سامسونگ در دادگاه منطقه‌ای شرق تگزاس با یک پرونده‌ی حقوقی جدید در حوزه‌ی مالکیت فکری روبه‌رو شده است. شرکت آمریکایی IOENGINE با طرح این دادخواست مدعی شد که غول سامسونگ پنج پتنت مربوط به فناوری‌های ارتباطی را بدون مجوز و پرداخت حق‌امتیاز به کار می‌برد.

پتنت‌های مورد بحث به معماری ارتباطی امن میان دستگاه‌های همراه مانند ساعت‌های هوشمند یا هدفون‌های بی‌سیم و دستگاه‌های میزبان نظیر گوشی‌ها، تبلت‌ها و کامپیوترها مربوط می‌شوند. شاکی ادعا می کند که سامسونگ این سازوکارها را در شماری از برجسته‌ترین محصولات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری خود تعبیه کرده است.

فهرست دستگاه‌های هدف در این پرونده شامل گلکسی S23 اولترا، ساعت هوشمند گلکسی واچ اولترا، هدفون گلکسی بادز ۲ پرو و فضای ذخیره‌سازی Portable SSD T7 می‌شود. همچنین برنامه‌های ارتباطی اختصاصی مانند Galaxy Wearable و نرم‌افزار اندروید اتو نیز به نقض این حقوق متهم شده‌اند.

شرکت IOENGINE خواستار دریافت غرامت مالی، تعیین نرخ حق‌امتیاز و صدور حکم توقف استفاده از این فناوری‌ها در دستگاه‌های سامسونگ است. پرونده‌های این‌چنینی اغلب توسط شرکت‌های مدعی پتنت ایجاد می‌شوند و شرکت‌های بزرگ فناوری معمولا برای جلوگیری از صرف وقت و هزینه‌های دادرسی طولانی، توافق خارج از دادگاه را انتخاب می‌کنند.