D1-kifpool

سرویس سامسونگ پی در گوشی‌های پایین رده هم ارائه خواهد شد

دوشنبه 30 شهریور 1394 - 04:05
مطالعه 2 دقیقه
به تازگی جی کی شین- مدیر عامل سامسونگ موبایل  در مصاحبه‌ای اعلام کرده است که سرویس سامسونگ‌پی در آینده نزدیک در گوشی‌های هوشمند پایین رده این شرکت نیز ارائه خواهد شد. قرار است این نرم‌افزار در روز ۲۸ سپتامبر (۶ مهر) در آمریکا معرفی شود.
تبلیغات
D4-mcid4

به تازگی گزارشاتی منتشر شده که نشان می‌دهد تا این لحظه ۵۰۰ هزار نفر برای استفاده از سامسونگ پی (Samsung Pay) ثبت نام کرده‌اند. غول  فناوری کره جنوبی مدعی شده است که روزانه حدود ۲۵٫۰۰۰ نفر در کشور کره جنوبی برای استفاده از سامسونگ پی ثبت نام می‌کنند و این در شرایطی است که در حال حاضر این سرویس فقط برای کاربران گلکسی اس ۶ و گلکسی اس ۶ اج قابل استفاده است.

نرم افزار سامسونگ پی با کمک NFC کار می‌کند. در این روش پرداختی، دو دستگاه که در این جا شامل یک گوشی هوشمند و یک اسکنر می‌شود به هم نزدیک شده و در فاصله چند سانتیمتری از هم به تبادل اطلاعات می‌پردازند. واضح است که برای این که چنین امری میسر شود، هر دو دستگاه باید به چیپ NFC  مجهز باشند. همچنین این نرم‌افزار از فناوری انتقال امن مغناطیسی (MST) نیز پشتیبانی می‌کند. به کمک این فناوری گوشی‌های هوشمند قدیمی‌تر نیز قادر به پرداخت وایرلس هستند. این بدین معنی است که سامسونگ پی با بسیاری از اسکنرهای نوار مغناطیسی که در فروشگاه‌ها و کافی‌شاپ‌ها وجود دارند، سازگاری دارد.

برای استفاده از  سامسونگ پی کافی است تا دست خود را در صفحه Home به سمت بالا بکشید. البته در Lock Screen  و وقتی که گوشی هوشمند شما در حالت Sleep است هم با کشیدن دست خود به سمت بالا می‌توانید این نرم‌افزار را اجرا کنید. سپس گوشی خود را به اسکنر نزدیک کرده و با وارد کردن یک پین کُد یا اثر انگشت خرید خود را انجام می‌دهید. 

سامسونگ پی شباهت زیادی به اپل پی و اندروید پی دارد و باید دید آیا می‌تواند با رقبای خود رقابت کند یا خیر. اگر استراتژی این شرکت مبنی بر دسترسی کاربران گوشی‌های پایین رده به سامسونگ پی باعث جذب کاربران بیشتر به سوی سامسونگ پی شود، سامسونگ رقابت با دو رقیب دیگر خود را با قدرت آغاز خواهد کرد. به نظر شما سامسونگ پی می تواند با اپل پی و بخصوص اندروید پی رقابت کند؟

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
تبلیغات
D5-b3IranServer
داغ‌ترین مطالب روز
نمای سه‌چهارم جلو خودرو اکس‌پنگ G7
۱۰ هزار نفر برای خرید شاسی‌بلند جدید چینی صف کشیدند

استقبال کم‌سابقه‌ای از خودرو برقی جدید اکس‌پنگ صورت گرفت؛ ۱۰ هزار سفارش در کمتر از یک ساعت.

27
1 روز قبل
یخچال‌فریزر Mijia 271L شیائومی در آشپزخانه
یخچال‌فریزر سه‌در جدید شیائومی با طراحی مدرن و قابلیت‌های کاربردی معرفی شد

جدیدترین یخچال‌فریزر شیائومی با طراحی مینیمالیستی و امکانات ضدباکتری از راه رسید.

15
2 روز قبل
ویندوز ویستا روی لپ تاپ
طعنه مایکروسافت به اپل: ۲۰ سال پیش با ویندوز ویستا طراحی شیشه‌ای داشتیم

مایکروسافت درست یک روز پس از مراسم WWDC 2025 به زبان طراحی جدید اپل طعنه زد.

142
2 روز قبل
سرباز ارتش آمریکا با عینک واقعیت مجازی
وقتی سربازان با کمک چشم پهپادها در میدان نبرد ناپدید می‌شوند

سیستم آموزشی جدید ارتش آمریکا با کمک پهپادها، به سربازان در مهارت مخفی‌شدن کمک می‌کند.

27
1 روز قبل
اینفینیکس Hot 60 پرو پلاس
این گوشی سبک‌تر از گلکسی S25 اج است اما باتری پرظرفیت‌تری دارد

گوشی جدیدی در راه است که با بدنه‌ای سبک‌تر از پرچم‌دار فوق‌باریک سامسونگ یعنی S25 اج، مشخصات بسیار جذابی دارد.

27
2 روز قبل
گلکسی S25 اولترا / Galaxy S25 Ultra در دست
هوش مصنوعی ۲۰۰ دلاری برای کاربران سامسونگ رایگان شد

سامسونگ هوش مصنوعی ۲۰۰ دلاری پرپلکسیتی را فعلاً به‌صورت رایگان در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد.

41
2 روز قبل
 اسکرین‌ شات از استوری اینستاگرام
آیا اینستاگرام گرفتن اسکرین‌ شات از استوری را به کاربر اطلاع‌رسانی می‌کند؟

محدودیت‌های اینستاگرام درباره‌ی اسکرین‌شات، مخصوصاً در استوری و دایرکت، همیشه موضوعی حساس بوده است.

27
1 روز قبل
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات