گوشی‌های سامسونگ به کلید درِ خودروهای پورشه تبدیل می‌شوند

چهارشنبه 19 آذر 1404 - 13:20
مطالعه 1 دقیقه
نمای سه‌چهارم جلو و عقب خودرو پورشه کاین ۲۰۲۶ برقی
دارندگان خودروهای پورشه می‌توانند از گوشی سامسونگ برای قفل‌گشایی یا قفل‌کردن خودرو استفاده کنند.
تبلیغات

سامسونگ اعلام کرد اپلیکیشن Wallet اکنون از «کلید دیجیتال» خودروهای پورشه پشتیبانی می‌کند. این قابلیت از ماه جاری برای پورشه ماکان ‌مدل ۲۰۲۶ در اروپا فعال می‌شود و سال آینده به مدل‌های بیشتری در بازارهای جهانی می‌رسد، از جمله نسخه‌ی برقی کاین.

کاربران می‌توانند با کشیدن انگشت از پایین صفحه‌نمایش و بازکردن Samsung Wallet روی گوشی سامسونگ، کلید دیجیتال خود را انتخاب کنند و برای قفل‌کردن، بازکردن، روشن‌کردن خودرو و کنترل برخی عملکردهای آن از راه دور استفاده کنند.

سامسونگ می‌گوید Samsung Wallet با اتکا بر فناوری‌های UWB و NFC و براساس استانداردهای Car Connectivity Consortium و FiRa Consortium با خودروهای پورشه ارتباط برقرار می‌کند.

به‌گفته‌ی پورشه، کلیدهای دیجیتال با گواهی امنیتی +EAL6 محافظت می‌شوند تا «به‌صورت ایمن روی دستگاه ذخیره شوند و از دسترسی غیرمجاز جلوگیری شود.» امکان اشتراک‌گذاری کلیدها با دیگران ازطریق Samsung Wallet نیز فراهم شده است.

اگر گوشی گلکسی مجهز به Samsung Wallet و کلید دیجیتال سرقت شود، کاربران می‌توانند با سرویس Samsung Find دستگاه را قفل یا کلید را حذف کنند. برای فعال‌سازی کلید دیجیتال باید اپلیکیشن My Porsche نصب شود، خودرو به حساب کاربر لینک شود و مراحل نمایش‌داده‌شده برای افزودن کلید به Samsung Wallet انجام شود.

تبلیغات
تبلیغات

نظرات