پرش به محتوای اصلی

شیائومی ۱۷ چه چیزهایی را از آیفون ۱۷ الهام می‌گیرد؟

مطالعه ۲ دقیقه
تصویر منتسب‌به شیائومی ۱۷ پرو مکس با نمایشگر ثانویه

شیائومی ۱۷ در راه است؛ موبایلی که نه‌فقط نام، بلکه در برخی قابلیت‌های نرم‌افزاری شباهت‌هایی به آیفون ۱۷ خواهد داشت.

شیائومی به زودی نسل جدید پرچمداران خود را معرفی می‌کند؛ اما برخلاف انتظار با نام شیائومی ۱۷ عرضه خواهند شد نه سری ۱۶؛ شباهتی مشهود با سری جدید آیفون ۱۷.

یکی از ویژگی‌هایی که شیائومی از اپل الهام گرفته، نسخه‌ای از داینامیک آیلند است که اپل ابتدا در سری آیفون ۱۴ معرفی کرد و حالا برندهای اندرویدی مثل وان‌پلاس، اوپو و سامسونگ از آن الهام گرفته‌اند.

Xiaomi

شیائومی این قابلیت را با نام سوپر آیلند وارد HyperOS 3 خواهد کرد و امکان اجرای چند پنجره‌ی کوچک را در بالای نمایشگر فراهم می‌کند.

Weibo

در HyperOS 3 طراحی جدیدی با الهام از سبک طراحی لیکویید گلس iOS 26 دیده می‌شود. تصاویر فاش‌شده نشان می‌دهند رابط کاربری به افکت‌های مات و آیکون‌های نیمه‌شفاف مزین است؛ اما شیائومی ظاهراً تمرکز خود را روی عمق و خوانایی گذاشته تا ظاهری شیک اما کاربردی ایجاد کند.

واضح‌ترین الهام از آیفون ۱۷، نام‌گذاری و رده‌بندی مدل‌ها است. سری جدید شامل شیائومی ۱۷، ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس خواهد بود. مدل آخر مستقیماً با آیفون ۱۷ پرو مکس رقابت می‌کند. تصویر منتسب‌به این گوشی از وجود نمایشگر ثانویه در پنل پشتی خبر می‌دهد.

به محتوای این مطلب چه امتیازی میدی؟

نظر شما برامون مهمه و به بهتر شدن کیفیت مطالب کمک می‌کنه.

۱ - بسیار بد۱۰ - بسیار خوب

نظرات

از دیگر اعضاء خانواده قلم