D1-lg

کدام شرکت‌ها به‌خاطر نگرانی از ویروس کرونا در MWC غایب هستند؟

چهارشنبه 23 بهمن 1398 - 11:00
مطالعه 3 دقیقه
فعالان دنیای فناوری یکی پس از دیگری از حضور در MWC انصراف می‌دهند و نام بزرگانی همچون اینتل هم در میان آن‌ها به چشم می‌خورد.
تبلیغات
D4-mcid4

روز‌به‌روز بر تعداد شرکت‌هایی که از حضور در کنگره‌ی جهانی موبایل بارسلونا MWC انصراف می‌دهند، افزوده می‌شود. از جدیدترین شرکت‌های غایب می‌توان به اینتل و فیسبوک اشاره کرد. رویداد پیش‌رو از ۲۴ تا ۲۷ فوریه (پنجم تا هشتم اسفند ۱۳۹۸) برگزار می‌شود و تاکنون تحت تأثیر نگرانی‌های جهانی از شیوع ویروس کرونا جدید بوده است.

سخنگوی فیسبوک در بیانیه‌ی اعلام خبر عدم حضور شرکتش در MWC گفت که به‌خاطر تهدیدهای سلامتی موجود بر اثر شیوع ویروس کشنده‌ی کرونا جدید، هیچ‌یک از کارمندان این شرکت به بارسلونا سفر نخواهد کرد. همین لحن توسط شرکت‌های دیگر غایب در کنگره‌ی امسال هم استفاده شد. سخنگوی فیسبوک در پایان صحبت‌های خود از GSMA و شرکای تجاری تشکر کرد و از همکاری نزدیک با حاضران در نمایشگاه خبر داد.

رسانه‌ی اسپانیایی El Pais گزارش داد که مقام برگزارکننده‌ی کنگره‌ی MWC یعنی GSMA، در روز جمعه جلسه‌ای را برای بررسی قدم‌های آتی درباره‌ی نمایشگاه ۲۰۲۰ برگزار خواهد کرد. دراین‌میان شایعه‌‌هایی از لغو نمایشگاه نیز به‌ گوش می‌رسد. در ادامه‌ی گزارش گفته می‌شود که اپراتورهای بزرگ Vodafone و Deutsche Telekom هم درحال بررسی گزینه‌ها برای حضور در MWC 2020 هستند، اما هنوز هیچ تصمیمی ازسوی آن‌ها تأیید نشده است. Orange از اپراتورهای بزرگ فرانسه اعلام کرد که در نمایشگاه حضور خواهد داشت.

رسانه‌های فناوری برای شفاف‌سازی پیرامون جلسه‌ی آتی GSMA با مدیران این سازمان تماس برقرار کردند. آن‌ها از هرگونه اظهارنظر پیرامون جلسه‌های داخلی خود امتناع می‌کنند. البته می‌توان تأیید کرد که جلسه‌های داخلی سازمان صرف‌نظر از رخدادهای کنونی و تصمیم‌گیری‌های آتی، به‌صورت منظم برگزار می‌شود.

بزرگ‌ترین گردهم‌آیی صنعت موبایل جهان، سالانه و در چهار روز دوره‌ی مراسم، بیش از ۱۰۰ هزار نفر را از سرتاسر جهان به بارسلونای اسپانیا می‌آورد. تقریبا تمامی شرکت‌های بزرگ دنیای موبایل و مخابرات در کنگره‌ی سالانه‌ی بارسلونا حاضر می‌شوند. در سال‌های گذشته تنها اپل در این رویداد حضور نداشت که رویدادهای اختصاصی خود را به نمایشگاه‌های عمومی ترجیح می‌دهد.

نگرانی‌های بین‌المللی پیرامون شیوع ویروس کرونا جدید، سرتیتر اخبار را در سرتاسر جهان به خود اختصاص داده‌اند. سازمان جهانی سلامت، ماه گذشته شیوع این ویروس را به‌عنوان یک پدیده‌ و هشدار جهانی اعلام کرد. تاکنون بیش از ۴۰ هزار نفر به ویروس کرونا جدید مبتلا شده‌اند و آمار مرگ‌ومیر ناشی از آن هم به بیش از هزار نفر می‌رسد. همین آمارها باعث شده است تا شرکت‌های متعددی از حضور در نمایشگاه MWC انصراف دهند یا درباره‌ی ابعاد حضور خود تجدیدنظر کنند.

Coronavirus / ویروس کرونا چینی

شرکت‌هایی همچون Telenor و TCL و ZTE قبلا کنفرانس‌های خبری خود را در MWC 2020 لغو کردند یا تصمیم دارند با وجود حضور، ابعاد شرکت در نمایشگاه را کاهش دهند. شیائومی اعلام کرد که در MWC حضور خواهد داشت، اما ازطریق یک توییت، اقدام‌های پیش‌گیرانه و احتیاطی خود را توضیح داد.

عدم حضور اپراتورها در نمایشگاه MWC عواقب نگران‌کننده‌ای دارد. آن‌ها بزرگ‌ترین خریداران نمایشگاه محسوب می‌شوند و همچنین در قلب سازمان برگزارکننده یعنی GSMA قرار دارند. ازطرفی غول‌هایی همچون فیسبوک هم جزو شرکت‌‌کننده‌های جدید و مرسوم سال‌های اخیر MWC بوده‌اند. حضور آن‌ها، تغییر و تحول فضای فناوری موبایل و نزدیک شدن حوزه‌های صنعت را به یکدیگر نشان می‌دهد. البته درنهایت عدم حضور شرکت‌هایی همچون فیسبوک، خسارت زیادی به کنگره‌ی جهانی موبایل وارد نمی‌کند.

غیبت اپراتورها در MWC تهدیدی جدی برای نمایشگاه محسوب می‌شود

سازمان GSMA مجموعه‌ای از محدودیت‌های احتیاطی را برای کاهش تهدید شیوع ویروس کرونا در کنگره‌ی جهانی امسال اعلام کرده است. به‌عنوان مثال هیچ بازدیدکننده‌ای از استان هوبئی چینی، محل شیوع اولیه‌ی ویروس کرونا مجوز حضور در کنگره را ندارد. به‌علاوه نظارت بر دمای بدن بازدیدکننده‌ها و شرکت‌کننده‌ها به‌عنوان یکی از راهکارهای نظارتی حرفه‌ای مرسوم، در محیط نمایشگاه انجام می‌شود. همچنین شرکت‌کننده‌ها باید به‌صورت شخصی تأیید کنند که در ماه‌های گذشته تماسی با فرد آلوده به کرونا نداشته‌اند. GSMA همچنین تلاش می‌کند تا دست ندادن را به‌عنوان سیاست و فرهنگی در زمان شیوع ویروس، گسترش دهد.

گزارش‌ها و بررسی‌های متعدد رسانه‌های فناوری، بر اهمیت بالای MWC تأکید می‌کنند. El Pais می‌گوید این نمایشگاه ۱۴ هزار شغل موقت ایجاد می‌کند و حدود ۵۴۰ میلیون دلار درآمدزایی برای بارسلونا دارد. وب‌سایت GSMA ادعا می‌کند که امسال بیش از ۲۴۰۰ شرکت در MWC حضور خواهند داشت. البته سخنگوی سازمان از ثبت‌نام ۲۸۰۰ شرکت خبر داد که تعداد نهایی حاضران در کنگره‌، هنوز مشخص نیست. فهرست زیر شرکت‌هایی را نشان می‌دهد که به‌صورت کامل از حضور در MWC انصراف داده‌اند.

  • Accedian
  • Amazon
  • Amdocs
  • AppsFlyer
  • ARCEP
  • AT&T
  • Ciena
  • Cisco
  • CommScope
  • Dali Wireless
  • Ericsson
  • F5 Networks
  • Facebook
  • Gigaset
  • iconectiv
  • Intel
  • InterDigital
  • Interop Technologies
  • KMW Communications
  • LG
  • MediaTek
  • NTT Docomo
  • Nvidia
  • Radwin
  • Royole Corporation
  • Sony
  • Spirent
  • Sprint
  • Ulefone
  • Umidigi
  • Vivo

نام Viber و شرکت مالک آن، راکوتن نیز در فهرست شرکت‌های غایب در MWC 2020 دیده می‌شد که پس از انتشار اولیه‌ی خبر، مدیرعامل این شرکت از حضور در نمایشگاه خبر داد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
گیت
دسترسی به 70 هزار دوره آموزشی گیت برای ایرانیان رایگان شد

پلتفرم آموزشی گیت اعلام کرد که مجموعه‌ای عظیم شامل بیش از ۷۰ هزار دوره آموزشی خود را به‌صورت کاملاً رایگان برای کاربران ایرانی در دسترس قرار داده ...

26
1 روز قبل
بازسازی چهره‌ی فرد باستانی مصری با استفاده از داده‌های اسکن سه‌بعدی جمجمه و تحلیل ساختار استخوان‌ها
برای نخستین‌بار ژنوم کامل یک انسان از دوران مصر باستان رمزگشایی شد

اسکلتی که درون یک ظرف سفالی کشف شده، نخستین فرد باستانی مصری است که کل ژنوم او مورد تجزیه‌ و تحلیل قرار گرفته است.

6
1 روز قبل
واتساپ روی آیفون
دختر شهید سردار شادمانی:‌ ترور پدرم ربطی به واتساپ نداشت؛ ردیابی فراتر از این حرف‌هاست

دختر شهید سردار شادمانی با اشاره به برخی ادعاها مبنی بر تاثیر استفاده از واتساپ بر ترورهای اخیر گفت: «ترور پدرم ربطی به استفاده از «واتس‌اپ» نداشت.»

107
1 روز قبل
بهترین اپلیکیشن های مسیریابی
بهترین اپلیکیشن های مسیریابی ایرانی و خارجی ۱۴۰۴

با معرفی بهترین اپ‌های مسیریابی برای آیفون و اندروید و همچنین بهترین گزینه برای مسیریابی آفلاین، به شما در پیدا کردن مسیر و مقصدتان کمک خواهیم کرد.

36
1 روز قبل
ایتان گائو خلبان ۱۹ ساله در هواپیما
بازداشت خلبان ۱۹ ساله در قطب جنوب، سروصدای زیادی به پا کرد

جسارت خلبان جوان در عبور از مرزهای جنوبگان، پای قانون را وسط کشید و سرنوشت سفر او را به بن‌بست رساند.

47
1 روز قبل
مشکل نقشه GPS تاکسی اینترنتی ایران
مبدا: میدان آزادی، مقصد: آفریقای جنوبی

اختلال‌ها در جی‌پی‌اس، زندگی‌ راننده‌های تهرانی اسنپ و تپسی را مختل کرده و درآمد آن‌ها را بسیار کاهش داده است.

130
حدود 19 ساعت قبل
حمله به زیرساخت‌های ارتباطی کشور
حملات سایبری به زیرساخت ارتباطی کشور دوباره اوج گرفت

درحالیکه هنوز ارتباطات در کشور به وضعیت قبل از جنگ، بازنگشته اما شاهدیم که در سه روز گذشته حملات سایبری به زیرساخت ارتباطی کشور شدت گرفته است.

131
حدود 16 ساعت قبل
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات