کامپیوتر کوانتومی در ۱۱ دقیقه؛ آیا گوگل درباره دستیابی به برتری کوانتومی دروغ گفت؟
سال ۲۰۱۹، گوگل مدعی شد زودتر از رقیبان به برتری کوانتومی دست یافته و کامپیوتر ۵۳ کیوبیتیاش توانسته است محاسباتی را در سه دقیقه انجام دهد که پردازش آن در اَبَررایانه سامیت IBM، سریعترین کامپیوتر جهان در آن زمان، به ۱۰ هزار سال زمان نیاز داشت. شرکت IBM بلافاصله به این ادعا واکنش نشان داد و گفت ادعای گوگل به دستیابی به برتری کوانتومی واقعی نیست؛ چراکه این شرکت از تمام ظرفیتهای کامپیوترهای کلاسیک استفاده نکرده است و مطمئناً اَبَررایانه سامیت میتوانید به همین سرعت این پردازش را انجام دهد.
در ادامه اجازه دهید سوالی مطرح کنیم. کامپیوتر کوانتومی به زبان ساده چیست؟ برای پاسخ به این سؤال و شفافسازی بیشتر عملکرد گوگل و IBM با این ویدئو زومیت همراه باشید:
نظر شما در مورد این ویدئو چه بود؟ چه آینده را با حضور کامپیوترهای کوانتومی میتوان متصور شد؟
با معرفی بهترین اپهای مسیریابی برای آیفون و اندروید و همچنین بهترین گزینه برای مسیریابی آفلاین، به شما در پیدا کردن مسیر و مقصدتان کمک خواهیم کرد.
اختلالها در جیپیاس، زندگی رانندههای تهرانی اسنپ و تپسی را مختل کرده و درآمد آنها را بسیار کاهش داده است.
پلتفرم آموزشی گیت اعلام کرد که مجموعهای عظیم شامل بیش از ۷۰ هزار دوره آموزشی خود را بهصورت کاملاً رایگان برای کاربران ایرانی در دسترس قرار داده ...
اسکلتی که درون یک ظرف سفالی کشف شده، نخستین فرد باستانی مصری است که کل ژنوم او مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.
درحالیکه هنوز ارتباطات در کشور به وضعیت قبل از جنگ، بازنگشته اما شاهدیم که در سه روز گذشته حملات سایبری به زیرساخت ارتباطی کشور شدت گرفته است.
دختر شهید سردار شادمانی با اشاره به برخی ادعاها مبنی بر تاثیر استفاده از واتساپ بر ترورهای اخیر گفت: «ترور پدرم ربطی به استفاده از «واتساپ» نداشت.»
جسارت خلبان جوان در عبور از مرزهای جنوبگان، پای قانون را وسط کشید و سرنوشت سفر او را به بنبست رساند.