«دین هاچاموویچ» - معاون بخش اینترنت اکسپلورر مایکروسافت - اعلام کرد که به زودی پروژهی متفاوتی را در این شرکت شروع میکند. وی که به مدت 9 سال در تیم اینترنت اکسپلورر مایکروسافت حضور داشت، اطمینان داد که مایکروسافت با پشتوانهی مدیرانی لایق، به سرمایهگذاری در حوزهی ابزار و استانداردهای وب ادامه خواهد داد.
البته هویت تیم نوپایی که وی به آن ملحق خواهد شد هنوز مشخص نشده است. در ادامه بخشی از پیام «دین هاچاموویچ» را که در وبلاگ مایکروسافت نیز منتشر شده ملاحظه میکنید:
جابجایی آقای هاچاموویچ چندان دور از انتظار هم نبود زیرا با پیگیری استراتژی «مایکروسافت واحد» و یکپارچهسازی بخشها، بسیاری از مدیران مایکروسافت به سمتهای دیگری منصوب شده و یا حتی از کار برکنار شدند. به نظر میرسد که جابجاییهای خبرساز در مایکروسافت همچنان ادامه دارند.
نظرات