ایرانسل: درصورت اختصاص باند فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ مگاهرتز، طی سه هفته نتیجه را لمس می‌کنید

شنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۱
مطالعه 2 دقیقه
در ادامه‌ی جنجال‌ها بر سر آزادسازی باند فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ مگاهرتز صداوسیما به‌منظور ارتقای شبکه اینترنت، ایرانسل نیز نسبت‌به تأثیر این موضوع در ارتقاء شبکه اینترنت اظهارنظر کرد.
تبلیغات

موضوع آزادسازی باندهای فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ مگاهرتز از سوی صدا و سیما، در روزهای اخیر سروصدای زیادی به پا کرده است. ماجرای اخیر از آنجا شروع شد که محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوی اطلاعات اعلام کرد که شبکه‌‌ی موبایل در تهران به حداکثر میزان ظرفیت نامی خود رسیده و تنها راه افزایش ظرفیت پهنای باند، اضافه‌کردن فرکانسی است که دراختیار صداوسیما قرار دارد؛ اما این نخستین بار نبود که صحبت از باند فرکانس ۷۰۰ و ۸۰۰ مگاهرتز و استفاده از ظرفیت‌ آن‌ها می‌شد.

حسین فلاح جوشقانی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌گوید ۱۳ سال است که وزارت ارتباطات و صداوسیما بر سر این موضوع کشمکش و مناقشه دارند و تاکنون نیز به نتیجه‌ای نرسیده است؛ اما این‌بار باوجود افزایش ۵۰ درصدی از اینترنت در پی شیوع ویروس کرونا در کشور و روی‌آوردن مردم به اینترنت برای انجام انواع کارها، احتمال می‌رود که نتیجه‌ی آزادسازی باند فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ مگاهرتز مشخص شود.

علی ربیعی، سخنگوی دولت نیز چند روز پیش در این زمینه اعلام کرد که در جلسه آینده‌ی ستاد مبارزه با کرونا در مورد آزادسازی فرکانس‌های صدا‌وسیما صحبت خواهد شد.

حال ایرانسل در اطلاعیه‌ای درمورد آزادسازی باند فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ مگاهرتز اظهارنظر کرده و گفته است، درصورتی‌که فرکانس مدنظر تخصیص داده شود، مردم نتایج آن را طی سه هفته لمس می‌کنند.

ایرانسل در اطلاعیه‌ای که دراختیار زومیت نیز قرار داده، تنگنای شدید فرکانسی را یکی از موانع اصلی توسعه شبکه موبایل عنوان کرده و نوشته است:

شبکه تلفن همراه ایرانسل، حتی قبل از شیوع ویروس کرونا در کشور نیز، در تنگنای شدید فرکانسی قرار داشت تا آنجا که مجبور به استقراض فرکانس از دیگر بازیگران حوزه شده است.پس از شیوع ویروس کرونا در ایران و ماندن بسیاری از مردم در خانه، میزان دیتای مصرفی مشترکان نیز به‌دلیل دورکاری، آموزش از راه دور، رشد چشمگیر نیاز به سرگرمی و... به‌شدت افزایش یافته و کمبود فرکانس تبدیل به معضلی جدی شده است.تلاش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای تحقق وعده‌ی چندین ساله تخصیص فرکانس‌ باندهای ۷۰۰ و ۸۰۰ به اپراتورهای تلفن همراه مشابه اکثر کشورهای پیشرفته، در صورت تحقق، می‌تواند معضل ظرفیت، پوشش و سرعت شبکه را در ایام کرونایی کشور، در مدت زمان حداکثر سه هفته از زمان تحویل فرکانس، با استفاده از ظرفیت خالی تجهیزات موجود شبکه و نیز موجودی انبار حل کند و توسعه‌ی مناسبی در دسترسی به شبکه ایجاد کند.
تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات