آموزش کامل دیلیت اکانت تلگرام + لینک مستقیم حذف اکانت تلگرام

شنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۵
مطالعه 5 دقیقه
گوشی آیفون با روی کیبورد سفید درکنار هدفون ایرپاد با نماد حذف اکانت تلگرام
دیلیت اکانت تلگرام بسیار ساده است و تنها با طی کردن چند مرحله‌ی ساده می‌توانید نسبت حذف اکانت تلگرام خود اقدام کنید.
تبلیغات

تلگرام یکی از محبوب‌ترین پیام‌رسان‌های جهان محسوب می‌شود که درحال‌حاضر ۸۰۰ میلیون کاربر فعال ماهانه دارد و طبق پیش‌بینی‌ها این عدد تا پایان سال ۲۰۲۴ به یک میلیارد نفر خواهد رسید. گاهی در موقعیتی قرار می‌گیرید که به حذف فوری اکانت تلگرام نیاز دارید اما باید بدانید که این کار همه‌ی اطلاعات، گروه‌ها و فهرست مخاطبان شما را پاک خواهد کرد.

در این مقاله قصد داریم روش دیلیت اکانت تلگرام فوری را به‌ساده‌ترین روش ممکن به شما آموزش دهیم. در صورت تمایل می‌توانید برای آشنایی کامل با همه‌ی امکانات این برنامه سری به مقاله‌ی آموزش تلگرام بزنید.

سریع‌ترین روش حذف اکانت تلگرام

سریع‌ترین راهکار دیلیت اکانت تلگرام، استفاده از نسخه‌ی تحت وب این پیام‌رسان است که در سه مرحله انجام می‌شود:

۱. ابتدا در مرورگر گوشی، تبلت یا کامپیوتر خود به سایت https://my.telegram.org/delete مراجعه کنید. اکنون باید شماره موبایلی را که قصد دارید اکانت تلگرام آن پاک شود، وارد کنید و روی دکمه‌ی Next کلیک کنید.

حذف اکانت تلگرام از طریق وب سایت

۲. کد تأیید دیلیت اکانت تلگرام برای شما ارسال می‌شود. این کد گاهی ابتدا ازطریق پیام تلگرامی و سپس ازطریق پیامک ارسال می‌شود. در هر صورت کد را وارد و روی Sign In کلیک کنید.

حذف اکانت تلگرام از طریق وب سایت

۳. اکنون برای دیلیت اکانت تلگرام روی دکمه‌ی Delete My Account کلیک کنید.

حذف اکانت تلگرام از طریق وب سایت

دیلیت اکانت تلگرام فوری به‌صورت مرحله‌به‌مرحله ازطریق گوشی

حذف اکانت تلگرام ازطریق اپلیکیشن این پیام‌رسان نیز وجود دارد. بدین‌ترتیب باید روی گوشی آیفون، گوشی سامسونگ، گوشی شیائومی یا هر دستگاه اندروید و iOS دیگری مراحل زیر را دنبال کنید.

۱. اپلیکیشن تلگرام را باز کنید.

۲. روی Settings و سپس Telegtam FAQ ضربه بزنید.

منوی اصلی تلگرام
منوی برنامه تلگرام گزینه FAQ

۳. وقتی صفحه‌ی سؤالات رایج تلگرام باز شد، بخشی با عنوان Your Account را مشاهده خواهید کرد که باید روی آن ضربه بزنید.

۴. اکنون روی Delete Telegram Account و سپس deativation page ضربه بزنید.

گزینه راهنمای حذف اکانت تلگرام در بخش سؤالات رایج اپلیکیشن تلگرام
گزینه deactivation page در صفحه سؤالات رایج اپلیکیشن تلگرام

۵. در این مرحله به وب‌سایت تلگرام هدایت خواهید شد و اکنون باید شماره موبایل خود را برای دیلیت اکانت تلگرام وارد کنید.

۶. کد تأیید حذف اکانت تلگرام را که برایتان پیامک شده است، وارد کنید.

۷. در این بخش روی Delete account ضربه بزنید.

دیلیت اکانت تلگرام ازطریق اپلیکیشن مرحله ورود شماره موبایل
دیلیت اکانت تلگرام ازطریق اپلیکیشن مرحله ورود کد تأیید
دیلیت اکانت تلگرام ازطریق اپلیکیشن مرحله تأیید حذف اکانت

۸. در نهایت باید فرایند دیلیت اکانت تلگرام را تأیید نهایی کنید.

تبریک می‌گوییم شما موفق شدید به‌راحتی روند دیلیت اکانت تلگرام را کامل کنید. پس‌ از حذف اکانت تلگرام، شما از حساب کاربری روی اپلیکیشن و نسخه‌ی تحت‌وب این پیام‌رسان خارج خواهید شد.

پس‌ از حذف اکانت تلگرام چه اتفاقی خواهد افتاد؟

هنگامی که دیلیت اکانت تلگرام را انجام دهید، امکان بازیابی آن وجود نخواهد داشت. این کار همه‌ی پیام‌ها، عکس‌ها، ویدیوها و سایر داده‌های شما را از سرورهای تلگرام حذف خواهد کرد. درواقع فقط گروه‌هایی که آن‌ها را راه‌اندازی کرده‌اید همچنان پس‌ از حذف اکانت تلگرام باقی خواهند ماند و برای حذفشان باید آن‌ها را به‌صورت دستی ازطریق گوشی حذف کنید.

اگر تصمیم دارید اکانت جدیدی در تلگرام بسازید، باید چند ساعت یا حتی چند روز صبر کنید؛ زیرا این پیام‌رسان پس‌ از حذف اکانت، شماره‌ی موبایل شما را برای مدتی مسدود نگه خواهد داشت.

سوالات متداول زومیت

  • تلگرام چیست؟

    تلگرام سرویس پیام‌ رسان مبتنی‌بر فضای ابری است که برای اندروید، iOS، ویندوز، مک‌اواس، لینوکس و وب دردسترس قرار دارد. تلگرام ارسال و دریافت پیام، عکس، ویدئو و صدا را امکان‌پذیر می‌کند.

  • آیا می‌توان حذف اکانت تلگرام را ازطریق وب انجام داد؟

    بله، حذف حساب تلگرام ازطریق ابزار My Telegram و بر بستر وب انجام‌پذیر است.

  • آیا حذف تلگرام با اپلیکیشن موبایل امکان‌پذیر است؟

    بله، برای حذف اکانت تلگرام ازطریق اپلیکیشن باید وارد منو تنظیمات شوید و به بخش Telegram FAQ مراجعه کنید.

  • آیا پس از حذف اکانت تلگرام می‌توان آن را بازیابی کرد؟

    خیر، پس از حذف حساب تلگرام، دیگر امکان بازگردانی آن وجود ندارد و تمامی چت‌ها و عکس‌ها و فیلم‌ها حذف می‌شوند.

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات
تبلیغات

نظرات