عجیب‌ترین شیوه‌های سرو غذا که با منطق جور در نمی‌آیند

شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۰
مطالعه 6 دقیقه
تصور کنید که مشتاق و گرسنه منتظر سرو غذای موردعلاقه‌تان هستید که ناگهان پیش‌خدمت با یک سینی عجیب ظاهر می‌شود. با دیدن همبرگر عزیزتان روی یک لنگه جوراب، چه حالی پیدا خواهید کرد؟
تبلیغات

زمانی که گرسنه هستید و منتظرید تا هرچه زودتر غذایتان سرو شود، تقریباً هر چیزی می‌تواند اعصابتان را تحریک کند. اگر به یک رستوران شیک و گران‌قیمت یا یک کافه‌ی مثلاً هنری و عجیب رفته‌اید که با نحوه سرو غذاهایشان آشنایی ندارید، باید خودتان را آماده‌ی پیش‌آمدهای عجیب کنید. در چنین مواقعی دو راه دارید؛ یا می‎‌توانید چشم‌هایتان را روی بی‌احترامی مدرنی که بر شما و غذای عزیزتان رفته ببندید و صرفاً از طعم غذا لذت ببرید یا پیش‌خدمت را صدا کنید و موضوع را با او مطرح کنید که در هر صورت مطرح کردن موضوع با کادر رستوران به نحوی به قانع شدن شما ختم خواهد شد. این که انتظار هر چیزی را داشته باشید به شما در حفظ خونسردی‌تان کمک شایانی خواهد کرد، اینگونه شاید با پیش‌خدمت یا آشپز دست به یقه نشوید! داستان سرو عجیب غذاها در کافه‌ها و رستوران‌های سراسر جهان به جایی کشیده شده است که مردم با شرکت در پروژه‌ی We Want Plates (ما ظرف می‌خواهیم) به نوعی سعی در پس گرفتن حق خود دارند. بنابراین اکثرا کسانی که نمی‌توانند از نوشیدن موهیتو در کفش سیندرلا لذت ببرند و حوصله‌ی بحث با کادر رستوران را هم ندارند، اعتراض خود را در قالب تصویری از غذای سرو شده و گاه یک جمله بیان می‌کنند.

عجیب‌ترین شیوه سرو غذاها
عجیب‌ترین شیوه سرو غذاها
عجیب‌ترین شیوه سرو غذاها
عجیب‌ترین شیوه سرو غذاها
عجیب‌ترین شیوه سرو غذاها
عجیب‌ترین شیوه سرو غذاها

رستوران‌های شیک به دلیل سرو وعده‌های کوچک بدنام هستند. مطمئناً کسی دوست ندارد پس از سفارش اسپاگتی با سس گوشت، یک ظرف حاوی پنج رشته اسپاگتی، یک گوشت قلقلی و یک قاشق چای‌خوری سس گوجه‌فرنگی برایش سرو

شود. اگر نگاه دقیق‌تری به این پدیده‌ی رایج بیندازیم، ممکن است دلایل خوبی برای این کار رستوران‌ها پیدا کنیم. اولین دلیل می‌تواند قیمت مواد اولیه باشد. هرچه از مواد گران‌قیمت‌تری برای تهیه‌ی غذا استفاده شود، قیمت آن گران‌تر خواهد بود. سرو غذا در اندازه‌ی کوچک‌تر می‌تواند هزینه‌ی خرید مواد اولیه (همچنین هزینه‌ی نهایی برای مصرف‌کننده) را کاهش دهد؛ در‌ نتیجه، پول کمتری هدر می‌رود و سود بالاتری برای رستوران به ارمغان می‌آورد.

دلیل دوم این است که غذا خوردن در یک رستوران شیک به معنای مزه کردن هر لقمه است. غذایی که در وعده‌های کوچک‌تر سرو می‌شود به شما کمک می‌کند تا از هر لقمه‌ی آن لذت ببرید و آن را بهتر مزه کنید.

علاوه ‌بر این، گفته می‌شود که سرو غذا در اندازه‌های کوچک‌تر منجر به تجربه‌ی بهتر برای مشتری می‌‌شود. زیرا حقیقت این است که وقتی می‌نشینید و غذای پروپیمان خود را تمام می‌کنید، تجربه‌ی کاملی از خوردن آن به دست نمی‌آورید. یک وعده‌ی غذایی حجیم در پر کردن شکم به خوبی عمل می‌کند؛ اما غذا خوردن تنها به معنی سیر شدن نیست. یک وعده‌ی غذایی کوچک جوانه‌های چشایی شما را هشیار می‌کند و باعث حضورتان در لحظه می‌شود.

عجیب‌ترین شیوه سرو غذاها
عجیب‌ترین شیوه سرو غذاها
عجیب‌ترین شیوه سرو غذاها
عجیب‌ترین شیوه سرو غذاها
عجیب‌ترین شیوه سرو غذاها
عجیب‌ترین شیوه سرو غذاها
عجیب‌ترین شیوه سرو غذاها
عجیب‌ترین شیوه سرو غذاها
عجیب‌ترین شیوه سرو غذاها
عجیب‌ترین شیوه سرو غذاها
عجیب‌ترین شیوه سرو غذاها
عجیب‌ترین شیوه سرو غذاها

برای دیدن تصاویر بیشتر از عجیب‌ترین روش‌های سرو غذا (روش‌هایی که حتی به ذهنتان نمی‌رسد)، می‌توانید صفحه اینستاگرام we want plates را دنبال کنید.

امیدواریم از این بخش از شاتر لذت برده باشید. کدام تصویر برایتان عجیب‌تر بود؟ آیا شما هم تجربه‌ای از سرو عجیب غذایتان دارید؟

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات