
هواوی اعلام کرد برخلاف برآوردهای اولیه، میزان زیان کلی این شرکت از تحریمهای آمریکا ۳۰ میلیارد دلار نخواهد بود.
چند ماه پیش، رن ژنگفی، مدیرعامل هواوی، اعلام کرد میزان فروش گوشیهای هوشمند هواوی بهدلیل تحریمهای آمریکا علیه این شرکت در مقایسه با مقطع مشابه سال گذشته ۳۰ میلیارد دلار کاهش خواهد یافت. بااینحال اریک ژو، مدیر اجرایی این شرکت، به خبرنگاران گفت میزان تأثیر تحریمهای آمریکا کمتر از این مقدار خواهد بود. بهگزارش رویترز، او در این باره به خبرنگاران گفت:
بهنظر میرسد تأثیر این تحریمها کمتر از پیشبینیهای اولیه باشد؛ اما باید تا ماه مارس و انتشار نتیجهی بررسیها منتظر بمانیم.
براساس اعلام ژو این شرکت انتظار دارد تحریمهای آمریکا درزمینهی فروش گوشیهای هوشمند حدود ۱۰ میلیارد دلار به هواوی ضرر بزند.
کمیتهی تجارت خارجی آمریکا بعد از انتشار دستور اجرایی دونالد ترامپ، هواوی را در فهرست سیاه تحریمهای خود قرار داد و هرگونه تجارت با این شرکت را ممنوع کرد. براساس این تصمیم، شرکتهای آمریکایی که میخواهند با هواوی تجارت کنند، باید از دولت آمریکا مجوز دریافت کنند. این مجوز فقط به تجارتهایی تعلق میگیرد که بهگفتهی آمریکا امنیت ملی این کشور را تهدید نکنند.
مدیر اجرایی هواوی در این کنفرانس خبری که در شهر شنژن برگزار شد، اعلام کرد این شرکت سیستمعامل اختصاصی طراحی کرده تا نیاز نداشته باشد از اندروید استفاده کند. درحالحاضر، هواوی برای استفاده از سرویسهای اندروید گوگل با مشکلات زیادی روبهرو شده است.
دوشنبهی گذشته آمریکا مجوز همکاری شرکتهای آمریکایی با هواوی را برای ۹۰ روز دیگر تمدید کرد؛ اما ژو این اقدام را بیمعنی میداند؛ چون با توجه به وضعیت موجود، کارمندان هواوی کاملا آمادهی فعالیت در شرایط تحریمی آمریکا هستند.
قوانین و مقررات ارسال دیدگاه در بخش دیدگاههای زومیت
لطفا در نظر داشته باشید که زومیت در صورت مشاهدهی دیدگاه خلاف قوانین سایت، این حق را دارد که دیدگاه کاربر را بدون اطلاع قبلی پاک کند. همچنین در صورت تکرار در نقض قوانین سایت، به صلاحدید زومیت، حساب کاربری کاربر خاطی مسدود خواهد شد.
در صورت مشاهدهی تاپیک ها و پست های توهین آمیز یا خلاف قوانین از بحث کردن و پاسخ دادن به آنها جدا خودداری کرده و صرفا موضوع را از طریق آیکون گزارش به اطلاع ما برسانید.