D1-kifpool

هکر سایت های دولتی دستگیر شد

شنبه 29 خرداد 1395 - 18:00
مطالعه 2 دقیقه
هکر سایت‌های دولتی که چند وقت پیش به برخی از این سایت‌ها نفوذ کرده بود، توسط مرکز بررسی جرایم سازمان یافته سایبری دستگیر شده است. به نظر می‌رسد این هکر در نفوذ به سایت مرکز آمار ایران، نقشی نداشته است. همراه زومیت باشید.
تبلیغات
D4-mcid4

مرکز بررسی جرایم سازمان یافته سایبری اعلام کرد که هکر سایت‌های دولتی را دستگیر کرده است. این مرکز در اطلاعیه‌ی خود آورده است: «چندی پیش هک تعدادی از سایت‌های دولتی، جنجال رسانه‌ای زیادی را ایجاد کرد. مرکز بررسی جرایم سازمان یافته سایبری سپاه، در راستای پاسداری از امنیت فضای مجازی، با ورود به موضوع و انجام اقدامات فنی، موفق به شناسایی و دستگیری هکر تعدادی از این سایت ها شد.

این هکر که با نام «مافیا هکینگ تیم» فعالیت می‌کرد، تاکنون تعداد زیادی از سایت‌های داخلی از جمله سایت سازمان ثبت اسناد کشور، شرکت پست جمهوری اسلامی ایران و تعدادی از دانشگاه‌های کشور را هدف فعالیت های مجرمانه خویش (هک، نفوذ و ...) قرار داده است.

نکته‌ی مهم این است که تهاجمات سایبری اخیر، بار دیگر ضعف و خلأ امنیتی سایت‌های رسمی و حاکمیتی کشور را نشان داد. مرکز بررسی جرایم سازمان یافته سایبری، پیرو مأموریت ذاتی خویش و حفاظت و صیانت از حاکمیت ملی و امنیت عمومی مردم در بستر فضای مجازی، مکرراً این موضوع را به نهادهای متولی امر تذکر داده است.

 نکته‌ی دیگر آنکه در حالیکه برخی مقامات و منابع خبری مدعی شده بودند که این هکر تنها توانسته مدیریت بخش اطلاع رسانی سایت های هک شده را در اختیار بگیرد، اما بررسی کارشناسان فنی این مرکز، نشان دهنده این است که وی به دلیل ضعف امنیتی، به اطلاعات زیادی دسترسی داشته ولی به دلیل انگیزه های خاص، از پیاده سازی و سرقت این اطلاعات خودداری نموده است.

لازم به ذکر است، فرد مزبور  ضمن تشکیل پرونده، به مرجع قضایی معرفی گردیده و تحقیقات مقدماتی از وی کماکان در دستور کار کارشناسان فنی مرکز بررسی جرایم سازمان یافته سایبری قرار دارد.»

چندی پیش سایت مرکز آمار توسط گروه هکری با نام داعس هک شد و پس از آن سایت‌های دولتی دیگری به صورت دومینو وار و به ترتیب هک شدند. البته نامی از مرکز آمار در اطلاعیه مرکز بررسی حرایم سازمان یافته سایبری نیامده است.

البته در این میان شایعاتی نیز منتشر شد که یکی از برجسته‌ترین آنها خبر هک شدن ایران ایر بود که توسط مدیران این شرکت تکذیب شد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟

داغ‌ترین مطالب روز
طرح گرافیکی رندری از قایق فراری در اقیانوس روی آب
قایق جنجالی فراری بر فراز دریا «پرواز» می‌کند!

پروژه‌ی جاه‌طلبانه‌ی فراری، قایقی هیجان‌انگیز است که انرژی مورد نیازش را از حرکت خودش تأمین می‌کند و می‌تواند روی اقیانوس‌ها «پرواز» کند.

54
1 روز قبل
بقایای جنگجو در گورپشته آذربایجان
کشف آرامگاه جنگجوی ۳۸۰۰ ساله عصر برنز در جمهوری آذربایجان

مدفنی متعلق به مردی از عصر برنز در جمهوری آذربایجان کشف شده که حدود دو متر قد داشته و احتمالا فرمانده نظامی بوده است.

19
حدود 12 ساعت قبل
لوگو OCR در پس‌زمینه تیره
بهترین ابزارهای تبدیل عکس به متن؛ چطور نوشته‌ها را از عکس استخراج کنیم؟

اگر در موقعیتی نیاز داشتید تا متنی را به‌سرعت از روی عکس استخراج کنید، با استفاده از ابزارهای مختلف می‌توانید این‌ کار را انجام دهید.

21
1 روز قبل
طرح مفهومی شورولت California Corvette Concept به‌صورت پارک شده
لامبورگینی و بوگاتی را فراموش کنید؛ این ابرخودرو از آینده آمده است

خودروی مفهومی جدید جنرال موتورز می‌خواهد حس‌وحال جنوب کالیفرنیا را به‌افراد القا کند.

37
1 روز قبل
وام ودیعه مسکن
وام ودیعه مسکن ۱۴۰۴ | وام مستاجری چند درصد است؟

در این مطلب مبلغ وام ودیعه مسکن 1404، تعداد اقساط و شرایط دریافت وام مستاجرین را بررسی می‌کنیم.

43
1 روز قبل
دوج Tomahawk
سریع‌ترین موتورسیکلت‌های جهان در سال ۲۰۲۵

هیجان‌انگیزترین موتورسیکلت‌های جهان که مرزهای سرعت را درهم می‌شکنند؛ این فهرست هر موتورسوار ماجراجویی را وسوسه می‌کند.

23
1 روز قبل
بهترین گوشی های ۲۰۲۴
بهترین گوشی های موبایل بازار ایران [مرداد ۱۴۰۴]

در مقاله‌ی پیش‌ رو با در نظر گرفتن پارامترهای تأثیرگذار بر تجربه‌ی کاربر، بهترین گوشی‌های بازار ایران را در بازه‌های قیمتی مختلف معرفی می‌کنیم.

4097
حدود 7 ساعت قبل
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات