ظرفیت تولید تراشه‌های ۴ نانومتری سامسونگ تا سال آینده رزرو شد

جمعه 16 مرداد 1405 - 14:10
مطالعه 1 دقیقه
لوگو سامسونگ روی دیوار بزرگ
ظرفیت تولید تراشه‌های ۴ نانومتری سامسونگ برای پاسخ به تقاضای بازار تا پایان سال آینده میلادی به‌طور کامل رزرو شده است.

بخش تراشه‌سازی سامسونگ با افزایش چشمگیر تقاضا روبه‌رو شده و ظرفیت خطوط تولید ۴ نانومتری این غول فناوری تا پایان سال آینده‌ی میلادی به‌طور کامل به فروش رفته است.

موفقیت سامسونگ نشان‌دهنده‌ی پیشرفت پایدار شرکت کره‌ای در مسیر دستیابی به بهره‌برداری حداکثری از کارخانه‌هایش تا پایان سال جاری میلادی است.

به گفته‌ی منبعی کره‌ای، طوط تولید ۴ نانومتری سامسونگ برای ساخت تراشه‌های حافظه‌ی پیشرفته HBM4 خود سامسونگ و همچنین شتاب‌دهنده‌های Groq3 LPX انویدیا به‌شدت درگیر هستند. تکمیل ظرفیت این فناوری پیشرفته، سامسونگ وادار کرده تا لیتوگرافی ۵ نانومتری خود را به‌عنوان یک جایگزین مقرون‌به‌صرفه و کارآمد برای کاربردهای با عملکرد بالا به مشتریان پیشنهاد دهد.

شرکت‌های طراح تراشه در خارج از کره‌ی جنوبی طی سه تا چهار ماه گذشته سفارش‌های متعددی را برای استفاده از لیتوگرافی ۵ نانومتری ثبت کرده‌اند. تنش‌های ژئوپلیتیکی و تکمیل ظرفیت خطوط تولید TSMC که اولویت را به بزرگ‌ترین مشتریان خود می‌دهد، سبب شده تا بسیاری از توسعه‌دهندگان تراشه به سمت سامسونگ هدایت شوند.

سامسونگ درخواست‌های متعددی برای فرآیند نسل بعدی ۲ نانومتری دریافت کرده است. کارشناسان صنعت تراشه باور دارند که چالش اصلی سامسونگ در حال حاضر، بهبود نرخ بازدهی تولید برای تبدیل این ابراز علاقه‌ها به قراردادهای تجاری قطعی خواهد بود.

نظرات

از دیگر اعضاء خانواده قلم