
بنابر عادت همیشگی علاقه داریم تا با معرفی نسل جدید گوشیهای پرچمدار، قدرت پردازشی آنها بیشتر از قبل شود؛ اما این سوال پیش میآید که روند کنونی تا کی ادامه خواهد داشت؟ آیا به این حد قدرت پردازشی برای گوشیهای موبایل خود نیاز داریم؟
پردازندهی A9 اپل، پردازندهی اسنپدراگون ۸۲۰ کوالکام و پردازندههای دیگر مانند اکسینوس ۸۸۹۰ و کرین ۹۵۵ هواوی همگی قدرت پردازشی پرچمداران شرکتهای مختلف تولیدکنندهی گوشی هوشمند را تامین میکنند. اما این پردازندهها چه مزیتی نسبت به پردازندهای مانند اسنپدراگون ۸۱۰ دارند؟ آیا عملکرد این پردازندهها در حد مورد نیاز قویتر است یا همان پردازندهی اسنپدراگون ۸۱۰ نیز به راحتی از پس کارها برمیآید؟
این سوالی است که شاید در حال حاضر مطرح باشد. آیا به قدرت پردازشی پردازندهای مانند اسنپدراگون ۸۲۰ نیاز داریم؟ برخی معتقد هستند پردازنده اسنپدارگون ۸۱۰ و پردازندههایی مانند اکسینوس ۷۴۲۰ برای غالب کاربران، پردازندهای به حد کافی قدرتمند هستند و به راحتی از پس تمامی کارهایی که از یک گوشی انتظار دارید برمیآیند. از طرفی گروه دیگر بر این باور هستند که گوشیهای پرچمدار اکثرا بیش از دو سال را در جیب کاربر خود سپری میکنند و در طی دو سال فناوری میتواند به حدی پیشرفت کند که از تمام پتانسیل گوشی هوشمند شما استفاده کند.
شما جزو کدام دسته هستید؟ آیا به نظر شما وقت آن رسیده که شرکتها تمرکز خود را از بخش پردازشی به بخشهای دیگر گوشی هوشمند متمرکز کنند؟ یا همچنان قدرت پردازشی و حرکت بر روی لبههای فناوری برای شما مهم و عاملی تاثیرگذار در خرید است؟
قوانین و مقررات ارسال دیدگاه در بخش دیدگاههای زومیت
لطفا در نظر داشته باشید که زومیت در صورت مشاهدهی دیدگاه خلاف قوانین سایت، این حق را دارد که دیدگاه کاربر را بدون اطلاع قبلی پاک کند. همچنین در صورت تکرار در نقض قوانین سایت، به صلاحدید زومیت، حساب کاربری کاربر خاطی مسدود خواهد شد.
در صورت مشاهدهی تاپیک ها و پست های توهین آمیز یا خلاف قوانین از بحث کردن و پاسخ دادن به آنها جدا خودداری کرده و صرفا موضوع را از طریق آیکون گزارش به اطلاع ما برسانید.