آیفون و آیپدهای آینده ممکن است به قابلیت شاررژ القایی ازطریق نمایشگر مجهز شوند

جمعه ۱۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۰
مطالعه 3 دقیقه
جدیدترین پتنت اپل نشان می‌دهد که آیفون، آیپد یا مک‌بوک‌های آینده ممکن است به کویل‌هایی در زیر نمایشگرشان مجهز شوند که به آن‌ها اجازه می‌دهد سایر لوازم جانبی را شارژ کنند.
تبلیغات

اپل مدت‌ها است به‌ سمت دستگاه‌های کاملا بی‌سیم حرکت می‌کند و شاید دلیلی بر این ادعا، مگ‌سیف باشد. غول دنیای فناوری در زمان معرفی خانواده‌ی آیفون‌ ۱۲ از شارژر مگ‌سیف (MagSafe) رونمایی کرد که با استفاده از آهن‌رباهای استفاده‌شده در پشت آیفون‌های جدید، به‌صورت بی‌سیم به گوشی متصل می‌شود و آن ‌را شارژ می‌کند. از همان زمان، شواهدی وجود داشت که نشان می‌داد اپل چشم‌انداز گسترده‌ای برای ایجاد اکوسیستم شارژ بی‌سیم درنظر دارد. حال، پتنتی رسانه‌ای شده است که نقشه‌ی راه اپل برای روی آوردن به شارژ القایی ازطریق نمایشگر آیفون و آیپدهای آینده را نمایان می‌کند.

اختراع ثبت‌شده اپل در اداره‌ی ثبت اختراعات و علائم تجاری ایالات متحده با عنوان «شارژ بی‌سیم ازطریق نمایشگر» سیستمی را شرح می‌دهد که می‌تواند آیفون‌های آینده را قادر به شارژ لوازم جانبی از طریق شیشه نمایشگرشان کند. پتنت یادشده به‌تفصیل مکانیزم و روش‌هایی می‌پردازد که با استفاده از آن می‌توان چندین محصول را به‌صورت بی‌سیم و با استفاده از دستگاه مجاور شارژ کرد. به عبارتی، اختراع یادشده نشان می‌دهد چگونه دستگاه‌هایی از جمله اپل واچ، آیفون، آیپد و مک‌بوک می‌توانند با تعامل با یکدیگر از اکوسیستمی واحد برای شارژ بی‌سیم بهره‌مند شوند.

با استاند به تصاویر به‌کاررفته در پرونده ثبت اختراع، شارژ بی‌سیم ممکن است تنها بخشی از نمایشگر را برای فرایند شارژ سایر محصولا اشغال کند و قسمت‌های دیگر قابل استفاده باقی بماند. طبیعتا لوازم جانبی قابل استفاده نیز باید از شارژ بی‌سیم پشتیبانی کنند تا از طریق قابلیت و فناوری مذکور شارژ شوند.

به‌طور کلی، اگر اپل این پتنت را در آیفون‌ها و آیپدهایش بگنجاند، آن‌ها ممکن است بتوانند سایر گوشی‌ها، ساعت‌ها یا قلم‌های هوشمند را شارژ کند. با استاد به پتنت‌های پیشین اپل، این شرکت می‌توانند انواع مختلف پیاده‌سازی‌ برای انتقال بی‌سیم شارژ از دستگاهی به دستگاه دیگر را درنظر بگیرند. به‌عنوان مثال، حتی دَرِ مک‌بوک نیز می‌تواند شامل مجموعه‌ای از سیم‌پیچ‌های القایی روبه‌بالا باشد که به دستگاه‌ها اجازه می‌دهد با قرار گرفتن در بالای آن شارژ شوند. کویل‌ها همچنین می‌توانند روی تکیه‌گاه‌های کف و نمایشگر مک‌بوک قرار بگیرند.

نکته‌ی اساسی این است که سیستم شارژ بی‌سیم دوطرفه خواهد بود و دستگاه‌ها قادر به دریافت و انتقال نیرو از طریق سیم‌پیچ القایی هستند و به کاربران امکان می‌دهد تصمیم بگیرند که کدام دستگاه را شارژ کنند. همچنین ممکن است نرم‌افزار با تشخص درصد شارژ، به‌طور خودکار شارژ شدن دستگاه‌ها را اولویت‌بندی کند.

به نظر می‌رسد استراتژی پیشنهادی اپل شامل کویل‌های شارژ القایی با موقعیت دقیق در هر دستگاه قابل حمل باشد. به‌عنوان مثال، اپل در اختراع مذکور توضیح می‌دهد چگونه می‌توان سیم‌پیچ‌ها را در امتداد جلو و عقب آیپد قرار داد و این امکان را برای آیپد فراهم می‌کند که هنگام انتقال شارژ، خود را از طریق دستگاه دیگری که به کویل‌های جانبی مجهز شده است شارژ کند. به زبان ساده‌تر آیپد به‌صورت بی‌سیم و هم‌زمان می‌تواند هم شارژ شود و هم دستگاهی را شارژ کند.

اپل همچنین مجموعه‌ای از ادغام‌های نرم‌افزاری برای سیستم شارژ بی‌سیم دستگاه به دستگاه در نظر گرفته است. وقتی دستگاه کوچک‌تری مانند اپل واچ روی نمایشگر دستگاه بزرگ‌تری مثل ‌آیپد قرار می‌گیرد، نمایشگر ‌آیپد می‌تواند شرایط تراز بودن و درصد شارژ آن را نشان دهد. یکپارچه‌سازی نرم‌افزاری مبتکرانه دیگری پیشنهاد می‌کند که در هنگام شارژ آیفون، اگر روی نمایشگر آیپد مانعی ایجاد شود، رابط کاربری آیپد می‌تواند فقط برای نمایش محتوا در قسمت بدون مانع از صفحه تنظیم شود.

در حال حاضر شارژ القایی با استفاده از مگ‌سیف فقط به خانواده‌ی آیفون ۱۲ و ۱۳ محدود می‌شود؛ اما اگر اپل فناوری پیشنهادی را یکپارچه کند، یک اکوسیستم شارژ بی‌سیم در تمام دستگاه‌های قابل حمل خود ایجاد خواهد کرد. سیستم شارژ القایی از دستگاهی به دستگاه دیگر عملی به‌نظر می‌رسد و به اپل کمک می‌کند طیف وسیعی از روش‌های شارژ برای محصولاتش ایجاد کند؛ اما مشخص نیست چگونه اپل می‌تواند مشکلات حرارتی یا سایر محدودیت‌های اجتناب‌ناپذیری را برطرف سازد.

اپل هر هفته اختراعات بی‌شماری ثبت می‌کند. ثبت اختراع نشان‌دهنده‌ی موضوعات دلخواه واحد تحقیق‌ و ‌توسعه شرکت‌ها محسوب می‌شود؛ اما تضمین‌کننده‌ی ارائه‌ی آن در محصول یا خدمات آینده به‌حساب نمی‌آید. طبیعتا این امر درباره‌ی بسیاری از پتنت‌های مرتبط با آیفون و آیپد نیز صدق می‌کند.

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات