کارگاه ساخت گوشی‌های تقلبی سامسونگ در هند متلاشی شد

سه‌شنبه 2 دی 1404 - 19:10
مطالعه 1 دقیقه
نمایشگر گلکسی زد فلیپ ۷ در کنار گلکسی اس ۲۵ اولترا
پلیس دهلی یک کارگاه تولید گوشی‌های تقلبی سامسونگ را با صدها دستگاه آماده فروش کشف و چهار نفر را دستگیر کرد.
تبلیغات

در هند کارگاه‌های زیادی برای تولید ساعت، گوشی، لپ‌تاپ و تبلت‌های تقلبی وجود دارد. مدل‌های تقلبی گوشی آیفون و سامسونگ در این کارخانه‌ها به‌وفور یافت می‌شوند.

به‌گزارش The Indian Express، پلیس دهلی پس از یافتن سرنخ‌هایی مبنی‌بر تولید مدل‌های تقلبی گوشی سامسونگ در یک فروشگاه، به آن مکان حمله و چهار نفر را دستگیر کرد. این افراد با استفاده از قطعات وارداتی چینی، گوشی تقلبی می‌ساختند.

پلیس هند در جریان عملیات خود بیش‌از ۵۰۰ گوشی سامسونگ تقلبی پیدا کرد که اکثراً شامل مدل‌های پرچم‌دار و تاشدنی می‌شدند. اعضای کارگاه قصد داشتند هر گوشی را با قیمتی بین ۳۵ تا ۴۰ هزار روپیه (۳۹۰ تا ۴۴۶ دلار) بفروشند.

علاوه‌بر موارد گفته‌شده، ۱۲۴ مادربرد، ۱۳۸ باتری، ۴۵۹ برچسب IMEI تقلبی با عبارت «ساخت ویتنام» و ابزارهای تخصصی مونتاژ نیز در محل کارگاه پیدا و ضبط شد.

پلیس هند اکنون درحال ردیابی زنجیره‌ی تأمین قطعات است و می‌خواهد شبکه‌ی کارگاه‌های غیرقانونی را به‌صورت کامل متلاشی کند.

تبلیغات
تبلیغات

نظرات