D1-lg

دو برابر شدن تعداد نیروگاه‌های بادی و خورشیدی تا پایان سال

پنج‌شنبه 25 دی 1393 - 12:30
مطالعه 2 دقیقه
مدیر عامل شرکت توانیر از طراحی و ساخت رله دیفرانسیل برای صنعت برق با همکاری دانشگاه شریف خبر داد و گفت: تا پایان سال ظرفیت نیروگاه‌های انرژی خورشیدی و بادی در کشور 2 برابر خواهد شد.
تبلیغات
D4-mcid4

به گزارش خبرگزاری مهر، همایون حائری در نهمین کنفرانس تخصصی حفاظت و سیستم‌های قدرت که در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، گفت: صنعت برق رسانی یکی از حیاتی‌ترین زیر ساخت‌های کشور است و انتظار ما از صنعت برق، حفظ پایداری و کفایت و امنیت در تامین برق است.

وی در ادامه گفت:در این زمینه‌ها لازم است دستاوردهای محققان کشور از جمله نرم‌افزاری که از سوی محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر تولید شده در صنعت برق کاربردی شود.

حائری ظرفیت نصب شده برق کشور را 72 هزار و 800 مگاوات ذکر کرد و گفت: از نظر ظرفیت نصب شده برق رتبه چهارم را داریم ولی در میزان مصرف ، بدترین مصرف کننده در منطقه هستیم.

وی، با اشاره به تنوع در ایجاد نیروگاه‌های آبی، بادی، خورشیدی، بخاری، سیکا ترکیبی و گازی در کشور خاطر نشان کرد: تا پایان سال ظرفیت نیروگاه‌های انرژی خورشیدی و بادی 2 برابر خواهد شد.

مدیر عامل شرکت توانیر، ایران را محور تبادل انرژی الکتریکی در منطقه دانست و در ادامه توضیح داد: در آینده از طریق کابل زیر دریایی با کشورهای حاشیه خلیج فارس در این زمینه ارتباط برقرار خواهیم کرد. همچنین ایران مشابه کشورهای پیشرفته دنیا به سیستم‌های P.M.U مجهز است.

حائری خاطر نشان کرد: این سیستم امکان پایش لحظه‌ای شبکه به صورت سیکرون و اندازه‌گیری حالت در شبکه را فراهم کرده و در حال حاضر 26 سیستم پایش در کشور نصب شده که در آینده به 57 و 100 سیستم افرایش می‌یابد.

وی شاخص عملکرد سیستم‌های حفاظتی برای شبکه برق کشور در سال جاری را 87 درصد ذکر کرد٬ در حالی که این میزان در سال 85 حدود 53 درصد بوده است.

حائری نظارت بر رفتار دینامیکی شبکه و پایش نوسانات بین ناحیه‌ای و کنترل و حفاظت گسترده را از برنامه‌های شرکت توانیر نام برد و ابراز امیدواری کرد که با همکاری دانشگاه‌ها و متخصصان در این زمینه بتوانند به اهداف مورد نظر دست یابند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
تبلیغات
D5-b3IranServer
داغ‌ترین مطالب روز
بهترین گوشی میان رده شیائومی در بازار ایران
بهترین گوشی میان رده شیائومی [خرداد ۱۴۰۴]

در این مقاله، بهترین گوشی‌های میان‌رده‌ی شیائومی را معرفی می‌کنیم که با وجود قیمت مناسب، عملکرد رضایت‌بخشی ارائه می‌دهند.

85
حدود 23 ساعت قبل
نمای سه‌چهارم جلو خودرو دنا پلاس ساخته‌شده با هوش مصنوعی
بازطراحی دنا پلاس با امضای فورد؛ تجسمی جسورانه از خودرو محبوب ایرانی‌ها

اگر دنا پلاس را شرکت فورد طراحی می‌کرد با چه خودرویی مواجه می‌شدیم؟ هوش مصنوعی ایده‌های جالبی دارد.

76
2 روز قبل
بهترین گوشی های آیفون در بازار ایران [خرداد ۱۴۰۴]

بهترین آیفون کدام مدل است؟‌ آیا با هر بودجه‌ای می‌توان آیفون خرید؟ با معرفی بهترین آیفون در هر بازه‌ی قیمتی همراه زومیت باشید.

179
1 روز قبل
بهترین هدفون های گیمینگ بازار ایران
بهترین هدفون گیمینگ بازار ایران [بهار و تابستان ۱۴۰۴]

هدفون‌های گیمینگ ابزارهای خوبی برای غرق شدن در بازی‌ها هستند، اما کدام‌یک از مدل‌های موجود در بازار ارزش خرید بیشتری دارند؟

80
1 روز قبل
مار پیتون
مار پیتون بی‌سر در طبیعت فلوریدا؛ نشانه‌ای از مقاومت گربه‌های دم‌کوتاه دربرابر گونه مهاجم

مار پیتون برمه‌ای به‌عنوان گونه‌ای مهاجم، تهدیدی جدی برای اکوسیستم اورگلیدز به‌شمار می‌رود، اما شواهد جدید از مقاومت برخی گونه‌های بومی حکایت دارد.

12
2 روز قبل
کوسه سفید بزرگ
چرا هیچ‌وقت شاهد کوسه‌های سفید بزرگ در آکواریوم‌ها نیستیم؟

انسان موجودات عظیم و خطرناک بسیاری را به آکواریوم‌ها منتقل کرده؛ اما تلاش‌ها برای نگه‌داری کوسه‌های سفید بزرگ همواره ناموفق بوده است.

66
1 روز قبل
کاور رفع مسدودی کارت بانکی
با دلایل مسدودی و روش‌ های رفع مسدودی کارت بانکی آشنا شوید

اگر کارت بانکی مسدود شد، چه کار کنیم؟ روش‌های رفع آن کدام‌اند؟ در این مقاله سریع‌ترین روش برطرف کردن مشکل مسدودی کارت بانکی را بخوانید.

5
37 دقیقه قبل

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات