چگونه پیام‌های دایرکت اینستاگرام را بدون سین خوردن بخوانیم؟

جمعه ۱۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۰
مطالعه 4 دقیقه
لوگوی اینستاگرام
اگر دوست ندارید کسی بفهمد که پیام‌هایش را در اینستاگرام خوانده‌اید، راهی ساده برای انجام اینکار وجود دارد.
تبلیغات

شاید نخواهید دیگران بدانند که دقیقاً چه‌زمانی پیام‌هایشان را در اینستاگرام می‌خوانید یا می‌خواهید حریم خصوصی‌تان را حفظ کنید و به زمان بیشتری برای پاسخگویی نیاز دارید. اینستاگرام ویژگی خواندن دایرکت بدون سین‌شدن را با نام Read receipts برای چت‌های فردی یا همه‌ی چت‌ها ارائه می‌دهد. در این مقاله به نحوه‌ی غیرفعال‌کردن Read receipts در اینستاگرام می‌پردازیم.

نحوه غیر فعال‌کردن Read receipts برای چت خاص در اینستاگرام

برای غیر فعال‌کردن Read receipts چت فرد موردنظرتان در اینستاگرام مراحل زیر را دنبال کنید:

  • اپلیکیشن اینستاگرام را باز کنید و به دایرکت بروید.
  • چتی را که می‌خواهید Read receipts آن غیرفعال شود، باز کنید.
  • روی نام فرد یا گروه در بالا ضربه بزنید.
  • به قسمت Privacy & safety بروید و دکمه‌ی تغییردهنده‌ وضعیت Read receipts را خاموش کنید.
دایرکت اینستاگرام
انتخاب نام مورد نظر برای غیرفعال کردن Read receipts
انتخاب قسمت Privacy & safety
خاموش کردن دکمه‌ تغییر دهنده‌ وضعیت Read receipts

نحوه غیرفعال کردن Read receipts برای تمام چت‌های اینستاگرام

اگر می‌خواهید Read receipts را برای همه‌ی چت‌های اینستاگرام به‌طور هم‌زمان غیرفعال کنید، باید به تنظیمات بروید:

  • اپلیکیشن اینستاگرام را باز کنید و وارد پروفایل خودتان شوید.
  • روی سه‌خط افقی در گوشه‌ی بالا سمت راست ضربه بزنید تا به صفحه‌ی Settings and activity بروید.
  • حالا به قسمت Messages and story replies و سپس Show read receipts بروید.
  • دکمه‌ی تغییردهنده‌‌ی وضعیت Read receipts را خاموش کنید.
پروفایل اینستاگرام و انتخاب سه‌ خط افقی
صفحه‌ی Settings and activity اینستاگرام
انتخاب گزینه Show read receipts
خاموش کردن دکمه‌ تغییردهنده‌ وضعیت Read receipts

توجه داشته باشید که با غیرفعال‌کردن Read receipts برای تمام چت‌های اینستاگرام همچنان می‌توانید انتخاب کنید که Read receipts برای چت‌های خاصی روشن باشد.

با غیر فعال‌سازی Read receipts در اینستاگرام چه اتفاقی می‌افتد؟

هنگامی‌که Read receipts را برای چت‌های اینستاگرام خود خاموش کنید، طرف مقابل متوجه نخواهد شد که آیا پیام او را خوانده‌اید یا نه و همه‌ی پیام‌ها فقط باعنوان «sent» برای هر دو طرف نمایش داده می‌شوند.

توجه داشته باشید که با غیرفعال‌کردن Read receipts دیگران همچنان می‌توانند وضعیت آنلاین‌بودن شما را در اینستاگرام مشاهده کنند. برای اینکه فالوورها و مخاطبین چت شما نتوانند وضعیت آنلاین و آخرین زمان فعال‌بودن شما را ببینند، باید نقطه‌ی سبز کنار آیکون پروفایل شما (قابلیت Activity Status) حذف شود.

غیر فعال‌‌کردن Read receipts درکنار مخفی کردن آنلاین بودن اینستاگرام به شما امکان می‌دهد با آرامش ذهنی و بدون فشار برای پاسخگویی فوری به همه، آنلاین شوید.

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات