D1-kifpool

دوربین DSLR چیست و چگونه کار می‌کند؟

یک‌شنبه 27 آذر 1401 - 10:02
مطالعه 9 دقیقه
دوربین‌های DSLR محبوب‌ترین نوع از دوربین‌های دیجیتال هستند که به لنز‌های مختلفی مجهز می‌شوند، ساختار فنی نه‌چندان پیچیده‌ای دارند و تصاویر باکیفیتی ثبت می‌کنند.
تبلیغات
D4-mcid4

امروزه افراد برای عکاسی می‌‌توانند به‌راحتی از دوربین‌های باکیفیت گوشی‌های هوشمند خود استفاده کنند، دوربین‌هایی که هر روز با مگاپیکسل‌های بالاتری عرضه می‌شوند، اما هیچ‌کدام نمی‌توانند جایگزین دوربین‌های DSLR شوند.

این مقاله‌ی در تاریخ ۱۲ آبان ۱۳۹۵ توسط سیامک احدی نوشته و در تاریخ ۲۰ آذر ۱۴۰۱ با افزوده‌شدن محتوای جدید توسط شبنم توایی به‌روز شد.

دوربین‌های DSLR همچنان بیشترین میزان محبوبیت را میان عکاسان حرفه‌ای و مبتدی دارند که از تنوع بالا و حتی گیج‌کننده‌ای برخوردارند. در ادامه با زومیت همراه باشید تا با ماهیت دوربین‌های DSLR، ساختار، عملکرد و انواع مدل‌های آن‌ها بیشتر آشنا شویم.

کپی لینک

دوربین DSLR چیست؟

امروزه دوربین‌های عکاسی در مدل‌ها و طرح‌های مختلفی در بازار به فروش می‌رسند. دوربین‌های DSLR دسته‌ای از این مدل‌ها است که خود انواع مختلفی دارند. DSLR مخفف عبارت Digital Single Lens Reflex و به معنای «بازتاب تک لنزی دیجیتالی» است:

  • Digital: دیجیتالی بودن دوربین به بهره‌مندی از حسگری دیجیتالی اشاره دارد.
  • Single Lens: تک لنزی بودن دوربین به استفاده از تنها یک لنز برای کادربندی، فوکوس و عکاسی اشاره دارد.
  • Reflex: در دوربین‌های DSLR آینه‌ای وجود دارد که نور ورودی را به سمت منظره‌یاب نوری بازتاب می‌کند.

دوربین‌های DSLR برای اولین بار در سال ۱۹۹۱ به بازار عرضه شدند و تا ۱۴ سال پس از آن تنها عکاسان حرفه‌ای از آن‌ها استفاده می‌کردند؛ این دوربین‌ها در حال حاضر طیف گسترده‌ای از کاربران مبتدی تا پیشرفته را پوشش می‌دهند.

نسل قبلی دوربین‌های DSLR، دوربین‌های SLR (مخفف Single Lens Reflex) هستند و پس از عرضه‌ی حسگرهای دیجیتال، عبارت دیجیتال هم به ابتدای نام این دوربین‌های محبوب اضافه شد.

کپی لینک

تفاوت دوربین DSLR با SLR چیست؟

دوربین‌های DSLR جای گزینی مدرن برای دوربین‌های سنتی SLR (به معنای بازتاب تک لنزی) هستند و تفاوت اصلی آن‌ها هم در استفاده از حسگری دیجیتال یا صفحه‌ای حساس به نور برای ثبت داده‌ها در دوربین‌های DSLR است. دوربین SLR درمقابل از فیلمی حساس به نور برای ثبت تصاویر استفاده می‌کند؛ در واقع با تابش نور به فیلم دوربین‌های SLR، بر اثر فعل و انفعالات شیمیایی، تصاویر ثبت می‌شوند.

کپی لینک

دوربین DSLR چگونه کار می‌کند؟

همان‌طورکه اشاره شد در ساختار دوربین‌های DSLR از آینه‌ای برای بازتاب (Reflex) نور ورودی استفاده می‌شو.. این نور ازطریق لنز، به آینه‌ی دوربین برخورد کرده و به سمت منظره‌یاب دوربین بازتاب می‌شود؛ کاربر با نگاه به داخل منظره‌یاب، کادررا مشاهده کرده و از سوژه‌ها عکاسی می‌کند. سیستم دوربین DSLR‌ از دو بخش لنز و بدنه‌ی دوربین تشکیل شده که با توجه به تصویر زیر می‌توانید درک بهتری از عملکرد این مدل دوربین به‌دست آورید:

ابتدا نور ازطریق لنز وارد دوربین شده و به آینه برخورد می‌کند، سپس این نور به سمت منظره‌یاب دوربین هدایت می‌شود و کاربر می‌تواند دقیقاً تصویری که دوربین می‌بیند را مشاهده کند. سیستم فوکوس خودکار دوربین‌های DSLR‌ در همین بخش منظره‌یاب قرار دارد و پس از کادربندی و فوکوس روی سوژه، با فشار دکمه‌ی شاتر، آینه جابه‌جا شده، شاتر دوربین میزان نور وروردی را تعیین می‌کند و نور پس از عبور از شاتر به سطح حسگر دوربین تابیده می‌شود.

کپی لینک

کنترل دوربین

1. دکمه شاتر ۲. تنظیم حالت ۳. فلش قابل تعویض ۴. لنز دوربین ۵. گشودگی لنز ۶. تعویض لنز

۷. منظره‌یاب ۸. محل نصب فلاش خارجی، میکروفون و... ۹. بالانس سفید 10. نمایشگر LCD 11. حافظه ذخیره‌سازی 12. باتری

کپی لینک

سنسور تصویر

از ابتدای ظهور عکاسی، دوربین‌ها تصاویر را در ورق‌های شیشه‌ای یا روی فیلم ثبت می‌کردند. امروزه دوربین‌های عکاسی دیجیتال، تصاویر را روی سنسور تصویر ثبت می‌کنند. سنسور تصویر از میلیون‌ها دیود حساس به نور تشکیل شده که در یک شبکه چیده شده‌اند به نحوی‌که هر دیود تصویر، قسمتی از تصویر را به صورت یک ارزش عددی ثبت می‌کند که مربوط به سطح معینی از نور است و از آن برای خلق تصویر مورد نظر استفاده می‌شود. سنسور تصاویر چه به صورت CCD باشد، چه به صورت CMOS، در یک دوربین با دوربین دیگر متفاوت است، ولی در کل می‌توان گفت که حسگرهای تصویر عملکرد یکسانی دارند و تعداد مگاپیکسل‌ها نباید به‌عنوان یک اولویت اصلی در فرایند تصمیم‌گیری برای خرید یک دوربین محسوب شود؛ چراکه در واقع اندازه سنسور خیلی مهم‌تر از تعداد مگاپیکسل‌ها است.

کپی لینک

لنز دوربین

لنز یک قطعه اُپتیکال است که از شیشه، پلاستیک با کیفیت بالا یا سرامیک ساخته شده است که نور را دریافت کرده و آن را در یک نقطه کانونی روی صفحه مات داخل دوربین می‌تاباند. اگر به‌دنبال استفاده ساده هستید شاید بهتر باشد تا از دوربین‌های کامپکت با لنز ثابت استفاده کنید، ولی اگر کیفیت تصاویر برای شما اهمیت خیلی زیادی دارد باید پول خود را برای خرید یک دوربین DSLR با لنز قابل تعویض جمع کنید. لنزهای قابل تعویض این امکان را به شما می‌دهند که کنترل بیشتری روی عکس‌های خود داشته باشید و البته تصاویر بسیار خلاقانه‌تری را نسبت به یک دوربین کامپکت ثبت کنید. در مجموع دوربین‌های DSLR عکس‌های حرفه‌ای‌تری می‌اندازند.

کپی لینک

حالت‌های دوربین

دوربین‌های DSLR مجهز به حالت‌های متنوع عکاسی هستند که تصمیم‌گیری خودکار دوربین را افزایش می‌دهند. خوشبختانه این دوربین‌ها به حالت نیمه اتوماتیک و دستی نیز مجهز هستند که کنترل دوربین را مجدد به دست شما می‌دهند تا بتوانید برای خلق تصاویر خلاقانه و فنی اقدام کنید. در حالت PROGRAM، دوربین میزان Exposure را تعیین می‌کند، ولی کاربر می‌تواند بالانس رنگ سفید، ISO، فوکوس و... را تنظیم کند. دو حالت برای ویژگی نیمه اتوماتیک وجود دارد: حالت اول که اولویت با شاتر است (TV) و در آن کاربر سرعت شاتر را تعیین کرده و دوربین میزان گشودگی را تعیین می‌کند. در حالت دوم اولویت با گشودگی است (Av) و در آن کاربر میزان گشودگی را تعیین کرده و دوربین سرعت شاتر را تعیین می‌کند.

کپی لینک

فلاش

یک فلاش در هر دوربین دیجیتال تعبیه شده است. پردازنده دوربین، نیاز به فلاش را براساس نور محیط، فوکوس، زوم و... تعیین می‌کند. در دوربین‌های کامپکت، فلاش طوری تنظیم شده تا در هماهنگی کامل با شاتر باشد ولی کنترل زمان‌بندی و میزان نور فلاش سخت است. در دوربین‌های DSLR حالات مختلفی برای کنترل فلاش وجود دارد، همچنین امکان تنظیم میزان نور فلاش بسته به نور محیط فراهم است.

کپی لینک

سیستم منظره‌یاب

اکثر دوربین‌های دیجیتال دارای دو سیستم نمایش هستند؛ منظره‌یاب اپتیکال و منظره‌یاب الکترونیکی. اگرچه هر دو سیستم چیزی را که لنز می‌بیند، نمایش می‌دهند ولی منظره‌یاب الکترونیک می‌تواند نکاتی را در مورد عکس دیجیتالی شما بگوید. یکی از جاهایی که منظره‌یاب الکترونیکی در آن فوق‌العاده عمل می‌کند موقع تعیین بالانس رنگ است. منظره‌یاب اپتیکال شما را مستقیماً در دنیای مکانیکی دوربین قرار می‌دهد و شاید حس بهتری از ترکیب را به کاربر منتقل می‌کند چراکه شما با منظره‌یاب اپتیکال دقیقاً همان چیزی را می‌بینید که لنز در حال مشاهده آن است و خبری از تقریب‌های الکترونیکی در آن نیست.

کپی لینک

تفاوت دوربین‌های DSLR و دوربین‌های Mirrorless

بدون شک تا به حال اسم دوربین‌های Mirrorless با بدون آینده به گوش‌تان خورده و ممکن است این سؤال برای‌تان پیش آمده باشد که این دوربین‌ها با دوربین‌های DSLR چه تفاوت‌هایی دارند.

دوربین‌های بدون آینه (Mirrorless) یا میکرو‌ سه‌چهارم نوعی از دوربین‌های دیجیتالی هستند که در آن‌ها نمای مقابل به‌صورت الکترونیکی از روی حسگر دوربین خوانده شده و روی نمایشگر LCD نشان داده می‌شود. برخی از مدل‌های دوربین‌های بدون آینه به چشمی الکترونیکی مجهز هستند که در واقع جایگزینی برای منظره‌یاب نوری است.

  • در دوربینهای DSLR آینه با زاویه‌ی ۴۵ درجه قرار داده می‌شود و نور در ابتدا به چشمی آینه منتقل می‌شود؛ پس از تنظیم صحنه با فشردن دکمه شاتر آینه به سمت بالا حرکت کرده و با برخورد نور به حسگر، تصویر ایجاد می‌شود. در دوربین‌های بدون آینه، این آینه دیگر وجود ندارد، نور مستقیماً به حسگر تابیده می‌شود و تصویر به صورت دیجیتالی در نمایشگر پشت دوربین قابل مشاهده است.
  • دوربین‌های DSLR به صورت محسوسی از دوربین‌های بدون آینه بزرگ‌تر و سنگین‌تر هستند، چراکه در دوربین‌های DSLR آینه و منشور وجود دارد و ساختار پیچیده‌تر آن‌ها باعث می‌شود تا دوربین‌های بدون آینده سبک‌تر و قابل‌حمل‌تر باشند.
  • دوربین‌های DSLR برای فوکوس خودکار از تکنولوژی تشخیص فاز و همگرایی دو پرتو نور استفاده می‌کنند، در‌حالی‌که دوربین‌های بدون آینه از روش تشخیص تضاد نوری بهره می‌برند و از نظر سرعت عملکرد، به‌خصوص در نور کم، کندتر هستند.
  • دوربین‌های DSLR چشمی اپتیکال دارند، درحالی‌که دوربین‌های بدون آینه از این قابلیت بی‌بهره هستند و تصاویر در آن‌ها به صورت الکترونیکی نمایش داده می‌شوند. در نوردهی خوب و سوژه‌ی ثابت، تصویری که در LCD مشاهده می‌شود با تصویر نهایی یکسان است اما نمایشگر الکترونیکی پاسخ‌دهی پایینی دارد و عکاسی در نور کم یا از سوژه‌های متحرک باعث می‌شود تا خروجی در دوربین‌های بدون آینه کمی تار به نظر برسد؛ البته در نمایشگر این دوربین‌ها مواردی مانند تغییرات سرعت شاتر و دیافراگم کاملاً قابل رصد است.
  • هر دو دوربین تصاویری با کیفیت و رزولوشن بالا ثبت می‌کنند، اما حسگر‌های دوربین‌های بدون آینه دامنه پویایی بالاتری دارند و عمق رنگ‌ها را بیشتری نمایش می‌دهد؛ به همین دلیل هنگام ویرایش فیلم، دست عکاس برای برقراری تعادل رنگ‌ها و درجه‌بندی آن‌ها باز خواهد بود.
کپی لینک

مزایای دوربین‌های DSLR

دوربین‌های DSLR ابزاری استاندارد و محبوب برای عکاسی دیجیتالی هستند که امکان مشاهده‌ی مستقیم و آنی کادر و سوژه در آن‌ها برای عکاس وجود دارد. این دوربین‌ها در مقایسه با انواع دیگر دوربین‌های موجود در بازار مزایای زیر را ارائه می‌دهند:

  • فوکوس خودکار سریع: دوربین‌های DSLR امکان فوکوس خودکار سریع و فوق‌العاده‌ای را برای عکاس فراهم می‌کنند.
  • عمر باتری طولانی: منظره‌یاب اپتیکال در مقایسه با انواع دیگر انرژی کمتری مصرف کرده و باتری دوربین‌های DSLR زمان بیشتری برای عکاسی در طبیعت یا بیرون از خانه دراختیار عکاس قرار می‌دهد.
  • فضای ذخیره‌سازی بیشتر: تصاویر ثبت شده با دوربین‌های DSLR، روی کارت حافظه‌ای ذخیره می‌شوند و بنابراین عکاس دیگر نیازی به خرید فیلم‌های گران‌قیمت ندارد.
  • سنسور‌های بزرگ: همه‌ی ما می‌دانیم که مگاپیکسل بالا نقش مهمی در وضوح و کیفیت تصویر ارائه می‌کند، اما این عامل بدون سنسور‌های بزرگ، آنچنان هم کارآمد نیست، چراکه تغییری در نور جذب شده ایجاد نمی‌کند. درواقع برخلاف دوربین‌های گوشی‌های هوشمند، حسگر دوربین‌های DSLR بزرگ هستند و درنتیجه نور بیشتری جذب می‌کنند که در کیفیت تصویر خروجی خیلی تأثیر‌گذار است.
  • تنوع بالای لوازم جانبی: دوربین DSLR با لوازم جانبی متعددی، مانند پایه‌ و فلاش‌ که در بازار به فروش می‌رسند، برای عکاس امکان شخصی‌سازی خیلی بیشتری را در مقایسه با انواع دیگر را فراهم می‌کند.
کپی لینک

معایب دوربین‌های DSLR

با وجود مزایا و امکاناتی که دوربین‌های DSLR دراختیار کاربر می‌گذارد، این دوربین‌ها نقط ضعفی هم دارند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازسم:

  • دوربین‌های DSLR (به‌خصوص مدل‌های حرفه‌ای‌تر) از انواع دیگر دوربین‌ها بزرگ‌تر و سنگین‌تر هستند و نمی‌توان ابعاد آن‌ها را از حدی مشخص کوچک‌تر کرد.
  • منظره‌یاب اپتیکال دوربین‌های DSLR اطلاعات زیادی را دراختیار عکاس قرار نمی‌دهد. برای مثال، نمی‌توانید نوردهی لحظه‌ای را مشاهده کرده و در لحظه آن را تغییر دهید.
  • دوربین‌های DSLR برای فوکوس خودکار به آینه‌‌ها وابسته هستند و عکاس تا پیش از ویرایش تصاویر، نمی‌تواند خروجی ثبت‌شده توسط دوربین را مشاهده کند.
کپی لینک

جمع‌بندی

دوربین‌های DSLR یکی از بهترین انتخاب‌ها برای عکاسی مبتدی و حرفه‌ای است؛ این دوربین‌ها تک لنز هستند و در ساختارشان از آینه‌ای با زوایه‌ی ۴۵ درجه استفاده شده است. امر.زه دوربین‌های DSLR در بازار با تنوع مدلی بالا و قیمت‌های مختلفی به فروش می‌رسند و امکان خرید لنز و ارتقای نسبی آن‌ها هم وجود دارد.

سوالات متداول

  • دوربین‌ DSLR چیست؟

    دوربین‌های DSLR، دوربین‌هایی محبوب و مجهز به آینه برای عکاسی هستند که از یک لنز برای کادربندی، فوکوس و ثبت تصویر استفاده می‌کنند. در این دوربین‌ها، آینه‌ای نور را به منظره‌یاب اپتیکال هدایت کرده و حسگری دیجیتالی تصاویر را ثبت می‌کند.

  • DSLR مخفف چیست؟

    عبارت DSLR به Digital Single Lens Reflex اشاره دارد و به معنای «بازتاب تک‌ لنزی دیجیتالی» است.

  • دوربین DSLR بهتر است یا دوربین Mirrorless؟

    انتخاب بین دوربین DSLR و Mirrorless به کاربری عکاس بستگی دارد. دوربین‌ بدون آینه کوچک‌تر است و قابل‌حمل‌تر است. از سوی دیگر تنوع لنز‌های موجود در بازار برای دوربین DSLR بیشتر بوده و عکاس انتخاب‌های بیشتری پیش رو دارد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
لوگوی دیپ‌سیک
هوش مصنوعی دیپ سیک چیست؟ آموزش استفاده از DeepSeek

در این مقاله به معرفی و نحوه‌ی ثبت‌نام و استفاده از چت‌بات‌ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک می‌پردازیم.

128
حدود 6 ساعت قبل
نمای سه‌چهارم جلو تویوتا کرولا ۱۹۹۳
ماشینی ژاپنی که ۲ میلیون کیلومتر حرکت کرد؛ اما همچنان بدون مشکل کار می‌کند

خودروهای ژاپنی معمولاً به دوام بالا مشهورند؛ اما عبور از مرز دو میلیون کیلومتر با تویوتا کرولا واژه‌ی «دوام» را بازتعریف می‌کند.

35
حدود 5 ساعت قبل
هواپیمای بوئینگ در فرودگاه با همراه مسافران
هواپیمای مسافربری با یک مانور سنگین از برخورد با بمب‌افکن B‑52 گریخت

مانوری سریع و حیاتی در ارتفاع بالا، پرواز عادی را به تجربه‌ای نفس‌گیر تبدیل کرد.

64
1 روز قبل
جواد عامل، مدیرعامل نشان
مدیرعامل نشان: مهاجرت از GPS به بایدو، یک ایده تئوریک با بهای سنگین است

اجرای مهاجرت از GPS به بایدو در گستره‌ی ملی نه‌تنها پرهزینه و دشوار است، بلکه افت کیفیت و دقت در موقعیت‌یابی را برای کاربران به همراه دارد.

73
1 روز قبل
برایان جانسون / Bryan Johnson
جنون جاودانگی؛ مردی که نمی‌خواست هرگز بمیرد، ابزار نامیرایی‌اش را می‌فروشد

برایان جانسون با صرف هزینه‌ هنگفت برای درمان و اسکن‌های پیشرفته، تلاش کرد به جاودانگی برسد، اما پروژه جاه‌طلبانه‌اش در مرز تعطیلی است.

208
حدود 14 ساعت قبل
نمای جلو خودرو پارس نوا P90
این ماشین پارس نوا است؛ جایگزین شایسته تندر ۹۰

پارس نوا P90 سدان جدید پارس‌خودرو است که با ظاهر و امکاناتی جدید، جانشین تندر ۹۰ می‌شود.

78
حدود 13 ساعت قبل
زوبین متولد شد
زوبین متولد شد؛ تولد یک تجربه‌ تازه از دل زومیت

زومیت عضو جدید خانواده خود را با نام زوبین معرفی کرد؛ ابزار مقایسه مشخصات و قیمت محصولات الکترونیکی که پیش‌‌تر با نام بخش محصولات زومیت شناخته می‌شد.

209
حدود 8 ساعت قبل
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

تبلیغات
44 مطلب
کالکشن بیوگرافی
بیوگرافی بزرگان علم و فناوری با زندگی و دستاوردهای استادان نوآوری و شکل‌دهندگان دنیای علم و تکنولوژی آشنا شوید.
59 مطلب
لوگوی اندروید
ترفند ها و آموزش های اندروید در مجموعه مطالعاتی آموزش اندروید با برترین و کاربردی‌ ترین ترفند های اندروید آشنا خواهید شد و صفر تا صد تبلت و گوشی اندرویدی خود را آموزش می‌بینید.
14 مطلب
طرح مفهومی سخت‌افزار
شیرجه در سخت افزار با مقالات سخت‌افزاری زومیت در دریای هیجان‌انگیز سخت‌افزار از CPU و GPU تا هوش مصنوعی و شرکت‌های فناوری پیشرو شیرجه بزنید.
18 مطلب
پیکان زرد در کنار کنسول گیم‌بوی و نوکیا 6600
ماشین زمان با مقالات «ماشین زمان» به گذشته دنیای فناوری سفر کنید و همراه ما محصولات و تکنولوژی‌های نوستالژیک را مرور کنید.
48 مطلب
کره لاس وگاس درکنار شاتل فضایی
مهندسی بی‌نهایت داستان ساخت پیچیده‌ترین و خلاقانه‌ترین سازه‌های مهندسی دنیا، از آسمان‌خراش‌های بلند تا شاتل‌های فضایی را در بخش مهندسی بی‌نهایت دنبال کنید.
آخرین ویدیوها
گلکسی زد فولد ۷ / Galaxy Z Fold 7 سامسونگ در دست با پس زمینه آبی ۱۶:۹
بررسی ویدیویی گلکسی زد فولد ۷ سامسونگ
00:14:15
عکس میلاد منشی پور در کنار مسعود یوسف نژاد
راه‌اندازی استارتاپ در دبی تا شرایط سخت کشور پس از جنگ
00:49:01
عکس هادی و شادان با گلکسی زد فولد ۷
گلکسی زد فولد ۷ به زومیت رسید🔥
00:12:30
معرفی کیس آکواریومی Awest GT-AQ16
معرفی کیس آکواریومی Awest GT-AQ16
00:06:18
عکس مصاحبه در مورد جنگ ایران و زومیت
زیر سایه جنگ؛ فناوری در جنگ ۱۲ روزه از نگاه زومیت
01:05:43
عکس شادان و مهرداد و هادی درکنارهم برای پوشش رویداد سامسونگ
نسخه آفلاین پوشش زنده زومیت از رویداد گلکسی آنپکد ۲۰۲۵
02:11:16
بررسی وان‌پلاس ۱۳ اس؛ این گوشی کوچولو رکورد زومیت رو زد!
بررسی وان‌پلاس ۱۳ اس؛ این گوشی کوچولو رکورد زومیت رو زد!
00:12:57
تصویر بهزاد در کنار آیکون ابزارهای هوش مصنوعی مثل چت‌جی‌پی‌تی
با هوش مصنوعی سرعتت رو دو برابر کن!
00:23:15
تصویر رندرهای گلکسی زد فلیپ ۷ و زد فولد ۷
هرآنچه از رویداد معرفی گلکسی زد فولد۷ سامسونگ انتظار داریم
00:10:24
گفتگو زومیت با دیجی کالا
گفتگو زومیت با مدیرعامل دیجی‌کالا: ظرفیت جهش ۱۰ برابری داریم
01:16:00
‍زومکست پست
گفتگو با مدیرعامل پست؛ نیاز به سرمایه‌گذاری و رفع تحریم‌ها
01:09:00
شیرجه‌ای به عمق؛ blu Deep Dive گزارش اولین رویداد باگ‌بانتی بلوبانک سامان
شیرجه‌ای به عمق؛ blu Deep Dive گزارش باگ‌بانتی بلوبانک سامان
00:10:26
نگاه نزدیک به iOS26؛ شیشه‌ای‌ترین سیستم عامل اپل!
نگاه نزدیک به iOS26؛ شیشه‌ای‌ترین سیستم عامل اپل!
00:20:26
تو رویداد WWDC 2025 اپل چه خبر بود؟ خلاصه و مفید
تو رویداد WWDC 2025 اپل چه خبر بود؟ خلاصه و مفید
00:13:23
شنوتو: چهارده هزار پادکستر فارسی
مدیرعامل شنوتو: حدود ۱۴ هزار عنوان پادکستر فارسی فعال است
00:48:57
۵ دلیل برتری مانیتور اولتراواید
۵ دلیل برتری مانیتور اولتراواید + آنباکس ROG Swift PG35V
00:11:02
عکس گلکسی اس ۲۴ اف ای در دستان بهزاد
بررسی طولانی مدت گلکسی S24 FE
00:10:44
عکس تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو در کنار هم
بررسی تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو
00:18:54
ضبط مکالمه گوشی سامسونگ
فعال‌سازی ضبط مکالمه سامسونگ؛ آموزش صفر تا صد
00:13:56
عکسی از وان یو آی ۸ در گوشی اس ۲۵ اولترا
نگاهی به تمام ویژگی‌های جذاب وان یو آی ۸
00:08:02
آب میوا
نمایشگاه آگروفود؛ مصاحبه با مدیرعامل برند میوا
00:15:22
وقتی ناتینگ تجربه می‌فروشه! بررسی ناتینگ فون ۳ای پرو
وقتی ناتینگ تجربه می‌فروشه! بررسی ناتینگ فون ۳ای پرو
00:13:55
باریکی به چه قیمتی؟ بررسی گلکسی اس۲۵ اج
باریکی به چه قیمتی؟ بررسی گلکسی اس۲۵ اج
00:11:09
مالیات در کمین است
چرا کسب‌وکارهای محلی به حاشیه رانده شدند؟
00:56:01
فروش آنلاین لباس‌های ایرانی اصیل در بانی‌مد
بانی‌مد میزبان بیش از هزار برند ایرانی اصیل
00:45:24
عکس بهزاد در کنار تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو
آنباکس تبلت‌های شیائومی؛ پد ۷ و پد ۷ پرو
00:12:19
رویداد گوگل I/O در ۱۸ دقیقه! از ترجمه فارسی تا عینک واقعیت ترکیبی 🥽✨
رویداد گوگل I/O در ۱۸ دقیقه!
00:18:44
زومکست با جاب ویژن
هوش مصنوعی، جایگزین نیروی انسانی؟
01:04:35
عکس گلکسی اس ۲۵ اج در تمام رنگ‌ها
آنباکس گلکسی اس ۲۵ اج؛ باریک و سبک و دوست داشتنی
00:12:54
عکس تبلت‌های گلکسی تب S10 FE و گلکسی تب S10 FE Plus
بررسی گلکسی تب S10 FE و FE پلاس
00:14:14
زومکست فضاهای اشتراکی
گفتگو زومیت با مدیران انجمن فضاهای اشتراکی
00:44:45
یک شب دو گوشی؛ گلکسی اس۲۵ اج و اکسپریا ۱ مارک ۷ معرفی شد
یک شب دو گوشی؛ گلکسی اس۲۵ اج و اکسپریا ۱ مارک ۷ معرفی شد
00:07:40
عکس بهزاد در حال ساختن اپل اکانت
آموزش جامع ساخت اپل آیدی؛ قدم به قدم
00:25:22
پادشاه جدید عکاسی موبایل؟ بررسی شیائومی ۱۵ اولترا 🐲📸
پادشاه جدید عکاسی موبایل؟ بررسی شیائومی ۱۵ اولترا 🐲📸
00:15:17
عکس سعیده اسلامیه در کنار سحر بختیاری از دیجی‌کالا
صفر تا صد دیجی‌کالا ادز؛ مصاحبه با سحر بختیاری
00:41:20
بررسی بلندمدت آیفون ۱۶ پرو مکس 🤑 با این قیمت ارزش خرید داره؟
بررسی بلندمدت آیفون ۱۶ پرو مکس 🤑
00:09:06
تغییرات باورنکردنی در راه اندروید! 🤯🔥
تغییرات باورنکردنی در راه اندروید! 🤯🔥
00:14:52
کاور زومکست اسنپ فود
گفتگو مفصل زومیت با رئیس هیأت مدیره اسنپ‌فود
00:55:58
بررسی لپ‌تاپ دانشجویی Asus Vivobook S14
بهترین لپ‌تاپ دانشجویی وجود ندار... بررسی Asus Vivobook S14
00:11:41
عکس گوشی‌های گلکسی A26 و A36 سامسونگ در کنارهم
بررسی گوشی‌های گلکسی A26 و A36 سامسونگ
00:16:53
گفتگو زومیت با مدیرعامل فیلمنت
گفتگو با مدیرعامل فیلم‌نت؛ از نتفلیکس بهتر خواهیم شد!
00:57:47
تصویر ماشین‌ لباسشویی LG WT1310YJ
خشک‌شویی رو بیار خونه‌! ماشین لباس‌شویی Wash Tower LG
00:05:50
جنجالی‌ترین ویژگی ویندوز ۱۱؛ نگاه نزدیک به Recall مایکروسافت 👀
جنجالی‌ترین ویژگی ویندوز ۱۱؛ نگاه نزدیک به Recall مایکروسافت
00:13:09
عکس گوشی شیائومی ۱۵ اولترا در کنار جعبه دستگاه
آنباکس و نگاه نزدیک شیائومی ۱۵ اولترا
00:12:44
عکس گوشی آیفون ۱۶ ای در دست
بررسی آیفون ۱۶ ای؛ ارزون‌ترین آیفون سال
00:13:37
پرچمدار میان‌رده‌های سامسونگ؛ بررسی گلکسی A56
پرچمدار میان‌رده‌های سامسونگ؛ بررسی گلکسی A56
00:12:58
کولر بادی یا واترکولینگ؟ بهترین راه خنک کردن پردازنده کدومه؟ 🌡️
کولر بادی یا واترکولینگ؟ بهترین راه خنک کردن پردازنده کدومه؟
00:16:44
عکس بهزاد با آیکون‌های گرد شده iOS19
iOS19 قراره چه فرقی کنه؟ نگاهی به تمام تغییرات احتمالی
00:10:59
اوضاع عجیب سامسونگ! 💩
اوضاع عجیب سامسونگ! 💩
00:07:04
آیفون ۱۷ این شکلیه؟
سری آیفون ۱۷ اینجاست! 🔥 داغ داغ از پرینترسه‌بعدی درومده
00:17:17

مقایسه قیمت و مشخصات 🛒

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36
3.9
گلکسی A36 سامسونگ

از21,600,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ سبز نعنایی / Samsung Galaxy A36پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ سبز نعنایی / Samsung Galaxy A36
3.9
گلکسی A26 سامسونگ

از17,363,300تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56
3.9
گلکسی A56 سامسونگ

از27,577,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7
4.1
پوکو X7 شیائومی

از21,562,200تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 پرو شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 پرو شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7 Pro
4.7
پوکو X7 پرو شیائومی

از26,790,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 25 سامسونگ سرمه ای / Samsung Galaxy S25پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 25 سامسونگ سرمه ای / Samsung Galaxy S25
4.3
گلکسی اس 25 سامسونگ

از76,499,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 اپل آبی / Apple iPhone 16پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 اپل آبی / Apple iPhone 16
3.6
آیفون 16 اپل

از67,640,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Maxپنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Max
3.6
آیفون 16 پرو مکس اپل

از104,570,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو اپل بژ / Apple iPhone 16 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو اپل بژ / Apple iPhone 16 Pro
4.4
آیفون 16 پرو اپل

از79,470,000تومان

کنسول بازی پلی استیشن 5 پرو سونی / Sony PlayStation 5 Proکنسول بازی پلی استیشن 5 پرو سونی / Sony PlayStation 5 Pro
4
اپل ایرپادز 4 به همراه کیساپل ایرپادز 4 به همراه کیس
3
اپل ایرپاد 4

از10,270,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A55 سامسونگ آبی روشن / Samsung Galaxy A55پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A55 سامسونگ آبی روشن / Samsung Galaxy A55
4.2
گلکسی A55 سامسونگ

از24,000,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A15 سامسونگ سرمه ای تیره / Samsung Galaxy A15پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A15 سامسونگ سرمه ای تیره / Samsung Galaxy A15
4.4
گلکسی A15 سامسونگ

از12,510,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco X6 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco X6 Pro
4.3
پوکو X6 پرو شیائومی

از24,900,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 شیائومی سفید / Xiaomi Poco X6پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 شیائومی سفید / Xiaomi Poco X6
4
پوکو X6 شیائومی

از22,691,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 شیائومی تیتانیوم / Xiaomi Poco F6پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 شیائومی تیتانیوم / Xiaomi Poco F6
4.6
پوکو F6 شیائومی

از30,800,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco F6 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco F6 Pro
4.5
پوکو F6 پرو شیائومی

از36,671,000تومان

گوشی موبایل گلکسی زد فولد 6 سامسونگ صورتی / Samsung Galaxy Z Fold6گوشی موبایل گلکسی زد فولد 6 سامسونگ صورتی / Samsung Galaxy Z Fold6
4.1
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی زد فلیپ 6 سامسونگ زرد / Samsung Galaxy Z Flip6پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی زد فلیپ 6 سامسونگ زرد / Samsung Galaxy Z Flip6
3.9
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A35 سامسونگ بنفش روشن / Samsung Galaxy A35پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A35 سامسونگ بنفش روشن / Samsung Galaxy A35
4.3
گلکسی A35 سامسونگ

از21,500,000تومان

پنل جلو و پشت تبلت آیپد پرو 13 اپل نسخه 2024 مشکی / Apple iPad Pro 13 2024پنل جلو و پشت تبلت آیپد پرو 13 اپل نسخه 2024 مشکی / Apple iPad Pro 13 2024
3.9
موبایل آیفون 13 اپل / Apple iPhone 13موبایل آیفون 13 اپل / Apple iPhone 13
4.1
آیفون 13 اپل

از54,900,000تومان

گوشی موبایل ردمی نوت 13 پرو شیائومی / Xiaomi Redmi Note 13 Pro سفیدگوشی موبایل ردمی نوت 13 پرو شیائومی / Xiaomi Redmi Note 13 Pro سفید
4.4
موبایل آیفون 13 پرو مکس اپل آبی / APPLE IPHONE 13 PRO MAX Sierra blueموبایل آیفون 13 پرو مکس اپل آبی / APPLE IPHONE 13 PRO MAX Sierra blue
3.5
آیفون 13 پرو مکس اپل

از74,144,000تومان

گوشی آیفون 14 پرو مکس رنگ بنفش تیرهگوشی آیفون 14 پرو مکس رنگ بنفش تیره
3.6
آیفون 14 پرو مکس اپل

از73,950,000تومان

موبایل آیفون 12 اپل مشکی / Apple iPhone 12 blackموبایل آیفون 12 اپل مشکی / Apple iPhone 12 black
4
آیفون 12 اپل

از42,927,000تومان

گوشی موبایل آیفون 13 پرو اپل / Apple iPhone 13 Pro آبیگوشی موبایل آیفون 13 پرو اپل / Apple iPhone 13 Pro آبی
4.1
آیفون 13 پرو اپل

از63,799,000تومان

Xiaomi Poco X4 Pro 5G / گوشی موبایل پوکو X4 پرو شیائومی 5G خاکستریXiaomi Poco X4 Pro 5G / گوشی موبایل پوکو X4 پرو شیائومی 5G خاکستری
3.7
پوکو X4 پرو شیائومی 5G

از17,499,000تومان

آیفون 11 پرو مکس - نمای جلو و پشت  / Iphone 11 Pro Maxآیفون 11 پرو مکس - نمای جلو و پشت  / Iphone 11 Pro Max
4
آیفون 11 پرو اپل

از44,751,000تومان

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات