D1-lg

بررسی رفع فیلترینگ در جلسه امروز شورای عالی فضای مجازی؛ بازگرداندن قطره‌چکانی یک حق شهروندی؟

سه‌شنبه 4 دی 1403 - 10:46
مطالعه 5 دقیقه
رفع فیلتر
ظاهرا امروز قراراست درباره برگرداندن حق دسترسی آزاد به پلتفرم‌های خارجی که ۲سال پیش از کاربران سلب شده، تصمیم‌گیری شود. البته فقط برای بعضی پلتفرم‌ها
تبلیغات
D4-mcid4

رفع فیلترینگ پلتفرم‌هایی که حالا بیشتر از دو سال و سه ماه است با محدودیت در دسترسی مواجه‌ هستند، امروز چهارم دی ماه در شورای عالی فضای مجازی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

هرچند پیش از این، اخباری درباره یکی دیگر از جلسه‌های مرسوم سه‌شنبه‌های این شورا (جلسه ۱۰ مهر ۱۴۰۳) به گوش رسیده و نتیجه آن با دستور رئیس‌جمهور برای مقابله با فیلترشکن‌فروش‌ها همه را ناامید کرده بود، اما مجموع اتفاقات چند هفته اخیر از جمله شدت گرفتن مطالبات مردمی برای رفع فیلتر، کاهش سرعت و کیفیت اینترنت ناشی از تداوم محدودیت‌ها، جو رسانه‌ای ایجادشده در جهت مخالفت با ادامه‌دار شدن محدودیت‌ها، مخالفت صریح اعضای مختلف دولت با فیلترینگ و البته تغییر رویکرد افرادی که پیش از این در صف موافقان فیلترینگ و از طلایه‌داران ایده صیانت بودند، همه و همه این انتظار را پیش آورده که این جلسه شورای عالی فضای مجازی و نتایج آن با همه جلسه‌های پیشین متفاوت باشد.

دو روز قبل سعیدرضا عاملی، عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی، اعلام کرد «موضوع فیلترینگ ممکن است این هفته به نتیجه برسد» و اظهارات امروز غلام‌حسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه و ستار هاشمی، وزیر ارتباطات، این گفته را تایید کرد. وزیر ارتباطات امروز در حاشیه دومین روز نمایشگاه تلکام گفت: «نتیجه جلسه شورا درباره فیلترینگ عصر امروز مشخص می‌شود.»

بنابراین، همه گوش‌ها منتظر اخباری است که امروز از زبان اعضای شورای عالی فضای مجازی شنیده می‌شود. شورایی که تعدادی از اعضایش در سه ماه اخیر، در برابر طرح پیشنهادی دولت برای رفع فیلترینگ مقاومت کرده و بعضی از اعضای دولت چهاردهم مخالفت همین اعضا را دلیل تداوم محدودیت‌ها و شکست تلاش‌های دولت برای تحقق وعده رفع فیلتر می‌دانستند.

تقی‌پور: هیچ مسئولی در جمهوری اسلامی موافق فیلترینگ نیست

مخالفانی که هرچند حالا، به خاطر فشارهای رسانه‌ای و قرار گرفتن در آستانه برداشتن فیلتر پلتفرم‌ها با چرخش نگاه و تغییر عقیده از مخالفت‌شان با فیلترینگ می‌گویند و «به ضرس قاطع» می‌گویند که نه فقط خودشان، بلکه «هیچ مسئولی در جمهوری اسلامی موافق فیلترینگ نیست.» این جمله‌ای است که رضا تقی‌پور، وزیر اسبق ارتباطات و عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی، شب گذشته (سوم دی ماه) در برنامه خبری صداوسیما گفت.

او که پیش از این معتقد به «اینترنت پاک» بوده، موتورهای جست وجوی خارجی را ابزارهای جاسوسی بیگانگان می‌دانست و معتقد بود کشور نیاز به بازتعریف اینترنت دارد چون «اینترنت خطرناک است» از جمله کسانی است که نامش به طرح صیانت گره خورده بود، حالا اعلام می‌کند که فیلترینگ هیچ موافقی در کشور ندارد.

حتی بدون در نظر گرفتن سوابق افراد و فقط با استناد به فعالیت‌های اخیر بعضی از اعضای شورای عالی فضای مجازی برای ممانعت از تصمیم‌گیری در جهت رفع فیلترینگ هم نشان می‌دهد فیلترینگ آن‌چنان که این نماینده سابق مجلس بدون موافق نیست. اظهارات یک ماه پیش علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور، درباره تعدادی از اعضای شورای عالی فضای مجازی که مخالف برداشتن فیلترینگ هستند یک گواه از وجود ایده‌های موافق محدودیت‌های اینترنتی است. ربیعی گفته بود:

نمی‌دانم چرا چند نفر در شورای عالی فضای مجازی در برابر تصمیم و قول رئیس‌جمهور به مردم در خصوص فیلترینگ مقاومت می‌کنند. فیلترینگ و طرح صیانت چه خاصیتی برای کشور داشته است؟ چرا صبر می‌کنید تا زمانی که قانون و سیاست و تصمیم دیگر هیچ اثری ندارد، و بعد از آن تسلیم می‌شوید؟
- علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور

البته عدم موافقت با فیلترینگ که تقی‌پور از آن می‌گوید به نظر می‌رسد صرفا موافق نبودن با لفظ فیلترینگ است چراکه او در صحبت‌های شب گذشته خود هم بر ضرورت قانونمند شدن فضای مجازی تاکید کرد. «قانونمندی» که بیشتر متبادرکننده ایده صیانت است که تقی‌پور هم یکی از نمایندگانی بود که در زمان طرح این لایحه در مجلس با جدیت به دنبال تصویب آن بود.

لزوم قانونمند شدن فضای مجازی یا حکمرانی بر این فضا و مدیریت آن همگی الفاظی هستند که مسئولان مختلف کشور هنگام انتقاد از فیلترینگ و موافقت با برداشته شدن آن، مطرح می‌کنند. بسیاری از آن‌ها معتقدند که هرچند تداوم فیلترینگ بی‌فایده است و فقط موجب نارضایتی مردم می‌شود اما فضای مجازی نیاز به حکمرانی و قانونمند شدن دارد. حالا اما به نظر می‌رسد پیش‌شرط این حکم راندن بر فضای مجازی شنیدن مطالبه به‌حق مردم برای دسترسی به اینترنت و پلتفرم‌های مورد نظرشان است.

کپی لینک

فیلترینگ چطور قرار است برداشته شود؟

بررسی موضوع فیلترینگی که برای جلسه امروز وعده داده شده آن طور که انتظار می‌رود برطرف‌کننده محدودیت همه پلتفرم‌ها نیست. همان طور که پیش از این هم شنیده می‌شد که طرح دولت فیلترینگ چند مرحله‌ای و گام‌به‌گام است و برای مثال، سید ضیا هاشمی،‌ معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس‌جمهور اعلام کرده بود: «فیلترینگ در چند مرحله برداشته خواهد شد

در گمانه‌زنی از پلتفرم‌هایی که رفع فیلتر می‌شوند بیشتر نام گوگل‌پلی شنیده می‌شود

در روزهای گذشته و با اوج گرفتن اظهارات در خصوص رفع فیلترینگ نیز اظهارات رسمی و غیر رسمی هم از سوی مسئولان و هم از سمت کارشناسان حاکی از آن است که فیلترینگ مرحله به مرحله رفع خواهد شد و در گام اول آن، احتمالا جلسه امروز، یک یا نهایتا دو پلتفرم از بند فیلتر آزاد خواهند شد. در گمانه‌زنی‌های مختلف مطرح‌شده از پلتفرم‌هایی که رفع فیلتر می‌شوند بیشتر نام گوگل‌ پلی استور و واتس‌اپ شنیده می‌شود و تصمیم‌گیری برای برداشتن فیلتر سایر پلتفرم‌های حاضر در فهرست بلندبالای فیلترشده‌ها به مراحل بعدی رفع فیلترینگ موکول خواهد شد.

پستی که علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور، امروز (چهارم دی) در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اکس (توییتر سابق) منتشر کرده و اشاره او به «رفع قطره‌چکانی فیلترینگ» هم چندمرحله‌ای بودن رفع فیلترینگ را تایید می‌کند. ربیعی در بخشی از این پست خطاب به مخالفان رفع فیلترینگ نوشته است:

چه دستاوردی تاکنون به جز عصبانیت و هزینه اضافه بر زندگی مردم و گسترش بدبینی به دست آورده‌اید؟! ‏برای این تصمیم هم مانند برخی تصمیماتی که فقط هزینه‌زا بودند و نهایتا هم با گذر زمان حل شدند،به ناچار به رفع قطره‌چکانی فیلترینگ تن می‌دهید. زحمت نکشید کل این مشکل با تکنولوژی‌های جدید در حال حل شدن است. خیالتان راحت، فیلترشکن فروش‌ها هم به سراغ کاسبی دیگری خواهند رفت.
- علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور

بنابراین، حتی اگر تصمیم نهایی در جلسه امروز برداشتن فیلترینگ باشد، به نظر نمی‌رسد که این محدودیت‌ها همان طور که یک‌روزه و در یک تصمیم ناگهانی چندین پلتفرم را به محاق فیلترینگ برد، یک‌باره هم برداشته شود. حق دسترسی آزاد به یوتیوب و توییتر که در سال ۸۸ از مردم سلب شد، حقی که در سال ۹۷ برای دسترسی به تلگرام از مردم گرفته شد و حقی که مردم برای دسترسی آزاد به اینستاگرام، واتس‌اپ، گوگل‌پلی و... داشتند و در اولین روزهای پاییز ۱۴۰۱ با فشار دادن دکمه فیلترینگ از آن‌ها دریغ شده بود، حالا مشخص نیست که به آن‌ها بازگرذانده می‌شود یا نه. هم‌چنین معلوم نیست که اگر قرار بر بازگرداندن این حق باشد، این اتفاق در چند مرحله و چند جلسه و چندین‌وچند روز انجام خواهد شد.

امروز باید منتظر پایان صدوچهارمین جلسه شورای عالی فضای مجازی باشیم تا مشخص شود در اولین گام چه تصمیمی برای حق دسترسی آزاد شهروندان به اینترنت و پلتفرم‌های آنلاین گرفته می‌شود و در صورت موافقت با برداشته شدن محدودیت‌ها، باید تعیین شود که چقدر وقت لازم است تا کاربران بتوانند بار دیگر بدون نیاز به روشن کردن فیلترشکن به پلتفرم‌های مورد نیازشان متصل شوند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
مسعود پزشکیان
پزشکیان: تهران آب ندارد و پایتخت باید جابه‌جا شود

رئیس‌جمهور می‌گوید ناترازی‌ها ما را به لبه پرتگاه رسانده و ادامه مسیر فعلی دیگر ممکن نیست.

246
1 روز قبل
شخصیت هیولایی در فیلم مورتال کامبت ۲
۱۰۶ میلیون بازدید در یک روز؛ تریلر فیلم جدید مورتال کامبت ۲ نگاه‌ها را خیره کرد

اولین تریلر فیلم مورتال کامبت ۲ تنها پس از ۲۴ ساعت از انتشار، به رکوردشکنی رسید.

9
1 روز قبل
نمای جلو خودرو دانگ فنگ M Hero m817
تنها در یک ساعت ۱۰ هزار سفارش برای این ماشین شاسی‌بلند ثبت شد!

برای شاسی‌بلند جدید دانگ‌فنگ تنها در یک ساعت ۱۰ هزار سفارش ثبت شد. این خودرو با همکاری هواوی توسعه پیدا کرده است.

26
1 روز قبل
بهترین ویدیو پروژکتورهای بازار
بهترین ویدئو پروژکتورهای بازار [بهار و تابستان ۱۴۰۴]

با بهترین ویدئو پروژکتورهای بازار برای فیلم دیدن و مصارف خانگی، جلسات اداری و ارائه‌های درسی و گیمنیگ آشنا شوید.

8
حدود 14 ساعت قبل
موشک بالستیک روسیه
سلاح‌های هسته‌ای مدرن چقدر ویرانگرتر از بمب‌های انداخته‌شده روی ژاپن هستند؟

هشتاد سال از زمان بمباران اتمی ژاپن می‌گذرد و در این مدت ساخت سلاح‌های هسته‌ای تغییراتی را پشت سر گذاشته است.

67
1 روز قبل
شارژ ایرانسل
چگونه شارژ ایرانسل بخریم؟ انواع روش‌ های خرید شارژ

راه‌های مختلفی برای خرید شارژ ایرانسل وجود دارد که در این مطلب به تمام آن‌ها اشاره می‌کنیم.

4
1 روز قبل
بهترین گوشی های زیر ۱۵ میلیون تومان بازار
بهترین گوشی ها تا ۱۵ میلیون تومان [مرداد ۱۴۰۴]

با صرف هزینه‌ای کمتر از ۱۵ میلیون تومان، چه گوشی‌هایی در بازار ایران ارزش خرید بالایی دارند؟ در مقاله‌ی پیش‌ رو بهترین مدل‌ها را معرفی خواهیم کرد.

326
حدود 7 ساعت قبل
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

تبلیغات
14 مطلب
طرح مفهومی سخت‌افزار
شیرجه در سخت افزار با مقالات سخت‌افزاری زومیت در دریای هیجان‌انگیز سخت‌افزار از CPU و GPU تا هوش مصنوعی و شرکت‌های فناوری پیشرو شیرجه بزنید.
18 مطلب
پیکان زرد در کنار کنسول گیم‌بوی و نوکیا 6600
ماشین زمان با مقالات «ماشین زمان» به گذشته دنیای فناوری سفر کنید و همراه ما محصولات و تکنولوژی‌های نوستالژیک را مرور کنید.
48 مطلب
کره لاس وگاس درکنار شاتل فضایی
مهندسی بی‌نهایت داستان ساخت پیچیده‌ترین و خلاقانه‌ترین سازه‌های مهندسی دنیا، از آسمان‌خراش‌های بلند تا شاتل‌های فضایی را در بخش مهندسی بی‌نهایت دنبال کنید.
44 مطلب
کالکشن بیوگرافی
بیوگرافی بزرگان علم و فناوری با زندگی و دستاوردهای استادان نوآوری و شکل‌دهندگان دنیای علم و تکنولوژی آشنا شوید.
59 مطلب
لوگوی اندروید
ترفند ها و آموزش های اندروید در مجموعه مطالعاتی آموزش اندروید با برترین و کاربردی‌ ترین ترفند های اندروید آشنا خواهید شد و صفر تا صد تبلت و گوشی اندرویدی خود را آموزش می‌بینید.
آخرین ویدیوها
پخش از رسانه
عکس محمد سیار در کنار مسعود یوسف نژاد
گفت‌وگوی اختصاصی زومیت با طراح ارشد ایرانی متا
01:20:40
گلکسی زد فولد ۷ / Galaxy Z Fold 7 سامسونگ در دست با پس زمینه آبی ۱۶:۹
بررسی ویدیویی گلکسی زد فولد ۷ سامسونگ
00:14:15
عکس میلاد منشی پور در کنار مسعود یوسف نژاد
راه‌اندازی استارتاپ در دبی تا شرایط سخت کشور پس از جنگ
00:49:01
عکس هادی و شادان با گلکسی زد فولد ۷
گلکسی زد فولد ۷ به زومیت رسید🔥
00:12:30
معرفی کیس آکواریومی Awest GT-AQ16
معرفی کیس آکواریومی Awest GT-AQ16
00:06:18
عکس مصاحبه در مورد جنگ ایران و زومیت
زیر سایه جنگ؛ فناوری در جنگ ۱۲ روزه از نگاه زومیت
01:05:43
عکس شادان و مهرداد و هادی درکنارهم برای پوشش رویداد سامسونگ
نسخه آفلاین پوشش زنده زومیت از رویداد گلکسی آنپکد ۲۰۲۵
02:11:16
بررسی وان‌پلاس ۱۳ اس؛ این گوشی کوچولو رکورد زومیت رو زد!
بررسی وان‌پلاس ۱۳ اس؛ این گوشی کوچولو رکورد زومیت رو زد!
00:12:57
تصویر بهزاد در کنار آیکون ابزارهای هوش مصنوعی مثل چت‌جی‌پی‌تی
با هوش مصنوعی سرعتت رو دو برابر کن!
00:23:15
تصویر رندرهای گلکسی زد فلیپ ۷ و زد فولد ۷
هرآنچه از رویداد معرفی گلکسی زد فولد۷ سامسونگ انتظار داریم
00:10:24
گفتگو زومیت با دیجی کالا
گفتگو زومیت با مدیرعامل دیجی‌کالا: ظرفیت جهش ۱۰ برابری داریم
01:16:00
‍زومکست پست
گفتگو با مدیرعامل پست؛ نیاز به سرمایه‌گذاری و رفع تحریم‌ها
01:09:00
شیرجه‌ای به عمق؛ blu Deep Dive گزارش اولین رویداد باگ‌بانتی بلوبانک سامان
شیرجه‌ای به عمق؛ blu Deep Dive گزارش باگ‌بانتی بلوبانک سامان
00:10:26
نگاه نزدیک به iOS26؛ شیشه‌ای‌ترین سیستم عامل اپل!
نگاه نزدیک به iOS26؛ شیشه‌ای‌ترین سیستم عامل اپل!
00:20:26
تو رویداد WWDC 2025 اپل چه خبر بود؟ خلاصه و مفید
تو رویداد WWDC 2025 اپل چه خبر بود؟ خلاصه و مفید
00:13:23
شنوتو: چهارده هزار پادکستر فارسی
مدیرعامل شنوتو: حدود ۱۴ هزار عنوان پادکستر فارسی فعال است
00:48:57
۵ دلیل برتری مانیتور اولتراواید
۵ دلیل برتری مانیتور اولتراواید + آنباکس ROG Swift PG35V
00:11:02
عکس گلکسی اس ۲۴ اف ای در دستان بهزاد
بررسی طولانی مدت گلکسی S24 FE
00:10:44
عکس تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو در کنار هم
بررسی تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو
00:18:54
ضبط مکالمه گوشی سامسونگ
فعال‌سازی ضبط مکالمه سامسونگ؛ آموزش صفر تا صد
00:13:56
عکسی از وان یو آی ۸ در گوشی اس ۲۵ اولترا
نگاهی به تمام ویژگی‌های جذاب وان یو آی ۸
00:08:02
آب میوا
نمایشگاه آگروفود؛ مصاحبه با مدیرعامل برند میوا
00:15:22
وقتی ناتینگ تجربه می‌فروشه! بررسی ناتینگ فون ۳ای پرو
وقتی ناتینگ تجربه می‌فروشه! بررسی ناتینگ فون ۳ای پرو
00:13:55
باریکی به چه قیمتی؟ بررسی گلکسی اس۲۵ اج
باریکی به چه قیمتی؟ بررسی گلکسی اس۲۵ اج
00:11:09
مالیات در کمین است
چرا کسب‌وکارهای محلی به حاشیه رانده شدند؟
00:56:01
فروش آنلاین لباس‌های ایرانی اصیل در بانی‌مد
بانی‌مد میزبان بیش از هزار برند ایرانی اصیل
00:45:24
عکس بهزاد در کنار تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو
آنباکس تبلت‌های شیائومی؛ پد ۷ و پد ۷ پرو
00:12:19
رویداد گوگل I/O در ۱۸ دقیقه! از ترجمه فارسی تا عینک واقعیت ترکیبی 🥽✨
رویداد گوگل I/O در ۱۸ دقیقه!
00:18:44
زومکست با جاب ویژن
هوش مصنوعی، جایگزین نیروی انسانی؟
01:04:35
عکس گلکسی اس ۲۵ اج در تمام رنگ‌ها
آنباکس گلکسی اس ۲۵ اج؛ باریک و سبک و دوست داشتنی
00:12:54
عکس تبلت‌های گلکسی تب S10 FE و گلکسی تب S10 FE Plus
بررسی گلکسی تب S10 FE و FE پلاس
00:14:14
زومکست فضاهای اشتراکی
گفتگو زومیت با مدیران انجمن فضاهای اشتراکی
00:44:45
یک شب دو گوشی؛ گلکسی اس۲۵ اج و اکسپریا ۱ مارک ۷ معرفی شد
یک شب دو گوشی؛ گلکسی اس۲۵ اج و اکسپریا ۱ مارک ۷ معرفی شد
00:07:40
عکس بهزاد در حال ساختن اپل اکانت
آموزش جامع ساخت اپل آیدی؛ قدم به قدم
00:25:22
پادشاه جدید عکاسی موبایل؟ بررسی شیائومی ۱۵ اولترا 🐲📸
پادشاه جدید عکاسی موبایل؟ بررسی شیائومی ۱۵ اولترا 🐲📸
00:15:17
عکس سعیده اسلامیه در کنار سحر بختیاری از دیجی‌کالا
صفر تا صد دیجی‌کالا ادز؛ مصاحبه با سحر بختیاری
00:41:20
بررسی بلندمدت آیفون ۱۶ پرو مکس 🤑 با این قیمت ارزش خرید داره؟
بررسی بلندمدت آیفون ۱۶ پرو مکس 🤑
00:09:06
تغییرات باورنکردنی در راه اندروید! 🤯🔥
تغییرات باورنکردنی در راه اندروید! 🤯🔥
00:14:52
کاور زومکست اسنپ فود
گفتگو مفصل زومیت با رئیس هیأت مدیره اسنپ‌فود
00:55:58
بررسی لپ‌تاپ دانشجویی Asus Vivobook S14
بهترین لپ‌تاپ دانشجویی وجود ندار... بررسی Asus Vivobook S14
00:11:41
عکس گوشی‌های گلکسی A26 و A36 سامسونگ در کنارهم
بررسی گوشی‌های گلکسی A26 و A36 سامسونگ
00:16:53
گفتگو زومیت با مدیرعامل فیلمنت
گفتگو با مدیرعامل فیلم‌نت؛ از نتفلیکس بهتر خواهیم شد!
00:57:47
تصویر ماشین‌ لباسشویی LG WT1310YJ
خشک‌شویی رو بیار خونه‌! ماشین لباس‌شویی Wash Tower LG
00:05:50
جنجالی‌ترین ویژگی ویندوز ۱۱؛ نگاه نزدیک به Recall مایکروسافت 👀
جنجالی‌ترین ویژگی ویندوز ۱۱؛ نگاه نزدیک به Recall مایکروسافت
00:13:09
عکس گوشی شیائومی ۱۵ اولترا در کنار جعبه دستگاه
آنباکس و نگاه نزدیک شیائومی ۱۵ اولترا
00:12:44
عکس گوشی آیفون ۱۶ ای در دست
بررسی آیفون ۱۶ ای؛ ارزون‌ترین آیفون سال
00:13:37
پرچمدار میان‌رده‌های سامسونگ؛ بررسی گلکسی A56
پرچمدار میان‌رده‌های سامسونگ؛ بررسی گلکسی A56
00:12:58
کولر بادی یا واترکولینگ؟ بهترین راه خنک کردن پردازنده کدومه؟ 🌡️
کولر بادی یا واترکولینگ؟ بهترین راه خنک کردن پردازنده کدومه؟
00:16:44
عکس بهزاد با آیکون‌های گرد شده iOS19
iOS19 قراره چه فرقی کنه؟ نگاهی به تمام تغییرات احتمالی
00:10:59
اوضاع عجیب سامسونگ! 💩
اوضاع عجیب سامسونگ! 💩
00:07:04

مقایسه قیمت و مشخصات 🛒

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36
3.9
گلکسی A36 سامسونگ

از21,799,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ سبز نعنایی / Samsung Galaxy A36پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ سبز نعنایی / Samsung Galaxy A36
3.9
گلکسی A26 سامسونگ

از17,490,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56
3.9
گلکسی A56 سامسونگ

از27,900,000تومان

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات