معرفی بهترین اپلیکیشن های برنامه ریزی و مدیریت کارها

یک‌شنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۰
مطالعه 14 دقیقه
 اپلیکیشن های برنامه ریزی و مدیریت کارها
یکی از بهترین راه‌ها برای برنامه‌ریزی و رسیدن به نظم بیشتر در انجام کارهای روزانه، استفاده از اپلیکیشن‌های برنامه‌ریزی و بهره‌وری است.
تبلیغات

انجام به‌موقع کارهای روزمره در کنار تمام وظایفی که در روزهای به‌خصوص برعهده داریم، بدون برنامه‌ریزی تقریباً غیرممکن به‌نظر می‌رسد. حتی اگر در لحظه زندگی کنید و به گذشته و آینده هم اهمیت ندهید،‌ برای انجام برخی کارها مانند مراجعه به بانک یا ملاقات با پزشک ناچار هستید وقت خود را مطابق با شرایط کاری این مجموعه‌ها زمان‌بندی کنید. یکی از راهکارهای مناسب برای یادآوری دقیق زمان‌بندی‌ها، اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه روی گوشی‌های هوشمند است.

در این مطلب علاوه‌بر بهترین نرم افزار برنامه ریزی روزانه، چند اپلیکیشن مکمل هم برای کسانی که می‌خواهند برنامه‌ریزی‌های خود را هوشمندانه‌تر انجام دهند معرفی می‌کنیم.

کپی لینک

۱. ترلو (Trello)

ترلو یکی گزینه‌های جذاب در فهرست بهترین اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه محسوب می‌شود که در برنامه‌ریزی و مدیریت سلسله مأموریت‌های کاری مورد استفاده قرار می‌گیرد. ترلو جزو اولین اپلیکیشن‌ها و بسترهای مدیریت وظایف و پروژه بوده که به مرور زمان به یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های برنامه‌ریزی تبدیل شد. البته با اینکه این اپلیکیشنِ رایگان برای برنامه‌‌ریزی‌های پیچیده‌ی پروژه‌های کاری مناسب‌تر است، اما می‌توان از آن برای انجام ساده‌ترین برنامه‌ریزی‌ها هم استفاده کرد.

ایجاد ستون‌های مختلف برای تعیین وضعیت انجام بخش‌های مختلف هر پروژه یا تنظیم زمان انجام کارها، ایجاد برچسب‌های مختلف براساس نوع برنامه، اضافه کردن افراد مختلف به برد‌ها برای مدیریت هر تیم، قابلیت ضمیمه‌کردن فایل‌های مختلف، نمایش نوتیفیکیشن‌ها برای اعلام رسیدن به زمان ارائه، همه از قابلیت‌های این اپلیکیشن هستند که باعث می‌شوند ترلو در میان بهترین اپلیکیشن‌های برنامه‌ریزی جای گیرد.

اپلیکیشن ترلو
اپلیکیشن ترلو
اپلیکیشن ترلو
کپی لینک

۲. گوگل Calendar

شکی نیست که گوگل زندگی همه‌ی ما را راحت‌تر کرده است و ابزارهایش به‌قدری کامل و کاربردی هستند که کاربران تنها با استفاده از اپلیکیشن Calendar می‌توانند تمام نیاز‌های خود را برای برنامه‌ریزی کارهای روزمره‌ برطرف کند.

رابط کاربری برنامه‌ی کلندر گوگل بسیار ساده بوده و علاوه‌بر تاریخ میلادی از تقویم ایران نیز پشتیبانی می‌کند و بدین‌منظور باید ازطریق Settings > General > Alternative calendar گزینه‌ی Persian calendar را انتخاب کنید. بدین‌ترتیب اگر به‌دنبال اپلیکیشن برنامه ریزی ماهانه هستید، گوگل Calendar گزینه‌ی مناسبی به‌شمار می‌رود.

جالب است بدانید گوگل Calendar یکی از گزینه‌ها در فهرست بهترین برنامه برای برنامه ریزی محسوب می‌شود و با استفاده از آن می‌توانید برنامه‌های هر روز خود را تعریف کنید، یادداشت بنویسید و ساعت مشخصی را برای نمایش نوتیفیکیشن تعیین کنید.

اپلیکیشن گوگل Calendar
اپلیکیشن گوگل Calendar
اپلیکیشن گوگل Calendar
کپی لینک

۳. Todoist

اگر به‌دنبال بهترین برنامه برای برنامه ریزی هستید، Todoist یکی از بهترین گزینه‌ها به‌شمار می‌رود و از لحاظ کاربرد، شباهت‌های زیادی با ترلو دارد؛ بااین‌حال از لحاظ ظاهر و رابط کاربری، با ترلو متفاوت است؛ در واقع می‌توان گفت که تودوایست رابط کاربری دوستانه‌تری نسبت به ترلو دارد و در نگاه اول مخاطبان بیشتری را به خود جذب می‌کند.

کاربران نرم افزار برنامه ریزی روزانه Todoist می‌توانند ستون‌های مختلفی برای پروژه‌ها ایجاد کرده و طبق این ستون‌ها و عناوینی آن‌ها، وضعیت هر پروژه‌ی شخصی یا گروهی را کنترل کنند. در تودوایست می‌توانید زمان تحویل و انجام هر تسک یا پروژه را مشخص کنید و خیالتان از بابت نمایش نوتیفیکیشن، قبل از رسیدن زمان اجرایی شدن آن، راحت باشد.

اپلیکیشن Todolist
اپلیکیشن Todolist
اپلیکیشن Todolist
کپی لینک

۴. Egenda

افرادی که به‌دنبال اپلیکیشن برای برنامه ریزی هستند، Egenda قابلیت زمان‌بندی‌ پروژه‌ها را دراختیار شما می‌گذارد و می‌توانید از آن برای زمان‌بندی کارهای ساده‌‌ای مانند تعیین قرارهای ملاقات یا انجام تکالیف درسی استفاده کنید؛ البته این اپلیکیشن بستری مناسب برای اجرای پروژه‌های تیمی و بزرگ را هم فراهم می‌کند و به کمک رابط کاربری ساده‌ای که دارد، کاربران زیادی را به سمت خود جذب کرده است.

در اپلیکیشن Egenda می‌توانید تسک‌ها و پروژه‌های خود را در دسته‌بندی‌های مختلف جا دهید و به کمک ابزار برنامه‌ریزی این برنامه و ایجاد ستون و اضافه‌کردن پروژه‌های شخصی یا تیمی، آن‌ها را مدیریت کنید. اپلیکیشن مذکور بیشتر برای دانش‌آموزان و دانشجویانی که می‌خواهند پروژه‌های درسی خود را با برنامه‌ریزی پیش ببرند، مناسب است.

اپلیکیشن Egenda
اپلیکیشن Egenda
اپلیکیشن Egenda
کپی لینک

۵. Notion

Notion یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید برای بهبود بهره‌وری است که به شما کمک می‌کند یاداشت‌های خود را نگه‌داری و کارهای خود را در مکانی واحد مدیریت و پیگیری کنید. شما می‌توانید با استفاده از برنامه‌ی مذکور در انجام کارها با دیگران همکاری کنید، اسناد و یادداشت‌های مورد نظرتان را به‌اشتراک بگذارید یا داده‌ها و اطلاعات مورد نیاز تیم را به‌صورت یکپارچه ذخیره کنید. این ابزار می‌تواند همه‌ی نیازهای مدیریت پروژه‌ را برآورده سازد.

علاوه‌براین اگر به‌دنبال اپلیکیشن برای برنامه ریزی هستید، Notion امکانات دیگری مثل فهرست‌های کاری، مدیریت پروژه، یادداشت‌برداری و غیره را نیز ارائه می‌دهد. این قابلیت‌ها باعث صرفه‌جویی در زمان و هزینه‌ها می‌شود و هم‌زمان به مدیریت زمان و سازمان هم کمک می‌کند.

اپلیکیشن Notion
اپلیکیشن Notion
اپلیکیشن Notion
کپی لینک

۶. Forest

در میان فهرست بهترین برنامه‌های مدیریت و برنامه‌ریزی، Forest ابزاری منحصر‌به‌فرد به‌شمار می‌رود. این برنامه به تمرکز کاربر کمک می‌کند و علاوه بر این به تکنیک پومودورو نیز مجهز است. تکنیک پومودورو پروژه‌های بزرگ را به تسک‌های کوچک‌تر تقسیم می‌کند؛ برای آشنایی بیشتر با آن می‌توانید مقاله‌ی آموزش تکنیک مدیریت زمان پومودورو را در زومیت مطالعه کنید.

مفهوم اپلیکیشن Forest بسیار ساده است؛ اگر هنگام انجام کارها، متمرکز بمانید، درخت مجازی شما رشد خواهد کرد و اگر تمرکز خود را از دست بدهید، پیشرفت چندانی در امور خود مشاهده نخواهید کرد و درخت مجازی‌تان می‌میرد.

همان‌طور که از نام این برنامه پیدا است، باید با انجام به‌موقع پروژه‌ها و ایجاد چندین درخت، جنگلی مجازی را پرورش دهید. با ادامه‌ی روند کاری خود، یک جنگل مجازی شگفت‌انگیز و رنگارنگ خواهید ساخت که می‌توان از آن به‌عنوان مدرکی برای افزایش تمرکز استفاده کرد.

اپلیکیشن Forest
اپلیکیشن Forest
اپلیکیشن Forest
کپی لینک

۷. MeisterTask

مدیریت وظایف، پیوندی میان برنامه‌ریزی برای انجام کار و پیگیری روند انجام آن کار است. MeisterTask نمایی کلی از کارهای در حال انجام را به شما ارائه می‌دهد که امکان ردیابی آن را فراهم می‌کند. این برنامه به تیم‌ها کمک می‌کند با استفاده از ابزاری مانند Trello، گردش کاری خود را مشاهده کنند و دید کلی و واضحی از پیشرفت انجام وظایف مختلف به‌دست آورند.

MeisterTask ابزاری است که می‌توان از آن برای مدیریت پروژه‌های بزرگ یا انجام کارهای روزانه‌ی کسب‌وکارهای شخصی و شرکتی استفاده کرد. با این برنامه می‌توان مشخص کرد که چه کسی چه کاری را در چه‌ زمانی باید انجام دهد. رابط کاربری ساده و قابل‌ فهم نیز یکی دیگر از مزیت‌های این برنامه به‌حساب می‌آید که باعث می‌شود در فهرست بهترین ابزارهای مدیریت انجام کار و وظایف قرار گیرد.

اپلیکیشن Meister task
اپلیکیشن Meister task
اپلیکیشن Meister task
کپی لینک

۸. Any.do

۳۰ میلیون کاربر از Any.do برای برنامه‌ریزی و سازماندهی کارهای خود استفاده می‌کنند و این یعنی یکی از گزینه‌های پرطرفدار در فهرست بهترین برنامه برای برنامه ریزی روزانه محسوب می‌شود.

ازجمله ویژگی‌ها جذاب Any.do می‌توان به امکان سفارشی‌سازی گردش کاری، تعیین وظایف و همکاری برای انجام آن‌ها، مدیریت وظایف روزانه و چت زنده اشاره کرد. این پلتفرم همچنین امکان مدیریت تیم‌های کاری را دردسترس شما قرار می‌دهد و می‌توان آن را با ابزارهای مختلف مدیریتی ادغام کرد.

اپلیکیشن Any Do App
اپلیکیشن Any Do App
اپلیکیشن Any Do App
کپی لینک

۹. Otter.Ai

یکی از مدرن‌ترین و جذاب‌ترین گزینه‌ها در فهرست اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه، Otter.ai است که با استفاده از آن می‌توانید یادداشت‌های دستی را فراموش کنید. این برنامه‌ی جذاب و مدرن، دستیار مبتنی‌بر هوش مصنوعی جذابی دارد که که امکاناتی مثل ضبط خودکار صدا، نوشتن یادداشت‌ها، ثبت خودکار اسلاید‌ها و خلاصه‌سازی جلسات را ارائه می‌دهد. حتی بهترین برنامه یادگیری زبان انگلیسی نیز قابلیت‌هایی مشابه این اپلیکیشن ارائه می‌دهند تا با نوشتن نکات مهم، همیشه در مسیر یادگیری حرکت کنید و حتی از یادداشت‌ها نیز برای یادگیری زبان استفاده کنید.

شما می‌توانید از Otter.ai برای اضافه کردن نظرات، برجسته‌ کردن نکات کلیدی و اختصاصی در متن‌ها و غیره با اعضای تیم خود همکاری کنید. این پلتفرم همچنین امکان اتصال به تقویم گوگل یا مایکروسافت را دارد و امکان ارتباط آن با تیمز مایکروسافت، زوم و گوگل Meet وجود دارد.

اپلیکیشن Otter AI
اپلیکیشن Otter AI
اپلیکیشن Otter AI
کپی لینک

۱۰. تسکینو

اگر به‌دنبال بهترین اپلیکیشن برنامه ریزی فارسی هستید، قطعاً یکی از مناسب‌ترین گزینه‌ها برای شما، تسکینو خواهد بود. همان‌طور که سازندگان این اپلیکیشن اشاره می‌کنند، برنامه‌ریزی هدفمند و هوشمندانه، یکی از مهم‌ترین اصول مدیریت وظایف و کارهای رومزه محسوب می‌شود.

با تَسکینو، امکان برنامه‌ریزی برای انجام کارهای روزانه، همیشه و همه‌جا درسترس شما خواهد بود و می‌توانید با مدیریت دقیق زمان، همه‌ی کارهایتان را با بهره‌وری بالا انجام دهید. امکان استفاده از تسکنیو روی گوشی آیفون، اندروید و مرورگر وب وجود دارد. از مهم‌ترین ویژگی‌های این پلتفرم می‌توان به امکان برنامه‌ریزی، مدیریت وظایف و فعالیت‌ها، ثبت وظیفه و ارجاع آن به اعضای تیم، نظارت بر روند پیشرفت وظایف و موارد دیگر اشاره کرد.

اپلیکیشن تسکینو
اپلیکیشن تسکینو
اپلیکیشن تسکینو

سوالات متداول

  • استفاده از برنامه‌های مدیریت و برنامه‌ریزی چه مزیت‌هایی دارد؟

    این برنامه‌ها با ارائه‌ی ابزارهای کاربردی و مفید، به شما کمک می‌کنند کارهای روزانه، وظایف سازمانی و تیمی را به شکلی بهینه‌تر انجام دهید و در انرژی و زمان انجام امور مختلف صرفه‌جویی کنید. علاوه‌براین اکثر این ابزارها گزارش‌های کاری بسیار خوبی از روند انجام کارها ارائه می‌دهند.

  • بهترین ابزار برای سازماندهی و برنامه‌ریزی کدام است؟

    هرکدام از ابزارهای معرفی‌شده در این مقاله مزیت‌های خاص خود را دارند اما به‌طور کلی می‌توان ترلو و MysterTask و همچنین برنامه‌ی مدرن Otter.ai و Any.do را جزو بهترین‌ برنامه‌های برنامه‌ریزی و مدیریت کارهای شخصی در نظر گرفت.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات