به‌گزارش بلومبرگ، کاربران اپل ویژن پرو ممکن است به‌زودی قادر به اسکرول محتوا با چشم باشند. در واقع، اپل درحال کار روی یک قابلیت‌ جدید در visionOS 3 است که امکان حذف حرکات دست هنگام مرور وب‌سایت‌ها، مطالعه و دیگر فعالیت‌ها را فراهم می‌کند.

هدست واقعیت مجازی اپل اکنون هم به‌کاربران اجازه می‌دهد که با نگاه کردن به یک مورد و سپس به‌کارگیری حرکت دست برای ضربه‌زدن به آن، در سیستم‌عامل گشت‌وگذار کنند. ظاهراً کوپرتینویی‌ها می‌خواهند ویژگی بزرگ اسکرول با چشم را در تمام برنامه‌های داخلی ویژن پرو اجرا کنند و برای سایر برنامه‌ها هم درحال همکاری با توسعه‌دهندگان هستند.

در ویژن پرو از چندین دوربین برای ردیابی حرکت چشم و اسکن عنبیه استفاده می‌شود که به‌عنوان روشی برای احراز هویت بیومتریک هم عمل می‌کنند. قابلیت ردیابی چشم در سایر دستگاه‌های اپل مثل گوشی آیفون و آیپد هم وجود دارد و از طریق قابلیت‌های Accessibility ارائه می‌شود.

سیستم‌عامل visionOS 3 در مراسم بزرگ WWDC 2025 خرداد ماه در کنار سایر سیستم‌های عامل معرفی خواهد شد.