آنر گوشی ارزان جدیدی با طراحی آشنا می‌سازد

چهارشنبه 22 بهمن 1404 - 16:15
مطالعه 2 دقیقه
آنر ۴۰۰ لایت در رنگ مشکی
گوشی اقتصادی بعدی آنر پیش از رونمایی رسمی سر از پایگاه‌های بنچمارک درآورد؛ نشانه‌ای که از بازگشت سری محبوب خبر می‌دهند.
تبلیغات

آنر چند روز پیش اولین جزئیات غیررسمی از سری آنر ۶۰۰ را منتشر کرد و حالا نسخه‌ی اقتصادی این خانواده نیز سرنخ‌های تازه‌ای از خود به‌جا گذاشته است. نام آنر ۶۰۰ لایت در دیتابیس گیک‌بنچ مشاهده و بخشی از مشخصات فنی آن فاش شده است.

براساس اعلام XpertPick، گوشی جدید آنر به تراشه‌ی دیمنسیتی ۷۱۰۰ مجهز خواهد بود. نمونه‌ای که با شماره مدل LNA-NX1 در گیک‌بنچ رؤیت شد از ۸ گیگابایت رم بهره می‌برد و این یعنی آنر قصد دارد در کنار قیمت رقابتی، عملکرد قابل‌قبولی ارائه دهد.

نتایج بنچمارک نشان می‌دهد گوشی آنر مدل ۶۰۰ لایت در تست تک‌هسته‌ای امتیاز ۹۹۴ و در تست چند‌هسته‌ای امتیاز ۳۰۲۳ را در نسخه‌ی ۶٫۵ گیک‌بنچ کسب کرده است. این دستگاه به‌طور پیش‌فرض با اندروید ۱۶ روانه‌ی بازار خواهد شد.

گوشی جدید آنر پیش‌تر موفق به دریافت چندین گواهی‌نامه ازجمله در تایلند و امارات شده است. اسناد منتشرشده تأیید می‌کنند که این مدل از 5G، فناوری eSIM و NFC پشتیبانی خواهد کرد؛ ویژگی‌هایی که حالا به استانداردی مهم در میان گوشی‌های میان‌رده تبدیل شده‌اند.

جالب اینکه آنر هرگز مدلی با نام ۵۰۰ لایت معرفی نکرد و آخرین عضو این سری، آنر ۴۰۰ لایت بود. بنابراین انتظار می‌رود آنر ۶۰۰ لایت به‌عنوان جانشین مستقیم آن معرفی شود و احتمالاً در بازه‌ی زمانی مشابه، یعنی حوالی آوریل (فروردین تا اردیبهشت ۱۴۰۵)، رونمایی شود.

تبلیغات
تبلیغات

نظرات