D1-lg

مدیاتک اکنون بزرگ‌ترین سازنده‌ی تراشه‌های مخصوص گوشی‌های هوشمند در جهان است

جمعه 21 آبان 1400 - 10:30
مطالعه 2 دقیقه
براساس اعلام مدیرعامل مدیاتک، این برند تایوانی اکنون بزرگ‌ترین تولیدکننده‌ی پردازنده‌های مخصوص گوشی‌های هوشمند در جهان است.
تبلیغات
D4-mcid4

کوالکام و مدیاتک از سال‌ها قبل، به‌عنوان رقبای شناخته‌ شده‌ی حوزه‌ی تراشه‌های مخصوص گوشی‌های هوشمند شناخته می‌شوند. در این رقابت، کوالکام معمولا شرکت پیشرو بوده است، اما حالا مدیاتک عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده‌ی سیستم-روی-چیپ (SoC) جهان را از آن خود کرده است.

به‌ گزارش گیزموچاینا، ریک تسای، مدیرعامل مدیاتک در رابطه با این موضوع گفت:

ما اکنون بزرگ‌ترین تولیدکننده‌ی سیستم-روی-چیپ (SoC) گوشی‌های هوشمند در سطح جهان هستیم. ما همچنان به افزایش سهم خود در همه‌ی نواحی جهان ادامه خواهیم داد.

تسای این توضیحات را در کنفرانس سرمایه‌گذاران مدیاتک که اخیرا در تایوان برگزار شده است، اعلام کرد. به‌نظر می‌رسد این شرکت رشد زیادی داشته است که این موضوع علاوه‌بر کاهش میزان وابستگی به سایر شرکت‌ها، به افزایش عرضه‌ی پردازنده‌های این شرکت به مشتریان چینی کمک کرده است. مدیرعامل این برند تایوانی اعلام کرده است که سهم بازار گوشی‌های هوشمند اندرویدی که از تراشه‌های مدیاتک بهره می‌برند در سال جاری در بازار آمریکا از ۲۵ درصد عبور خواهد کرد.

مدیاتک تراشه‌های موبایلی خود را تقریبا به همه‌ی تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند در سراسر جهان عرضه می‌کند. این درحالی است که برخی از تولیدات این شرکت مثل پردازنده‌های 5G سری دایمنسیتی، در برخی از گوشی‌های پرچم‌دار بازار نیز مورد استفاده قرار گرفته است. به اعلام EETimesAsia، رشد مدیاتک به عملکرد قدرتمند این شرکت در حوزه‌ی 5G مرتبط است. پردازنده‌های 5G این شرکت باعث شده تا مدیاتک اکنون به یکی از بزرگان این حوزه تبدیل شود.

۵۶ درصد از درآمد مدیاتک در سه‌ماهه‌ی سوم سال ۲۰۲۱ از بخش تراشه‌های موبایلی این شرکت به‌دست آمده است. این آمار نسبت به بازه‌ی زمانی مشابه سال قبل حدود ۷۲ درصد رشد کرده است که یکی از مهم‌ترین دلایل آن، افزایش تقاضا برای پردازنده‌های 5G بوده است. تسای همچنین معتقد است که مدیاتک می‌تواند با بهره گرفتن از معماری اختصاصی و بهینه‌ی چهار نانومتری TSMC، در بخش 5G رشد بیشتری داشته باشد.

نظر شما در مورد عملکرد مدیاتک چیست؟

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
واتساپ روی آیفون
دختر شهید سردار شادمانی:‌ ترور پدرم ربطی به واتساپ نداشت؛ ردیابی فراتر از این حرف‌هاست

دختر شهید سردار شادمانی با اشاره به برخی ادعاها مبنی بر تاثیر استفاده از واتساپ بر ترورهای اخیر گفت: «ترور پدرم ربطی به استفاده از «واتس‌اپ» نداشت.»

104
1 روز قبل
بازسازی چهره‌ی فرد باستانی مصری با استفاده از داده‌های اسکن سه‌بعدی جمجمه و تحلیل ساختار استخوان‌ها
برای نخستین‌بار ژنوم کامل یک انسان از دوران مصر باستان رمزگشایی شد

اسکلتی که درون یک ظرف سفالی کشف شده، نخستین فرد باستانی مصری است که کل ژنوم او مورد تجزیه‌ و تحلیل قرار گرفته است.

6
1 روز قبل
گیت
دسترسی به 70 هزار دوره آموزشی گیت برای ایرانیان رایگان شد

پلتفرم آموزشی گیت اعلام کرد که مجموعه‌ای عظیم شامل بیش از ۷۰ هزار دوره آموزشی خود را به‌صورت کاملاً رایگان برای کاربران ایرانی در دسترس قرار داده ...

26
1 روز قبل
حمله به زیرساخت‌های ارتباطی کشور
حملات سایبری به زیرساخت ارتباطی کشور دوباره اوج گرفت

درحالیکه هنوز ارتباطات در کشور به وضعیت قبل از جنگ، بازنگشته اما شاهدیم که در سه روز گذشته حملات سایبری به زیرساخت ارتباطی کشور شدت گرفته است.

72
حدود 9 ساعت قبل
مشکل نقشه GPS تاکسی اینترنتی ایران
مبدا: میدان آزادی، مقصد: آفریقای جنوبی

اختلال‌ها در جی‌پی‌اس، زندگی‌ راننده‌های تهرانی اسنپ و تپسی را مختل کرده و درآمد آن‌ها را بسیار کاهش داده است.

104
حدود 12 ساعت قبل
بهترین اپلیکیشن های مسیریابی
بهترین اپلیکیشن های مسیریابی ایرانی و خارجی ۱۴۰۴

با معرفی بهترین اپ‌های مسیریابی برای آیفون و اندروید و همچنین بهترین گزینه برای مسیریابی آفلاین، به شما در پیدا کردن مسیر و مقصدتان کمک خواهیم کرد.

33
1 روز قبل
ایتان گائو خلبان ۱۹ ساله در هواپیما
بازداشت خلبان ۱۹ ساله در قطب جنوب، سروصدای زیادی به پا کرد

جسارت خلبان جوان در عبور از مرزهای جنوبگان، پای قانون را وسط کشید و سرنوشت سفر او را به بن‌بست رساند.

41
1 روز قبل
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات