D1-kifpool

مسئولان المپیک پیونگ چانگ خبر از حمله سایبری احتمالی دادند

یک‌شنبه 22 بهمن 1396 - 11:30
مطالعه 2 دقیقه
آغاز المپیک زمستانی با حاشیه‌های فراوانی همراه بود؛ از جمله رژه مشترک ورزشکاران دو کره و عدم اهدای گوشی سامسونگ به ورزشکاران ایرانی. حال مسئولان از احتمال حملات سایبری به این مسابقات خبر دادند.
تبلیغات
D4-mcid4

به گفته‌ی سخنگوی بازی‌های المپیک زمستانی، سونگ بایک یو، مسئولان برگزاری المپیک زمستانی پیونگ‌چانگ کره‌ جنوبی در روز مراسم آغازین در حال بررسی مشکلی در سیستم‌های غیر حیاتی بودند؛ اما تاکنون قادر به تشخیص دادن اینکه دلیل آن حمله سایبری بوده است یا نه، نبوده‌اند.

المپیک زمستانی جمعه همراه با مراسمی تماشایی آغاز شد و درحالی‌که سیستم‌ها کار خود را به‌درستی انجام دادند، سران کشورهای مختلف در آنجا حضور داشتند و شاهد رژه‌ی مشترک کره جنوبی و کره شمالی بودند. رهبر تشریفاتی کره شمالی، کیم یونگ نام و خواهر رهبر کره شمالی، کیم یو جونگ و معاون رئیس جمهور ایالت متحده آمریکا، مایک پنس، در این مراسم حضور داشتند.

بعضی از رسانه‌های محلی گزارش کردند در و‌بسایت بازی‌ها و چند مجموعه تلویزیونی مشکلاتی به وجود آمده و دلیل آن حمله سایبری بوده است؛ اما سونگ گفت هنوز برای اعلام اینکه هکرها قصد آسیب رساندن به آن‌ها را داشته‌اند، خیلی زود است. سونگ در گفتگو با خبرنگاران بدون ذکر کردن اینکه مشکل دقیقا چه بود، گفت:

دیشب مشکلاتی پیش آمد که به مدت چند ساعت بر بعضی از سیستم‌های غیر حیاتی ما تأثیر گذاشت. بابت مشکل پیش‌آمده عذرخواهی می‌کنیم. این مشکل در اجرای هیچ کدام از رویدادها مزاحمتی ایجاد نکرد و تأثیری روی امنیت ورزشکاران یا تماشاچیان ندارد.

سونگ همچنین گفت متخصصان امنیتی در حال تحقیق درمورد این حادثه هستند:

متخصصان همه چیز را زیر نظر دارند تا از امنیت مطمئن شوند و خدمات سیستم‌ها را در سطح مورد انتظار نگاه دارند.  در حال حاضر در حال تحقیق درمورد علت مشکل هستیم. در حال حاضر نمی‌توانیم تعیین کنیم که علت آن حمله سایبری بوده است. در حال بررسی علت مشکل هستیم و در آینده اطلاعات بیش‌تری با شما در میان خواهیم گذاشت. تمام رقابت‌ها طبق برنامه پیش می‌روند.

هنوز مشخص نیست آیا عدم اعزام پهپادها به‌عنوان جزئی از برنامه در حین مراسم آغاز دو ساعته، ارتباطی به مشکلات سیستم داشته است یا خیر. کمیته بین‌المللی المپیک اعلام کرد در عوض از تصاویر از پیش ضبط‌شده‌ی پهپادها استفاده شد.

سخنگوی کمیته‌ی بین‌المللی المپیک گفت:

به‌خاطر تغییرات لجستیکی آنی، کار (اعزام پهپادها) مطابق انتظار پیش نرفت.
مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
تبلیغات
D5-b3IranServer
داغ‌ترین مطالب روز
کوسه سفید بزرگ
چرا هیچ‌وقت شاهد کوسه‌های سفید بزرگ در آکواریوم‌ها نیستیم؟

انسان موجودات عظیم و خطرناک بسیاری را به آکواریوم‌ها منتقل کرده؛ اما تلاش‌ها برای نگه‌داری کوسه‌های سفید بزرگ همواره ناموفق بوده است.

60
1 روز قبل
نئوبانک
بهترین نئوبانک‌ های ایرانی؛ از بلوبانک تا ویپاد

این مطلب به شما توضیح می‌دهد که نئوبانک چیست و بهترین نئوبانک‌ های ایران کدام‌اند.

69
1 روز قبل
مار پیتون
مار پیتون بی‌سر در طبیعت فلوریدا؛ نشانه‌ای از مقاومت گربه‌های دم‌کوتاه دربرابر گونه مهاجم

مار پیتون برمه‌ای به‌عنوان گونه‌ای مهاجم، تهدیدی جدی برای اکوسیستم اورگلیدز به‌شمار می‌رود، اما شواهد جدید از مقاومت برخی گونه‌های بومی حکایت دارد.

11
1 روز قبل
بهترین گوشی میان رده شیائومی در بازار ایران
بهترین گوشی میان رده شیائومی [خرداد ۱۴۰۴]

در این مقاله، بهترین گوشی‌های میان‌رده‌ی شیائومی را معرفی می‌کنیم که با وجود قیمت مناسب، عملکرد رضایت‌بخشی ارائه می‌دهند.

85
حدود 8 ساعت قبل
نمای سه‌چهارم جلو خودرو دنا پلاس ساخته‌شده با هوش مصنوعی
بازطراحی دنا پلاس با امضای فورد؛ تجسمی جسورانه از خودرو محبوب ایرانی‌ها

اگر دنا پلاس را شرکت فورد طراحی می‌کرد با چه خودرویی مواجه می‌شدیم؟ هوش مصنوعی ایده‌های جالبی دارد.

69
1 روز قبل
بهترین هدفون های گیمینگ بازار ایران
بهترین هدفون گیمینگ بازار ایران [بهار و تابستان ۱۴۰۴]

هدفون‌های گیمینگ ابزارهای خوبی برای غرق شدن در بازی‌ها هستند، اما کدام‌یک از مدل‌های موجود در بازار ارزش خرید بیشتری دارند؟

80
حدود 14 ساعت قبل
بهترین گوشی های آیفون در بازار ایران [خرداد ۱۴۰۴]

بهترین آیفون کدام مدل است؟‌ آیا با هر بودجه‌ای می‌توان آیفون خرید؟ با معرفی بهترین آیفون در هر بازه‌ی قیمتی همراه زومیت باشید.

173
حدود 11 ساعت قبل

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات