ویدیوی مفهومی ویندوز ۱۲ لایت آینده‌ای جذاب برای سیستم‌عامل محبوب مایکروسافت ترسیم می‌کند [تماشا کنید]

شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۵
مطالعه 2 دقیقه
طرحی مفهومی از ویندوز ۱۲ لایت با پس زمینه آبی
طرح مفهومی از ویندوز ۱۲ لایت، دید بسیار خوبی از ظاهر سیستم‌عامل سبکی که مایکروسافت می‌تواند در آینده منتشر کند، ارائه می‌دهد.
تبلیغات

مایکروسافت در گذشته چندین‌بار نسخه‌های سبک‌تری از سیستم‌عامل ویندوز منتشر کرد، اما هیچ‌کدام از آن‌ها موفقیت چشمگیری به‌دست نیاوردند و در نهایت پس‌از مدتی لغو شدند. درحالی‌که غول فناوری اهل ردموند احتمالاً تصمیمی برای انتشار نسخه‌ی سبک جدید از ویندوز ندارد، طراح مشهوری به نام AR4789، با انتشار ویدیوی مفهومی جسورانه از ویندوز ۱۲ لایت، این ایده را دوباره زنده کرده است.

چیزهایی که در ویدیوی مفهومی AR4789 از ویندوز ۱۲ لایت می‌بینیم، کاملاً جدید نیست. به‌ عنوان مثال، در طرح مفهومی مذکور نوار وظیفه‌ی شناوری را مشاهده می‌کنیم که همه‌ی آیکون‌های سیستمی را نشان نمی‌دهد. این سبک طراحی را قبلاً در نمونه‌های منتسب به نسخه‌های اولیه‌ی ویندوز ۱۲ نیز دیده بودیم. به‌هرحال، در طرح جدید واقعاً ایده‌های جسورانه‌ای وجود دارد که ازجمله‌ی آن‌ها می‌توان به نوار وظیفه‌ی شناور در پایین اشاره کرد؛ جایی‌ که فقط برنامه‌ها را به کاربر نشان می‌دهد و هیچ‌چیز دیگری، حتی منوی استارت، در آن به‌چشم نمی‌خورد. تمام آیکون‌های سیستمی، کادر جست‌وجو، TaskView و منوی استارت در نوار وظیفه‌ی شناور دیگری در بالای صفحه ظاهر می‌شوند که شباهت زیادی به نوار منوی macOS دارد.

پخش از رسانه

طرح مفهومی ویندوز ۱۲ لایت از جهات زیادی با ویندوز ۱۱ تفاوت دارد، اما وجه مشترک هر دو این سیستم‌عامل‌ها استفاده از گوشه‌های گرد برای پنجره‌ها، دکمه‌ها و منوها است. در طرف مقابل، عناصر رابط کاربری در ویندوز ۱۰ و ۸ گوشه‌های تیز داشتند. ویدیوی مفهومی ویندوز ۱۲ لایت همچنین منوی استارت کاشی‌دار شبیه ویندوز ۱۰ را نمایش می‌دهد؛ قابلیتی که در ویندوز ۱۱ حذف شد.

طرح مفهومی ویندوز ۱۲ لایت رابط کاربری بازطراحی شده‌ای را در تنظیمات، File Explorer و برنامه‌ی نوت‌پد نشان می‌دهد. البته برخلاف ویندوز ۱۱، تب‌ها در پایین پنجره‌ی برنامه ظاهر می‌شوند. همچنین بخش Task View بازطراحی‌شده را مشاهده می‌کنیم که اکنون گزینه‌ای برای تغییر فوری تصاویر پس‌زمینه‌ی دسکتاپ‌های مختلف ارائه می‌دهد.

نکته‌ی مثبت طراحی‌های مفهومی این است که سازندگان نباید به فکر محدودیت‌های واقعی محصولات باشند و همین موضوع، دستشان را برای خلاقیت بازتر می‌گذارد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات