 8 Elite استفاده میکند که با لیتوگرافی ۳ نانومتری تولید شده است. گوشی سامسونگ در تمامی کانفیگها از ۱۲ گیگابایت رم استفاده میکند و برای اجرای سنگینترین بازیها و نرمافزارها در بالاترین تنظیمات گرافیکی آماده است. صفحهنمایش گوشی سامسونگ از وضوح ۱۴۴۰ در ۳۱۲۰ پیکسل و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز بهره میبرد و روشنایی آن در بالاترین حد به ۲۶۰۰ نیت میرسد.
دوربین پرچمدار سامسونگ در دنیای گوشیهای موبایل حرفهای زیادی برای گفتن دارد. دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی، دوربین اولتراواید ۵۰ مگاپیکسلی و دو دوربین تلهفوتو با بزرگنمایی اپتیکال ۳ و ۵ برابری، دوربینهای S25 اولترا را تشکیل میدهند. باتری گوشی ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی است و با شارژرهای ۴۵ واتی در کمتر از نیم ساعت حدود ۶۵ درصد شارژ میشود. برای مشاهدهی تستهای بیشتر و بررسی عمیق زومیت، توصیه میکنیم مقاله بررسی گلکسی S25 اولترا و مقایسه مستقیم کیفیت عکسهای آن با اس ۲۴ اولترا و اس ۲۳ اولترا را ازدست ندهید.
- پیشرفت چشمگیر عملکرد با اسنپدراگون ۸ الیت
- طراحی چشمنوازتر با گوشههای گرد و فریم تخت
- تجربهی لذتبخش و چشمنواز One UI 7
- باریکتر، کمعرضتر و سبکتر از قبل
- فیلمبرداری ۱۰بیتی HDR و LOG
- شارژدهی بسیار خوب
- حذف قابلیتهای بلوتوثی قلم S Pen
- پیشرفت جزئی و نامحسوس تجربهی عکاسی
- افت محسوس عملکرد در پردازشهای سنگین
- ادامهی استفاده از نمایشگر ۸بیتی با روشنایی کمتر از رقبا
آیفون ۱۶ پرو مکس بهعنوان جدیدترین پرچمدار اپل، ترکیبی از نوآوری و پیشرفت در تمامی جنبههای طراحی و عملکرد بهشمار میرود. بدنهی گوشی از تیتانیوم درجهی یک با روکش مات ساخته شده که در کنار استحکام بالا، مثل همیشه ظاهری جذاب و پریمیوم به گوشی اپل بخشیده است.
اندازهی صفحهنمایش گوشی اپل نسبت به نسل قبل افزایش یافته و حالا با ۶٫۹ اینچ بزرگترین آیفون تاریخ است. نسبت نمایشگر به بدنه ۹۱٫۴ درصد است و حاشیههای باریک نمایشگر، به تجربهی بصری فوقالعادهای میانجامد. همچنین بیشینه روشنایی نمایشگر به حدود ۲۰۰۰ نیت میرسد که عدد فوقالعادهای برای کار کردن با گوشی در محیطهای پرنور و زیر نور آفتاب محسوب میشود. این صفحهنمایش از نوع LTPO Super Retina XDR OLED بوده که با وضوح ۱۳۲۰ در ۲۸۶۸ پیکسل و تراکم پیکسلی ۴۶۰، یکی از باکیفیتترین نمایشگرها میان پرچمداران موبایل بهشمار میرود.
- فیلمبرداری بسیار باکیفیت تا 4K120
- تراشهی فوقالعاده سریع و پایدار
- تجربهی عکاسی پایدار و مطمئن
- نمایشگر فوقالعاده دقیق
- شارژدهی بسیار خوب
- قیمت نجومی در ایران
- دوربین اولتراواید ضعیفتر از رقبا
- عملکرد نهچندان مناسب کمرا کنترل
اطلاعیه: به علت فقدان سرویسهای گوگل در گوشی هواوی از عنوان کردن گوشیهای این برند صرفنظر کردهایم.
برای مقایسهی اطلاعات فنی و قیمت روز همهی گوشیهای موبایل به بخش محصولات زومیت مراجعه کنید. بهعلاوه، در این بخش فضایی برای تبادلنظر دربارهی گوشی موبایل فراهم کردهایم تا بتوانید بهراحتی دیدگاهها و سؤالهایتان را مطرح کنید. به نظر شما بهترین گوشی دنیا در حال حاضر کدام مدل است؟
سوالات متداول
بهترین گوشیهای سامسونگ موجود در بازار کداماند؟
درحالحاضر گلکسی S25 اولترا بهترین گوشی سامسونگ موجود در بازار است.
بهترین موبایل تا 10 میلیون کدام است؟
بهترین گوشی تا ۱۰ میلیون تومان گلکسی A05s و A06 محسوب میشود. تراشهی سریعتر از رقبا و صفحهنمایش باکیفیت از دلایل این انتخاب محسوب میشوند.
بهترین گوشیهای شیائومی موجود در بازار کداماند؟
شیائومی ۱۵ اولترا، بهترین گوشی شیائومی موجود در بازار ایران است.
بهترین گوشی تا 15 میلیون تومان کدام است؟
بهترین گوشی تا ۱۵ میلیون تومان ردمی نوت ۱۴ 4G شیائومی و گلکسی A16 4G سامسونگ به حساب میآیند. نمایشگر عالی، دوربینهای خوب، طول عمر باتری مناسب و پشتیبانی نرمافزاری طولانیمدت از دلایل این انتخاب است.
اپل طرح تعویض و خرید اعتباری آیفون را بهروز کرد و سه گوشی جدید به این طرح اضافه شدند.
با توجه به اینکه شارژدهی بالا عمدتا پاشنه آشیل گوشیهای شیائومی به حساب میآیند، بهترین مدلهای گوشی از این برند از نظر باتری و شارژدهی کدامند؟
برای رصد فعالیتهای ورزشی و ازدستندادن تماسها و کنترل راحتتر گوشی، در این راهنمای خرید ساعت هوشمند سراغ بهترین گزینههای موجود در بازار رفتهایم.
آویشن گیاهی دارویی و از اجزای اصلی آشپزی است که فواید مختلفی مانند مبارزه با آکنه، تنظیم مخاط و مبارزه با عفونت را ارائه میدهد.
فراتر از رقابت با ادیسون؛ با زندگی پر فراز و نشیب، وسواسها و ایدههای انقلابی نیکولا تسلا، نابغهای که تاریخ مدیون اوست، آشنا شوید.
از مینیاتور ایرانی تا اکشن فیگور؛ در این مقاله به تمامی استایلهای پرطرفدار ساخت عکس در چت جی پی تی، جمنای و گراک میپردازیم.
فریلنسرها میتوانند با پلتفرمهای خارجی و ایرانی، از مهارتهای خود درآمد داشته باشند.