تلویزیون‌های پیشرفته ال‌جی با نمایشگر پرنورتر در راه هستند

سه‌شنبه 9 دی 1404 - 10:00
مطالعه 2 دقیقه
تلویزیون ال جی OLED G6
ال‌جی برای سال ۲۰۲۶ با دو پرچم‌دار جدید OLED آماده می‌شود. G6 و W6 با پنل Hyper Radiant و روشنایی خیره‌کننده، تجربه‌ی تماشا را متحول خواهند کرد.
تبلیغات

جزئیاتی از تلویزیون‌های OLED نسل بعدی ال‌جی، فقط چند روز پیش از رونمایی رسمی فاش شده است. این اطلاعات از معرفی دو مدل پرچم‌دار جدید برای سال ۲۰۲۶ خبر می‌دهند: LG OLED G6 و LG OLED W6 که هر دو با ارتقای بزرگ پنل، تمرکز ویژه‌ای روی افزایش روشنایی و بهبود کیفیت تصویر دارند.

براساس گزارش رسانه‌ی آلمانی 4KFilme، دو تلویزیون جدید ال‌جی به پنل OLED با نام تجاری Hyper Radiant مجهز می‌شوند که در کنار فناوری Brightness Booster Ultra قرار می‌گیرد. ظاهراً ال‌جی قصد دارد روشنایی این پنل‌ها را تا حدود ۳٫۹ برابر بیشتر از سری اقتصادی B افزایش دهد که حتی از OLED G5 فعلی نیز فراتر می‌رود.

تلویزیون ال جی مدل OLED G6 همچنان از طراحی آشنای Gallery Series بهره می‌برد و کاملاً به دیوار می‌چسبد. این مدل احتمالاً در ابعاد ۴۸ تا ۹۷ اینچ عرضه می‌شود. ال‌جی همچنین از پوشش ضدبازتاب بهبودیافته استفاده کرده است تا کنتراست و مشکی عمیق در محیط‌های پرنور حفظ شود. پردازنده‌ی جدید α11 AI نیز وظیفه‌ی ارتقای تصویر و بهینه‌سازی هوشمند محتوا را برعهده دارد.

در بخش گیمینگ، G6 حرف‌های زیادی برای گفتن دارد؛ از نرخ نوسازی ۱۶۵ هرتز گرفته تا پشتیبانی از دالبی ویژن HDR در بازی‌ها، حالت تأخیر کم خودکار HDMI و سازگاری با AMD FreeSync Premium Pro و انویدیا G-Sync. قابلیت‌های بی‌سیم مانند ایرپلی ۲ و گوگل کست نیز در این مدل وجود دارند.

تلویزیون جدید OLED W6 ازنظر سخت‌افزاری شباهت زیادی به G6 دارد، اما با اضافه‌شدن Zero Connect Box متمایز می‌شود. این هاب اکسترنال تمام پورت‌ها را در خود جا می‌دهد و تصویر را به‌صورت بی‌سیم به نمایشگر منتقل می‌کند. در نتیجه، فقط یک کابل برق باریک به تلویزیون متصل خواهد بود. این مدل احتمالاً در اندازه‌های ۷۷ و ۸۳ اینچ عرضه می‌شود. قیمت تلویزیون مورد اشاره هنوز مشخص نیست.

تبلیغات
تبلیغات

نظرات