ماژول‌های پروژه Ara گوگل از طریق فروشگاه‌های آنلاین نظیر پلی استور عرضه می‌شوند

جمعه ۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۰
مطالعه 3 دقیقه
پروژه Google Ara را می‌توان یکی از خلاقانه‌ترین و البته ماجراجویانه‌ترین پروژه‌های در حال اجرا در گوگل دانست. هدف این پروژه ارائه گوشی هوشمند ماژولار است که کاربران می‌توانند هر کدام از قطعات آن‌را در صورت نیاز به راحتی تعویض کنند.
تبلیغات

اولین گوشی هوشمند پروژه آرا، اوایل سال 2015 میلادی به طور آزمایشی عرضه خواهد شد و به همین دلیل، حدس و گمان‌ها در مورد آن از همین الان مطرح می‌شوند.

مدیر ارشد این پروژه طی یک سخنرانی که در دانشگاه Purdue ارائه کرد، توضیح داد که گوگل قصد دارد تمامی قطعات و ماژول‌های بکار رفته در این گوشی را از طریق یک فروشگاه آنلاین به فروش برساند.

پائول ارمنکو، مدیر ارشد این پروژه در کمپانی گوگل طی جلسه پرسش و پاسخی که در دانشگاه مذکور انجام شد اذعان کرد که فروشگاه ماژول‌های آرا «چیزی شبیه به فروشگاه پلی استور» خواهد بود و کاربران در آن خواهند توانست تمامی قطعات مورد نیاز خود را خریداری نمایند. همچنین کلیه ماژول‌ها بر اساس امتیازی که توسط کاربران فروشگاه ثبت می‌شوند مرتب شده و نمایش داده خواهند شد.

هرکسی می‌تواند یک گوشی ماژولار خریداری کرده و بر اساس نیاز، قطعات مورد نیاز خود را با هر مشخصات فنی خریداری نماید. نکته قابل توجه آنکه تمامی قطعات عرضه شده در این فروشگاه به طور مستقیم و بدون واسطه به مشتریان فروخته خواهند شد.

گوگل اخیرا کیت توسعه دهندگان پروژه آرا را در اختیار علاقه مندان قرار داده است، اما این کمپانی قصد دارد برخی از ماژول‌های جالب خود را نیز در این فروشگاه عرضه کند. به عنوان مثال می‌توان به ماژول‌های زیستی عرضه شده برای پروژه آرا اشاره کرد که می‌تواند شرایط ذهنی و فکری کاربر را بررسی کرده و نتایج و فیدبک‌ها را به یک سیستم تجارت الکترونیکی ارسال نماید.

این ماژول می‌تواند پاسخ پوستی، سطح قند خون، اندازه مردمک چشم، جهت نگاه کردن چشم و بسیاری از موارد جالب و البته جذاب دیگر را دریافت کند و تمامی این اطلاعات را به یک سیستم تجارت الکترونیکی جهت بررسی ارسال نماید. اگر استرس زیادی داشته یا از انجام کاری مریض و سرخورده شده‌اید، می‌توانید از ماژول‌های مخصوص اینکار استفاده کنید.

این ماژول می‌تواند با ضریب خطای اندکی به شما بگوید که چقدر استرس دارید و در همین حین مناسب‌ترین موسیقی را از طریق سرویس Play Music گوگل برایتان پخش نماید.

گوگل اذعان کرده که ماژول‌های عرضه شده در این فروشگاه با برچسب‌های قیمت متفاوتی حضور دارند. قیمت این قطعات از «ارزان قیمت و مناسب» شروع شده و تا «قطعات پیشرفته و حرفه‌ای گران قیمت» ادامه پیدا می‌کند.

هدف نهایی این پروژه به گفته Eremenko دست یافتن به هدف والای گوگل که همانا فراهم کردن راه‌های دسترسی برای بیش از 5 میلیارد نفر از جمعیت کره زمین به شبکه جهانی اینترنت است که اکنون آفلاین هستند.

نظر شما در مورد این پروژه چیست؟ به عقیده شما آیا این گوشی و قطعات آن در کشور عزیزمان نیز عرضه خواهند شد؟

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات