این One UI 7 سامسونگ است؛ نگاهی به اولین تغییرات [تماشا کنید]
سامسونگ دیشب بهصورت رسمی جزئیاتی از رابط کاربری One UI 7 با کاربران بهاشتراک گذاشت و اعلام کرد که نسخهی پایدار این رابط کاربری همراه با سری گلکسی S25 در سال ۲۰۲۵ منتشر خواهد شد.
سامسونگ گفت که نسخهی بتای رابط کاربری مورد بحث تا قبل از پایان سال میلادی جاری در اختیار توسعهدهندگان قرار خواهد گرفت. پس از گذشت چند ساعت از مراسم کرهایها، ویدیوهایی در یوتیوب منتشر شده است که اولین تغییرات One UI 7 را نشان میدهند.
با نگاهی به تصاویر و ویدیوها، اولین تغییر مهمی که با آن روبهرو میشویم طراحی آیکونها است؛ موردی که برای چندین سال دست نخورده باقی مانده بود. منوی تنظیمات سریع و اعلانها بازطراحی شدهاند و اکنون مانند HyperOS شیائومی، جدا شدهاند.
رابط کاربری اپلیکیشن دوربین هم بازطراحی شده است و بخشهای مربوطبه تنظیمات سریع از قسمت بالایی اپلیکیشن به قسمت پایینی آن منتقل شدهاند تا کار کردن با یک دست راحتتر از گذشته شود.
تغییر مهم دیگری که رابط کاربری One UI 7 را به آنچه که در گوشیهای آیفون میبینیم نزدیک میکند به منوی برنامهی اخیر مربوط میشود؛ جایی که کارت هر برنامه بهصورت Stack درآمده است و شاهد انیمیشنهای متفاوتی هستیم.
پخش از رسانه
سامسونگ آیکون باتری را نیز پس از چندین سال بازطراحی کرده و به آن حالت قرصیشکل داده است؛ چیزی که چندین سال پیش در رابط کاربری MIUI 10 شیائومی دیده بودیم.
نسخهی بتای One UI 7 برای اولینبار با فرمور S928USQU3BXI2 روی گلکسی S24 اولترا رؤیت شده است. توجه کنید که با نسخهی بتا طرف هستیم و ممکن است تا انتشار نهایی رابط کاربری، شاهد اضافه شدن ویژگیهای بیشتری باشیم.
جسارت خلبان جوان در عبور از مرزهای جنوبگان، پای قانون را وسط کشید و سرنوشت سفر او را به بنبست رساند.
با معرفی بهترین اپهای مسیریابی برای آیفون و اندروید و همچنین بهترین گزینه برای مسیریابی آفلاین، به شما در پیدا کردن مسیر و مقصدتان کمک خواهیم کرد.
ماکسیما سدان ارزشمند نیسان است که تولیدش دو سال پیش متوقف شد؛ اما هنوز نمونههای صفرکیلومترش به فروش میرسد.
سامسونگ درحال آزمایش آپدیتی بزرگ برای یکی از گوشیهای بالاردهی خودش است.
کیا قیمت مدل ۲۰۲۶ شاسیبلند جمعوجور اسپورتیج را اعلام کرد.
هکری بااستعداد که دوران نوجوانی خود را سپری میکند، از همینحالا، یکی از بزرگترین شرکتهای جهان را شگفتزده کرده است.
وقتی انیاک، اولین کامپیوتر جهان، قدرت محاسباتیاش را به رخ کشید، هیچکس نمیدانست مغز متفکر آن، شش زنی بودند که حتی به جشن رونمایی هم دعوت نشدند.