پرش به محتوای اصلی

جزئیات هیجان‌انگیزی از عینک هوشمند سامسونگ لو رفت

مطالعه ۲ دقیقه
نمای جلو دو عینک هوشمند

نشت اطلاعات اپلیکیشن مدیریت عینک هوشمند سامسونگ، جزئیات تازه‌ای از قابلیت‌های نرم‌افزاری این شرکت با برندهای مطرح فاش کرد.

سامسونگ در حال آماده‌سازی معرفی محصولات جدید در رویداد آنپکد است که گزارش‌ها از برگزاری آن در اواخر همین ماه خبر می‌دهند. در آستانه‌ی رویداد، اطلاعات جدیدی از پروژه‌ی عینک هوشمند سامسونگ منتشر شده است.

دسترسی به اپلیکیشن مدیریت عینک نشان می‌دهد که سامسونگ زیرساخت‌های لازم برای عرضه‌ی این محصول را فراهم کرده؛ اپلیکیشن یادشده ظاهرا برای اتصال عینک به موبایل و دسترسی به قابلیت‌های مختلف طراحی شده است.

بررسی کدهای این اپلیکیشن نشان می‌دهد که عینک هوشمند سامسونگ از سیستم‌عامل One UI XR استفاده می‌کند؛ پلتفرمی که بر پایه‌ی Android XR توسعه‌یافته و پیش‌تر در هدست گلکسی XR نیز مشاهده شده بود.

کاربران از طریق این اپلیکیشن قادر به تنظیمات دقیق، نصب به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری و انتقال تصاویر و ویدیوهای ضبط‌شده توسط عینک خواهند بود. کره‌ای‌ها از طرفی در حال توسعه‌ی اپلیکیشن مجزا با نام Galaxy Glasses Controller برای کنترل عینک از طریق ساعت هوشمند سامسونگ است.

بر اساس کدهای موجود، قابلیت کنترل حرکتی عینک از طریق گلکسی رینگ پیش‌بینی شده است. این اپلیکیشن علاوه‌بر عینک‌های اختصاصی سامسونگ، از مدل‌های در حال توسعه با همکاری Warby Parker و Gentle Monster پشتیبانی خواهد کرد.

به محتوای این مطلب چه امتیازی میدی؟

نظر شما برامون مهمه و به بهتر شدن کیفیت مطالب کمک می‌کنه.

۱ - بسیار بد۱۰ - بسیار خوب

نظرات

از دیگر اعضاء خانواده قلم