نسخه آزمایشی One UI 8 برای گلکسی زد فلیپ ۵ هم منتشر شد

سه‌شنبه 11 شهریور 1404 - 11:40
مطالعه 1 دقیقه
نمایی از گلکسی زد فلیپ ۵ در حالت flex
سامسونگ آپدیت مهم برای گوشی تاشدنی محبوبش آماده کرده است که تجربه‌ی کاربری متفاوتی را به همراه دارد.
تبلیغات

سامسونگ پس از انتشار به‌روزرسانی آزمایشی One UI 8.0 برای ۶ مدل گوشی گلکسی، حالا این نسخه را برای گوشی تاشدنی گلکسی زد فلیپ ۵ که دو سال پیش معرفی شد نیز منتشر کرده است. این آپدیت علاوه‌بر اندروید ۱۶، چندین قابلیت جدید و بهبود‌یافته را به همراه دارد.

بتای One UI 8 اکنون در کره‌‌ی جنوبی فعال شده و کاربران این کشور می‌توانند با ثبت‌نام برنامه‌ی مذکور، نسخه‌ی آزمایشی اندروید ۱۶ را روی گلکسی زد فلیپ ۵ نصب کنند. انتظار می‌رود این آپدیت به‌زودی در بازارهایی مثل هند، بریتانیا و آمریکا نیز منتشر شود. این نسخه علاوه‌بر قابلیت‌های جدید، وصله‌ی امنیتی سپتامبر ۲۰۲۵ (شهریور و مهر ۱۴۰۴) را هم در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

به‌گفته‌ی Tarunvats33، برنامه‌ی بتای One UI 8 در کره‌ی جنوبی برای نسخه‌های آنلاک و اپراتوری گوشی روی شبکه‌های LGU+، KT و SKT در دسترس است. سامسونگ تأکید می‌کند که این به‌روزرسانی فقط از طریق اتصال Wi-Fi قابل دانلود است و چون نسخه‌ی بتا می‌تواند باگ و خطا داشته باشد، کاربران باید پیش از نصب از اطلاعات مهم خود نسخه‌ی پشتیبان تهیه کنند.

کاربرانی که گلکسی زد فلیپ ۵ دارند و در کره‌ی جنوبی زندگی می‌کنند، می‌توانند از طریق اپلیکیشن Samsung Members به برنامه‌ی بتا دسترسی پیدا کنند. کافی است وارد اپ شوید، با همان حساب سامسونگ اصلی گوشی لاگین کنید و روی اعلان مربوط به برنامه بتا One UI 8 بزنید.

پس از ثبت‌نام در برنامه، مسیر Settings > Software > Download and install را در گوشی دنبال کنید. با دانلود و نصب نسخه‌ی جدید، دستگاه پس از چند دقیقه ری‌استارت می‌شود و سپس می‌توانید تجربه‌ی رابط کاربری One UI 8.0 را آغاز کنید.

تبلیغات
تبلیغات

نظرات