D1-kifpool

وزیر ارتباطات: شبکه‌ی ملی اطلاعات کمبود محتوا دارد

یک‌شنبه 1 مرداد 1396 - 11:52
مطالعه 2 دقیقه
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مشکل تولید محتوا و خدمات را مهم‌ترین مشکل شبکه‌ی ملی اطلاعات اعلام کرد.
تبلیغات
D4-mcid4

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز در مراسم افتتاح فاز سوم شبکه‌ی ملی اطلاعات، یادآور شد اولویت وزارت ارتباطات در چهار سال اخیر پروژه‌ی شبکه‌ی ملی اطلاعات بوده است. واعظی اعلام کرد که امروز زیرساخت‌های شبکه‌ی ملی اطلاعات آماده هستند و کمبود این شبکه، محتوا و خدمات است و در این رابطه باید اپلیکیشن‌ها و پلتفرم‌های مختلفی در داخل کشور تهیه شود که مردم همه‌ی نیاز خود را از داخل تأمین کنند.

واعظی معتقد است سازوکار تولید محتوا باید اقتصادی باشد تا کسانی که نیازمندی‌های مردم را تأمین می‌کنند، از این طریق درآمد داشته باشند و فضا انگیزه‌دهنده شود. وی در همین راستا به برطرف کردن مقررات مانع و مزاحم و تدوین مقررات تشویق‌کننده در این حوزه تأکید کرد.

وزیر ارتباطات روز گذشته در سالن الکام استارز حاضر شد و از استارتاپ‌های شرکت‌کننده در الکامپ ۲۳ دیدن کرد و امروز از این بازدید ابراز امیدواری کرد و گفت:

ما ۴ سال قبل فکر نمی‌کردیم که مسئله‌ی کسب‌وکارهای الکترونیکی در بستر شبکه‌ی ملی اطلاعات به یکی از اولویت‌های ما تبدیل شود. سال‌های قبل استارتاپ‌هایی را دیدم که امسال به شرکت‌های بزرگی تبدیل شدند و کار آن‌ها رونق پیدا کرده است. 

به گفته‌ی واعظی، یکی از گلایه‌ها‌ی استارتاپ‌ها مسئله‌ی فیلترینگ این کسب‌وکارها است، وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه مهم‌ترین سرمایه‌ی استارتاپ‌ها اعتماد مردم است، گفت:

استارتاپ‌ها ایده‌هایشان را با مردم در میان می‌گذارند و مردم به آن‌ها اعتماد می‌کنند و با آن‌ها همکاری می‌کنند و تعدادشان زیاد می‌شود؛ ولی یک‌دفعه بخشی از قوه‌ی قضاییه آن را فیلتر می‌کند و کل سرمایه‌ی آن‌ها نابود می‌شود.
واعظی

واعظی با بیان اینکه بخش خصوصی و زیرساخت کار خود را انجام داده است، ادامه‌ی این مسیر را وظیفه‌ی حاکمیت، شورای عالی فضای مجازی، مجلس و قوه‌ی قضاییه دانست و از آن‌ها خواست کسب‌وکارهای الکترونیکی را به رسمیت بشناسند و همچنین قوانین و مقرراتی در این حوزه وضع کنند که بر اساس طبیعت این کسب‌وکارها باشد و با آن‌ها مانند کسب‌وکارهای فیزیکی برخورد نکنند.

وزیر ارتباطات در پایان اعلام کرد که بهره‌برداری فاز اول دولت الکترونیک و دولت همراه در هفته‌ی آینده و تا پایان دولت یازدهم انجام خواهد شد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
بازسازی چهره‌ی فرد باستانی مصری با استفاده از داده‌های اسکن سه‌بعدی جمجمه و تحلیل ساختار استخوان‌ها
برای نخستین‌بار ژنوم کامل یک انسان از دوران مصر باستان رمزگشایی شد

اسکلتی که درون یک ظرف سفالی کشف شده، نخستین فرد باستانی مصری است که کل ژنوم او مورد تجزیه‌ و تحلیل قرار گرفته است.

6
1 روز قبل
ربات هوش مصنوعی در گوشی
الماس ناشناخته؛ وب‌سایتی که تمام ابزارهای هوش مصنوعی را در خود دارد

اگر می‌خواهید همه‌ی ابزارهای هوش مصنوعی را در فهرستی مرتب و طبقه‌بندی‌شده ببینید، این وب‌سایت مخصوص شما است.

15
2 روز قبل
گیت
دسترسی به 70 هزار دوره آموزشی گیت برای ایرانیان رایگان شد

پلتفرم آموزشی گیت اعلام کرد که مجموعه‌ای عظیم شامل بیش از ۷۰ هزار دوره آموزشی خود را به‌صورت کاملاً رایگان برای کاربران ایرانی در دسترس قرار داده ...

26
1 روز قبل
بهترین اپلیکیشن های مسیریابی
بهترین اپلیکیشن های مسیریابی ایرانی و خارجی ۱۴۰۴

با معرفی بهترین اپ‌های مسیریابی برای آیفون و اندروید و همچنین بهترین گزینه برای مسیریابی آفلاین، به شما در پیدا کردن مسیر و مقصدتان کمک خواهیم کرد.

36
1 روز قبل
مشکل نقشه GPS تاکسی اینترنتی ایران
مبدا: میدان آزادی، مقصد: آفریقای جنوبی

اختلال‌ها در جی‌پی‌اس، زندگی‌ راننده‌های تهرانی اسنپ و تپسی را مختل کرده و درآمد آن‌ها را بسیار کاهش داده است.

134
حدود 22 ساعت قبل
حمله به زیرساخت‌های ارتباطی کشور
حملات سایبری به زیرساخت ارتباطی کشور دوباره اوج گرفت

درحالیکه هنوز ارتباطات در کشور به وضعیت قبل از جنگ، بازنگشته اما شاهدیم که در سه روز گذشته حملات سایبری به زیرساخت ارتباطی کشور شدت گرفته است.

139
حدود 19 ساعت قبل
ایتان گائو خلبان ۱۹ ساله در هواپیما
بازداشت خلبان ۱۹ ساله در قطب جنوب، سروصدای زیادی به پا کرد

جسارت خلبان جوان در عبور از مرزهای جنوبگان، پای قانون را وسط کشید و سرنوشت سفر او را به بن‌بست رساند.

57
1 روز قبل
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات