اگزینوس ۲۲۰۰ در بخش چندهسته‌ای بهتر از اسنپدراگون ۸ نسل یک است

پنج‌شنبه ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۰
مطالعه 2 دقیقه
اگرچه عرضه‌ی تراشه اگزینوس ۲۲۰۰۰ سامسونگ به‌تعویق افتاده است، ظاهراً عملکرد این پردازنده در بخش چندهسته‌ای نسبت به اسنپدراگون ۸ نسل یک کوالکام بهتر است.
تبلیغات

شاید شما هم از به‌‌ تعویق افتادن عرضه‌ی سیستم-روی-چیپ (SoC) اگزینوس ۲۲۰۰ سامسونگ کمی ناامید شده باشید، اما جالب است بدانید عملکرد این پردازنده نسبت به اسنپدراگون ۸ نسل یک بهتر است. انتظار می‌رود سامسونگ تنظیمات نهایی مربوط به این تراشه را انجام دهد، اما وقتی صحبت از عملکرد چندهسته‌ای به‌میان آید، به‌نظر می‌رسد غول فناوری کره‌ای نگرانی چندانی در‌ مورد پردازنده‌ی پرچم‌دار جدید خود ندارد زیرا طبق آخرین مقایسه‌ی انجام شده، این تراشه موفق شده در بخش عملکرد چندهسته‌ای، جدیدترین پردازنده‌ی پرچم‌دار کوالکام را شکست دهد.

به گزارش wccftech، نتایج به‌‌ دست آمده از بنچمارک گیک‌بنچ ۵ از مقایسه‌ی اگزینوس ۲۲۰۰ و اسنپدراگون ۸ نسل یک نشان می‌دهد که این دو تراشه به‌ترتیب در گوشی هوشمند سامسونگ با شماره مدل SM-S908B و SM-S901U مورد استفاده قرار گرفته‌اند. نتایج این بنچمارک حاکی از آن است که اگزینوس ۲۲۰۰ در بخش عملکرد چندهسته‌ای، به‌راحتی پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸ نسل یک را شکست داده است، اما در بخش عملکرد تک‌هسته‌ای از رقیب دیرینه‌ی خود عقب‌تر است.

مقایسه بنجمارک اگزینوس ۲۲۰۰ و اسنپدراگون ۸ نسل یک

در‌ حالی‌که به‌نظر می‌رسد اگزینوس ۲۲۰۰ در‌ حال تست روی یک گوشی هوشمند ساخت سامسونگ است، شایعه‌ای منتشر شده مبنی بر‌ اینکه سری گلکسی اس ۲۲ فقط با تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ نسل یک روانه‌ی بازار خواهد شد. غول فناوری کره‌ی جنوبی مدعی شده که هیچ مشکلی در عملکرد تراشه‌ی پرچم‌دار جدید این شرکت وجود ندارد اما ظاهراً این شرکت تمایل ندارد پایگاه مشتریان وفادار خود را ناراحت کرده و به هدفی برای منتقدان سرسخت بازار گوشی‌های هوشمند تبدیل شود.

حتی در‌ حال‌‌ حاضر با توجه به شواهد موجود، نمی‌توان مشکل به‌‌ تعویق افتادن عرضه‌ی اگزینوس ۲۲۰۰ را به پیکربندی سه‌خوشه‌ای پردازنده‌ی مرکزی آن ربط داد و شاید مشکل بیشتر به‌‌ دلیل استفاده از پردازنده‌ی گرافیکی مبتنی بر معماری RDNA2 AMD باشد. گفته شده سامسونگ هنگام تنظیم پردازنده‌ی گرافیکی جدیدترین تراشه‌ی موبایلی خود روی فرکانسی خاص، با مشکل داغ شدن بیش از حد بخش گرافیکی مواجه شده و بنابراین این شرکت برای دستیابی به دمای قابل‌قبول، باید فرکانس کاری پردازنده‌ی گرافیکی اگزینوس ۲۲۰۰ را کاهش دهد.

با در‌ نظر گرفتن اینکه اگزینوس ۲۲۰۰ موفق شده به‌راحتی اسنپدراگون ۹ نسل یک را در بخش عملکرد چندهسته‌ای شکست دهد، واضح است که سامسونگ نیازی به تغییر ساختار پردازنده‌ی مرکزی این سیستم-روی-چیپ ندارد.

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات