D1-kifpool

OIS در برابر EIS؛ مقایسه‌ دو سیستم لرزشگیر دوربین موبایل

شنبه 19 خرداد 1397 - 14:30
مطالعه 8 دقیقه
دو سیستم لرزشگیر OIS و EIS راهکارهای رایج دنیای موبایل برای حذف لرزش‌ احتمالی در عکاسی با گوشی هوشمند هستند. در این مقاله به بررسی و مقایسه‌ی این دو سیستم می‌پردازیم.
تبلیغات
D4-mcid4

لرزشگیر تصویر به مجموعه فناوری‌هایی گفته می‌شود که برای جلوگیری یا رفع تار شدن عکس به دلیل ایجاد لرزش هنگام عکس‌برداری استفاده می‌شوند. در صورتی که دوربین شما ثابت باشد تاری تصویر می‌تواند در اثر سرعت پایین شاتر یا فاصله‌ی کانونی کم به وجود بیاید؛ اما وقتی صحبت از دوربین گوشی‌های هوشمند می‌کنیم، احتمال ثابت بودن دوربین بسیار کم است و دلیل اصلی تار شدن تصاویر همان لرزش دوربین است که ذکر شد. برندهای مطرح دنیای موبایل مانند سامسونگ، اپل، سونی و... روی کیفیت دوربین گوشی‌های خود مخصوصا در رده‌ی دستگاه‌های پرچم‌دار حساسیت بالایی دارند. به همین دلیل لرزشگیر تصویر به‌عنوان یک رکن اساسی در دوربین گوشی‌های هوشمند اهمیت بالایی دارد.

وقتی دوربین در دست گرفته می‌شود، ناخودآگاه لرزش‌های خفیفی وجود دارند که می‌توانند باعث تار شدن تصویر شوند. روش‌های لرزشگیری یا ثبات‌بخشی کمک می‌کنند عکس‌های واضح‌تر با جزئیات بیشتری ثبت کنید. دو مورد از این روش‌ها که در دوربین گوشی‌های هوشمند به‌صورت گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد و برخی مواقع ممکن است با هم اشتباه گرفته شوند، لرزشگیر اپتیکال یا OIS و لرزشگیر الکترونیکی یا EIS هستند.

در روش ثبات‌بخشی الکترونیکی عمل رفع تاری تصویر در سطح نرم‌افزار و پس از این‌که سیگنال اپتیکال به دیجیتال تبدیل شد صورت می‌گیرد. تمام دوربین‌ها دارای بخشی به نام CCD یا CMOS هستند که به آن حسگر تصویر گفته می‌شود و مشتمل بر چند سنسور نور است که در کنار هم قرار گرفته‌اند. سی‌سی‌دی یا حسگر نور اپتیکال را دریافت می‌کند و تصویر را جهت پردازش در قالب سیگنال‌های دیجیتال انتقال می‌دهد.

سپس پردازنده، تصویر را به قطعات کوچک تبدیل و آن‌ها را با فریم‌های ماقبل خود مقایسه می‌کند. EIS تشخیص خواهد داد که تاری تصویر به دلیل متحرک بودن سوژه بوده است یا لرزش دست عکاس آن و بر این اساس اصلاح تصویر لازم را انجام می‌دهد.

در این سیستم محاسبه‌ی مکان قرارگیری تصویر روی حسگر تصویر به‌صورت الکترونیکی صورت می‌گیرد؛ به‌طوری‌که وقتی سیستم تشخیص می‌دهد که تصویر به درستی تابانده نشده است و در واقع لرزش وجود دارد، کمی تصویر را جابه‌جا می‌کند تا در جای درست روی حسگر تصویر قرار بگیرد. مثلا اگر دوربین به سمت چپ لرزش پیدا کند تصویر به سمت راست جابه‌جا می‌شود تا آن لرزش جبران بشود و اساسا تصویر در هر جهتی بلرزد، سیستم EIS به همان اندازه در جهت دیگر حرکت می‌کند تا تاری تصویر را برطرف کند.

EIS

سیستم EIS در واقع برای کاهش لرزش دوربین به دو روش عمل می‌کند. در روش اول اندازه‌ی تصویر با زوم دیجیتال افزایش پیدا می‌کند تا از حسگر تصویر بزرگ‌تر شود. با بزرگ کردن تصویر، سیستم قادر خواهد بود آن را بررسی کند و حرکت ناشی از لرزش را تشخیص دهد. برای این‌که بدانید دوربین شما از این روش استفاده می‌کند یا نه، کافی است دوربین را فعال و دقت کنید در لحظه‌ی اول تصویر کمی زوم می‌شود یا نه. اگر جواب مثبت باشد دوربین شما از این روش برای ثبات‌بخشی به تصویر استفاده می‌کند. از آن‌جایی که در این سیستم کمی زوم دیجیتال اتفاق می‌افتد، رزولوشن تصویر کمی تحت تأثیر قرار می‌گیرد و کاهش می‌یابد.

دومین روش در سیستم EIS استفاده از حسگر تصویر بزرگ است. در این حالت، تصویر تنها ۹۰ درصد از سطح حسگر را پر می‌کند و به همین دلیل فضا برای جابه‌جایی تصویر وجود دارد. برای مثال، در شرایطی که دوربین ثابت است، تصویر در مرکز حسگر قرار می‌گیرد؛ اما اگر دوربین به سمت راست تکان بخورد، تصویر فضای لازم را برای حرکت به سمت چپ و جبران لرزش به وجود آمده خواهد داشت. در این حالت تصویر دقیقا در فضایی که باید قرار می‌گیرد و از این رو لرزش حذف می‌شود.

نقاط قوت و ضعف سیستم EIS

سیستم‌های EIS به دلیل کم‌جا بودن بسیار کارآمد هستند؛ چرا که باعث افزایش قطر گوشی و لنز نمی‌شوند و در واقع هیچ قطعه‌ای به لنز اضافه نمی‌کنند. تمام اتفاقاتی که در بالا توضیح داده شد به‌صورت الکترونیکی و در بالاترین سرعت صورت می‌پذیرد و هیچ قطعه‌ی مکانیکی اضافه‌ای در کار نیست. در مورد نقطه ضعف این سیستم باید گفت از آن‌جایی که تصویر ۹۰ درصد از سطح حسگر را می‌پوشاند، برای پوشش ۱۰ درصد باقی‌مانده کمی بزرگ‌نمایی صورت می‌گیرد که این موضوع باعث افت رزولوشن و کیفیت تصویر می‌شود. ویدیوی زیر تست توانایی سیستم لرزشگیر الکترونیکی در حذف لرزش‌ها را نشان می‌دهد.

لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS)

سیستم ثبات‌بخشی اپتیکال تصویر یا OIS متفاوت از سیستم EIS عمل می‌کند. این سیستم قبل از این‌که تصویر به حسگر برسد مداخله می‌کند تا پس از آن نیازی به تنظیمات الکترونیکی تصویر نباشد و تصویر تمام فضای حسگر را پر کند. این امر با قرار دادن نوعی منشور با زوایای مختلف در جلوی لنز صورت می‌گیرد. این منشور باعث می‌شود تصویر به‌درستی روی حسگر بتابد.

OIS

منشور یادشده یک جفت شیشه است که به حالت لغزنده‌ای روی هم قرار گرفته‌اند. وقتی تصویر از منشور عبور می‌کند، سیستم با تشخیص میزان لرزش و جهت آن شیشه‌های منشور را در حالت و زاویه‌ای تنظیم می‌کند که لرزش تصویر حذف شود و به لنز منتقل نشود. از شیشه‌های منشور یکی به‌صورت عمودی حرکت می‌کند تا تصویر را به بالا و پایین هدایت کند و دیگری با حرکت افقی وظیفه‌ی جابه‌جایی تصویر به چپ و راست را بر عهده دارد. در این سیستم نیز مانند EIS جابه‌جایی تصویر در جهت عکس لرزش است و چنان‌چه لرزشی تشخیص داده نشود، مکانیزم تصویر خنثی باقی می‌ماند و تصویر به وسط حسگر هدایت می‌شود. جالب است بدانید در دنیای عکاسی، لرزشگیر اپتیکال همیشه درون لنز قرار نمی‌گیرد و برخی حسگر‌های تصویر نیز دارای لرزشگیر هستند که در این صورت به‌جای حرکت بخش داخلی لنز، خود سنسور دوربین متحرک خواهد بود تا لرزش‌ها را خنثی کند. در سال‌های اخیر برخی شرکت‌ها به اصلاح تصویر در دو جهت عمودی و افقی اکتفا نکرده‌اند و سیستم‌های لرزشگیر اپتیکال چهار و پنج جهته را به کار گرفته‌اند.

OIS

دوربین‌هایی که از لرزشگیر اپتیکال تصویر بهره می‌برند معمولا به حسگر ژیروسکوپ برای تشخیص لرزش مجهز هستند. این سنسور لرزش را تشخیص می‌دهد و محاسبات خود را از طریق میکروچیپ لرزشگیر به حسگر تصویر می‌فرستد تا با کمی جابه‌جایی، لرزش تصویر را جبران کند. این نوع اصلاح تصویر دقیق‌ترین نوع ثبات‌بخشی به تصویر محسوب می‌شود؛ چرا که نیازی به افزایش ایزو ندارد و به همین دلیل افت کیفیتی اتفاق نمی‌افتد.

نقاط قوت و ضعف لرزشگیر اپتیکال

استفاده از این سیستم در گوشی‌های هوشمند باعث بالا رفتن قیمت تمام‌شده‌ی این محصولات می‌شود. به همین دلیل OIS را معمولا فقط در فهرست مشخصات گوشی‌های پرچم‌دار می‌توان دید. از سوی دیگر، با توجه به روند باریک‌تر شدن گوشی‌های هوشمند، استفاده از OIS به‌عنوان یک قطعه‌ی مکانیکی جاگیر، یا باعث افزایش ضخامت گوشی می‌شود یا بیرون‌زدگی دوربین از بدنه‌ی گوشی را در پی دارد. به علاوه، برخی کندتر بودن OIS نسبت به EIS را از نقاط ضعف آن می‌دانند؛ هرچند این موضوع ممکن است به دلیل مکانیکی بودن لرزشگیر اپتیکال، از لحاظ تئوری درست باشد؛ اما در عمل چندان محسوس نیست. از سوی دیگر، در مورد ویژگی‌های مثبت OIS می‌توان به عملکرد بهتر آن در شرایط کم‌نور اشاره کرد. همچنین این سیستم برای فیلمبرداری بسیار مناسب است و تصاویر را دچار افت کیفیت و رزولوشن نمی‌کند. در ویدیوی زیر تست توانایی لرزشگیر اپتیکال در مهار لرزش‌ها را مشاهده می‌کنید.

سیستم لرزشگیر سنسور شیفت

در دوربین‌های دیجیتال علاوه بر دو سیستمی که تا به اینجا بررسی شد، سیستم لرزشگیر دیگری نیز به کار گرفته می‌شود که در واقع عمل گرفتن لرزش را در سنسور اعمال می‌کند. این سیستم که سنسور شیفت نام دارد تاکنون تنها در دوربین‌های دیجیتال مورد استفاده قرار گرفته است؛ البته اوپو، تولیدکننده‌ی مطرح موبایل در چین، در نمایشگاه MWC 2016 از فناوری اسمارت سنسور با بهره‌گیری از سیستم سنسور شیفت رونمایی کرد؛ اما تا کنون گوشی هوشمندی با این سیستم لرزشگیر راهی بازار نشده است. سیستم سنسور شیفت با حرکت دادن حسگر دوربین متناسب با تصویر، عمل می‌کند و برای انجام این حرکت از شتاب‌سنج دستگاه کمک می‌گیرد. چنان‌چه شتاب‌سنج دوربین حرکتی را تشخیص بدهد، همزمان ابعاد آن محاسبه می‌شود و متناسب با آن سنسور به حرکت درمی‌آید تا لرزش تصویر تابانده‌شده روی آن گرفته شود.

از مزایای سیستم لرزشگیر سنسور شیفت این است که تقریبا با هر لنزی کار می‌کند؛ یعنی می‌توانید یک دوربین با این سیستم لرزشگیر داخلی تهیه کنید و تمام لنزهای شما از آن بهره ببرند؛ بنابراین، امکان استفاده از لنزهای ارزان‌تر با المان‌های کمتر را خواهید داشت. البته دستگاه دوربین شما به دلیل مجهز بودن به این سیستم کمی گران‌تر خواهد بود.

از نکات جالب توجه سنسور شیفت این است که تأثیر لرزشگیر در منظره‌یاب قابل مشاهده نیست. در واقع در دوربین‌های دیجیتال، نوری که به لنز می‌رسد توسط یک آینه به منظره‌یاب انعکاس داده می‌شود. بنابراین، سنسور دخالتی در قاب‌بندی شما ندارد. در واقع با دوربین خاموش هم می‌توان قاب‌بندی کرد؛ چرا که منظره‌یاب کاملا اپتیکال عمل می‌کند؛ در عوض، اگر به ال‌سی‌دی دستگاه نگاه کنید تأثیر لرزشگیر را خواهید دید.

جمع‌بندی

در پایان باید به این نکته توجه داشته باشید که هیچ یک از سیستم‌های لرزشگیر در شرایط لرزش زیاد یا سوژه‌ی خیلی متحرک نمی‌توانند مانع از تار شدن تصویر شوند و در چنین مواقعی سرعت شاتر و فناوری فوکوس هستند که نقش اصلی را بازی می‌کنند؛ اما در مقام مقایسه می‌توان گفت که هرچند سیستم OIS نسبت به EIS کمی جاگیرتر و سنگین‌تر است و از نظر قیمت نیز هزینه‌ی بیشتری در بر دارد؛ با این حال برتری‌های این سیستم آن را بسیار محبوب کرده است. لرزشگیر الکترونیکی اغلب به کاهش رزولوشن تصویر می‌انجامد؛ اما لرزشگیر اپتیکال به‌ندرت این اتفاق را رقم می‌زند و برای فیلمبرداری بسیار کارآمد است. از آن‌جایی که این سیستم نیازی به نور ندارد و اصلاح تصویر را قبل از دیجیتال‌سازی آن انجام می‌دهد، در شرایط نور کم عملکرد بسیار بهتری نسبت به EIS ارائه می‌دهد. البته با پیشرفت الگوریتم‌های EIS برخی شرکت‌ها به ترکیب دو سیستم لرزشگیر روی آورده‌اند یا در مواردی به استفاده از لرزشگیر الکترونیکی بسنده کرده‌اند؛ از جمله این شرکت‌ها می‌توان گوگل را نام برد که در گوشی‌های پیکسل و پیکسل ایکس ال تنها از EIS استفاده کرد و در نسخه‌ی بعدی همین گوشی‌ها ترکیبی از دو سیستم را به کار گرفت که در پایان می‌توانید تست توانایی کنترل لرزش‌ دوربین مجهز به هر دو سیستم (سمت راست) و دوربین فاقد آن‌ها (سمت چپ)  را در ویدیوی زیر ببینید.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
 دانلود ویدیو‌های یوتیوب با گوشی و کامپیوتر
چطور ویدیو‌های یوتیوب را با گوشی و کامپیوتر دانلود کنیم؟

یوتیوب اجازه‌ی دانلود ویدیوها را به کاربرانی که اشتراک ندارند، نمی‌دهد؛ اما با راهکارهایی می‌توان ویدیو‌های یوتیوب را با گوشی و کامپیوتر دانلود کرد.

175
حدود 15 ساعت قبل
نکات پیش از خرید کولر گازی
۴ اپلیکیشن کاربردی برای کنترل کولر گازی با گوشی

کنترل کولر گازی با گوشی هوشمند با کمک حسگر مادون قرمز، وای‌فای و برنامه‌‌های مرتبط امکان‌پذیر است که در ادامه چند مورد از آن‌ها را معرفی می‌کنیم.

25
حدود 17 ساعت قبل
ظرف حاوی زیتون و شیشه زیتون
همه چیز درباره زیتون: از خواص تغذیه‌ای تا فواید برای پوست و مو

زیتون سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و چربی‌های سالم است که به سلامت قلب، استخوان‌ها کمک می‌کنند و در مبارزه با بیماری‌های مزمنی مانند سرطان نیز موثر ...

8
1 روز قبل
هایسنس X3 پلاس
این کولرگازی خوش‌قیمت، خروجی هوای دوگانه و حالت بسیار کم‌صدا دارد

اگر شب‌ها به‌سختی خواب‌تان می‌برد یا صدای کولر آزاردهنده است، محصول جدید هایسنس می‌تواند همان چیزی باشد که به دنبالش هستید.

6
2 روز قبل
ویوو X200 FE
رقیب قدرتمند گلکسی S25 FE با باتری بزرگ معرفی شد

وقتی حرف از گوشی جمع‌وجور با سخت‌افزار قدرتمند و باتری ماندگار می‌شود، محصول تازه‌وارد ویوو می‌درخشد.

79
2 روز قبل
پنل پشت و چینش دوربین گوشی موبایل پوکو X7 پرو شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7 Pro
اولین مشخصات پوکو X8 پرو لو رفت

گوشی جدید پوکو با ترکیبی از طراحی حرفه‌ای و شارژ سریع در راه است؛ مشخصات اولیه‌ی این دستگاه نشان از هدف‌گذاری جسورانه‌ی شیائومی دارد.

85
1 روز قبل
سه گوشی پرچمدار
بهترین گوشی ها برای تولید محتوا [بهار و تابستان ۱۴۰۴]

تنوع گوشی‌های هوشمند موجود در بازار بسیار زیاد است و در این میان، تنها برخی از مدل‌ها ویژگی‌های لازم برای تولید محتوا را ارائه می‌کنند.

94
حدود 14 ساعت قبل
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

تبلیغات
18 مطلب
پیکان زرد در کنار کنسول گیم‌بوی و نوکیا 6600
ماشین زمان با مقالات «ماشین زمان» به گذشته دنیای فناوری سفر کنید و همراه ما محصولات و تکنولوژی‌های نوستالژیک را مرور کنید.
48 مطلب
کره لاس وگاس درکنار شاتل فضایی
مهندسی بی‌نهایت داستان ساخت پیچیده‌ترین و خلاقانه‌ترین سازه‌های مهندسی دنیا، از آسمان‌خراش‌های بلند تا شاتل‌های فضایی را در بخش مهندسی بی‌نهایت دنبال کنید.
44 مطلب
کالکشن بیوگرافی
بیوگرافی بزرگان علم و فناوری با زندگی و دستاوردهای استادان نوآوری و شکل‌دهندگان دنیای علم و تکنولوژی آشنا شوید.
59 مطلب
لوگوی اندروید
ترفند ها و آموزش های اندروید در مجموعه مطالعاتی آموزش اندروید با برترین و کاربردی‌ ترین ترفند های اندروید آشنا خواهید شد و صفر تا صد تبلت و گوشی اندرویدی خود را آموزش می‌بینید.
14 مطلب
طرح مفهومی سخت‌افزار
شیرجه در سخت افزار با مقالات سخت‌افزاری زومیت در دریای هیجان‌انگیز سخت‌افزار از CPU و GPU تا هوش مصنوعی و شرکت‌های فناوری پیشرو شیرجه بزنید.
آخرین ویدیوها
پخش از رسانه
معرفی کیس آکواریومی Awest GT-AQ16
معرفی کیس آکواریومی Awest GT-AQ16
00:06:18
عکس مصاحبه در مورد جنگ ایران و زومیت
زیر سایه جنگ؛ فناوری در جنگ ۱۲ روزه از نگاه زومیت
01:05:43
عکس شادان و مهرداد و هادی درکنارهم برای پوشش رویداد سامسونگ
نسخه آفلاین پوشش زنده زومیت از رویداد گلکسی آنپکد ۲۰۲۵
02:11:16
بررسی وان‌پلاس ۱۳ اس؛ این گوشی کوچولو رکورد زومیت رو زد!
بررسی وان‌پلاس ۱۳ اس؛ این گوشی کوچولو رکورد زومیت رو زد!
00:12:57
تصویر بهزاد در کنار آیکون ابزارهای هوش مصنوعی مثل چت‌جی‌پی‌تی
با هوش مصنوعی سرعتت رو دو برابر کن!
00:23:15
تصویر رندرهای گلکسی زد فلیپ ۷ و زد فولد ۷
هرآنچه از رویداد معرفی گلکسی زد فولد۷ سامسونگ انتظار داریم
00:10:24
گفتگو زومیت با دیجی کالا
گفتگو زومیت با مدیرعامل دیجی‌کالا: ظرفیت جهش ۱۰ برابری داریم
01:16:00
‍زومکست پست
گفتگو با مدیرعامل پست؛ نیاز به سرمایه‌گذاری و رفع تحریم‌ها
01:09:00
شیرجه‌ای به عمق؛ blu Deep Dive گزارش اولین رویداد باگ‌بانتی بلوبانک سامان
شیرجه‌ای به عمق؛ blu Deep Dive گزارش باگ‌بانتی بلوبانک سامان
00:10:26
نگاه نزدیک به iOS26؛ شیشه‌ای‌ترین سیستم عامل اپل!
نگاه نزدیک به iOS26؛ شیشه‌ای‌ترین سیستم عامل اپل!
00:20:26
تو رویداد WWDC 2025 اپل چه خبر بود؟ خلاصه و مفید
تو رویداد WWDC 2025 اپل چه خبر بود؟ خلاصه و مفید
00:13:23
شنوتو: چهارده هزار پادکستر فارسی
مدیرعامل شنوتو: حدود ۱۴ هزار عنوان پادکستر فارسی فعال است
00:48:57
۵ دلیل برتری مانیتور اولتراواید
۵ دلیل برتری مانیتور اولتراواید + آنباکس ROG Swift PG35V
00:11:02
عکس گلکسی اس ۲۴ اف ای در دستان بهزاد
بررسی طولانی مدت گلکسی S24 FE
00:10:44
عکس تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو در کنار هم
بررسی تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو
00:18:54
ضبط مکالمه گوشی سامسونگ
فعال‌سازی ضبط مکالمه سامسونگ؛ آموزش صفر تا صد
00:13:56
عکسی از وان یو آی ۸ در گوشی اس ۲۵ اولترا
نگاهی به تمام ویژگی‌های جذاب وان یو آی ۸
00:08:02
آب میوا
نمایشگاه آگروفود؛ مصاحبه با مدیرعامل برند میوا
00:15:22
وقتی ناتینگ تجربه می‌فروشه! بررسی ناتینگ فون ۳ای پرو
وقتی ناتینگ تجربه می‌فروشه! بررسی ناتینگ فون ۳ای پرو
00:13:55
باریکی به چه قیمتی؟ بررسی گلکسی اس۲۵ اج
باریکی به چه قیمتی؟ بررسی گلکسی اس۲۵ اج
00:11:09
مالیات در کمین است
چرا کسب‌وکارهای محلی به حاشیه رانده شدند؟
00:56:01
فروش آنلاین لباس‌های ایرانی اصیل در بانی‌مد
بانی‌مد میزبان بیش از هزار برند ایرانی اصیل
00:45:24
عکس بهزاد در کنار تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو
آنباکس تبلت‌های شیائومی؛ پد ۷ و پد ۷ پرو
00:12:19
رویداد گوگل I/O در ۱۸ دقیقه! از ترجمه فارسی تا عینک واقعیت ترکیبی 🥽✨
رویداد گوگل I/O در ۱۸ دقیقه!
00:18:44
زومکست با جاب ویژن
هوش مصنوعی، جایگزین نیروی انسانی؟
01:04:35
عکس گلکسی اس ۲۵ اج در تمام رنگ‌ها
آنباکس گلکسی اس ۲۵ اج؛ باریک و سبک و دوست داشتنی
00:12:54
عکس تبلت‌های گلکسی تب S10 FE و گلکسی تب S10 FE Plus
بررسی گلکسی تب S10 FE و FE پلاس
00:14:14
زومکست فضاهای اشتراکی
گفتگو زومیت با مدیران انجمن فضاهای اشتراکی
00:44:45
یک شب دو گوشی؛ گلکسی اس۲۵ اج و اکسپریا ۱ مارک ۷ معرفی شد
یک شب دو گوشی؛ گلکسی اس۲۵ اج و اکسپریا ۱ مارک ۷ معرفی شد
00:07:40
عکس بهزاد در حال ساختن اپل اکانت
آموزش جامع ساخت اپل آیدی؛ قدم به قدم
00:25:22
پادشاه جدید عکاسی موبایل؟ بررسی شیائومی ۱۵ اولترا 🐲📸
پادشاه جدید عکاسی موبایل؟ بررسی شیائومی ۱۵ اولترا 🐲📸
00:15:17
عکس سعیده اسلامیه در کنار سحر بختیاری از دیجی‌کالا
صفر تا صد دیجی‌کالا ادز؛ مصاحبه با سحر بختیاری
00:41:20
بررسی بلندمدت آیفون ۱۶ پرو مکس 🤑 با این قیمت ارزش خرید داره؟
بررسی بلندمدت آیفون ۱۶ پرو مکس 🤑
00:09:06
تغییرات باورنکردنی در راه اندروید! 🤯🔥
تغییرات باورنکردنی در راه اندروید! 🤯🔥
00:14:52
کاور زومکست اسنپ فود
گفتگو مفصل زومیت با رئیس هیأت مدیره اسنپ‌فود
00:55:58
بررسی لپ‌تاپ دانشجویی Asus Vivobook S14
بهترین لپ‌تاپ دانشجویی وجود ندار... بررسی Asus Vivobook S14
00:11:41
عکس گوشی‌های گلکسی A26 و A36 سامسونگ در کنارهم
بررسی گوشی‌های گلکسی A26 و A36 سامسونگ
00:16:53
گفتگو زومیت با مدیرعامل فیلمنت
گفتگو با مدیرعامل فیلم‌نت؛ از نتفلیکس بهتر خواهیم شد!
00:57:47
تصویر ماشین‌ لباسشویی LG WT1310YJ
خشک‌شویی رو بیار خونه‌! ماشین لباس‌شویی Wash Tower LG
00:05:50
جنجالی‌ترین ویژگی ویندوز ۱۱؛ نگاه نزدیک به Recall مایکروسافت 👀
جنجالی‌ترین ویژگی ویندوز ۱۱؛ نگاه نزدیک به Recall مایکروسافت
00:13:09
عکس گوشی شیائومی ۱۵ اولترا در کنار جعبه دستگاه
آنباکس و نگاه نزدیک شیائومی ۱۵ اولترا
00:12:44
عکس گوشی آیفون ۱۶ ای در دست
بررسی آیفون ۱۶ ای؛ ارزون‌ترین آیفون سال
00:13:37
پرچمدار میان‌رده‌های سامسونگ؛ بررسی گلکسی A56
پرچمدار میان‌رده‌های سامسونگ؛ بررسی گلکسی A56
00:12:58
کولر بادی یا واترکولینگ؟ بهترین راه خنک کردن پردازنده کدومه؟ 🌡️
کولر بادی یا واترکولینگ؟ بهترین راه خنک کردن پردازنده کدومه؟
00:16:44
عکس بهزاد با آیکون‌های گرد شده iOS19
iOS19 قراره چه فرقی کنه؟ نگاهی به تمام تغییرات احتمالی
00:10:59
اوضاع عجیب سامسونگ! 💩
اوضاع عجیب سامسونگ! 💩
00:07:04
آیفون ۱۷ این شکلیه؟
سری آیفون ۱۷ اینجاست! 🔥 داغ داغ از پرینترسه‌بعدی درومده
00:17:17
زومکست مصاحبه با معاون ارشد فروشگاه مرکزی لنوو و مدیرعامل شرکت الماس پهنه رایانه پایتخت
لنوو در ایران؛ همه‌چیز درباره لپ‌تاپ‌های لنوو و خدمات آن
00:17:54
چرا نباید گلکسی اس ۲۵ اولترا بخریم؟ ⛔
چرا نباید گلکسی اس ۲۵ اولترا بخریم؟ ⛔
00:27:52
جعبه گشایی آیفون ۱۶ ای اپل
ارزون‌ترین آیفون اپل اینجاست! 😏 جعبه‌گشایی iPhone 16e
00:12:01

مقایسه قیمت و مشخصات 🛒

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36
3.9
گلکسی A36 سامسونگ

از21,828,800تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ سبز نعنایی / Samsung Galaxy A36پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ سبز نعنایی / Samsung Galaxy A36
3.9
گلکسی A26 سامسونگ

از17,800,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56
3.9
گلکسی A56 سامسونگ

از28,359,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7
4.1
پوکو X7 شیائومی

از21,285,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 پرو شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 پرو شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7 Pro
4.7
پوکو X7 پرو شیائومی

از27,488,800تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 اپل آبی / Apple iPhone 16پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 اپل آبی / Apple iPhone 16
3.6
آیفون 16 اپل

از66,600,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Maxپنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Max
3.7
آیفون 16 پرو مکس اپل

از106,110,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو اپل بژ / Apple iPhone 16 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو اپل بژ / Apple iPhone 16 Pro
4.4
آیفون 16 پرو اپل

از80,550,000تومان

کنسول بازی پلی استیشن 5 پرو سونی / Sony PlayStation 5 Proکنسول بازی پلی استیشن 5 پرو سونی / Sony PlayStation 5 Pro
4.1
اپل ایرپادز 4 به همراه کیساپل ایرپادز 4 به همراه کیس
3
اپل ایرپاد 4

از10,399,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A55 سامسونگ آبی روشن / Samsung Galaxy A55پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A55 سامسونگ آبی روشن / Samsung Galaxy A55
4.2
گلکسی A55 سامسونگ

از25,399,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A15 سامسونگ سرمه ای تیره / Samsung Galaxy A15پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A15 سامسونگ سرمه ای تیره / Samsung Galaxy A15
4.4
گلکسی A15 سامسونگ

از12,099,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco X6 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco X6 Pro
4.3
پوکو X6 پرو شیائومی

از26,259,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 شیائومی سفید / Xiaomi Poco X6پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 شیائومی سفید / Xiaomi Poco X6
4
پوکو X6 شیائومی

از23,457,960تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 شیائومی تیتانیوم / Xiaomi Poco F6پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 شیائومی تیتانیوم / Xiaomi Poco F6
4.6
پوکو F6 شیائومی

از30,800,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco F6 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco F6 Pro
4.5
پوکو F6 پرو شیائومی

از37,399,000تومان

گوشی موبایل گلکسی زد فولد 6 سامسونگ صورتی / Samsung Galaxy Z Fold6گوشی موبایل گلکسی زد فولد 6 سامسونگ صورتی / Samsung Galaxy Z Fold6
4.1
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A35 سامسونگ بنفش روشن / Samsung Galaxy A35پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A35 سامسونگ بنفش روشن / Samsung Galaxy A35
4.3
گلکسی A35 سامسونگ

از21,288,000تومان

پنل جلو و پشت تبلت آیپد پرو 13 اپل نسخه 2024 مشکی / Apple iPad Pro 13 2024پنل جلو و پشت تبلت آیپد پرو 13 اپل نسخه 2024 مشکی / Apple iPad Pro 13 2024
3.9
موبایل آیفون 13 اپل / Apple iPhone 13موبایل آیفون 13 اپل / Apple iPhone 13
4.1
آیفون 13 اپل

از58,999,000تومان

گوشی موبایل ردمی نوت 13 پرو شیائومی / Xiaomi Redmi Note 13 Pro سفیدگوشی موبایل ردمی نوت 13 پرو شیائومی / Xiaomi Redmi Note 13 Pro سفید
4.4
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 24 سامسونگ زرد / Samsung Galaxy S24پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 24 سامسونگ زرد / Samsung Galaxy S24
4.4
گلکسی اس 24 سامسونگ

از79,898,800تومان

موبایل آیفون 13 پرو مکس اپل آبی / APPLE IPHONE 13 PRO MAX Sierra blueموبایل آیفون 13 پرو مکس اپل آبی / APPLE IPHONE 13 PRO MAX Sierra blue
3.5
آیفون 13 پرو مکس اپل

از75,071,000تومان

گوشی آیفون 14 پرو مکس رنگ بنفش تیرهگوشی آیفون 14 پرو مکس رنگ بنفش تیره
3.6
آیفون 14 پرو مکس اپل

از73,260,000تومان

موبایل آیفون 12 اپل مشکی / Apple iPhone 12 blackموبایل آیفون 12 اپل مشکی / Apple iPhone 12 black
4
آیفون 12 اپل

از42,338,000تومان

گوشی موبایل آیفون 13 پرو اپل / Apple iPhone 13 Pro آبیگوشی موبایل آیفون 13 پرو اپل / Apple iPhone 13 Pro آبی
4.1
آیفون 13 پرو اپل

از64,999,000تومان

Xiaomi Poco X4 Pro 5G / گوشی موبایل پوکو X4 پرو شیائومی 5G خاکستریXiaomi Poco X4 Pro 5G / گوشی موبایل پوکو X4 پرو شیائومی 5G خاکستری
3.7
پوکو X4 پرو شیائومی 5G

از18,849,000تومان

آیفون 11 پرو مکس - نمای جلو و پشت  / Iphone 11 Pro Maxآیفون 11 پرو مکس - نمای جلو و پشت  / Iphone 11 Pro Max
4
آیفون 11 پرو اپل

از44,234,000تومان

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات