D1-kifpool
سحابی‌های سه‌تکه (بالا سمت راست) و مرداب (مرکز) از دید رصدخانه ورا سی. روبین

ورا روبین چشمان خود را گشود؛ نخستین تصاویر حیرت‌انگیز از بزرگ‌ترین دوربین دیجیتال دنیا

دوشنبه 2 تیر 1404 - 20:25
مطالعه 7 دقیقه
قرار است یک تلسکوپ قدرتمند جدید در شیلی، اخترشناسی را متحول کند و اولین تصاویر آن از محل تولد ستارگان و کهکشان‌ها به تازگی رونمایی شده است.
تبلیغات
D4-mcid4

تلسکوپ «ورا سی. روبین» که ساخت آن بیش از دو دهه طول کشیده، اکنون آماده است تا نمایی بی‌سابقه و جامع از آسمان شب به اخترشناسان ارائه دهد؛ تصاویری که پیش از این هرگز در این مقیاس و با این دقت ثبت نشده بودند. امروز دوشنبه، تیم علمی این پروژه نخستین تصاویر رسمی ورا روبین را منتشر کرد.

«ژلیکو ایوژیک»، مدیر ساخت رصدخانه، در مراسم رونمایی از نخستین تصاویر گفت: «رصدخانه ورا روبین بزرگ‌ترین ماشین کشف اخترشناسی است که تاکنون ساخته شده.» او همچنین اشاره کرد که برای نخستین‌بار، تعداد اجرام آسمانی رصدشده از تعداد کل جمعیت زمین فراتر خواهد رفت.

دکتر ایوژیک ادامه داد: «تصاویر ثبت شده، در طول ۱۰ سال آینده به‌صورت یک مجموعه منسجم کنار هم قرار می‌گیرند و آنچه از دل این داده‌ها ساخته خواهد شد، عظیم‌ترین فیلم تاریخ خواهد بود.»

رصدخانه ورا روبین که به افتخار اخترشناس برجسته و پیشگام در پژوهش‌های «ماده تاریک»، نام‌گذاری شده، پروژه‌ای مشترک میان وزارت انرژی آمریکا و بنیاد ملی علوم است. این رصدخانه بر فراز کوهی در شمال شیلی، در دامنه‌های رشته‌کوه آند و در حاشیه‌ی بیابان آتاکاما ساخته شده است؛ موقعیتی بلند و خشک با آسمانی صاف که شرایطی ایده‌آل برای رصدهای دقیق کیهانی فراهم می‌کند.

در نشست خبری روز دوشنبه، ایوژیک توضیح داد که یکی از نقاط قوت منحصر به‌فرد تلسکوپ ورا روبین، پایگاه داده‌ی گسترده و یکپارچه‌ای است که می‌تواند پاسخگوی طیف متنوعی از پرسش‌های علمی باشد.

تصاویر ورا روبین به روشن شدن اسراری مانند ماده تاریک و انرژی تاریک کمک خواهد کرد

حجم عظیم داده‌های ورا روبین به اخترشناسان امکان می‌دهد تا پدیده‌هایی چون انرژی تاریک، نیروی اسرارآمیز عامل شتاب‌گیری انبساط کیهان و ماده تاریک، عنصر چسب‌مانندی که کهکشان‌ها را کنار هم نگه می‌دارد، با دقتی بی‌سابقه بررسی کنند. در مقیاس منظومه شمسی نیز، این رصدخانه می‌تواند سیارک‌هایی را که احتمال برخوردشان با زمین وجود دارد، شناسایی کند.

وقتی از «فدریکا بیانکو»، معاون پروژه علمی روبین، درباره احتمالات ناشناخته در دل این داده‌ها پرسیده شد، پاسخ داد: «ما با ناشناخته‌هایی سروکار خواهیم داشت که حتی از وجودشان خبر نداریم.» او افزود: «ما در آستانه‌ی افقی کاملاً ماجراجویانه ایستاده‌ایم.»

دو مورد از نخستین تصاویری که منتشر شده‌اند، بخش‌هایی از «خوشه دوشیزه» (Virgo Cluster) را نشان می‌دهند؛ گروهی از کهکشان‌ها که در فاصله‌ای حدود ۶۵ میلیون سال نوری از زمین قرار دارند.

در پیش‌زمینه‌ی تصویر، ستارگان درخشانی دیده می‌شوند که متعلق به کهکشان راه شیری هستند. در پس‌زمینه نیز کهکشان‌هایی بسیار دور قرار دارند که به‌دلیل فاصله زیاد و گسترش کیهان، با رنگی مایل به قرمز دیده می‌شوند؛ چرا که اجرام دوردست در جهانی در حال انبساط، با سرعتی زیاد از ما دور می‌شوند. میان این دو لایه، کهکشان‌های خوشه دوشیزه دیده می‌شوند. نقاط آبی رنگ درون این کهکشان‌ها، نواحی ستاره‌زایی را نشان می‌دهند که میزبان ستارگان جوان‌تر و داغ‌تر هستند.

اما هر کدام از تصاویری که روز دوشنبه منتشر شدند، تنها بخش کوچکی از چشم‌اندازهای عظیمی هستند که تلسکوپ ورا روبین ثبت کرده است. میزان جزئیات موجود در تصاویر تلسکوپ ورا روبین را نمی‌توان به‌طور کامل به یک صفحه‌ی نمایش یا روزنامه منتقل کرد. به‌همین دلیل، تیم ورا روبین ابزاری به‌نام Skyviewer طراحی کرده که به کاربران امکان می‌دهد تا در این تصاویر غول‌پیکر بزرگ‌نمایی یا کوچک‌نمایی کنند.

«استیون ریتز»، فیزیک‌دان دانشگاه کالیفرنیا در سانتا کروز و دانشمند ارشد پروژه ساخت ورا روبین، در گفت‌وگویی توضیح داد: «ما نیاز داشتیم راهی پویا برای به‌اشتراک‌گذاری این داده‌ها بسازیم. می‌دانستیم تصاویر آن‌قدر بزرگ هستند که اگر کاملاً کوچکشان کنیم، مبهم به نظر می‌رسند و زیبایی و غنایشان از بین می‌رود. باید قادر به بزرگ‌نمایی در تصویر باشید.»

با Skyviewer، هر کسی می‌تواند کیهان را در گوشی خود داشته باشد. دکتر ریتز می‌گوید: «اکنون می‌توانید ۶ میلیارد پیکسل را در جیبتان جا دهید. واقعاً شگفت‌انگیز است.» بیشتر اجرام آسمانی موجود در این تصاویر هنوز نام‌گذاری نشده‌اند‌؛ زیرا این نخستین‌بار است که دیده می‌شوند.

نرم‌افزار Skyviewer همچنین امکان شنیدن داده‌ها را هم فراهم کرده است. ریتز می‌گوید: «ما این قابلیت را هم اضافه کردیم که بتوانید با گوش، و نه فقط با چشم، با داده‌ها تعامل داشته باشید و آن‌ها را تجربه کنید. این ویژگی برای کسانی که فقط با شنوایی قادر به دریافت اطلاعات هستند بسیار اهمیت دارد. اما به‌نظر من برای همه ارزشمند است.»

در ادامه‌ی مراسم، دکتر ایوژیک همچنین تصاویری از رگه‌های روشن سیارک‌ها را نمایش داد که ناخواسته در قاب تصاویر کیهانی ظاهر شده‌اند. نرم‌افزار رصدخانه، این سیارک‌ها را به‌طور خودکار از تصاویر اجرام دوردست حذف و در عین حال مدار آن‌ها را نیز محاسبه می‌کند. تنها در چند شب نخست رصد، ورا روبین موفق به کشف ۲۱۰۴ سیارک جدید شده است.

هفت مورد از سیارک‌های کشف‌شده، سیارک‌های نزدیک به زمین هستند، اما هیچ‌کدام در مسیر برخورد با سیاره‌ی ما قرار ندارند. باقی آن‌ها در کمربند اصلی سیارک‌ها، بین مریخ و مشتری، به‌سر می‌برند.

یکی دیگر از تصاویر منتشرشده، نمایی خیره‌کننده و صورتی رنگ از سحابی‌های «سه‌تکه» (Trifid) و «مرداب» (Lagoon) را نشان می‌دهد. این دو ابر گسترده از غبار و گاز که هزاران سال نوری با زمین فاصله دارند و در صورت‌فلکی «کمان» (Sagittarius) واقع شده‌اند، پیش از این بارها توسط منجمان حرفه‌ای و آماتور تصویربرداری شده‌اند. البته ابزارهای پیشرفته‌تر، تصاویر دقیق‌تری از آن‌ها ثبت کرده‌اند، اما به‌دلیل میدان دید محدودشان، تنها بخشی کوچک از این مناظر را پوشش داده‌اند.

«کلر هیگز»، متخصص ارتباطات علمی در پروژه روبین، می‌گوید نواحی آبی رنگ، تحت تأثیر نور ستارگان جوان و داغ روشن شده‌اند و این نور توسط غبار پخش می‌شود. رنگ‌های صورتی به احتمال زیاد ناشی از تابش اتم‌های برانگیخته هیدروژن هستند و رگه‌های تاریک همان مسیرهای باریک غبار هستند که نور را مسدود کرده‌اند.

ساخت رصدخانه ورا روبین حدود یک دهه پیش آغاز شد. این تلسکوپ سرانجام نخستین پرتوهای نور را در تاریخ ۱۵ آوریل ثبت کرد. «ویکتور کرابندام»، مدیر پروژه که در آن شب در اتاق کنترل حضور داشت، می‌گوید در واقع، ثبت تصویر در آن شب اصلاً جزو برنامه نبود. او در مصاحبه‌ای یادآوری کرد: «تقریباً تمام طول روز شک داشتیم که آیا می‌توانیم کاری انجام دهیم یا نه.»

برخی فیوزها باید تعویض می‌شدند و هنوز یکی از دوربین‌ها روشن نشده بود. اما این مشکلات در نهایت برطرف شدند. پس از تعویض شیفت، با ورود تیم جدید، آماده‌سازی برای روشن‌کردن تلسکوپ آغاز شد.

کرابندام گفت: «همه‌چیز تا حدی ناگهانی اتفاق افتاد. بعد یک نفر گفت: «خب، بله، ما یک تصویر گرفتیم.» پس از آن، مدتی کوتاه برای پردازش داده‌ها توسط رایانه‌ها سپری شد و بعد، تصویر روی صفحه ظاهر شد.» او می‌گوید در لحظه، واکنش خاصی نشان نداده است: «برای ما، این همان کاری بود که هر روز انجام می‌دهیم، حل کردن مشکلات، بعضی چیزها کار می‌کنند و بعضی هم کار نمی‌کنند.»

البته نخستین تصویر کامل و بی‌نقص نبود. به‌جای نقاط نورانی، ستارگان به‌شکل دونات ظاهر شده بودند. اما همین هم نشانه خوبی بود: ظاهر شدن دونات‌ها به‌جای لکه‌های نامشخص، نشان می‌داد که آینه‌ها خیلی از تراز خارج نشده‌اند. با چند تنظیم ساده، دونات‌ها به نقطه‌های دقیق نور تبدیل شدند.

«آلیشا شوگارت»، معاون تیم متخصصان رصد، در مراسمی برای خبرنگاران در ماه مه توضیح داد: «زمان بین ثبت اولین تصویر و رسیدن به این تصویری که حالا می‌بینید، کمتر از چند دقیقه طول کشید. این همان شب ثبت اولین فوتون توسط ما بود.»

از آن زمان تاکنون، مهندسان و دانشمندان رصدخانه ورا روبین مشغول کالیبره‌کردن و تنظیم دقیق این تلسکوپ پیچیده بوده‌اند. عملیات علمی و نقشه‌برداری ده‌ساله، به‌طور رسمی در اواخر امسال آغاز خواهد شد.

اگرچه ورا روبین بزرگ‌ترین تلسکوپ جهان نیست، یک شگفتی فناورانه به‌شمار می‌رود. ساختار اصلی آن شامل یک آینه اولیه به قطر ۸٫۵ متر، یک آینه ثانویه با قطر ۳٫۳ متر و بزرگ‌ترین دوربین دیجیتال جهان است. این مجموعه‌ی عظیم روی لایه‌ای نازک از روغن شناور است و موتورهای مغناطیسی، سازه‌ای ۳۰۰ تُنی را می‌چرخانند؛ به‌طوری که در حالت حداکثر سرعت، می‌تواند در کمی بیشتر از ۳۰ ثانیه، یک دور کامل بچرخد.

طراحی منحصر به‌فرد تلسکوپ به آن اجازه می‌دهد که هم عمیق، هم وسیع و هم سریع رصد کند؛ به‌طوری که در هر شب حدود هزار تصویر از آسمان ثبت می‌کند و با سرعت بالا در میان بخش‌های مختلف آسمان جابه‌جا می‌شود.

با اسکن کامل آسمان در هر سه تا چهار روز یک‌بار و به‌مدت ۱۰ سال، ورا روبین موفق به کشف میلیون‌ها ستاره‌ی در حال انفجار، سنگ‌های فضایی در حال عبور و بخش‌هایی از فضا-زمان خواهد شد که به دلیل هم‌گرایی گرانشی، نمایی اغراق‌آمیز و عجیب از کهکشان‌های دوردست ارائه می‌دهند.

دکتر استیون ریتز می‌گوید: «تاکنون هرگز کل این منظره را، با این عمق و با این تعداد جرم آسمانی، یک‌جا ندیده‌اید. این چیزی است که باید به آن اشاره کنم و واقعاً هم تماشایی است.»

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
بهترین ویدیو پروژکتورهای بازار
بهترین ویدئو پروژکتورهای بازار [بهار و تابستان ۱۴۰۴]

با بهترین ویدئو پروژکتورهای بازار برای فیلم دیدن و مصارف خانگی، جلسات اداری و ارائه‌های درسی و گیمنیگ آشنا شوید.

10
2 روز قبل
طرح گرافیکی رندری از قایق فراری در اقیانوس روی آب
قایق جنجالی فراری بر فراز دریا «پرواز» می‌کند!

پروژه‌ی جاه‌طلبانه‌ی فراری، قایقی هیجان‌انگیز است که انرژی مورد نیازش را از حرکت خودش تأمین می‌کند و می‌تواند روی اقیانوس‌ها «پرواز» کند.

53
حدود 14 ساعت قبل
تانک آبرامزX از نمای سه‌چهارم عقب
«سوپرتانک» آمریکایی؛ سلاح فوق پیشرفته‌ای که نبردها را متحول می‌کند

«آبرامزایکس» پاسخ آمریکا به بحران تانک‌های سنگین در میدان نبرد است؛ تانکی سبک‌تر و پیشرفته‌تر که می‌تواند جنگ‌ها را متحول کند.

71
1 روز قبل
وام ودیعه مسکن
وام ودیعه مسکن ۱۴۰۴ | وام مستاجری چند درصد است؟

در این مطلب مبلغ وام ودیعه مسکن 1404، تعداد اقساط و شرایط دریافت وام مستاجرین را بررسی می‌کنیم.

43
حدود 16 ساعت قبل
بهترین گوشی های زیر ۱۵ میلیون تومان بازار
بهترین گوشی ها تا ۱۵ میلیون تومان [مرداد ۱۴۰۴]

با صرف هزینه‌ای کمتر از ۱۵ میلیون تومان، چه گوشی‌هایی در بازار ایران ارزش خرید بالایی دارند؟ در مقاله‌ی پیش‌ رو بهترین مدل‌ها را معرفی خواهیم کرد.

357
1 روز قبل
نگهداری از پمپ آب
چطور از پمپ آب‌ مراقبت کنیم و عملکرد آن را افزایش دهیم؟

برای افزایش عمر پمپ آب و عملکرد بهینه‌ی آن، رعایت نکات مراقبتی و انجام سرویس‌های دوره‌ای که در این مقاله به آن‌ها خواهیم پرداخت، ضروری است.

21
1 روز قبل
لوگو OCR در پس‌زمینه تیره
بهترین ابزارهای تبدیل عکس به متن؛ چطور نوشته‌ها را از عکس استخراج کنیم؟

اگر در موقعیتی نیاز داشتید تا متنی را به‌سرعت از روی عکس استخراج کنید، با استفاده از ابزارهای مختلف می‌توانید این‌ کار را انجام دهید.

21
حدود 19 ساعت قبل
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

تبلیغات
18 مطلب
پیکان زرد در کنار کنسول گیم‌بوی و نوکیا 6600
ماشین زمان با مقالات «ماشین زمان» به گذشته دنیای فناوری سفر کنید و همراه ما محصولات و تکنولوژی‌های نوستالژیک را مرور کنید.
48 مطلب
کره لاس وگاس درکنار شاتل فضایی
مهندسی بی‌نهایت داستان ساخت پیچیده‌ترین و خلاقانه‌ترین سازه‌های مهندسی دنیا، از آسمان‌خراش‌های بلند تا شاتل‌های فضایی را در بخش مهندسی بی‌نهایت دنبال کنید.
44 مطلب
کالکشن بیوگرافی
بیوگرافی بزرگان علم و فناوری با زندگی و دستاوردهای استادان نوآوری و شکل‌دهندگان دنیای علم و تکنولوژی آشنا شوید.
59 مطلب
لوگوی اندروید
ترفند ها و آموزش های اندروید در مجموعه مطالعاتی آموزش اندروید با برترین و کاربردی‌ ترین ترفند های اندروید آشنا خواهید شد و صفر تا صد تبلت و گوشی اندرویدی خود را آموزش می‌بینید.
14 مطلب
طرح مفهومی سخت‌افزار
شیرجه در سخت افزار با مقالات سخت‌افزاری زومیت در دریای هیجان‌انگیز سخت‌افزار از CPU و GPU تا هوش مصنوعی و شرکت‌های فناوری پیشرو شیرجه بزنید.
آخرین ویدیوها
پخش از رسانه
عکس محمد سیار در کنار مسعود یوسف نژاد
گفت‌وگوی اختصاصی زومیت با طراح ارشد ایرانی متا
01:20:40
گلکسی زد فولد ۷ / Galaxy Z Fold 7 سامسونگ در دست با پس زمینه آبی ۱۶:۹
بررسی ویدیویی گلکسی زد فولد ۷ سامسونگ
00:14:15
عکس میلاد منشی پور در کنار مسعود یوسف نژاد
راه‌اندازی استارتاپ در دبی تا شرایط سخت کشور پس از جنگ
00:49:01
عکس هادی و شادان با گلکسی زد فولد ۷
گلکسی زد فولد ۷ به زومیت رسید🔥
00:12:30
معرفی کیس آکواریومی Awest GT-AQ16
معرفی کیس آکواریومی Awest GT-AQ16
00:06:18
عکس مصاحبه در مورد جنگ ایران و زومیت
زیر سایه جنگ؛ فناوری در جنگ ۱۲ روزه از نگاه زومیت
01:05:43
عکس شادان و مهرداد و هادی درکنارهم برای پوشش رویداد سامسونگ
نسخه آفلاین پوشش زنده زومیت از رویداد گلکسی آنپکد ۲۰۲۵
02:11:16
بررسی وان‌پلاس ۱۳ اس؛ این گوشی کوچولو رکورد زومیت رو زد!
بررسی وان‌پلاس ۱۳ اس؛ این گوشی کوچولو رکورد زومیت رو زد!
00:12:57
تصویر بهزاد در کنار آیکون ابزارهای هوش مصنوعی مثل چت‌جی‌پی‌تی
با هوش مصنوعی سرعتت رو دو برابر کن!
00:23:15
تصویر رندرهای گلکسی زد فلیپ ۷ و زد فولد ۷
هرآنچه از رویداد معرفی گلکسی زد فولد۷ سامسونگ انتظار داریم
00:10:24
گفتگو زومیت با دیجی کالا
گفتگو زومیت با مدیرعامل دیجی‌کالا: ظرفیت جهش ۱۰ برابری داریم
01:16:00
‍زومکست پست
گفتگو با مدیرعامل پست؛ نیاز به سرمایه‌گذاری و رفع تحریم‌ها
01:09:00
شیرجه‌ای به عمق؛ blu Deep Dive گزارش اولین رویداد باگ‌بانتی بلوبانک سامان
شیرجه‌ای به عمق؛ blu Deep Dive گزارش باگ‌بانتی بلوبانک سامان
00:10:26
نگاه نزدیک به iOS26؛ شیشه‌ای‌ترین سیستم عامل اپل!
نگاه نزدیک به iOS26؛ شیشه‌ای‌ترین سیستم عامل اپل!
00:20:26
تو رویداد WWDC 2025 اپل چه خبر بود؟ خلاصه و مفید
تو رویداد WWDC 2025 اپل چه خبر بود؟ خلاصه و مفید
00:13:23
شنوتو: چهارده هزار پادکستر فارسی
مدیرعامل شنوتو: حدود ۱۴ هزار عنوان پادکستر فارسی فعال است
00:48:57
۵ دلیل برتری مانیتور اولتراواید
۵ دلیل برتری مانیتور اولتراواید + آنباکس ROG Swift PG35V
00:11:02
عکس گلکسی اس ۲۴ اف ای در دستان بهزاد
بررسی طولانی مدت گلکسی S24 FE
00:10:44
عکس تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو در کنار هم
بررسی تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو
00:18:54
ضبط مکالمه گوشی سامسونگ
فعال‌سازی ضبط مکالمه سامسونگ؛ آموزش صفر تا صد
00:13:56
عکسی از وان یو آی ۸ در گوشی اس ۲۵ اولترا
نگاهی به تمام ویژگی‌های جذاب وان یو آی ۸
00:08:02
آب میوا
نمایشگاه آگروفود؛ مصاحبه با مدیرعامل برند میوا
00:15:22
وقتی ناتینگ تجربه می‌فروشه! بررسی ناتینگ فون ۳ای پرو
وقتی ناتینگ تجربه می‌فروشه! بررسی ناتینگ فون ۳ای پرو
00:13:55
باریکی به چه قیمتی؟ بررسی گلکسی اس۲۵ اج
باریکی به چه قیمتی؟ بررسی گلکسی اس۲۵ اج
00:11:09
مالیات در کمین است
چرا کسب‌وکارهای محلی به حاشیه رانده شدند؟
00:56:01
فروش آنلاین لباس‌های ایرانی اصیل در بانی‌مد
بانی‌مد میزبان بیش از هزار برند ایرانی اصیل
00:45:24
عکس بهزاد در کنار تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو
آنباکس تبلت‌های شیائومی؛ پد ۷ و پد ۷ پرو
00:12:19
رویداد گوگل I/O در ۱۸ دقیقه! از ترجمه فارسی تا عینک واقعیت ترکیبی 🥽✨
رویداد گوگل I/O در ۱۸ دقیقه!
00:18:44
زومکست با جاب ویژن
هوش مصنوعی، جایگزین نیروی انسانی؟
01:04:35
عکس گلکسی اس ۲۵ اج در تمام رنگ‌ها
آنباکس گلکسی اس ۲۵ اج؛ باریک و سبک و دوست داشتنی
00:12:54
عکس تبلت‌های گلکسی تب S10 FE و گلکسی تب S10 FE Plus
بررسی گلکسی تب S10 FE و FE پلاس
00:14:14
زومکست فضاهای اشتراکی
گفتگو زومیت با مدیران انجمن فضاهای اشتراکی
00:44:45
یک شب دو گوشی؛ گلکسی اس۲۵ اج و اکسپریا ۱ مارک ۷ معرفی شد
یک شب دو گوشی؛ گلکسی اس۲۵ اج و اکسپریا ۱ مارک ۷ معرفی شد
00:07:40
عکس بهزاد در حال ساختن اپل اکانت
آموزش جامع ساخت اپل آیدی؛ قدم به قدم
00:25:22
پادشاه جدید عکاسی موبایل؟ بررسی شیائومی ۱۵ اولترا 🐲📸
پادشاه جدید عکاسی موبایل؟ بررسی شیائومی ۱۵ اولترا 🐲📸
00:15:17
عکس سعیده اسلامیه در کنار سحر بختیاری از دیجی‌کالا
صفر تا صد دیجی‌کالا ادز؛ مصاحبه با سحر بختیاری
00:41:20
بررسی بلندمدت آیفون ۱۶ پرو مکس 🤑 با این قیمت ارزش خرید داره؟
بررسی بلندمدت آیفون ۱۶ پرو مکس 🤑
00:09:06
تغییرات باورنکردنی در راه اندروید! 🤯🔥
تغییرات باورنکردنی در راه اندروید! 🤯🔥
00:14:52
کاور زومکست اسنپ فود
گفتگو مفصل زومیت با رئیس هیأت مدیره اسنپ‌فود
00:55:58
بررسی لپ‌تاپ دانشجویی Asus Vivobook S14
بهترین لپ‌تاپ دانشجویی وجود ندار... بررسی Asus Vivobook S14
00:11:41
عکس گوشی‌های گلکسی A26 و A36 سامسونگ در کنارهم
بررسی گوشی‌های گلکسی A26 و A36 سامسونگ
00:16:53
گفتگو زومیت با مدیرعامل فیلمنت
گفتگو با مدیرعامل فیلم‌نت؛ از نتفلیکس بهتر خواهیم شد!
00:57:47
تصویر ماشین‌ لباسشویی LG WT1310YJ
خشک‌شویی رو بیار خونه‌! ماشین لباس‌شویی Wash Tower LG
00:05:50
جنجالی‌ترین ویژگی ویندوز ۱۱؛ نگاه نزدیک به Recall مایکروسافت 👀
جنجالی‌ترین ویژگی ویندوز ۱۱؛ نگاه نزدیک به Recall مایکروسافت
00:13:09
عکس گوشی شیائومی ۱۵ اولترا در کنار جعبه دستگاه
آنباکس و نگاه نزدیک شیائومی ۱۵ اولترا
00:12:44
عکس گوشی آیفون ۱۶ ای در دست
بررسی آیفون ۱۶ ای؛ ارزون‌ترین آیفون سال
00:13:37
پرچمدار میان‌رده‌های سامسونگ؛ بررسی گلکسی A56
پرچمدار میان‌رده‌های سامسونگ؛ بررسی گلکسی A56
00:12:58
کولر بادی یا واترکولینگ؟ بهترین راه خنک کردن پردازنده کدومه؟ 🌡️
کولر بادی یا واترکولینگ؟ بهترین راه خنک کردن پردازنده کدومه؟
00:16:44
عکس بهزاد با آیکون‌های گرد شده iOS19
iOS19 قراره چه فرقی کنه؟ نگاهی به تمام تغییرات احتمالی
00:10:59
اوضاع عجیب سامسونگ! 💩
اوضاع عجیب سامسونگ! 💩
00:07:04

مقایسه قیمت و مشخصات 🛒

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36
3.9
گلکسی A36 سامسونگ

از21,799,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ سبز نعنایی / Samsung Galaxy A36پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ سبز نعنایی / Samsung Galaxy A36
3.9
گلکسی A26 سامسونگ

از17,490,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56
3.9
گلکسی A56 سامسونگ

از27,900,000تومان

بهترین مقالات زومیت

مشاهده همه
با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات