D1-kifpool

وزارت ارتباطات: اینترنت برای هیچ آزمونی قطع نخواهد شد

یک‌شنبه 24 اردیبهشت 1402 - 09:23
مطالعه 3 دقیقه
قطع اینترنت / قطعی اینترنت / Internet Outage
وزارت آموزش و پرورش درخواست قطع شدن اینترنت را در زمان امتحانات نهایی دارد اما وزارت ارتباطات می‌گوید اینترنت برای هیچ آزمونی قطع نخواهد شد.
تبلیغات
D4-mcid4

پس از آنکه نوبت اول کنکور سراسری سال ۱۴۰۲ در روزهای ۲۹ و ۳۰ دی ماه با قطع نقطه‌ای اینترنت برگزار شد، حالا وزارت آموزش و پرورش می‌خواهد قطع شدن اینترنت را در زمان برگزاری امتحانات نهایی مرسوم کند. روشی برای جلوگیری از تقلب که در سال‌های اخیر نتوانسته جلوی آن را بگیرد. در کنار محدود کردن اینترنت، همچنین می‌خواهد اینترنت پایدار و پرسرعت را برای حوزه‌های تصحیح تهیه کند. درخواست‌هایی که به گفته‌ی این وزارتخانه در حال بررسی است. البته وزارت ارتباطات زیر بار آن نرفته است.

صبح امروز رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش پس از آنکه درباره‌ی فرایند برگزاری امتحانات نهایی خرداد ماه امسال توضیح داد اعلام کرد که این وزارتخانه به دنبال قطعی اینترنت بین‌الملل در زمان برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم به مدت ۳۵ دقیقه در ۱۰ تا ۱۱ روز است.

محسن زارعی اگرچه گفته که امکان لو رفتن سوالات را به صفر رسانده‌اند اما گویا همچنان نگران تخلفات در زمان برگزاری امتحانات است و ایسنا به نقل از او نوشته: «از آن‌جا که تخلفات و شبکه‌های سودجو در پیام‌رسان‌های خارجی فعالیت داشتند، درخواست قطع اینترنت بین‌الملل در یک مدت زمانی ۳۵ دقیقه‌ای تا ساعت ۸:۳۰ صبح را داشتیم که مصوب شد تا در کارگروهی بررسی شود و جلسات تخصصی داشتیم. دو موضوع تهیه اینترنت پایدار و پرسرعت برای حوزه‌های تصحیح و محدودسازی اینترنت در دستور کار بود و در حال بررسی کارشناسی هستیم.»

سلامت برگزاری امتحانات نهایی پایه‌ی دوازدهم از زمانی که قرار شد در نتیجه‌ی کنکور سراسری به عنوان سوابق تحصیلی نقش پررنگی داشته باشد، اهمیت پیدا کرد. تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور سال ۱۴۰۲ برابر با ۴۰ درصد است.

آموزش و پرورش اقدامات دیگری هم مثل تجهیز حوزه‌ها به دوربین مداربسته، دستگاه‌های سیگنال‌ و فلزیاب و محرومیت دانش‌آموزان متخلف تا ۱۰ سال در شرکت در آزمون نهایی انجام داده است. اما به نظر می‌رسد راه حل نهایی وزارت علوم، بیشتر به دل آموزش و پرورش نشسته است. قطع شدن اینترنت و بستن راه لو رفتن سوالات.

سال گذشته هم خبر قطع شدن اینترنت در زمان برگزاری کنکور از صحبت‌های یک مقام وزارت علوم بیرون آمد. حدود دو هفته مانده به کنکور، معاون سازمان سنجش در یک گفت‌وگوی تلویزیونی اعلام کرد که برای جلوگیری از تقلب در کنکور ۱۴۰۲، دو روز اینترنت قطع می‌شود. وزارت ارتباطات چند ساعت پس از انتظار این خبر مخالفت خود را با قطعی سراسری اینترنت اعلام کرد و در بیانیه‌ای نوشت جز در موارد خاص که مراجع قانونی درباره‌ی آن تصمیم‌گیری می‌کنند به هیچ عنوان حفظ پایداری و کیفیت ارتباط مردم را قربانی خواسته‌های غیرمنطقی نمی‌کند. بعد اعلام شد که این درخواست به دبیرخانه شورای امنیت کشور ارسال شده و در صورت تصویب ابلاغ می‌شود. وزارت ارتباطات هم در نهایت این تصمیم را با شرط و شروطی اجرا کرد و اینترنت همراه سراسری در ساعات برگزاری کنکور در محدوده‌ی حوزه‌های امتحانی قطع شد.

در این مدت استفاده از تاکسی اینترنتی، دستگاه‌های پوز فروشگاه‌ها، نانوایی‌ها و کسب‌وکارهای دیگر اینترنتی مختل شدند. همچنین برخلاف وعده‌ها در نقاطی که به نظر نمی‌رسید حوزه‌ی امتحانی باشد هم خبرهایی از قطعی اینترنت می‌رسید.

وزارت ارتباطات چند روز بعد اعلام کرد این آخرین باری بود که اینترنت برای کنکور قطع شد و بابت مشکلات پیش آمده از مردم عذرخواهی کرد.

حالا پس از اینکه باز هم زمزمه‌های قطع شدن اینترنت در زمان برگزاری یک آزمون به گوش رسیده است، وزارت ارتباطات به سرعت مخالفت خود را با آن اعلام و تکذیب کرده است. محمد احسان خرامید، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در واکنش به این خبر نوشت وزارت ارتباطات برای هیچ آزمونی حتی یک دقیقه هم اینترنت را قطع نخواهد کرد.

روندی که کمی شبیه همان اتفاقی است که پیش از قطع شدن اینترنت در زمان برگزاری کنکور سال گذشته افتاده بود.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
تبلیغات
D5-b3IranServer
داغ‌ترین مطالب روز
هوش مصنوعی برای طراحی‌ وب‌ سایت
بهترین ابزار هوش مصنوعی برای طراحی‌ وب‌ سایت

استفاده از هوش مصنوعی در طراحی وب‌سایت کار را سرعت می‌بخشد، در ادامه بهترین پلتفرم‌های هوش مصنوعی طراحی وب‌سایت را در سال ۲۰۲۵ معرفی می‌کنیم.

4
حدود 17 ساعت قبل
بهترین مانیتورهای گیمینگ
بهترین مانیتورهای گیمینگ بازار ایران [بهار ۱۴۰۴]

داشتن مانیتور گیمینگ حرفه‌ای به بهبود تجربه‌ی بازی شما کمک زیادی می‌کند. در این مقاله بهترین مانیتورهای گیمینگ بازار را معرفی می‌کنیم.

57
حدود 16 ساعت قبل
راکت USAF درحال اوج گرفتن
نیروی هوایی آمریکا می‌خواهد محموله‌هایش را در کمتر از ۹۰ دقیقه به آن‌سوی دنیا بفرستد

موشک جدید طراحی شده توسط ایالات متحده قابلیت حمل و انتقال مستقیم بارهای سنگین را از نقطه‌ای به نقطه دیگر، در کمترین زمان ممکن دارد.

143
1 روز قبل
آیکون بلوتوث به صورت هولوگرامی در بالای لپ تاپ
چگونه بلوتوث را در ویندوز ۱۱ فعال کنیم؟

می‌خواهید دستگاه بلوتوثی‌تان را به ویندوز ۱۱ وصل کنید، اما نمی‌دانید از کجا شروع کنید؟ این راهنمای کامل، پاسخ تمام سؤالات شما است.

7
حدود 15 ساعت قبل
بهترین میکروفن ها برای ضبط پادکست و استریم
بهترین میکروفون برای ضبط پادکست و استریم [بهار و تابستان ۱۴۰۴]

انتخاب میکروفون برای ضبط پادکست یا استریم، به نوع و سطح کاربری شما بستگی دارد. با معرفی بهترین مدل‌ها و مرور نکات خرید میکروفون، همراه زومیت باشید.

29
حدود 21 ساعت قبل
نماوا تی وی رابط کاربری هوما و اپلیکیشن ها
نماوا به‌ دلیل پخش سریال سووشون مسدود شد [به‌روزرسانی: نماوا بیانیه داد]

پلتفرم نماوا به‌دلیل پخش رسال سوشوون مسدود شد.

124
حدود 16 ساعت قبل
نمای سه‌چهارم جلو خودرو Maextro S800
خودرو فوق لوکس هواوی از راه رسید؛ رقیب ۸ میلیاردی مرسدس میباخ با امکانات شگفت‌انگیز

هواوی با همکاری JAC موتورز، خودرو لوکس و باشکوه Maextro S800 را با امکانات رفاهی بی‌شمار برای رقابت با میباخ رونمایی کرد.

140
1 روز قبل
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات