D1-kifpool

اپل مدیر ارشد واحد هوش مصنوعی گوگل را استخدام کرد

چهارشنبه 15 فروردین 1397 - 17:00
مطالعه 4 دقیقه
اپل با هدف بهبود وضعیت اسفناک سیری، دستیار دیجیتال خود، مدیر واحد هوش مصنوعی گوگل را استخدام کرد.
تبلیغات
D4-mcid4

اپل در یکی از اصلی‌ترین تلاش‌های خود برای همپا‌ شدن با رقبای خود در زمینه‌ی فناوری هوش مصنوعی، جان جیاندرئا، مدیر ارشد واحد جستجو و هوش مصنوعی گوگل را به استخدام خود در آورد. اپل روز گذشته اعلام کرد که جیاندرئا هدایت واحد «استراتژی هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی» این شرکت را بر عهده خواهد داشت و به یکی از ۱۶ مدیر اجرایی کوپرتینونشین‌ها بدل خواهد شد که به‌صورت مستقیم با تیم کوک، مدیرعامل اپل ارتباط دارند و به‌صورت مستقیم به او گزارش می‌دهند.

استخدام جیاندرئا برای اپل یک پیروزی محسوب می‌شود؛ زیرا در حال حاضر به‌ اعتقاد بسیاری از مدیران سیلیکون ولی و تحلیلگران، این شرکت یارای رقابت با همتایان خود در زمینه‌ی هوش مصنوعی ندارد؛ فناوری نوین و روبه‌رشدی که به شرکت‌ها اجازه می‌دهد کامپیوترها را قادر به اجرای تسک‌های پیچیده‌تری مانند ادراک دستورهای صوتی یا تشخیص چهره‌ی افراد در تصاویر می‌کند. تیم کوک در ایمیلی که صبح روز سه‌شنبه برای کارکنان اپل ارسال کرد، چنین می‌گوید:

 فناوری ما باید با ارزش‌هایمان درآمیخته باشد. جان [جیاندرئا]، همانند ما به سیاست‌ها و رویکرد اندیشمندانه‌‌ی ما در خصوص ساخت هوشمندتر و شخصی‌تر کردن کامپیوترها تعهد دارد.

اگرچه اپل با اتکا به آیفون، به ارزشمندترین شرکت سهامی عام بدل شده است؛ اما بسیاری از کارشناسان حوزه‌ی فناوری باور دارند که سیری، دستیار دیجیتال آیفون، به‌ اندازه‌‌ی دستیار دیجیتال گوگل و آمازون کارآمد و تأثیرگذار نیست.

Siri

جان جیاندرئا مدیر ۵۳ ساله و اسکاتلندی سابق گوگل که بیش‌تر با عنوان .J.G از او یاد می‌شود، یکی از مهره‌های تأثیرگذار و کلیدی در زمینه‌ی یکپارچه‌سازی هوش مصنوعی با تمام محصولات و سرویس‌های گوگل، شامل موتور جستجو، جیمیل و گوگل اسیستنت محسوب می‌شود. جیاندرئا در سال ۲۰۱۰ و به‌ لطف تصاحب استارتاپ Metaweb‌ توسط گوگل، به این شرکت ملحق شد؛ او در استارتاپ یادشده با عنوان مدیر ارشد فناوری مشغول به‌ کار بود. متاوب در آن زمان مشغول توسعه‌ی «پایگاه داده‌‌ای از دانش دنیا» بود که در نهایت توسط گوگل به موتور جستجوی این شرکت اضافه‌ شد تا توانایی ارائه‌ی پاسخ‌های مستقیم به پرسش‌ها و جستجوهای کاربران را داشته باشد. در دوران مدیریت جیاندرئا، پژوهش در حوزه‌ی هوش مصنوعی اهمیتی بسیاری در گوگل به خود گرفت؛ به‌طوری که Google Brain، لابراتوار هوش مصنوعی این شرکت به محلی نزدیک به ساندار پیچای، مدیرعامل گوگل منتقل شد.

مهندسان هوش مصنوعی به نیروهای بسیار ارزشمندی در سیلیکون ولی بدل شده‌اند و گاهی اوقات درآمد سالانه‌ی آن‌ها از مرز هشت رقم تجاوز می‌کند. روز دوشنبه که خبر کناره‌گیری ناگهانی جیاندرئا از سمت مدیریت ارشد واحد هوش مصنوعی گوگل منتشر شد، او به‌سرعت به یکی از شایسته‌ترین مدیران اجرایی در دسترس حوزه‌ی فناوری بدل شد؛ اما روز سه‌شنبه مشخص شد که او در حقیقت در دسترس نبوده است. اپل اخیرا نیروهای عالی‌رتبه و ارزشمندی در حوزه‌ی فناوری استخدام کرده که یکی از این نیروها، راس سالاخودینوف، استاد دانشگاه کارنگی ملون است. سالاخودینوف در دانشگاه تورنتو و زیر نظر جفری هینتون تحصیل کرده است؛ شخصی که در زمینه‌ی نظارت بر لابراتوار Google Brain‌ فعالیت دارد.

موضع اپل در خصوص محافظت از حریم خصوصی کاربرانی که از دستگاه‌ها و سرویس‌های این شرکت استفاده می‌کنند، بسیار جدی است و این موضوع می‌توان در زمینه‌ی ساخت سرویس‌های مبتنی بر شبکه‌های عصبی، یک ضعف باشد. پژوهشگران معمولا چنین سیستم‌هایی را از طریق غوطه‌ور کردن در حجم عظیمی از داده‌های دیجیتال از جمله داده‌های مربوط کاربران سرویس‌های مختلف تعلیم می‌دهند؛ با این حال کوپرتینونشین‌ها مدعی هستند که راهکار‌هایی برای تعلیم الگوریتم‌های این‌چنینی بدون به‌ خطر انداختن حریم خصوص کاربران توسعه می‌دهند.

هوش مصنوعی

در جریان بحث بر سر آنکه آیا بشریت باید در خصوص روند پیشرفت فزاینده‌ی هوش مصنوعی نگران باشد یا خیر،‌ جان جیاندرئا طی مصاحبه‌ای با وب‌سایت Technology Reveiw دانشگاه MIT گفت نگرانی‌ها در این خصوص بسیار مبالغه‌آمیز است. او می‌گوید:

من با چنین فرضی مخالفم که ما در آینده به سیستم فوق هوشمندی دست خواهیم یافت که پس از مدتی انسان‌ها را مهجور خواهد کرد. من نگرانی مردم در این خصوص را درک می‌کنم؛ اما تصور می‌کنم که توجه بیش از حدی معطوف آن شده است؛ من هیچ پایه‌ی فنی و علمی برای در راه بودنِ چنین خطری نمی‌بینم.
مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
تبلیغات
D5-b3IranServer
داغ‌ترین مطالب روز
قطع اینترنت - موبایل
اطلاعیه‌ وزارت ارتباطات درباره قطع شدن اینترنت بین‌الملل؛ محدودیت موقت است

وزارت ارتباطات در پی قطع شدن دسترسی کاربران به شبکه اینترنت اعلام کرد محدودیت‌های ایجاد شده موقت است.

2
1 روز قبل
خانم مهاجرانی سخنگوی دولت نشسته پشت میز
سخنگوی دولت: اینترنت تا زمانی که اضطرار نباشد ملی نمی‌شود

سخنگوی دولت اعلام کرد تا زمانی که اضطرار نباشد اینترنت ملی نمی‌شود و اختلالات اینترنت برای مقابله با حملات سایبری است.

26
1 روز قبل
وب‌گردی با لپ‌تاپ گیمینگ Stealth 15 A13V ام‌اس‌آی
وب‌سایت‌های ضروری در زمان اختلال اینترنت بین‌الملل یا تحریم

در شرایط بحران، هنگامی که دسترسی به اینترنت بین‌الملل قطع است، چه وب‌سایت‌هایی می‌توانند به کمکمان بیایند؟

555
حدود 16 ساعت قبل
آیفون 11 پرو مکس / iPhone 11 Pro Max با شارژر
چه کار کنیم گوشی آیفون کمتر شارژ مصرف کند؟

ترفندهای ساده‌ای وجود دارد که با انجام آن‌ها می‌توان شارژدهی گوشی آیفون را افزایش داد و در نهایت باعث افزایش درصد سلامت باتری ایفون شد.

9
2 روز قبل
دختر جوان درحال کار با گوشی درحالت آفلاین در اتاق
۷ اپلیکیشن‌ برای ارتباط بی‌سیم در شرایط قطع اینترنت موبایل و وای‌فای

وقتی ارتباطات رایج مثل شبکه‌های موبایل از کار می‌افتند، راه‌های دیگری برای ارسال پیام وجود دارند؛ با این اپ‌ها همیشه در دسترس بمانید.

110
حدود 18 ساعت قبل
منوی باتری شیائومی ۱۴ پرو
چه کار کنیم گوشی شیائومی کمتر شارژ مصرف کند؟

گوشی‌های شیائومی تنظیمات مختلفی برای بهبود مصرف باتری دارند که با تغییر آن‌ها می‌توان شارژدهی را افزایش داد.

98
1 روز قبل
قطع اینترنت - فیلترینگ - دکمه قطع اتصال اینترنت
قطع اینترنت کشور، ریزپرنده‌ها را زمین‌گیر کرد؛ ادعای منبع آگاه

به گفته‌ی یکی از منابع آگاه، قطع سراسری اینترنت کشور باعث زمین‌گیرشدن ریزپرنده‌های مهاجم شده است.

0
حدود 11 ساعت قبل
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات