لری پیج و سرگئی برین به سرقت اسرار تجاری محکوم شدند

یک‌شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۰
مطالعه 3 دقیقه
یک معماری مطرح آمریکایی دادخواستی را تقدیم دادگاه کرده که براساس آن سرگئی برین و لری پیج را به سرقت سازمان یافته‌ی اسرار تجاری محکوم کرده است.
تبلیغات

یک معماری آمریکایی شکایتی را بر علیه کمپانی گوگل مطرح کرده و مدعی شده که بنیان‌گذاران این کمپانی با در پیش گرفتن روش‌های سازمان یافته، اطلاعات و اسرار تجاری پروژه‌ها را از افرادی که ایده‌های خود را با گوگل مطرح می‌کنند، به سرقت می‌برند.

ال اتیا، اعلام کرده که ۵۰ سال را صرف توسعه‌ی روش و یک فناوری کرده که به ادعای وی یک فناوری انقلابی برای ساخت و ساز است. گوگل در سال ۲۰۱۰ میلادی با این معمار به توافق رسیده تا ایده‌ی وی را در قالب یک نرم‌افزار تجاری‌سازی کند. بنابر اطلاعات ارائه شده توسط اتیا، وی به همراه خانواده‌ی خود از نیویورک به پالو آلتو مهاجرت کرده تا این پروژه را تحت عنوان Project Genie در گوگل پیش ببرند.

اطلاعات ارائه شده نشان از این دارد که پروژه‌ی مورد نظر در قالب بخش گوگل ایکس زیر نظر غول جستجو بوده و پروژه در این بخش توسعه یافته است.

اطلاعات ارائه شده در دادخواست اتیا نشان از این دارد که سرگئی برین و لری پیج پس از گذشت مدتی وانمود کرده‌اند که پروژه متوقف شده و از‌ این‌رو اتیا پروژه را ترک کرده است، حال آنکه به ادعای این معماری، گوگل بصورت مخفیانه پروژه‌ی Genie را در قالب یک کمپانی جدید ادامه داده و آن را از زیر مجموعه‌ی بخش پروژه‌ی ایکس خارج کرده است.

اتیا اعلام کرده که با وجود اینکه گوگل در ظاهر این پروژه را متوقف کرده، اما در باطن با تمام نیرو برای پیشبرد آن کار می‌کرده است. از جمله‌ی متهمان دیگر این پرونده باید به سباستین ثرون و همچنین اریک تلر اشاره کرد که مدیریت گوگل ایکس را بر عهده داشته و وظیفه‌ی انجام مذاکرات با اتیا بر عهده‌ی آن بوده است.

براساس اطلاعات ارائه شده توسط قاضی پرونده، گوگل مدعی شده که اتیا پروژه را بدون هیچ چشم‌داشت از درآمد آینده و بدون هیچ شرطی به گوگل واگذار کرده است.

حال اتیا علاوه بر اینکه گوگل را به سرقت اطلاعات و ایده‌ی خود متهم کرده، شکایت دیگری را نیز بر علیه این کمپانی مطرح کرده که گوگل را به سرقت سازمان یافته‌ی اطلاعات تجاری متهم می‌کند. وکیل اتیا به این نکته اشاره کرده که توسعه‌ی یک فناوری بصورت مستقل بسیار هزینه بر است، از این‌رو سرقت اطلاعات و توسعه‌ی آن بسیار سریع‌تر و کم هزینه‌تر است. به ادعای وکیل اتیا، گوگل با در پیش گرفتن سرقت سازمان یافته‌ی اطلاعات و داشتن بودجه‌ای کلان ترجیح می‌دهد تا با استفاده از فناوری‌هایی که توسط دیگران توسعه یافته، در دادگاه و با اتکا به بودجه‌ی خود شاکیانش را راضی کند.

اتیا موفق شده تا ۶ مورد دیگر را نیز پیدا کند که گوگل روش مشابهی را برای سرقت اطلاعات دیگران به کار برده است. اتیا مدعی است که گوگل با استفاده از فناوری که وی در اختیار گوگل قرار داده، کمپانی موسوم به Flux Factory را در سن‌فرانسیسکو راه‌اندازی کرده که یکی از اولین نتایج فعالیت‌های پروژه‌ی ایکس گوگل است.

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات