وارنر برادرز دست رد به سینه پارامونت زد؛ لبخند بر لب مدیران نتفلیکس

پنج‌شنبه 27 آذر 1404 - 11:15
مطالعه 1 دقیقه
نتفلیکس و وارنر برادرز
وارنر برادرز رسماً پیشنهاد تصاحب عظیم پارامونت را رد و بر تعهد خود به نتفلیکس تأکید کرد. جزئیات این تصمیم بزرگ هالیوودی را بخوانید.
تبلیغات

وارنر برادرز دیسکاوری به‌طور رسمی پیشنهاد تصاحب ۱۰۸ میلیارد دلاری پارامونت اسکای‌دنس را رد کرد و اعلام کرد همچنان به توافق ۸۲٫۷ میلیارد دلاری خود با نتفلیکس پایبند می‌ماند؛ قراردادی که در صورت دریافت مجوزهای نظارتی، سال آینده نهایی خواهد شد.

هیئت‌مدیره‌ی وارنر برادرز با اتفاق آرا اعلام کرد پیشنهاد پارامونت نه در راستای منافع شرکت و سهام‌داران است و نه طبق مفاد قرارداد موجود با نتفلیکس، واجد شرایط «پیشنهاد برتر» محسوب می‌شود؛ موضوعی که مسیر همکاری با نتفلیکس را تقویت می‌کند.

یکی از نگرانی‌های اصلی WBD، منبع تأمین مالی پیشنهاد پارامونت بود؛ زیرا بخشی از سرمایه از صندوق‌های ثروت ملی خاورمیانه تأمین می‌شد و حتی با وجود ادعای تضمین مالی خانواده‌ی الیسون می‌توانست بررسی امنیت ملی آمریکا را در پی داشته باشد.

وارنر برادرز دیسکاوری همچنین پارامونت را به گمراه‌کردن سهام‌داران متهم و اعلام کرد پشتوانه‌ی مالی وعده‌داده‌شده واقعی نیست. به‌گفته‌ی این شرکت، تکیه بر سازوکارهای مالی غیرشفاف و وعده‌ی صرفه‌جویی ۹ میلیارد دلاری، در نهایت به تضعیف هالیوود منجر می‌شود.

در مقابل، نتفلیکس این تصمیم را تأییدی بر برتری توافق خود دانست و آن را نتیجه‌ی فرایند رقابتی سالم توصیف کرد. پارامونت هنوز واکنش رسمی نشان نداده است، اما پیش‌تر پیشنهاد تمام‌نقدی خود و مسیر ساده‌تر دریافت مجوزها را مزیت اصلی معامله عنوان کرده بود.

تبلیغات
تبلیغات

نظرات