صندوق‌های سرمایه‌گذاری آلمان اجازه‌ سرمایه‌گذاری روی ارز‌های دیجیتال کسب کردند

دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۰
مطالعه 2 دقیقه
صندوق‌های سرمایه‌گذاری در آلمان از ۲ آگوست ۲۰۲۱ (۱۱ مرداد ۱۴۰۰) به‌صورت قانونی می‌توانند اقدام به نگه‌داری یا خرید و فروش ارزهای دیجیتال کنند.
تبلیغات

با تصویب قانونی در آلمان، صندوق‌های مؤسسه‌ی آلمانی اسپزیالفوندز (Spezialfonds) قادر خواهند بود یک‌پنجم دارایی‌های خود را روی ارزهای دیجیتال سرمایه‌گذاری کنند. در نتیجه‌ی اجرایی شدن این قانون، ۴۱۵ میلیارد دلار سرمایه وارد بازار رمزارزها خواهد شد و این امر به پذیرش بیت کوین و سایر رمزارزها در صندوق‌های بازنشستگی این کشور کمک خواهد کرد.

به گزارش کوین‌تلگراف به نقل از بلومبرگ، قانون جدید تغییراتی در قوانین سرمایه‌گذاری ثابت حاکم بر صندوق‌های مؤسسه‌ی آلمانی اسپزیالفوندز ایجاد می‌کند. این صندوق‌ها که با عنوان صندوق‌های ویژه نیز شناخته می‌شوند، با سرمایه‌ای در حدود ۲٫۱ تریلیون دلار (۱٫۸ تریلیون یورو) تنها برای سرمایه‌گذاران نهادی مانند صندوق‌های بازنشستگی و بیمه‌گذاران قابل دسترسی هستند.

به گفته‌ی تیم کرویتسمان، عضو انجمن صندوق‌های سرمایه‌گذاری آلمان BVI، در ابتدا حد این سرمایه‌گذاری برای بیشتر صندوق‌ها ۲۰ درصد خواهد بود، او این‌گونه توضیح داد:

... از یک سو الزامات قانونی سخت‌گیرانه‌ای برای استراتژی‌های سرمایه‌گذاری نهادی وجود دارد و از سوی دیگر، این نهاد‌ها باید مایل به سرمایه‌گذاری در این حوزه باشند.

تصویب این قانون در اوایل جولای ۲۰۲۱ (هفته‌ی دوم تیرماه ۱۴۰۰)، تحول مهمی در نحوه‌ی قانون‌گذاری بر دارایی‌های دیجیتال در آلمان ایجاد کرد. اداره نظارت مالی فدرال آلمان (BaFin) از شهروندان این کشور خواست کماکان در بازار ارزهای دیجیتال جانب احتیاط را رعایت کنند؛ اما ناظر مالی این نهاد رواج نوآوری بلاک چین در کشور را تشویق می‌کند.

آلمان اقدامات و استراتژی‌های لازم برای پذیرش بلاک‌چین‌ را از سال ۲۰۱۹ (۱۳۹۸) شروع کرد و به همین هدف تا پایان ۲۰۲۱ (پاییز ۱۴۰۰) ۴۴ رویکرد در برنامه‌ی کاری خود تعریف کرده است. طبق این تدابیر جدید، سرمایه‌گذاری دیجیتال برای سرمایه‌گذاران آسان‌تر خواهد شد.

با تبدیل آلمان به بازاری پیشرو برای محصولات قابل مبادله با ارزهای دیجیتال (ETP)، مشارکت و همکاری بیشتری بین کارگزاران آلمانی و ارائه‌دهندگان خدمات نگه‌داری رمزارزها صورت می‌گیرد.

شما کاربر زومیت درباره‌ی اجرایی شدن این قانون در آلمان چه دیدگاهی دارید؟  

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات