بسیاری از کارشناسان اصول فناوری ماژولار را نسل بعد قوانین طراحی میدانند. با توجه به لوازم خانگی چندکاره در منزل و پیشرفت فناوری و گجتهایی که هرسال با حفظ ظاهر و ابعاد خود، امکانات بیشتری در اختیار مشتریان میگذارند، هم اکنون شاهد گسترش روز افزون این فناوری هستیم.
با این حال عدهای آیندهی خوبی برای این طراحی متصور نیستند. آنها عقیده دارند که با پیشرفت تکنولوژی به سمتی خواهیم رفت که تمام امکانات نرم افزاری و سخت افزاری در یک وسیله گردآوری شوند و دیگر نیازی به قطعات جانبی نخواهد بود. ولی در همین سالهای اخیر شاهد بودهایم که بسیار از گجتهای جدید امکانات بسیاری را فدا کردهاند تا بتوانند قابلیتهای مدنظر خود را بهبود دهند. در آینده نیز مسلما این امر تکرار خواهد شد و احتمالا به این زودی شاهد وسیلهای که بی نقص باشد و نیازهای کاربر را تماما برطرف کند نخواهیم بود.
در عین حال این وسایل نیاز کاربر را به او دیکته میکنند و مصرف کننده مجبور است انتظاراتش را تا حد وسیله خود پایین بیاورد. در این شرایط استفاده از طراحی ماژولار در آینده کمک بسیاری به هرچه بینقصتر ساختن وسایل جدید خواهد بود. حتی اگر وسیله دارای نقیصهای باشد با استفاده از این مدل طراحی میتوانیم این مشکل موجود را برطرف کنیم. اگر دوربین حرفهایتری میخواهیم با یک ماژول دستگاهمان را تبدیل به یک دوربین تخصصی میکنیم.
همانطور که امسال شاهد بودیم الجی توانست با استفاده از همین طراحی در گوشی پرچمدار جدید خود از رقبا متمایز شود و دایره وسیعی از امکانات را در اختیار کاربر قرار دهد تا او بتواند انتخاب کند که به چه قابلیتی بیشتر از همه نیاز دارد. این ماژول ها تکنولوژی روز مثل واقعیت مجازی تا نیاز قدیمی کاربران برای بیشتر شدن باتری را دربرمیگیرد. این ویژگی با احترام به آزادی عمل، شخصیسازی گستردهای را در اختیار مصرف کننده میگذارد.
با توجه به تخصصی و شخصیتر شدن همه امور زندگیمان در آینده "شخصیسازی" بارزترین ویژگی گجتها و وسایل مورد استفاده ما در زندگی روزمره خواهد بود. خارج از اینکه جوانهای امروزی همهچیز را با هم میخواهند و دوست دارند از تمام امکانات با سادهترین روش ممکن استفاده کنند، این نیاز به شخصیسازی و داشتن تمام امکانات راهی جز طراحی ماژولار برای گجتهای آینده نمیگذارد و موفقیت از آن شرکتهایی خواهد بود که در این زمینه قدم برمیدارند.