D1-lg
تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۳

همه‌چیز درباره کوالکام اسنپدراگون ۸ نسل ۳؛ اژدهای چهار نانومتری

شنبه 21 مهر 1403 - 12:45
مطالعه 14 دقیقه
اسنپدراگون ۸ نسل ۳، قدم بزرگی در زمینه‌ی AI و پیوند این فناوری با نیازهای روزانه کاربران است که در این مقاله به بررسی آن می‌پردازیم.
تبلیغات
D4-mcid4

شرکت کوالکام، یکی از پیشگامان عرصه‌ی تراشه‌های کم‌مصرف، در ۲۳ اکتبر سال ۲۰۲۳ از تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ نسل ۳ پرده‌برداری کرد. این تراشه‌ی قدرتمند که یک شاهکار مهندسی برای کوالکام محسوب می‌شود، با قابلیت‌های شگفت‌انگیز خود در زمینه‌ی هوش مصنوعی و بازی‌های ویدیویی، تعریف جدیدی از تجربه‌ی استفاده از گوشی‌های هوشمند ارائه کرده است.

کوالکام درباره‌ی اسنپدراگون ۸ نسل ۳ و تجربه‌های جدید هوش مصنوعی این تراشه برای گوشی‌های هوشمند، به‌طور مفصل صحبت کرده است. اما هوش مصنوعی تنها بخشی از داستان را در برمی‌گیرد، زیرا این تراشه بهبودهای متعددی، از ویژگی‌های جدید گرافیکی گرفته تا افزایش عملکرد پردازشی، به همراه دارد.

اولین گوشی‌های هوشمندی که از اسنپدراگون ۸ نسل ۳ بهره بردند، شیائومی ۱۴ و شیائومی ۱۴ پرو بودند و به‌دنبال آن‌ها، گوشی‌های اندرویدی پرچم‌دار دیگر ازجمله سری گلکسی S24 سامسونگ، وان‌پلاس ۱۲، سری آنر مجیک ۶ و ریلمی GT5 Pro هم به این تراشه مجهز شدند.

اسنپدراگون ۸ نسل ۳ همانند نسل قبل بر پایه‌ی فناوری تولید ۴ نانومتری شرکت TSMC ساخته شده است. فناوری ۴ نانومتری بهینه‌ی TSMC (با نام N4P) به کوالکام امکان داده تا در مساحتی کوچک‌تر، تعداد بیشتری ترانزیستور قرار دهد. این افزایش چگالی ترانزیستور، به عملکرد بهتر تراشه منجر شده است.

همچنین در کنار افزایش سرعت، کوالکام ادعا می‌کند که بازدهی ساخت تراشه‌های نسل سوم نسبت به نسل قبلی تا ۲۰ درصد بیشتر افزایش یافته، زیرا برخی از نقاط ضعف مرتبط با فرآیند ساخت را کاهش داده است.

اسنپدراگون ۸ نسل ۳ از فناوری ساخت ۴ نانومتری بهینه شده TSMC بهره می‌برد

همچنین کوالکام مدعی است که در نسل ۳، بهینه‌سازی‌های بیشتری در معماری و مدیریت توان مصرفی صورت گرفته که در نتیجه‌ی آن، تراشه‌ی جدیدتر با همان لیتوگرافی نسل پیش توانسته است به عملکرد بالاتری دست یابد. مجموع این عوامل باعث شده که مصرف انرژی تراشه از نسل‌های پیشین به‌مراتب بهینه‌تر باشد.

پیش از آن که جزئیات این تراشه را به تفصیل بررسی کنیم، در جدول زیر نگاهی کلی به ویژگی‌های آن می‌اندازیم. سپس در هر بخش به بررسی اجزا و مقایسه‌ی آن با نسل‌های قبل می‌پردازیم.

مشخصات

اسنپدراگون ۸ نسل ۲

اسنپدراگون ۸ نسل ۳

پیکربندی CPU

براساس معماری ARMv9-A

یک هسته‌ی Cortex-X3 با فرکانس ۳٫۱۹ گیگاهرتز 🦾

دو هسته‌ی Cortex-A715 با فرکانس ۲٫۸ گیگاهرتز ⚖️

دو هسته‌ی Cortex-A710 با فرکانس ۲٫۸ گیگاهرتز ⚖️

سه هسته‌ی Cortex-A510 با فرکانس ۲ گیگاهرتز ⚡

۸ مگابایت کش L3

براساس معماری ARMv9.2-A

یک هسته‌ی Cortex-X4 با فرکانس ۳٫۳ گیگاهرتز 🦾

سه هسته‌ی Cortex-A720 با فرکانس ۳٫۲ گیگاهرتز ⚖️

دو هسته‌ی Cortex- A720 با فرکانس ۳ گیگاهرتز ⚖️

دو هسته‌ی Cortex-A520 Refresh با فرکانس ۲٫۳ گیگاهرتز ⚡

۱۲ مگابایت کش L3

پردازنده‌ی گرافیکی (GPU)

آدرنو ۷۴۰

پشتیبانی از ردیابی پرتو

قدرت پردازشی ۳۴۸۱٫۶ گیگافلاپس

آدرنو ۷۵۰

پشتیبانی از ردیابی پرتو

قدرت پردازشی ۴۴۳۵٫۲ گیگافلاپس

پردازنده‌ی عصبی

Hexagon 690

پشتیبانی از محاسبات دقت مختلط INT8/INT16

پشتیبانی از INT4

قدرت پردازشی ۹ تراعملیات‌برثانیه

Hexagon 8cx

پشتیبانی از محاسبات دقت مختلط INT8/INT16

پشتیبانی از INT4

قدرت پردازشی ۱۵ تراعملیات‌برثانیه

پشتیبانی از حافظه‌ی رم

LPDDR5X

۴ باس ۱۶ بیتی

با فرکانس ۴۲۰۰ مگاهرتز

پشتیبانی از ۲۴ گیگابایت رم

LPDDR5X

۴ باس ۱۶ بیتی

با فرکانس ۴۸۰۰ مگاهرتز

پشتیبانی از ۲۴ گیگابایت رم

ضبط ویدیو

8K با نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه

4K با نرخ ۱۲۰ فریم‌برثانیه

720p با نرخ ۹۶۰ فریم‌برثانیه

8K با نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه

4K با نرخ ۱۲۰ فریم‌برثانیه

720p با نرخ ۹۶۰ فریم‌برثانیه

ضبط ویدیوی شب 4K با نرخ ۶۰ فریم‌برثانیه

مودم 4G/5G

X70 LTE/5G (داخلی)

سرعت دانلود: ۱۰٬۰۰۰ مگابیت‌برثانیه

سرعت آپلود: ۳٬۵۰۰ مگابیت‌بر‌ثانیه

X75 LTE/5G (داخلی)

سرعت دانلود: ۱۰٬۰۰۰ مگابیت‌برثانیه

سرعت آپلود: ۳٬۵۰۰ مگابیت‌برثانیه

سایر شبکه‌ها

بلوتوث ۵٫۳

وای‌فای ۵، ۶ و ۷

بلوتوث ۵٫۴

وای‌فای ۵، ۶ و ۷

فرآیند تولید

۴ نانومتری TSMC (نسخه N4)

۴ نانومتری (N4P) TSMC

دسته‌‌بندی هسته‌ها:⚡کم‌مصرف، ⚖️میانی، 🦾 پرمصرف

کپی لینک

اژدها وارد می‌شود

تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ نسل ۳ از یک معماری پیچیده و چند‌لایه بهره می‌برد که شامل چند بخش اصلی است: پردازنده‌ی مرکزی (CPU)، پردازنده‌ی گرافیکی (GPU) و بخش‌های مربوط به هوش مصنوعی، حافظه و اتصالات شبکه.

در پیکربندی جدید هسته‌ها، علاوه‌بر افزایش فرکانس در تمام دسته‌ها، از دسته‌ی کم‌مصرف یک هسته کم و به دسته‌ی هسته‌های میانی منتقل شده است

در این نوع طراحی، بلوک‌های با مصرف انرژی کمتر برای کارهای سبک‌تر مانند وب‌گردی یا اجرای اپلیکیشن‌های ساده فعال می‌شوند، در حالی که بلوک‌های قدرتمندتر برای کارهای سنگین‌تر مانند بازی‌های گرافیکی یا پردازش‌های هوش مصنوعی به کار می‌روند. این منطق طراحی باعث می‌شود که تراشه همواره در حالتی بهینه از نظر مصرف انرژی و عملکرد باشد.

پیکربندی هسته‌های اسنپدراگون ۸ نسل ۳ برای افزایش کارایی در عین کاهش مصرف انرژی طراحی شده‌اند. یکی از اصول کلیدی در طراحی این تراشه، مدیریت هوشمند منابع است. به‌عنوان مثال، بخش‌های مختلف این تراشه تنها زمانی فعال می‌شوند که نیاز به آن‌ها وجود داشته باشد. این کار با استفاده از تکنیک‌هایی مانند مدیریت مصرف انرژی دینامیک و توزیع بار پردازشی بین هسته‌های مختلف انجام می‌شود.

کپی لینک

پردازش و آنچه نسل سوم برای گفتن دارد

پردازنده‌ی مرکزی این تراشه بر پایه‌ی معماری کرایو (Kryo) طراحی شده و شامل چندین هسته‌ی پردازشی با پیکربندی متفاوت است. این معماری، از یک هسته‌ی Cortex-X4 قدرتمند با فرکانس بالا بهره می‌برد که وظیفه‌ی پردازش‌های سنگین و تک‌هسته‌ای را برعهده دارد. این هسته می‌تواند به‌خوبی از پس اجرای بارهای پردازشی سنگین مانند بازی‌های گرافیکی و اپلیکیشن‌های حرفه‌ای برآید.

علاوه‌بر هسته‌ی قدرتمند Cortex-X4، پنج هسته‌ی Cortex-A720 نیز در این تراشه به کار گرفته شده‌اند. برخی از این هسته‌ها از فرکانس ۳٫۲ گیگاهرتز و برخی دیگر از فرکانس ۳ گیگاهرتز بهره می‌برند. این هسته‌ها به‌طور خاص برای اجرای پردازش‌های چند‌هسته‌ای بهینه شده‌اند و به تعادل بین قدرت پردازش و مصرف انرژی کمک می‌کنند.

در نهایت، دو هسته‌ی Cortex-A520 با فرکانس ۲٫۳ گیگاهرتز نیز در این تراشه وجود دارد که برای وظایف سبک‌تر و بهره‌وری انرژی طراحی شده‌اند. این هسته‌ها در مصرف انرژی بسیار بهینه هستند و در وظایف روزمره، مانند وب‌گردی و استفاده از اپلیکیشن‌های سبک، به کار گرفته می‌شوند.

معماری هسته‌های اسنپدراگون ۸ نسل ۳
معماری هسته‌های نسل سوم اسنپدراگون
Qualcomm

در مقام مقایسه، اسنپدراگون ۸ نسل دوم نیز از معماری کرایو با یک هسته‌ی Cortex-X3، چهار هسته‌ی Cortex-A715 و سه هسته‌ی Cortex-A510 بهره می‌برد. تفاوت در تعداد و نوع هسته‌ها نشان می‌دهد که نسل ۳ برای بهبود کارایی در وظایف چندگانه و تک‌هسته‌ای بهینه‌‌تر شده است، چراکه هسته‌های Cortex-A720 در سومین نسل به طور خاص برای بهبود عملکرد و کاهش مصرف انرژی طراحی شده‌اند.

با اینکه اسنپدراگون ۸ نسل ۳ همچنان از همان فرایند ساخت ۴ نانومتری نسل ۱ استفاده می‌کند، رسیدن به بهبود عملکرد پردازشی ۳۰ درصدی، رقمی چشمگیر به‌شمار می‌رود؛ به‌ویژه اگر بدانیم نسل دوم اسنپدراگون ۸ تنها حدود ۱۵ درصد سریع‌تر از نسل اول بود.

چه در حال وب‌گردی باشید یا اجرای چندین برنامه، اجزای تراشه با همکاری یکدیگر، افزایش سرعت ۳۰٪ و بهبود کارایی ۲۰٪ نسبت به نسل قبل ارائه می‌دهند

مانند گوگل، کوالکام نیز امسال تنها از اپلیکیشن‌های ۶۴ بیتی پشتیبانی می‌کند. درنتیجه، برخی از نرم‌افزارهای قدیمی‌تر که هنوز ۳۲ بیتی هستند، دیگر روی گوشی‌های پرچمدار جدید اجرا نخواهند شد. البته کنارگذاشتن پشتیبانی از اپلیکیشن‌های ۳۲ بیتی تأثیر خاصی روی اکثر کاربران نمی‌گذارد، چون با سخت‌گیری‌های چند سال اخیر اکنون تمامی اپلیکیشن‌های مهم از نوع ۶۴ بیتی هستند. گوگل از سال‌ها پیش تمامی توسعه‌دهندگان را مجبور کرده است که اپلیکیشن ۶۴ بیتی بسازند.

در مورد حافظه‌ی تراشه، اسنپدراگون ۸ نسل ۳ از ماژول‌های پرسرعت LPDDR5X پشتیبانی می‌کند. این نوع حافظه در حال حاضر یکی از سریع‌ترین و بهینه‌ترین انواع حافظه‌های موجود برای دستگاه‌های موبایلی است. حافظه‌ی LPDDR5X به‌گونه‌ای طراحی شده است که قادر به ارائه‌ی نرخ انتقال داده‌های فوق‌العاده بالا باشد، طوری که سرعت آن می‌تواند تا ۸۵۰۰ مگابایت‌برثانیه افزایش یابد.

افزایش ۵۰ درصدی حافظه‌ی کش در نسل سوم سبب می‌شود تا میزان رجوع به حافظه‌ی رم کمتر شده و گوشی هوشمند روان‌تر عمل کند

به‌علاوه، با افزایش فرکانس تبادلات رم به میزان ۱۴ درصد در نسل سوم، زمان بارگذاری اپلیکیشن‌ها، بازدهی دستگاه در وظایف چندگانه و ذخیره‌ی سریع‌تر داده‌های بزرگ سریع‌تر خواهد شد. در کنار این بهبود، مقدار حافظه‌ی کش نیز ۵۰ درصد افزایش یافته است تا با فراهم کردن ۱۲ مگابایت، پردازنده‌ها نیاز کمتری برای رجوع به رم داشته باشند؛ درنتیجه کاربر حس می‌کند که گوشی روان‌تر و سریع‌تر عمل می‌کند.

کپی لینک

پردانده‌ی گرافیکی: اژدهای هفت‌رنگ

پردازنده‌ی گرافیکی (GPU) در اسنپدراگون ۸ نسل ۳ به عنوان یکی بخش‎‌های پیشگام در بهینه‌سازی به‌شمار می‌رود و بر قدرت و عملکرد دستگاه‌های پرچمدار اندرویدی تأثیر مستقیمی دارد. در این نسل، کوالکام با تقویت سامانه‌های پشتیبان Adreno (مانند گذرگاه‌های داده)، موفق شده است عملکرد گرافیکی را به میزان چشم‌گیری افزایش دهد. پیش از بررسی ادعاهای کوالکام، با نگاهی مختصر به جدول ویژگی‌های این تراشه، افزایش ۳۰ درصدی در قدرت پردازش گرافیکی این تراشه (با ۴۴۳۵٫۲ گیگافلاپس) نسبت به نسل دوم را شاهد هستیم.

بهبودهای واحد Adreno تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۳
پردازنده‌ی گرافیکی Adreno و تغییراتی که از دید کوالکام برجسته شده است
Qualcomm

این پردازنده‌ی گرافیکی به‌طور خاص برای بازی‌های سنگین، پردازش‌های واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR) و همچنین پشتیبانی از تکنولوژی‌های پیشرفته‌ی گرافیکی بهینه شده است. علاوه‌براین، با مجموعه‌ی Snapdragon Elite Gaming، گیمرها سال‌ها قدردان قابلیت‌های اسنپدراگون ۸ نسل ۳ خواهند بود، زیرا این تراشه می‌تواند تجربه‌های بازی «فراتر از کنسول» را با پشتیبانی از ۲۴۰ فریم‌برثانیه در نمایشگرهای ۲۴۰ هرتز ارائه دهد؛ چنین عملکردی تاکنون در هیچ گوشی هوشمندی دیده نشده بود.

بهبودهای گرافیکی تا ۲۵ درصد عملکرد این تراشه را نسبت به نسل دوم افزایش می‌دهد

با توجه به نیاز اسنپدراگون ۸ نسل ۳ به سخت‌افزار پشتیبان برای تولید نرخ فریم ۲۴۰ واحدی، موتور حرکت فریم Adreno 2.0 فریم‌های اضافی برای گیم‌پلی روان‌تر تولید می‌کند. از سوی دیگر، پشتیبانی از Unreal Engine 5.2 با فناوری Lumen که عنوان یکی از پیشرفته‌ترین موتورهای بازی‌سازی را یدک می‌کشد، بهبود چشم‌گیر تجربه‌ی بازی را تضمین می‌کند. این پردازنده‌ی گرافیکی، با افزایش قابل‌توجه ۲۵ درصدی در سرعت و کارایی همراه است که آن را به گزینه‌ای جذاب برای بازی‌های موبایل تبدیل می‌کند.

معرفی ویژگی‌های گرافیکی اسنپدراگون ۸ نسل ۳
معرفی ویژگی‌های گرافیکی اسنپدراگون ۸ نسل ۳
Qualcomm

با اینکه ساختار پردازنده‌ی گرافیکی Adreno در نسل دوم اسنپدراگون ۸، دست کمی از نسل سوم ندارد، استفاده از فناوری‌های نوین و افزایش پهنای باند ارتباطی بین GPU و دیگر بخش‌های تراشه، نسل سوم را در قدرت پردازش متمایز می‌کند و عملکرد گرافیکی را بهبود می‌بخشد. پردازنده‌ی گرافیکی نسل سوم براساس گزارش‌ها، تا ۳۰ درصد کاهش مصرف انرژی در پشتیبانی از فریم‌های بالا نشان می‌دهد.

ردیابی پرتو در نسل سوم تا ۴۰ درصد سریع‌تر نسبت به نسل دوم قابل انجام است

پشتیبانی از نرخ فریم بالا تنها ویژگی گرافیکی این پردازنده نیست. این تراشه همچنین از نورپردازی همه جهته با ردیابی پرتو پشتیبانی می‌کند که نسبت‌به نسل دوم، ۴۰درصد بهبود نشان می‌دهد. ردیابی پرتو تکنیکی است که نور و سایه‌ها را به‌صورت واقع‌گرایانه‌تر در گرافیک نمایش می‌دهد و منجر به خلق تصاویر خیره‌کننده و تجربه‌ی چندرسانه‌ای فراگیر می‌شود.

یکی از مهم‌ترین عوامل قدرت پردازنده‌ی گرافیکی در اسنپدراگون ۸ نسل ۳، بهینه‌سازی‌های اعمال شده در معماری Adreno است. با افزایش پهنای باند حافظه و بهبود مدیریت توان، پردازنده‌ی Adreno در این تراشه می‌تواند تا ۲۵ درصد مصرف انرژی کمتر و تا ۲۵ درصد قدرت پردازش بیشتری در حالت کلی نسبت به نسل قبلی ارائه دهد.

کپی لینک

توانایی‌های هوش مصنوعی تراشه: اژدهای هوشمند

کوالکام در اسنپدراگون ۸ نسل ۳ توجه ویژه‌ای به هوش مصنوعی مولد (Generative AI) داشته و به‌طور گسترده‌ای در مورد تاثیر این فناوری بر محاسبات موبایلی و تجربه‌ی کاربری صحبت کرده است. این تراشه می‌تواند برای انجام طیف گسترده‌ای از وظایف هوش مصنوعی مانند بهبود تصاویر، ایجاد پس‌زمینه‌ها و حتی حذف اشیاء از ویدئو به صورت بلادرنگ استفاده شود.

سال گذشته تمرکز بیشتر اسنپدراگون ۸ نسل ۲، بر Sensing Hub و شخصی‌سازی مبتنی بر دستگاه بود. «Sensing Hub» یک واحد پردازشی اختصاصی و کم‌مصرف است که به دستگاه اجازه می‌دهد بدون نیاز به پردازنده‌ی اصلی، داده‌های سنسورهایی مانند شتاب‌سنج و میکروفن را به‌طور مداوم در پس‌زمینه پردازش کند. اما امسال کوالکام به اجرای مدل‌های زبانی بزرگ (LLM)، مدل‌های ترکیبی زبان و تصویر (LVM) و سیستم‌های تشخیص گفتار خودکار (ASR) مبتنی بر شبکه‌ عصبی ترنسفورمر می‌اندیشد. به منظور فراهم کردن فضای کافی در بارگذاری و پردازش این مدل‌ها، کوالکام میزان حافظه‌ی فراهم شده در واحد پردازش عصبی Hexagon را تا ۳۰ درصد افزایش داده است.

ویژگی‌های هوش مصنوعی در اسنپدراگون ۸ نسل ۳
هر آنچه که کوالکام به آن در موتور هوش مصنوعی خود در اسنپدراگون ۸ نسل ۳ افتخار می‌کند
Qualcomm

کوالکام علاوه‌بر اندازه‌ی حافظه، موتور هوش مصنوعی خود را با ارتقای پردازنده‌ی عصبی Hexagon به‌روزرسانی کرده که منجر به دو برابر شدن رشد عملکرد و افزایش ۴۰ درصدی عملکردبروات شده است. این ارتقاء به مدل‌های هوش مصنوعی امکان اجرای سریع‌تر و بهینه‌تر را می‌دهد. این تراشه اکنون می‌تواند مدل‌های زبانی بزرگ تا ۱۰ میلیارد پارامتر را به‌صورت محلی روی دستگاه اجرا و در هر ثانیه ۲۰ توکن را پردازش کند. بدین‌ترتیب، نیاز به استفاده از پردازش ابری برای هوش مصنوعی مولد در بسیاری از سناریوها از بین می‌رود.

کوالکام در نظر دارد با امکان اجرای بهینه‌ی هوش مصنوعی مولد به صورت محلی، نیاز به اتصال به اینترنت را برطرف کند

تیم اژدها با همکاری با شرکت‌های بزرگ در حوزه‌ی هوش مصنوعی مانند متا برای پشتیبانی از مدل Llama 2 و با مایکروسافت برای اجرای Stable Diffusion به نتایج چشمگیری دست یافته است. در این تراشه، مدل‌های Stable Diffusion می‌تواند تصاویر را به‌صورت محلی و بدون نیاز به اتصال به اینترنت در کمتر از یک ثانیه تولید کند. مجموعه‌ی این قابلیت‌ها برای یک دستگاه کم‌مصرف و متکی‌به‌ باتری، بسیار تحسین‌برانگیز است.

به‌علاوه، این پیشرفت‌ها نشان می‌دهد که کوالکام چگونه با افزایش قدرت پردازشی و کاهش وابستگی به پردازش ابری، به‌ویژه در زمینه‌های هوش مصنوعی و تولید محتوای پیشرفته‌ی بلادرنگ، تجربه‌ی کاربری در دستگاه‌های موبایل را متحول کرده است؛ تا جایی‌که کریس پاتریک، معاون ارشد و مدیر کل بخش گوشی‌های موبایل در کوالکام، اظهار داشت:

اسنپدراگون ۸ نسل ۳ هوش مصنوعی با عملکرد بالا را در سراسر سیستم تزریق می‌کند تا عملکردی در سطح پریمیوم و تجربه‌های فوق‌العاده را به مصرف‌کنندگان ارائه دهد. این پلتفرم عصر جدیدی از هوش مصنوعی مولد را آغاز می‌کند که به کاربران امکان تولید محتوای منحصربه‌فرد، کمک به بهره‌وری و موارد استفاده نوآورانه دیگر را می‌دهد.
- کریس پاتریک، معاون ارشد کوالکام

بهبود قابل‌توجه دیگر در زمینه‌ی هوش مصنوعی، افزایش چشمگیر تعداد عملیات‌های قابل انجام بر روی تراشه است که به رقم باورنکردنی ۱۵ تریلیون عملیات‌برثانیه، در برابر ۹ تاپس نسل دوم می‌رسد.

به‌علاوه، کوالکام که پیش‌تر توانایی نسل دوم تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ را در اجرای مدل‌های پیشرفته‌ی هوش مصنوعی مانند Stable Diffusion نشان داده بود، در تراشه‌ی جدید با افزایش حیرت‌انگیز ۹۸ درصدی سرعت در بارگذاری این مدل، به استقبال نیازهای رو به رشد بازار شتافت.

ویژگی‌های پردازش تصویر و هوش مصنوعی در اسنپدراگون ۸ نسل ۳
هر آنچه که کوالکام برای گفتن در ارتباط با پردازش تصویر و هوش مصنوعی در اسنپدراگون ۸ نسل ۳ دارد
Qualcomm

در حال حاضر، عملکرد دوربین همچنان یکی از ویژگی‌های اصلی گوشی‌های هوشمند پریمیوم است و در این زمینه نیز هوش مصنوعی نقش پررنگی را ایفا می‌کند. تکنولوژی ضبط هوشمند (Intelligent Capture) کوالکام با استفاده از هوش مصنوعی تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ نسل ۳ این امکان را به کاربران می‌دهد که تنها با صدای خود، از گوشی برای ثبت و ویرایش عکس‌ها و ویدیوها استفاده کنند.

به کمک این ویژگی، تراشه می‌تواند به‌طور آنی و در حین ثبت عکس، عناصر مختلف تصویر را تا عمق ۱۲ لایه بهینه کند تا جزئیات بیشتر، رنگ‌های زنده‌تر و تصاویر واقعی‌تر به دست آیند. این ویژگی در دوربین‌های پشتی و سلفی دردسترس است.

ویژگی‌های مربوط به هوش مصنوعی و ویرایش تصویر، در آینده موجب نگرانی در مورد حفظ حریم خصوصی خواهد بود

اسنپدراگون ۸ نسل ۳ همچنین ویژگی Video Object Eraser (از شرکت ArcSoft) را ارائه می‌دهد که به کاربران اجازه می‌دهد به‌راحتی اجسام یا افراد ناخواسته را از ویدیوها در عرض چند ثانیه حذف کنند. این ویژگی برای تولیدکنندگان محتوا بسیار عالی است، اما احتمالاً در آینده نیاز به بحث‌ها و اخبار بیشتری درباره‌ی جوانب امنیتی و حفظ حریم خصوصی این ویژگی خواهیم داشت. اگرچه قابلیت حذف فوری افراد یا اشیاء از ویدیوها برای استفاده‌ی روزمره جذاب به نظر می‌رسد، ممکن است در دستان کاربران مخرب مشکلاتی ایجاد کند.

کپی لینک

سایر قابلیت‌ها

اسنپدراگون ۸ نسل ۳ همچنین توانایی پشتیبانی از دو دوربین همیشه فعال در جلو و عقب را دارد که امکان اسکن راحت کد QR، آنلاک گوشی با تشخیص چهره و موارد دیگر را فراهم می‌کند. ویژگی Zoom Anyplace که توسط سامسونگ توسعه یافته، به‌لطف قدرت پردازشی تراشه‌ی کوالکام، می‌تواند با حفظ وضوح 4K، روی هر ناحیه‌ی ویدیوی درحال ضبط زوم کند و همچنین با ردیابی سوژه به‌طور لحظه‌ای و هنگام حرکت در صحنه، آن را تحت فوکوس نگه‌ دارد.

همچنین قابلیت دید در شب که برای تصاویر در محیط‌های کم‌نور در نظر گرفته شده است، اکنون با کمک هوش مصنوعی به ویدیوها اضافه شده تا تصاویر ویدیویی در نور کم با وضوح و شفافیت بیشتری ثبت شوند.

در بخش صوتی، تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ نسل ۳ از پخش موسیقی بدون اتلاف با فرمت ۲۴ بیت و ۹۶ کیلوهرتز از طریق بلوتوث پشتیبانی می‌کند. برای دوستداران موسیقی، این تراشه می‌تواند تجربه‌ی صوتی با کیفیتی را بدون نگرانی از کاهش کیفیت صدا، تضمین کند. همچنین این تراشه به کمک ویژگی Snapdragon Seamless، امکان جابه‌جایی منبع صدا بین دستگاه‌های مختلف را بدون اینکه قطع صدا یا افت کیفیتی رخ دهد، ممکن می‌کند.

در بخش ارتباطات، مودم X75 که در اوایل سال ۲۰۲۴ معرفی شد، از هوش مصنوعی برای مدیریت بهتر امواج 5G استفاده می‌کند. به این ترتیب، حتی در محیط‌هایی که پوشش 5G ضعیف‌تر است، ارتباطات پایدارتر و با کیفیت‌تر خواهند بود.

کپی لینک

بررسی عملکرد اسنپدراگون ۸ نسل ۳ در بنچ‌مارک‌ها

برای مقایسه‌ی همه‌منظوره‌ی این تراشه، اعداد مربوط به بنچ‌مارک‌های چندین گوشی هوشمند را که از این تراشه یا نسل‌های قبلی آن استفاده می‌کنند، در جدول زیر بررسی می‌کنیم:

گوشی هوشمند

(نام تراشه)

گیگ‌بنچ

(چندهسته‌ای / تک هسته‌ای)

GFXBench

(فریم بر ثانیه با وضوح نمایشگر مرجع)

معیار مصرف انرژی زومیت

(دقیقه بر آمپرساعت)

گلکسی S24 اولترا

(اسنپدراگون ۸ نسل ۳)

۷۰۰۵

۲۲۶۲

۸۱

۳۱۸

وان پلاس ۱۲

(اسنپدراگون ۸ نسل ۳)

۷۰۶۳

۲۳۱۴

۷۳

۳۱۴٫۱

گلکسی S23 پلاس

(اسنپدراگون ۸ نسل ۲)

۴۹۱۷

۱۸۵۶

۵۰٫۵

۳۰۳٫۴

گلکسی S22 اولترا

(اسنپدراگون ۸ نسل ۱)

۴۰۵۴

۱۷۵۲

۶۴٫۰۳

۳۰۰

مقایسه‌ی سه نسل از تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ در گوشی‌های مختلف

برای بررسی عادلانه‌ی تراشه‌ی نسل سوم اسنپدراگون ۸، اعداد بنچ‌مارک را برای دو گوشی مختلف در جدول لیست کرده‌ایم. همانطور که مشاهده می‌شود، اعداد محاسبه شده در یک محدوده‌ی مشخص به ازای این تراشه گزارش شده‌اند. چنین گزارشی، تاییدی بر عملکرد ثابت این تراشه در گوشی‌های متفاوت است.

با وجود افزایش (تقریبا) دو برابری اعداد بنچ‌مارک چندهسته‌ای نسبت به نسل قبل، معیار مصرف انرژی تا حدودی بهبود یافته است؛ یعنی قدرت بیشتر در کنار مصرف بهینه‌تر

فراتر از آن، با مقایسه‌ی اعداد گزارش‌شده در نسل سوم با سایر نسل‌ها، پیشرفت واضحی در عملکردهای پردازشی و گرافیکی به چشم می‌آید. به عنوان نمونه، در عملکرد چند هسته‌ای، نسل سوم به ترتیب ۸۰ و ۶۰ درصد بهتر از نسل‌های اول و دوم این سری از تراشه عمل می‌کند. با اینکه عملکرد تک هسته‌ای در نسل سوم افزایش یافته است، این بهبود به‌اندازه‌ی عملکرد چندهسته‌ای پررنگ نیست.

با توجه به اعداد جدول، افزایش قدرت گرافیکی در تراشه‌ی نسل سوم رقمی چشم‌گیر است. همانطور که پیشتر گفته شد، کوالکام تلاش زیادی را در راستای بهبود قدرت گرافیکی این تراشه انجام داد. این اعداد، بهبود قابل قبولی را نیز در مورد نرخ مصرف انرژی بر اساس معیار زومیت به نمایش می‌گذارند.

البته توجه کنید که این جدول برای مقایسه‌ی اعداد بنچ‌مارک این تراشه با نسل‌های قدیمی فراهم شده است. گزارش‌ها نشان می‌دهد که رقبای اسنپدراگون ۸ نسل ۳، وضعیت بهینه‌تری در مصرف انرژی به نمایش می‌گذارند.

کپی لینک

آغاری آتشین برای نسل‌های بعدی

سری اسنپدراگون ۸ کوالکام توانسته است به‌عنوان استاندارد طلایی برای عملکرد پردازشی اندروید شناخته شود و از پشتیبانی و بهینه‌سازی گسترده توسط اپلیکیشن‌ها و بازی‌های شخص ثالث بهره ببرد. با این حال، ناگفته نماند که رقبایی مانند مدیاتک، سامسونگ و گوگل به سرعت در حال کاهش فاصله‌ی عملکرد خود هستند و در برخی موارد از جمله قدرت گرافیکی، حتی پیشی گرفته‌اند؛ ازجمله‌ تراشه‌ی نوآورانه‌ی دیمنسیتی ۹۳۰۰.

با این حال، اسنپدراگون ۸ نسل ۳ تضمینی است که کوالکام بر تعهد خود به پیشبرد مرزهای دست‌یافتنی در دنیای تراشه‌ی گوشی‌های هوشمند، ادامه می‌دهد. ویژگی‌ها و مزایای اسنپدراگون ۸ نسل ۳ به طور کلی نشان‌دهنده‌ی جهشی بزرگ در فناوری گوشی‌های هوشمند به‌شمار می‌روند. این تراشه با هدف بازتعریف نحوه‌ی تعامل کاربران با دستگاه‌های موبایل عرضه شد و آینده‌ای روشن‌تر و هیجان‌انگیزتری را در بازار گوشی‌های هوشمند پیش‌بینی می‌کند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
راهنمای خرید ساعت هوشمند
بهترین مچ بند و ساعت هوشمند بازار ایران [تابستان ۱۴۰۴]

برای رصد فعالیت‌های ورزشی و ازدست‌ندادن تماس‌ها و کنترل راحت‌تر گوشی، در این راهنمای خرید ساعت هوشمند سراغ بهترین گزینه‌های موجود در بازار رفته‌ایم.

206
حدود 24 ساعت قبل
بهترین گوشی شیائومی از نظر باتری
بهترین گوشی های شیائومی از نظر باتری و شارژدهی [تابستان ۱۴۰۴]

با توجه به اینکه شارژدهی بالا عمدتا پاشنه آشیل گوشی‌های شیائومی به حساب می‌آیند، بهترین مدل‌های گوشی از این برند از نظر باتری و شارژدهی کدامند؟

54
1 روز قبل
 بهترین برنامه‌ های مترو تهران
نقشه، زمان حرکت قطارها و بهترین برنامه‌ های مترو تهران در سال ۱۴۰۴

اگر به‌دنبال سفری آسان، دقیق و بدون سردرگمی با مترو تهران هستید، این راهنمای ۱۴۰۴ همان چیزی‌ است که باید پیش از حرکت بخوانید.

36
حدود 1 ساعت قبل
بیوگرافی نیکلا تسلا
سرگذشت نیکولا تسلا؛ نابغه‌ای که تاریخ در حقش کم‌لطفی کرد

فراتر از رقابت با ادیسون؛ با زندگی پر فراز و نشیب، وسواس‌ها و ایده‌های انقلابی نیکولا تسلا، نابغه‌ای که تاریخ مدیون اوست، آشنا شوید.

116
1 روز قبل
گلکسی S24 پلاس در دست
اپل این ۳ گوشی اندرویدی را از مردم می‌خرد و به آ‌ن‌ها آیفون می‌فروشد

اپل طرح تعویض و خرید اعتباری آیفون را به‌روز کرد و سه گوشی جدید به این طرح اضافه شدند.

102
1 روز قبل
تصویر هوش مصنوعی زن جوان در حال مرور بهترین وبسایت های کاریابی با لپتاپ
بهترین سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی ۱۴۰۴

فریلنسرها می‌توانند با پلتفرم‌های خارجی و ایرانی، از مهارت‌های خود درآمد داشته باشند.

35
1 روز قبل
گیاه آویشن
آویشن چه خواصی دارد؟

آویشن گیاهی دارویی و از اجزای اصلی آشپزی است که فواید مختلفی مانند مبارزه با آکنه، تنظیم مخاط و مبارزه با عفونت‌ را ارائه می‌دهد.

34
1 روز قبل
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

تبلیغات
D7-zoomitproduct
آخرین ویدیوها
پخش از رسانه
عکس شادان و مهرداد و هادی درکنارهم برای پوشش رویداد سامسونگ
نسخه آفلاین پوشش زنده زومیت از رویداد گلکسی آنپکد ۲۰۲۵
02:11:16
بررسی وان‌پلاس ۱۳ اس؛ این گوشی کوچولو رکورد زومیت رو زد!
بررسی وان‌پلاس ۱۳ اس؛ این گوشی کوچولو رکورد زومیت رو زد!
00:12:57
تصویر بهزاد در کنار آیکون ابزارهای هوش مصنوعی مثل چت‌جی‌پی‌تی
با هوش مصنوعی سرعتت رو دو برابر کن!
00:23:15
تصویر رندرهای گلکسی زد فلیپ ۷ و زد فولد ۷
هرآنچه از رویداد معرفی گلکسی زد فولد۷ سامسونگ انتظار داریم
00:10:24
گفتگو زومیت با دیجی کالا
گفتگو زومیت با مدیرعامل دیجی‌کالا: ظرفیت جهش ۱۰ برابری داریم
01:16:00
‍زومکست پست
گفتگو با مدیرعامل پست؛ نیاز به سرمایه‌گذاری و رفع تحریم‌ها
01:09:00
شیرجه‌ای به عمق؛ blu Deep Dive گزارش اولین رویداد باگ‌بانتی بلوبانک سامان
شیرجه‌ای به عمق؛ blu Deep Dive گزارش باگ‌بانتی بلوبانک سامان
00:10:26
نگاه نزدیک به iOS26؛ شیشه‌ای‌ترین سیستم عامل اپل!
نگاه نزدیک به iOS26؛ شیشه‌ای‌ترین سیستم عامل اپل!
00:20:26
تو رویداد WWDC 2025 اپل چه خبر بود؟ خلاصه و مفید
تو رویداد WWDC 2025 اپل چه خبر بود؟ خلاصه و مفید
00:13:23
شنوتو: چهارده هزار پادکستر فارسی
مدیرعامل شنوتو: حدود ۱۴ هزار عنوان پادکستر فارسی فعال است
00:48:57
۵ دلیل برتری مانیتور اولتراواید
۵ دلیل برتری مانیتور اولتراواید + آنباکس ROG Swift PG35V
00:11:02
عکس گلکسی اس ۲۴ اف ای در دستان بهزاد
بررسی طولانی مدت گلکسی S24 FE
00:10:44
عکس تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو در کنار هم
بررسی تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو
00:18:54
ضبط مکالمه گوشی سامسونگ
فعال‌سازی ضبط مکالمه سامسونگ؛ آموزش صفر تا صد
00:13:56
عکسی از وان یو آی ۸ در گوشی اس ۲۵ اولترا
نگاهی به تمام ویژگی‌های جذاب وان یو آی ۸
00:08:02
آب میوا
نمایشگاه آگروفود؛ مصاحبه با مدیرعامل برند میوا
00:15:22
وقتی ناتینگ تجربه می‌فروشه! بررسی ناتینگ فون ۳ای پرو
وقتی ناتینگ تجربه می‌فروشه! بررسی ناتینگ فون ۳ای پرو
00:13:55
باریکی به چه قیمتی؟ بررسی گلکسی اس۲۵ اج
باریکی به چه قیمتی؟ بررسی گلکسی اس۲۵ اج
00:11:09
مالیات در کمین است
چرا کسب‌وکارهای محلی به حاشیه رانده شدند؟
00:56:01
فروش آنلاین لباس‌های ایرانی اصیل در بانی‌مد
بانی‌مد میزبان بیش از هزار برند ایرانی اصیل
00:45:24
عکس بهزاد در کنار تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو
آنباکس تبلت‌های شیائومی؛ پد ۷ و پد ۷ پرو
00:12:19
رویداد گوگل I/O در ۱۸ دقیقه! از ترجمه فارسی تا عینک واقعیت ترکیبی 🥽✨
رویداد گوگل I/O در ۱۸ دقیقه!
00:18:44
زومکست با جاب ویژن
هوش مصنوعی، جایگزین نیروی انسانی؟
01:04:35
عکس گلکسی اس ۲۵ اج در تمام رنگ‌ها
آنباکس گلکسی اس ۲۵ اج؛ باریک و سبک و دوست داشتنی
00:12:54
عکس تبلت‌های گلکسی تب S10 FE و گلکسی تب S10 FE Plus
بررسی گلکسی تب S10 FE و FE پلاس
00:14:14
زومکست فضاهای اشتراکی
گفتگو زومیت با مدیران انجمن فضاهای اشتراکی
00:44:45
یک شب دو گوشی؛ گلکسی اس۲۵ اج و اکسپریا ۱ مارک ۷ معرفی شد
یک شب دو گوشی؛ گلکسی اس۲۵ اج و اکسپریا ۱ مارک ۷ معرفی شد
00:07:40
عکس بهزاد در حال ساختن اپل اکانت
آموزش جامع ساخت اپل آیدی؛ قدم به قدم
00:25:22
پادشاه جدید عکاسی موبایل؟ بررسی شیائومی ۱۵ اولترا 🐲📸
پادشاه جدید عکاسی موبایل؟ بررسی شیائومی ۱۵ اولترا 🐲📸
00:15:17
عکس سعیده اسلامیه در کنار سحر بختیاری از دیجی‌کالا
صفر تا صد دیجی‌کالا ادز؛ مصاحبه با سحر بختیاری
00:41:20
بررسی بلندمدت آیفون ۱۶ پرو مکس 🤑 با این قیمت ارزش خرید داره؟
بررسی بلندمدت آیفون ۱۶ پرو مکس 🤑
00:09:06
تغییرات باورنکردنی در راه اندروید! 🤯🔥
تغییرات باورنکردنی در راه اندروید! 🤯🔥
00:14:52
کاور زومکست اسنپ فود
گفتگو مفصل زومیت با رئیس هیأت مدیره اسنپ‌فود
00:55:58
بررسی لپ‌تاپ دانشجویی Asus Vivobook S14
بهترین لپ‌تاپ دانشجویی وجود ندار... بررسی Asus Vivobook S14
00:11:41
عکس گوشی‌های گلکسی A26 و A36 سامسونگ در کنارهم
بررسی گوشی‌های گلکسی A26 و A36 سامسونگ
00:16:53
گفتگو زومیت با مدیرعامل فیلمنت
گفتگو با مدیرعامل فیلم‌نت؛ از نتفلیکس بهتر خواهیم شد!
00:57:47
تصویر ماشین‌ لباسشویی LG WT1310YJ
خشک‌شویی رو بیار خونه‌! ماشین لباس‌شویی Wash Tower LG
00:05:50
جنجالی‌ترین ویژگی ویندوز ۱۱؛ نگاه نزدیک به Recall مایکروسافت 👀
جنجالی‌ترین ویژگی ویندوز ۱۱؛ نگاه نزدیک به Recall مایکروسافت
00:13:09
عکس گوشی شیائومی ۱۵ اولترا در کنار جعبه دستگاه
آنباکس و نگاه نزدیک شیائومی ۱۵ اولترا
00:12:44
عکس گوشی آیفون ۱۶ ای در دست
بررسی آیفون ۱۶ ای؛ ارزون‌ترین آیفون سال
00:13:37
پرچمدار میان‌رده‌های سامسونگ؛ بررسی گلکسی A56
پرچمدار میان‌رده‌های سامسونگ؛ بررسی گلکسی A56
00:12:58
کولر بادی یا واترکولینگ؟ بهترین راه خنک کردن پردازنده کدومه؟ 🌡️
کولر بادی یا واترکولینگ؟ بهترین راه خنک کردن پردازنده کدومه؟
00:16:44
عکس بهزاد با آیکون‌های گرد شده iOS19
iOS19 قراره چه فرقی کنه؟ نگاهی به تمام تغییرات احتمالی
00:10:59
اوضاع عجیب سامسونگ! 💩
اوضاع عجیب سامسونگ! 💩
00:07:04
آیفون ۱۷ این شکلیه؟
سری آیفون ۱۷ اینجاست! 🔥 داغ داغ از پرینترسه‌بعدی درومده
00:17:17
زومکست مصاحبه با معاون ارشد فروشگاه مرکزی لنوو و مدیرعامل شرکت الماس پهنه رایانه پایتخت
لنوو در ایران؛ همه‌چیز درباره لپ‌تاپ‌های لنوو و خدمات آن
00:17:54
چرا نباید گلکسی اس ۲۵ اولترا بخریم؟ ⛔
چرا نباید گلکسی اس ۲۵ اولترا بخریم؟ ⛔
00:27:52
جعبه گشایی آیفون ۱۶ ای اپل
ارزون‌ترین آیفون اپل اینجاست! 😏 جعبه‌گشایی iPhone 16e
00:12:01
مقایسه دوربین بزرگ زومیت
بزرگ‌ترین مقایسه دوربین زومیت 🔥 کی حرف آخرو می‌زنه؟
00:16:44
زوم کست آچاره
آچاره؛ داستان استارتاپی که همه کارات رو انجام می‌ده!
00:42:40
47 مطلب
کره لاس وگاس درکنار شاتل فضایی
مهندسی بی‌نهایت داستان ساخت پیچیده‌ترین و خلاقانه‌ترین سازه‌های مهندسی دنیا، از آسمان‌خراش‌های بلند تا شاتل‌های فضایی را در بخش مهندسی بی‌نهایت دنبال کنید.
44 مطلب
کالکشن بیوگرافی
بیوگرافی بزرگان علم و فناوری با زندگی و دستاوردهای استادان نوآوری و شکل‌دهندگان دنیای علم و تکنولوژی آشنا شوید.
59 مطلب
لوگوی اندروید
ترفند ها و آموزش های اندروید در مجموعه مطالعاتی آموزش اندروید با برترین و کاربردی‌ ترین ترفند های اندروید آشنا خواهید شد و صفر تا صد تبلت و گوشی اندرویدی خود را آموزش می‌بینید.
14 مطلب
طرح مفهومی سخت‌افزار
شیرجه در سخت افزار با مقالات سخت‌افزاری زومیت در دریای هیجان‌انگیز سخت‌افزار از CPU و GPU تا هوش مصنوعی و شرکت‌های فناوری پیشرو شیرجه بزنید.
18 مطلب
پیکان زرد در کنار کنسول گیم‌بوی و نوکیا 6600
ماشین زمان با مقالات «ماشین زمان» به گذشته دنیای فناوری سفر کنید و همراه ما محصولات و تکنولوژی‌های نوستالژیک را مرور کنید.

مقایسه قیمت و مشخصات 🛒

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36
3.9
گلکسی A36 سامسونگ

از22,066,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ سبز نعنایی / Samsung Galaxy A36پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ سبز نعنایی / Samsung Galaxy A36
3.8
گلکسی A26 سامسونگ

از17,499,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56
3.9
گلکسی A56 سامسونگ

از25,691,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7
4.1
پوکو X7 شیائومی

از20,300,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 پرو شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 پرو شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7 Pro
4.7
پوکو X7 پرو شیائومی

از27,289,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 25 سامسونگ سرمه ای / Samsung Galaxy S25پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 25 سامسونگ سرمه ای / Samsung Galaxy S25
4.3
گلکسی اس 25 سامسونگ

از99,000,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 اپل آبی / Apple iPhone 16پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 اپل آبی / Apple iPhone 16
3.6
آیفون 16 اپل

از64,393,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Maxپنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Max
3.7
آیفون 16 پرو مکس اپل

از104,128,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو اپل بژ / Apple iPhone 16 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو اپل بژ / Apple iPhone 16 Pro
4.4
آیفون 16 پرو اپل

از80,284,000تومان

کنسول بازی پلی استیشن 5 پرو سونی / Sony PlayStation 5 Proکنسول بازی پلی استیشن 5 پرو سونی / Sony PlayStation 5 Pro
4.1
اپل ایرپادز 4 به همراه کیساپل ایرپادز 4 به همراه کیس
3
اپل ایرپاد 4

از10,180,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A55 سامسونگ آبی روشن / Samsung Galaxy A55پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A55 سامسونگ آبی روشن / Samsung Galaxy A55
4.2
گلکسی A55 سامسونگ

از26,200,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A15 سامسونگ سرمه ای تیره / Samsung Galaxy A15پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A15 سامسونگ سرمه ای تیره / Samsung Galaxy A15
4.4
گلکسی A15 سامسونگ

از12,600,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco X6 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco X6 Pro
4.3
پوکو X6 پرو شیائومی

از25,839,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 شیائومی سفید / Xiaomi Poco X6پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 شیائومی سفید / Xiaomi Poco X6
4
پوکو X6 شیائومی

از24,301,540تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 شیائومی تیتانیوم / Xiaomi Poco F6پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 شیائومی تیتانیوم / Xiaomi Poco F6
4.6
پوکو F6 شیائومی

از29,999,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco F6 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco F6 Pro
4.5
پوکو F6 پرو شیائومی

از37,095,000تومان

گوشی موبایل گلکسی زد فولد 6 سامسونگ صورتی / Samsung Galaxy Z Fold6گوشی موبایل گلکسی زد فولد 6 سامسونگ صورتی / Samsung Galaxy Z Fold6
4.1
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی زد فلیپ 6 سامسونگ زرد / Samsung Galaxy Z Flip6پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی زد فلیپ 6 سامسونگ زرد / Samsung Galaxy Z Flip6
3.9
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A35 سامسونگ بنفش روشن / Samsung Galaxy A35پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A35 سامسونگ بنفش روشن / Samsung Galaxy A35
4.3
گلکسی A35 سامسونگ

از22,099,000تومان

پنل جلو و پشت تبلت آیپد پرو 13 اپل نسخه 2024 مشکی / Apple iPad Pro 13 2024پنل جلو و پشت تبلت آیپد پرو 13 اپل نسخه 2024 مشکی / Apple iPad Pro 13 2024
3.9
موبایل آیفون 13 اپل / Apple iPhone 13موبایل آیفون 13 اپل / Apple iPhone 13
4.1
آیفون 13 اپل

از47,500,000تومان

گوشی موبایل ردمی نوت 13 پرو شیائومی / Xiaomi Redmi Note 13 Pro سفیدگوشی موبایل ردمی نوت 13 پرو شیائومی / Xiaomi Redmi Note 13 Pro سفید
4.4
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 24 سامسونگ زرد / Samsung Galaxy S24پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 24 سامسونگ زرد / Samsung Galaxy S24
4.4
گلکسی اس 24 سامسونگ

از77,800,000تومان

موبایل آیفون 13 پرو مکس اپل آبی / APPLE IPHONE 13 PRO MAX Sierra blueموبایل آیفون 13 پرو مکس اپل آبی / APPLE IPHONE 13 PRO MAX Sierra blue
3.5
آیفون 13 پرو مکس اپل

از73,777,700تومان

گوشی موبایل آیفون 13 پرو اپل / Apple iPhone 13 Pro آبیگوشی موبایل آیفون 13 پرو اپل / Apple iPhone 13 Pro آبی
4.1
آیفون 13 پرو اپل

از64,999,000تومان

Xiaomi Poco X4 Pro 5G / گوشی موبایل پوکو X4 پرو شیائومی 5G خاکستریXiaomi Poco X4 Pro 5G / گوشی موبایل پوکو X4 پرو شیائومی 5G خاکستری
3.7
پوکو X4 پرو شیائومی 5G

از17,999,000تومان

گوشی موبایل گلکسی A54 سامسونگ / Samsung Galaxy A54 سبز لیموییگوشی موبایل گلکسی A54 سامسونگ / Samsung Galaxy A54 سبز لیمویی
4.3
گلکسی A54 سامسونگ

از26,999,000تومان

گوشی موبایل آیفون 15 پرو اپل / Apple iPhone 15 Pro تیتانیومگوشی موبایل آیفون 15 پرو اپل / Apple iPhone 15 Pro تیتانیوم
4.1
آیفون 15 پرو مکس اپل

از119,890,000تومان

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات