جمع بندی CES 2011: بهترین تلویزیون های HDTV
بهترین تلویزیونهای CES:
Vizio یک شرکت تولید کننده میانی است که در سال ۲۰۱۰ مدلهای دو بعدی خود را در سری XVT3SV معرفی کرد و نظر بسیاری به خود جلب کرد و بسیاری عنوان بهترین تلویزیون LCD دو بعدی را به آن دادند.
امسال نیز Vizio سری XVT3D6SP را معرفی کرد که در واقع مکمل تلفن هوشمند و تبلت اندروید این شرکت است. تلویزیونهای این سری دارای Google TV با ظاهر سفارشی شده و نسخه تقویت شده VIA (نرم افزارهای اینترنتی ویزیو) هستند. رابط کاربری این تلویزیون بهترین نمونه موجود است. کنترل از راه دور این تلویزیون نیز یک صفحه لمسی بسیار کارآمد است. پنل این تلویزیون سه بعدی از نوع Full-array با تاریکی موضعی (Local Dimming) بوده که در حال حاضر بهترین نوع تلویزیون LED است. این تلویزیون همچنین اولین تلویزیون یکپارچه با OnLive (سرویس آنلاین بازی) است. اطلاعات بیشتر در مورد تلویزیونهای XVT3D6SP ویزیو را میتوانید در مقاله ای که پیش تر تحت عنوان " CES ۲۰۱۱:جزئیات تلویزیونهای Vizio مجهز به Google TV " منتشر شده بود، بیابید.
تلویزیونهای بعدی از پاناسونیک و سامسونگ هستند. سری VT30 پاناسونیک همانند سری VT25 کیفیت تصویر بسیار خوبی دارند اما عمق رنگ مشکی نیز در این سری بهتر شده است.
سامسونگ نیز سری UND8000 را معرفی کرد سری جدید تلویزیونهای سامسونگ علاوه بر کنترل از راه دور لمسی و بهبود کیفیت تصویر دارای طراحی بسیار زیبا و جذابی هستند. قاب دور فریم این تلویزیون کمتر از 2 اینچ ضخامت دارد.
دو مدل بعدی مربوط به سونی و ال جی هستند، دو سری XBR-HX929 سونی و LW9500 ال جی جزء بهترین تلویزیونهای CES امسال بودند. هر دو تلویزیون از پنل LCD با نور پسزمینه LED و از نوع Full-array با تاریکی موضعی (Local Dimming) هستند. اطلاعات بیشتر در مورد سری جدید تلویزیونهای سونی را در مقاله " CES ۲۰۱۱: بهترین تلویزیون LED سونی XBR-HX929 با تاریکی موضعی (Local Dimming) " و در مورد سری جدید تلویزیونهای ال جی را در مقاله " CES ۲۰۱۱: برترین تلویزیون Full-LED ال جی با قاب بسیار باریک دور پنل " مشاهده خواهید کرد.
تغییراتی که در سال ۲۰۱۱ در تلویزیونها رخ خواهد داد
جنگ سه بعدی: ال جی، ویزیو و توشیبا همگی اعلام کردهاند که تلویزیونهای سه بعدی با فناوری Passive-Glasses عرضه خواهند کرد که ببینده برخلاف فناوری Active-Shutter براحتی میتواند مدت زیادی را به تماشای تصاویر سه بعدی ببنشیند. همچنین عینکهای پلاریزه پسیو بسیار ارزانقیمت هستند.
سونی، سامسونگ و پاناسونیک از استفاده از فناوری Passive اجتناب کرده و تمرکز خود را بر فناوری Active-Shutter گذاشتهاند. در این میان Vizio تنها روی ساخت تلویزیونهای سه بعدی Passive تمرکز کرده است ولی ال جی و توشیبا از هر دو فناوری استفاده خواهند کرد و مدلهای سه بعدی Passive و Active تولید خواهند کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فناوری پولاریزه Passive و Active Shutter و نحوه کارکرد این دو فناوری به مقاله ای که پیش تر تحت عنوان " سه بعدی در خانه: تکنولوژی های پخش - بخش اول" منتشر شده بود مراجعه کنید.
امکانات مبتنی بر اینترنت
سامسونگ، پاناسونیک، ویزیو و ال جی همگی دسترسی به اینترنت و امکان مرور صفحات وب را به تلویزیونهای خود اضافه کردهاند. تمام آنها فروشگاه نرم افزارهای اینترنتی راه اندازی کردهاند و مطمئنا ویزیو تنها شرکتی نیست که تلویزیون مجهز به Google TV را تولید کرده است. با توجه به بیشتر شدن بازار تلویزیونهای سه بعدی استفاده از امکانات اینترنت جذاب تر خواهد شد.
پشتیبانی از ابزارهای دیگر
بسیاری از تلویزیونهای امسال از طریق نرم افزارهای تحت سیستم عامل اندروید و iOS اپل کنترل خواهند شد، برخی از تولیدکننده ها مثل سامسونگ و ویزیو پا را فراتر نهاده و همراه تلویزیون خود یک کنترل از راه دور لمسی که شبیه تلفن هوشمند است ارائه کردهاند. تلویزیونهای آینده ارتباط بسیار بهتری با ابزارهای دیگر خواهند داشت و امکانات بیشتری را در اختیار استفاده کنندگان قرار خواهند داد.
باریکتر، بزرگتر، روشنتر و باکیفیت تر
اگرچه اکثر تلویزیونهای معرفی شده در CES امسال طراحی زیبا و ظاهر جذابی داشتند ولی هنوز هیچکدام بصورت عمقی بررسی نشده اند و اظهار نظر قطعی در مورد بهبود و پیشرفت آنها از نظر کیفیت تصویر ممکن نیست ولی آنچه از ظاهر به نظر می رسید تلویزیونهای عرضه شده تفاوت کیفیت چندانی با مدلهای سابق نداشتند.
بهزودی تمام تلویزیونهای معرفی شده بصورت کامل و عمیق بررسی خواهند شد و تصمیمگیری را برای انتخاب مشتریان راحتتر خواهد کرد.
نظرات